Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 94 arası toplam 94 sonuç

Konu: İşte MiLLi Kadro

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Acaba ne zaman milli kadro açıklandığında genel kanı "şu olsaymış daha iyi olurmuş ama yine de kadro seçimleri yerinde" şeklinde olacak merak ediyorum.Tamam hocanın gördüğü bazı şeyler olacaktır bizden farklı olarak ama bu kadar farklılık olması gerçekten çok garip.Açıkcası Hiddink geldiği zamanki umudumla geldiğinden beri yapılan kadro seçimlerinden sonraki umudum arasında baya bir fark var.Eğer denildiği gibi Oğuz Çetin seçiyorsa kadroyu Hiddink neden getirildi o zaman?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Eğer denildiği gibi Oğuz Çetin seçiyorsa kadroyu Hiddink neden getirildi o zaman?

Şöyle ki ; Oğuz Çetin bu elamanların karakterist özelliklerini daha iyi bildiği için neyi nasıl ne zaman doğru yapacaklarını bildiği ve Hiddink'in bu adamlar hakkında toplasan 3 kelime fikri olmadığı için böyle bir Milli takım meydana çıkıyor..

Ben ilkde kızıyordum, sakat oynamamış neden çağırıyor diye adamların son halini görmek adına takımdaki ortamı daha sıcak bir ortam yapmak adına oynamayanlarıda kadroya dahil etmiştir diye düşünüyorum..

Tüm iyi niyetimle..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kadro seçimine benim de eleştirilerim var ancak Hiddink Güney Kore'de, Avustralya'da, Rusya'da da çalıştı. Eminim bizim kadar çok olmasa da orada da o oyuncu neden çağırılmadı, bu oyuncunun ne işi var milli takımda denmiştir. Hiddink gibi bir hocanın hem kariyeri açısından, hem prestiji açısından tamamen kendisi dışında bir kadro ile çalışmayacağını düşünüyorum. Hele ki grup maçları başlamışken. Oğuz Çetin'in kadro seçiminde etkisi oluyordur, olacaktır, hatta olmalıdır da. Hiddinnk içimizden birisi değil sonuçta. Ama Hiddink de biliyor Kazım'ın, Gökhazn Zan'ın, Hakan Balta'nın Selçuk Şahin'in durumunu. Zamana bırakalım. Çözülecektir birçok sorun.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Dun gece Hiddink'i izleyen oldumu Lig TV de ? sayet varsa nelerden bahsetti Hiddink?

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri