Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Santos-Yobo-Lugano-Stoch-Alex-Niang etti 6, Baroni'yi de sokmadim zaten. Yani simdilik kulube oyuncusu gibi gozukuyor, sen yedek bekleyecek oyuncu icin 7 milyon euro'yu dogru buluyorsan o senin fikrin.
    Bunun sakatlığı var cezası var.Ayrıca Santos ve Baroni kesilecek takımdan zaman zaman kimse kesilmeyecek diye bir şey yok.Ayrıca bu uzun vadeli bir olay Dia daha genç seneye Alex gidince daha fazla forma şansı bulacak.

Fenerbahçe kötü gidiyor ama bu maçı alacaktır.Bu maç FB için başlangıç olacak bence.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

cristian oynarsa şansımız yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Lugano-Yobo-Stoch-Alex-Niang bu takımda banko ilk 11'de olacak yabancılar.Kaç etti? 5 geriye kalan 1 yabancı kontenjanı için 4 aday var.Santos-Cristian-Bilica-Dia.2 stoperi yabancıya verdiğimiz için Bilica tribüne çıkıyor,Santos-Cristian-Dia'dan 1'i ilk 11'e,2'si yedeğe gidiyor.

2 Paok,Antalya ve Trabzon maçlarında sakat olduğu için oynamadı.Manisa ve Kayseri maçlarında da sakatlıktan yeni çıktığı ve yavaş yavaş maç temposunu yakalamaya başladığı için şans buldu.

Kendini daha da göstermeye başladıkça ilk 11'deki yerini alacaktır.Benim anlamadığım Dia'nın transferinin gereksiz olmasını onun mevkisinde oynayan çok oyuncu olduğunu gerekçesiyle söylyordunuz,şimdi sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncunun takıma veriminin haliyle az olması yüzünden gereksiz olduğunu söylüyorsunuz.Ben bu işi pek anlamadım.Büyük ihtimalle Dia ile bir alıp veremediğiniz var.

Takima ne verecegini de gorecegiz. Sende takimda Kazim, Topuz, Ozer varken Dos Santos yerine Caner'i oynatip Dia'ya yer acmak mantikli mi? Ilerleyen haftalarda da gorecegiz Dia takima ne etki yapacak, ama benim gozumde hala gereksiz bir transferdi. 4-3-3 laflari guzel de, Alex hala oynuyor, 4-3-3 de ortada yok. 4-3-3'te gercekten kararli olan insan sezon basinda parasini verip Alex'i gonderirdi korkmadan, hatta onu gectim yedek birakirdi Alex'i, ama oynuyor iste Alex. Daha kotusu cikarildiginda oyundan FB daha da etkisizlesiyor, nasil Alex'siz sistemmis anlamadim.

Kadronuzda Alex gibi bir oyuncu varsa onu birdenbire kesemezsiniz.Aykut Kocaman ilk geldiği gün de yapacağı değişimin zamanla olacağını söylemişti.Kolay değil bir anda değişmek,6 senedir Alex'li sistemle oynuyor bu takım.Kaldı ki Alex'in zaten bu yıl son senesi,önümüzdeki sezon takımda yok.Seneye kadar yavaş yavaş 4-3-3'e alışacaktır bu takım.

Kazım'ın ne yapacağı hiçbir zaman belli olmadı.Özer o bölgede oynayacak bir oyuncu değil.Mehmet Topuz'un da orada oynayamayacağını görüyoruz sezon başından beri.Sürekli içeri kat etmek istiyor,çizgiye hiç inmiyor.Kaldı ki bunları Dia ilk transfer olduğu zaman da konuşmuştuk sizinle.

Aykut Kocaman Aragones gibi bir anda kendi sistemini takıma oturtmaya çalışsaydı daha kötü facialar yaşardık şu zamana kadar oynadığımız resmi karşılaşmalarda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mehmet Topuz kanat olarak ofansta ne yapmış, kaç gol kaç asist yapmış diyenleri de gördük. Adam sezon başında sakattı ve şu anda yabancı sınırı var ve sen hala o dönemde yapılmış tartışmalarda illa ben haklıyım demek için konuşuyorsun.

Özer ben kanat oyuncusu değilim, ortada oynamam daha iyi demişti, Topuz'un kanatta perfomansını geçen sene gördük, Kazım'a güvenilip bir sezona girlmeyeceğini hala anlayamamışsın ama Kazım sürekli 11 oynasa, ne buluyor bu adamda da oynatıyor derdin, eminim.

