gol N'gog![]()
gol N'gog![]()
Olmadı bu.Tam bakıyım dedim adamlar gol attı geçmiş olsun tur gitti![]()
Hadi ya...
çok yazık oldu bu kadar iyi oyna
Giray kk. miş![]()
Tüh be olmadı
Olmadı ya keşke olsaydı yazık oldu Trabzonspor'a. Ama bir yerden sonra büyük takım olmanın avantajları ortaya çıktı.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.....
Liverpool 2 yi attı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2-1 Kuyt , tecrube son 10 dakkada devreye girdi , yazik oldu TS nin emegine
Tek Şenol Güneş'i eleştirebileceğim nokta futbol özürlü Burak'ı 90 dakika sahada tutması... herhalde maçın artık uzatmalara gideceğini düşünüyordu, saklıyordu bir değişiklik hakkını. Liverpool'da da ne şans var yahu.
belliydi böyle olacagi klasik türk takimi izliyoruz su anda.. maci kendi elleriyle verdiler..
Kaybetmeyi gerçekten hiç istemiyor Trabzonspor.HeLaL oLsun hayran kaLdım bu eşLeşmede Trabzon'a.
Adamların emeklerine yazıktır yahu olmadı valla![]()
Herşey bitti stad ölüm sessizliğine gömüldü![]()
Maç bitti![]()
Tam yazdım mesajı çok zor dakikalar diye ardından 2 gol yedik. Belliydi, bizim Türk takımlarımız böyle oluyor Avrupada.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Allah kahretsin...Böyle şanssızlık olmaz..Bu Türk takımlarına ne oluyor böyle hep son dakikalarda oyundan düşüyoruz.Fener de GS de şu 40 dk lık oyunlarıyla turu geçmeleri mucize gibi gözüküyor..Burak Yılmaz'ı kutluyorum.Kendini sürekli geliştiriyor.Ayrıca Egemen mükemmel maç çıkardı..
Liverpool sadece ismiyle turu aldi
Tebrik ediyorum Trabzonspor'u.Maçın ikinci yarısını izledim zevkli bir maçtı gerçekten.Olmadı bu sefer napalım kısmet değilmiş.
Çok yazık oldu ya 80 dakika oyna adamlar 10 dakikda turu alsın gitsin ama helal olsun trabzona liverpoola ecel terleri döktürdüler
Alanzinho sakatmıydı bilmiyorum ama sakat değilse onla başlamaması hataydı bence.
Yazık oldu, Galatasarayın maçına bakmayıp son dakikaya kadar Trabzon maçını izledim.. Ama ilk yarının 30. dksından itibaren takım kötü oynuyordu. hadi yedik yiyecektik golü, pas yapamıyoruz, topa vuramıyoruz bir yere kadardı. geçmiş olsun yapıcak bir şey yok..
fm tarzı bir maç olmuş.Ama fmdeki gibi load game olmuyor sağlık olsun![]()
Sadece Yattara degil , Burak'a 90 dakika goz yummasida yanlisdi , en azindan 2. yarinin basindan burak ile Jaja yi degistirebilirdi
Helal olsun Trabzonumuza.
İngilizler nasılda tırsıyorlardı.İlk maçta yediğimiz şanssız gol ve burada kendi kalemize atılan gol.Yazık oldu gerçekten.
Burak nasıl 11 oynuyor anlamak imkansız ya.
Burak yerine Umut olsaydı ya da Jaja'yı daha erken alsaydı oyuna, şimdi farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. 10 kişinin mücadelesini 1 kişi rezil edebiliyor işte, Burak'tan futbolcu olmaz, top toplayıcı bile yapmam onu ben takıma...
yabancı bir kanalda izledim karşılaşmayı, spiker bile şaşırdı ilk yarıda kart gördüğü pozisyona. Diyor ceza sahasında da değil ama neden attı acaba kendini yere...
Helal Trabzon bu sene şampiyonluğun en büyük adaylarından biri TS'dir o kadar.
3 elenen takım içinde Trabzon elenirken bile başı dik olan tek takımdı.Kutluyorum kendilerini...
2 maçta da kafa kafaya top oynadık, ama 180 dakikanın sonunu getiremedik. Sağlık olsun. . .