Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

15 48.39%
  • Beşiktaş kazanır

8 25.81%
  • Berabere biter

8 25.81%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 92 arası toplam 92 sonuç

Konu: Trabzonspor - Beşiktaş [7. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Beşiktaş Avrupa'da başarı yakalamak istiyorsa bu maç formuna alışmalı. Yanlış mı düşünüyorum?

Dogru bi dusuncede, fikstur musaitken Pazartesi oynansaydi iyi olurdu.

Milli takimi dusunmus olabilir federasyon ama bu iki takimdaki cogu futbolcu ilk 11 baslamaz. Hatta bi Ismail Koybasinin ilk 11 baslicagini dusunuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Beşiktaş Avrupa'da başarı yakalamak istiyorsa bu maç formuna alışmalı. Yanlış mı düşünüyorum?
    Guzel soyledin, peki, tamam. Fakat neden bu ayni uygulama mesela Fenerbahce, Trabzon, Bursa icin olmadi, bunlar defalarca pazartesi mac yapti? Kasimpasa-FB, Antalya-Trabzon, Bursa-Konya, derbi istersen Trabzon-FB pazartesi oynandi. Soz konusu bunlar olunca mac ritmi onemli degil de BJK olunca mi onemli? Avrupa'da bu sene ulkesine puan kazandiran tek takim BJK iken en azindan 1 gunluk ertelemeyi hak etmiyor mu, hele ki deplasmanda oynamissa ve yine deplasmana gidecekse? Milli takim dersen sana sorarim, Kazakistan macina hangi gun ucmustuk, ve o macin evvelindeki hafta ligde pazartesi maci var miydi? Arastirip cevap ver bakalim, bekliyorum....

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri