Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 390 sonuç

Konu: Fenerbahçe Hazırlık Kampı [2010-2011]

Sahaya çıktığı zaman formasının hakkını versin de isterse pembe renk krampon giysin,benim için farketmez.

"Kalsaydım gerginlik büyürdü"
    Fenerbahçe'nin salı akşama yaptığı antrenmanı terk eden Emre Belözoğlu, Belçika kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Antrenmanı izleyen bir taraftarın 'Sen Galatasaraylısın' demesi ve ardında da sözlü tacizlerini sürdürmesi nedeniyle antrenmanı terk eden Belözoğlu, yaptığı hareketin doğru olduğunu söyledi.

Belözoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "İki üç kere sözlü sataşma oldu ve antrenmanda kalsaydım gerginlik olabilirdi ve verimli olamayacaktım. Aykut Hoca'ya gitmek istediğimi söyledim, o da belki hoşnut olmadı ama böylesi doğru oldu diye düşünüyorum. Hiç kimseyle problemim olamaz, saha kenarında gülüşmeler oldu ve aileye de konu gelince bırakmak istedim. Amacım kimseyi rencide etmek değildi. Bu kararı kendim aldım. Aykut Hoca ile hiçbir zaman problem yaşayamam, onu sıkıntıya sokacak bir hareket yapmam. Aykut Hoca'ya saygı ve sevgi duyuyorum. Aykut Hoca'ya söylemeden çıkmadım, ona da çıkacağımı söyledim.

Aykut Hoca'nın otoritesini tartışmaya gerek yok. Her zaman örnek aldığım bir futbolcu.

Ben Galatasaray'da 5 sene oynadım ve büyük başarılar elde ettim. Fenerbahçe'ye tranfserimden dolayı bazı insanları hayal kırıklığına da uğratmış olabilirim ama ben burada çok mutluyum. Bu tercihi yaparken hiç pişman olmadım, her geçen gün daha iyiye gidiyor. Artık insanların kararıma saygı duyması gerekiyor, ben o arkadaşı da yadırgamıyorum. En azından yüzümü gülüp arkamdan konuşmadı."

14.07.2010
    Kaynak : Sporx.com
    Sen sahada verdiğin mücadele ile bizim için oldukça iyi bir Fenerbahçelisin Emre ve biz bunu biliyoruz,gerisi önemli değil.

Sanırım hala bu durumu hazmedememiş Galatasaraylılar var,oldukça üzücü.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sadece kendisine söylenen laflar olsa yine bu kadar sinirlenmezdi ama olaya aileyi de katınca o şahıs, ona çok sinirlenmiş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hazımsızlık zor şey. Sen işine bak Emre verdiğin mücadele ile senin ne kadar F.BahçeLi olduğunu bu taraftar görüyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şimdi Alkmaar maçını hangi kanal veriyor?

Futbol Smart.Hazırlık maçının bile şifreli olması gerçekten çok kötü bir durum.Keşke FBTV verseydi bu maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hiç işim olmaz o zaman ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Az Alkmaar hazırlık maçı iptal olucak galiba hava yüzünden.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yağmur çok fena.. Hakem maça çıkmak imkansız demiş..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maç oynanacak yağmur yavaşladı... 20:30'da başlayacak maç..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Biraz daha ertelediler maç saatini... 20:45'e... Bir tarihe tanıklık edelim dedik; inşallah Aykut hoca en az 10 yıl bu takımı çalıştırır ve biz "ilk maçı canlı izledik" diye hava atarız diye düşündük. Yağmurlu başladı Aykut hocanın kariyeri... Ama önemli olan sonunun iyi olması...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-3-3 oynayacağız.

Selçuk
    Cristian-Emre
    Kazım-Deivid
    Semih

Caner sol bek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Spiker bomba yalnız.

Problem çocuk Güiza, Civciv sarısı Bilica.

Bakalım daha neler diyecek

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yok yahu ne Deivid, Bilica bu takımın oyuncusu nede Semih. Niye yıllardır yedek kalıyo bugün bir kez daha gördük net bir şekilde. Daha çok yedek kalırsın sen Semih..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İlhan... Bir tane çok fena çalım yedi; belini kıracak cinsten... Daha sonra toparlayamadı. İlk maç ve bu hata üstüne hatalarına -şimdilik- anlayışla bakmak lazım... Dediğim gibi, bence bir bilek hareketiyle o sağından atılıp solundan geçilen pozisyonun sancısı... İlk maçlarda olur böyle şeyler... Ama şu ana kadar SOS veriyor.

Caner ise ışık verdi. Hoşuma gitti.

Eskilere gelince... Bahsetmeye değmez. Değişen hiçbir şey yok. Üzerinize afiyet, herkes turp gibi... O bildik türkü...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk yarıda Emre, Caner ve Babacan iyidi diyebiliriz. Diğerleri vasat ve vasataltı kaldı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Gol geliyorum diyordu. Adamlar elini kolunu sallaya sallaya cezaalanı önüne kadar geliyor, güle oynaya ve ölçe biçe şut atıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

maçı veren kanal var mı_?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Futbol Smart... Mecburen çocuk odasını işgal ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Volkan Demirel
    Gökhan Gönül
    Diego Lugano
    Mehmet Topuz
    Alex de Souza
    Uğur Boral
    Özer Hurmaci
    Daniel Gûiza

Bunlar bugün kadroda olmayanlar

Semih Şentürk
    Deivid de Souza
    Fabio Bilica

Bunlarda kadroda olsalar bile varlıkları hissedilmeyenler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-0 Alkmaar yeniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Adamlar bir kaleden bir kaleye iki pasta gol attı. 2-0 oldu... Halı saha golü yedik.

Bu takımda bu takımın oyuncusu denilecek beş adam varsa bende daha birşey demiyorum.

Allah Aykut hocaya sabır versin. Bu kadar keresteden yarış arabası çıkaracak.

Stoch bu takımdan birkaç vites hızlı... Bu takım ona eşlik edecek kadar hızlı oynamaya ne alışık, ne de o kabiliyette bir takım...

Caner isabetli bir transfer olmuş. Stoch isabetli bir transfer olmuş. Olumlu olan iki şey... Onun dışında kime ne desem boş... Al birisini, vur ötekine...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

şu takımda selçuk ve önder denen kazmaları görmek istemiyorum artık!

ilhan'ı da beğenmedim. kademeye girmekte sıkıntı çekiyor.

emre ya da alex olmadan takım oyun kurmakta çok zorlanıyor. selçuk oyun kurmak için top istiyor.

caner fena değil. gayretli ve iyi niyetli oynuyor.

umarım düzeliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eksikleri gördü Aykut hoca çok eksik var ama bu eksiklerin %20'si kapatılır anca.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    ilhan'ı da beğenmedim. kademeye girmekte sıkıntı çekiyor
    Senin yanında Lugano olduğundamı daha iyi oynarsın Bilica olduğundamı. Bilica bütün maç boyu gezindirdi durdu. Son golde giden adama tren misali bakması en bombası zaten.

---------------------------------------------------------------------------

Stoch çok beğendim. Topla iyi ve direk kaleyi düşünüyo.

Gökay maçın başından beri oynasa tank Brezilyalı yerine oyun böyle olmazdı.

Bekir İrtegün herhalde geçen senenin tek kazancı. Müthiş özveriyle oynuyo.

Caner Erkin çok beğendim. Sürekli geldi gitti.

Andre Santos bildiğimiz gibi zaten. Yine iyiydi.

Cristian tutuktu 2. yarıda ama ilk yarı Emre sahadayken çok etkiliydi.

Kazım tutturamadı klasını ama aldı verdi. Mücadelesi var herşeyden önce ruhsuz değil.

İlhan ilk yarıda hata yaptı ama Lugano geldikten sonra çok daha iyi olacaktır İlhan.

Volkan Babacan aşırı kilo almış. Asla bir alternatif olamaz. SOS veren bölgelerden birisi kale.

Önder Turacı, Selçuk Şahin, Fabio Bilica, Deivid de Souza, Semih Şentürk, Gökhan Ünal için birşey yazmaya gerek yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Daha ilk maçımız takım ileride çoğalamadı iyi bir forvet atak futbol oynamamız lazım yarın transfer acıklanacak umarım sıstem tek forvet olmaz olursada arkasında 3 lü falan olsun

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Önder bu takımda şu haliyle bırakın yedek olmayı, yedeğin yedeği olacak durumda değil...

Bilica aynı Bilica... Saç baş yolmaya hazır olun. Araya atılan her topta ellerimizi gökyüzüne doğru açalım ve dua edelim.

Selçuk ve Christian'ın bir sezon boyu orta saha yükünü çekeceğini düşününce kuyruk sokumuma kadar soğuk soğuk terliyorum; panik basıyor. Ah Fenerbahçem, vah Fenerbahçem...

Deivid... Ondan daha bir şeyler umut eden varsa -spiker hazretleri ne hikmetse beğenmiş- saflık derecesinde iyimserliğin sembolü Polyana ile kesin bir akrabalığı vardır.

Bu takımdan gitmesi gereken, antremana çıkması bile takıma zarar verecek ve olumsuz etkileyecek yeteneksizlikte en az altı-yedi tane futbolcu olduğu iddia edilen kişi var.

Tekrar ediyorum: Allah Aykut hocaya sabır versin. Keşke bu takımı teslim almasaydı.

Cok eksiklerimiz vardi bu mac olcu olamaz ama bu oyun hic umit vermiyor.

Stoch‚Cristian‚Emre‚Caner iyilerdi.

Bu takima kesinlikle forvet ve sag acik sart.Ve alinmayacagini biliyorum ama stoperde kesinlikle sart.Bilica ile yurumez bu is..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

merak ettiğim yahu bu takım eleme oynuyacak ki bugün fb tvde gördüm çok kısa celtic bile var muhtemel rakipler arasında ki sonraki tur daha zor yani ne yapcak bu takım, dişli bi takım gelirse uefaya bile kalamayız bu turdan eleniriz allah korusun.kaç transfer yaparlarki bu kadar zamanda herhalde forvet alıp bırakacaklar o da iyi ihtimal.sonra başarısızlıkta yine hocayı göndermeye kalkarlar
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O kadar çok eksik var ki hangi birini düzelteceksin?Hakan abiye katılıyorum Allah Aykut hocaya sabır versin.
    Last edited by MeMo : 15.Temmuz.2010 at 00:23

Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri