Rjikaard sana söylüyorum bas bas bağırıyorum.Yeter artık şu Ali Turan'dan vazgeç.Aykut takıntın turdan etti bizi.2.Yarıdan hiç umutlu değilim.Sahada Baros dışında gol bulabilecek oyuncu yok.Arda sinir harbi yaşıyor.İğrenç bir oyun oynuyor G.Saray...
Rjikaard sana söylüyorum bas bas bağırıyorum.Yeter artık şu Ali Turan'dan vazgeç.Aykut takıntın turdan etti bizi.2.Yarıdan hiç umutlu değilim.Sahada Baros dışında gol bulabilecek oyuncu yok.Arda sinir harbi yaşıyor.İğrenç bir oyun oynuyor G.Saray...
Galatasaray bu mu ? Servet 1 metre yanındaki adama pas atamıyor.Baros ileride 2 tane dev gibi adamın arasında kayboluyor.Arda efendi anca hakeme itiraz etsin.Duran topları bizim kadar berbat kullanan bir takım daha görmedim.Kornerler ön direğe boş yere harcanıyor.Duran toplar boşta bir adama atılıyor o da vuruyor.Vuran adam da Serdar Özkan.Hadi Elano oynasa o vursa tamam da Serdar Özkan ne alaka.Adamlar top oynayamıyor zaten.Ayağına top geliyo takılıp düşüyo adamlar.Doğru düzgün oynamazsak tur zor.
Fazla karamsar olmayın.Ayhan bugün tersinden kalkmış heralde normal oynuyorYani Galatasaray 11 kişi.
Ne alakası var yazdığınla ben bu maçta nasıl 10 gol atarız'ı mı tartışıyorum ? şu anda alternatifi olan neredeyse bir tek o var onun kullanılmamasını eleştiriyorum kaç maçtır .
ben de görüyorum ofansif olarak hiç bişey yapamadığımızı .. ama yedeklere de bakarsan yapacak fazla bişey yok sakatlıktan yeni çıkmış formsuz cana ve emre çolak'tan başka ..
Ayhan'a şaştım iki kıvrak hareket falan maçtan önce iniesta'nın videolarını mı izledi![]()
Çok sıkıcı bir maç geçiyo gs ağırlığını koyamadı bir türlü ilk yarı gol bulmamız gerekti ali turan nasıl kötü oynuyor öyle ya ikinci yarı daha iyi bir maç olur umarım
1-2 alır Galatasaray karamsarlığa gerek yok.Belgrad maçını hatırlayın 45 dakika çoook çok uzun bir süredir futbolda 1-2 gol için.
Saçma sebeplerden kart yememizde Üstümüze yoktur![]()
Rijkaard, Arda'yı Baros'u Kewell'ı da al kaç. Hem kendini hem bunları kurtar.
Elano oynuyor mu sakat mı ?
Bence Rijkaard sandığınız kadar suçsuz değil..
Sebep saçma değildi bence. Arda sinir krizleri geçiriyor. Ayağına düzgün pas atılmıyor. Pozisyon yaratıyor öldürüyorlar. Birde siz koyun onun yerine kendinizi...
Football is simple,but Football Manager is not
Çıkıyoruz sahaya.55'e kadar gol bulduk bulduk yoksa anca şansa bala atarız bir tane.
Türkiye dışında başka takımlardada ayağına top gelmeyen sürüyle oyuncu vardır ama hiçbiri hakeme itiraz edip,deli gibi etrafa saldırmıyor.
Bu maçı yayınlayan radyo filan yok mu?
Serdar çıktı Cana girdi .. barış sağa geçecek sanırım ..
Kimi oynatacakki adam mı var şu an
Serdar çıktı Cana girdi
Serdar'la Cana'nın değişmesi ne derece mantıklıdır anlamıyorum. Hiç mi genç açığı yok bu takımın, veya Emre Çolak'ın pili mi bitti? Rijkaard'ın son karşılaşması olur kanımca.
Cana - Serdar Özkan değişikliğinden bişey anlayan varmı ?![]()
Ofansif 2 oyuncumuz var şaka gibi.
Beyler maci izleyip kanser olmayin![]()
şu taktikle nasıl gol atacaz ki ? kim atacak ? bişeyler değişçek olsa elenelim diycem ama ondan da ümidimi yitiriyorum artık ..
ulan bir gol atın bari delirecem sinir krizi geçiriyorum ekran başında :@ :@ :@
Ayhanla Barış çıkmalı, Aydınla Emre Çolak girmeli.. Son umut...