Alex'in devre arasında bile ayrılma ihtimali var, ayrıca 7 milyon açıklamasını Fenerbahçe yaptı mı, ben kaçırmışım da, cidden bilmediğimden soruyorum?

Son 2-3 haftadır takımla idman yapmaya başlayan bir oyuncu Dia ve Alex'ten kolay kolay vazgeçmeyeceğini söyleyen de Aykut Kocaman. Bekleyelim görelim. Önceki mesajlarımda yazdım, Nisang, Stoch,Alex ve Dia 4'ü bir arada bu takımda oynayamaz, oynarsa anadoluda herhangi bir deplasmanda bile çok zorlanır takım. Alex oynamayacaksa Dia oynamalıdır, Cristian ya da Santos yerine değil. Alex'in yerine. Alex oynadığı müddetçe de Dia'nın yedek kalması sorun değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Stoch - Ekrem eşleşmesi maçın kilit noktalarından olur.Stoch gününde olursa Ekrem'in defansif ve pozisyon bilmeme zaafiyetini cok güzel değerlendirebilir bizim adımıza.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Stoch - Ekrem eşleşmesi maçın kilit noktalarından olur.Stoch gününde olursa Ekrem'in defansif ve pozisyon bilmeme zaafiyetini cok güzel değerlendirebilir bizim adımıza.
    Aynı şekilde Andre Santos - Quaresma

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ferrari'nin oynamayacağı kesinleşmiş.Geçen sezon olsa çok büyük bir eksiklik olurdu ama bu sezon o kadar sıkıntı olmuyor eksikliği.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Mehmet Topuz kanat olarak ofansta ne yapmış, kaç gol kaç asist yapmış diyenleri de gördük. Adam sezon başında sakattı ve şu anda yabancı sınırı var ve sen hala o dönemde yapılmış tartışmalarda illa ben haklıyım demek için konuşuyorsun.

Özer ben kanat oyuncusu değilim, ortada oynamam daha iyi demişti, Topuz'un kanatta perfomansını geçen sene gördük, Kazım'a güvenilip bir sezona girlmeyeceğini hala anlayamamışsın ama Kazım sürekli 11 oynasa, ne buluyor bu adamda da oynatıyor derdin, eminim.

Alex'in devre arasında bile ayrılma ihtimali var, ayrıca 7 milyon açıklamasını Fenerbahçe yaptı mı, ben kaçırmışım da, cidden bilmediğimden soruyorum?

Son 2-3 haftadır takımla idman yapmaya başlayan bir oyuncu Dia ve Alex'ten kolay kolay vazgeçmeyeceğini söyleyen de Aykut Kocaman. Bekleyelim görelim. Önceki mesajlarımda yazdım, Nisang, Stoch,Alex ve Dia 4'ü bir arada bu takımda oynayamaz, oynarsa anadoluda herhangi bir deplasmanda bile çok zorlanır takım. Alex oynamayacaksa Dia oynamalıdır, Cristian ya da Santos yerine değil. Alex'in yerine. Alex oynadığı müddetçe de Dia'nın yedek kalması sorun değil.
    Onun orada basarisiz olmasi illa yabanci transferi gerektirecegi anlamina gelmez. Ben de derim ki o zaman Dia'yi oynatma pahasina Caner solbekte oynayacak belki, Caner solbek oyuncusu mu ve GS'de ne yapti? Ozer Ankaraspor'da agirlikli olarak kanatlarda oynadi, takimin 10 numarasi Neca idi. Ozer kanat oyununa musait oyuncu, rakip eksiltebilen topla kat eden oyuncu, Ozer kanatta oynamayacak da kim oynayacak?

7 milyon aciklamasini FB yapmadi, ama basinin tamaminda asagi yukari bu rakam telaffuz edildi, o zaman herhalde dogrudur diye dusunebiliriz. Istersen 10 hafta sonra da goruselim, bakalim Dia'nin performansi ve durumu ne olacak, gorusuruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bencede maçın kaderini ,

Stoch-Ekrem
    Quaresma-Santos
    Guti-Baroni(Selçuk)
    Alex-Ernst(Aurelio)

Eşleşmeleri belirler. Bu eşleşmelerden galip çıkan maçı da alır diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

10 hafta sonra değil, 2 sene sonra görüşelim. Anlatamıyorum galiba, Alex olduğu müddetçe, 10 hafta da geçse, Dia yine ara sıra oynayan bir oyuncu olacak. Eğer Stoch cezalı ya da sakat değilse Dia'nın oynaması zor, sonradan oyuna girer.

Dia'ya neden bu kadar takıldın onu da anlamıyorum, birileri oynayacak, birileri yedek kalacak. Santos ya da Cristian arasında bir seçim yapacak hoca, eğer Cristian'ı seçerse Caner, Santos'u seçerse Selçuk ya da Mehmet Topuz oynayacak. Dia'nın oynaması Alex'e bağlı ya da Stoch'a. Kazım zaten bu maçta oynar ve senelerdir süren istikrarsız yapısını değiştirebilirse, Dia'nın oynamaması sorun olmaz, 2. devre oyuna girip takıma yine katkı sağlar ama Kazım'ın düzeleceğini sanmıyorum, Mehmet Topuz'un gerçek bir kanat gibi oynayacağını sanmıyorum. Özer sakatlığını tamemen atlatıp, fiziksel olarak tamamen hazır konuma geldiğinde şans bulacaktır. Ortada da kullanabilirsin çok rahat, alternatifli kadro olması iyidir. Ki Özer de topu alıp içeri kateden bir oyuncu, hız özelliği yok, kanatta gerektiğinde dikine gidebilecek hızlı bir oyuncu alternatifi olmasının zararı olmaz.

Cristian'ı da üzerinde durmadan, ısrar etmeden göndermeyecek, bir şey olmadığı ortada, o kısımda sorun var ve seneye ilk çözülecek sorunlardan biri.

Sol bekte Caner'i oynatmayacaktır, gerçi Beşiktaş'ın sağ kanadında kim oynayacak bilmiyorum ama Santos bu maç kesinlikle sahada olacak. 2 haftalık kulübede oturduktan sonra daha iyi bir Santos olmasını umuyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Bencede maçın kaderini ,

Stoch-Ekrem
    Quaresma-Santos
    Guti-Baroni(Selçuk)
    Alex-Ernst(Aurelio)

Eşleşmeleri belirler. Bu eşleşmelerden galip çıkan maçı da alır diye düşünüyorum.
    Quaresma zaman zaman sağ kanada geçebilir ama maçın genelinde sol tarafta olacaktır diye düşünüyorum. Gökhan ile daha çok karşı karşıya görebiliriz onu. Eğer Mehmet Gökhan'ın önünde oynarsa, orada tıkanabileceği için sol tarafa yani Beşiktaş'ın sağına geçebilir. Bu sefer o koridor baya hareketli olur, Stoch ve Quaresma her ne kadar savunmaya yardım etmek isteseler de, ilk düşünceleri hep hücum olan oyuncular, arkalarındaki bekleri iyi kullanan o koridorun sahibi olur. Ama başta dediğim gibi, maça sol tarafta başlayacak bence Quaresma.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ferrari derbide yok!

UEFA Avrupa Ligi'nde CSKA Sofya maçında sakatlanan Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Matteo Ferrari derbide forma giyemeyecek.

17 Eylül 2010 Cuma - 15:39
    DHA

Beşiktaş'ın dün akşam UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda oynadığı ve 1-0 kazandığı CSKA Sofya maçının ilk yarısında sakatlanan Matteo Ferrari'nin bugün çekilen MR'ı sonrası haftasonu Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyeceği açıklandı. Ferrari'nin bugün yapılan kontrollarinde sağ arka adalesinde gerilme olduğu ve tedavisinin 1 hafta süreceği kaydedildi.

Yine aynı karşılaşmada rakibi ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan ve bu sabah antrenmana katılmayan İbrahim Üzülmez'in durumunun ise yarın netlik kazanacağı öğrenildi.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 18.Eylül.2010 at 16:24 Reason: düzenli hale getirildi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Yobo'da son durum

Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, sakatlığı bulunan Yobo çalışmasını takımdan ayrı olarak sürdürdü.

Fenerbahçe, Beşiktaş maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde akşam saatlerinde yaptığı basına kapalı antrenmanla devam etti. Antrenmanı bazı yöneticiler de izledi.

Teknik direktr Aykut Kocamanyönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman'ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, çabukluk çalışmasıyla devam etti ve taktiksel çalışmalarla sona erdi. Antrenmanı Asbaşkanlardan Murat Özaydınlı ile Yönetim Kurulu üyesi Ömer Temelli de izledi.

Uğur Boral, Mert Günok ve Yobo Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, kendilerine verilen programlar dahilinde, takımdan ayrı çalışmalar gerçekleştirdi. Tedavisini ülkesinde sürdüren Güiza da antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı hazırlıklarını 18 Eylül Cumartesi günü FenerbahçeCan Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00'de başlayacak basına kapalı antrenmanın ardından, Fenerbahçe tesislerde kampa girecek.

17 Eylül 2010 Cuma - 20:59
    Sporx.com
    Last edited by TR.CaPTaiN : 18.Eylül.2010 at 16:29 Reason: düzenli hale getirildi

Fenerbahçe lige kötü başlasada derbi takımı kendi sahasında maçı bırakacağını düşünmüyorum.Bu yüzden Fenerbahçe alır maçı...

Nesil
    2006

Takımdan ayrı çalışan bir Yobo'nun bu maçta oynayacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Stoch'u oynatmamak buyuk hata olur bence FB icin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Stoch'u oynatmamak buyuk hata olur bence FB icin.
    Stoch oynamazsa Dia oynayacak sevinmen lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Stoch'un oynamama ihtimali mi varki?

Yanlış Düşünüyosun Bence Stoch Geldiğinden Beri Fenerbahçede Olumlu Şeyler Yapmaya Çalıştı Hep Yani Stoch Oynamazsa Sizin Adınıza Kayıp Olur. Dia Daha Doğru Düzgün Oynamadı ve Nasıl Olduğunu Sadece İnternetten V.s Dış Kaynaklardan Biliyorsunuz Bakalım Takıma Uyacakmı Oynarsa Eğer Tabi. Yani Dia Tam Bir Kapalı Kutu Neler Yapacağını Kestirmek Çok Güç Olur. Umarım Bize Bol Bol Asist Yaparda Maçı Kazanırız

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Yanlış Düşünüyosun Bence Stoch Geldiğinden Beri Fenerbahçede Olumlu Şeyler Yapmaya Çalıştı Hep Yani Stoch Oynamazsa Sizin Adınıza Kayıp Olur. Dia Daha Doğru Düzgün Oynamadı ve Nasıl Olduğunu Sadece İnternetten V.s Dış Kaynaklardan Biliyorsunuz Bakalım Takıma Uyacakmı Oynarsa Eğer Tabi. Yani Dia Tam Bir Kapalı Kutu Neler Yapacağını Kestirmek Çok Güç Olur. Umarım Bize Bol Bol Asist Yaparda Maçı Kazanırız
    abi sevinmen lazım diye Beşiktaşlı bir arkadaşa söyledi memo

Ne Bileyim Bi Ciddiyetle Söylediki Tecahül-i Arif mi Yaptın Naptın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Var galiba öyle bir ihtimal.

anil luque teşekkürler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...tlarin-derbisi

şu linkteki beşiktaş'lı bizim rıdvan sanki..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk 11 tahminlerinde Holosko'nun adı geçiyor.CSKA maçında adeta döküldü Holosko.Gerçi patlama yapma potansiyeline sahip bir oyuncu ama Tabata daha iyi olur orada gibi geliyor.Hani Nihat bile daha iyi olur Holosko'dan geçen maçtaki performansına göre konuşursak.Tabii Schuster onu tercih ederse bir bildiği vardır deriz.

Quote Originally Posted by nekop View Post
    http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...tlarin-derbisi

şu linkteki beşiktaş'lı bizim rıdvan sanki..
    Bana da öyle geldi.Büyük ihtimal odur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

muhtemelen bu maç santos'u oynatır artık sol bekte Aykut hoca buda demektir ki Cristian'a kulübe yolu gözüküyor.Keşke bu maç gelmeden arada bi maçta orta göbekte Emre-Mehmet ikilisini denemiş olsaydı.Çünkü oyunu tek yönlü oynayan bi orta saha ile maça çıkmamak gerek yani ben Cristian'a sıcak bakmadığım gibi Selçuk isimli futbolcumuzada sıcak bakmıyorum.Umarım güzel bir maç olur Kaptan'a ihtiyaç duyduğumuz maçlar derbiler en çok.Zaten son senelerde derbilerde çok başarılı olmamızın ana sebebide Alex'tir.Yine kazanır yolumuza devam ederiz Kadıköy derbilerinde sonucun değişeceğini sanmıyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Keske Dia oynasa, karsisinda 1'den fazla rakip buldugu anda veya bos alan bulamadigi anda hicbirsey yapamaz.

Stoch oynayacaktir bence.Aykut Hoca'nin kesecegini dusunmuyorum.

Macin baslamasina 8 saatten az bir sure kaldi.Bugun tribunlerin takima cok iyi destek vermesi gerekiyor.Bende statta olacagim insallah destegimizle bu onemli maci kazanacagiz.Erken gol bulursak isler cok daha iyi olacaktir..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe ne olursa olsun bu maçı kazanmak zorunda büyük ihtimalle de kazanacaktır.

Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri