Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 99 arası toplam 99 sonuç

Konu: Herkes mi Başarılı?

takimda kötuyum galatasarayı yönetıyorum sampiyonlar liginde gruplardan çikiyorum hemen eleniyorum ama milli takımda dunya kupasını ispanyayı yenerek aldım avrupa kunasını ispanyayı yenerek aldım ama konfederasyon kupasında ise 3. oldum bende dunya kupasını almak için tekrar bastan oynuyodum

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    takimda kötuyum galatasarayı yönetıyorum sampiyonlar liginde gruplardan çikiyorum hemen eleniyorum ama milli takımda dunya kupasını ispanyayı yenerek aldım avrupa kunasını ispanyayı yenerek aldım ama konfederasyon kupasında ise 3. oldum bende dunya kupasını almak için tekrar bastan oynuyodum
    Galatsarayı alma ne yaparsan yap şampiyon olaamıyorsun

Quote Originally Posted by jesmatador View Post
    Galatsarayı alma ne yaparsan yap şampiyon olaamıyorsun
    Önceden benim de problemimdi bu. Hatta başlık açmıştım bunun için ancak doğru taktikleri uygularsan ve 48 ay taksitle Eren Derdiyok'u alırsan ilk sene dahil şampiyon olabilirsin.

Quote Originally Posted by Stormlord View Post
    Önceden benim de problemimdi bu. Hatta başlık açmıştım bunun için ancak doğru taktikleri uygularsan ve 48 ay taksitle Eren Derdiyok'u alırsan ilk sene dahil şampiyon olabilirsin.
    Bir de neymarı al tam olur

Quote Originally Posted by Stormlord View Post
    o taktiği merak ettim ben de galatasarayla iyi transferlere rağmen başarısız oluyorum da

ilk sene galatasarayda 6. oldum aslında gerçekci yapmiş galatasarayı neyse konumuz bu değil lakın işte 6. oldum ilk sezon ondan sonrakı sezonlar hep şampiyon oldum şampiyonlar liginde ise her yıl gruplardan çiktim hemen elendım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Galatasaray'ın nispeten daha iyi olduğu 11.1.1 yamasında ilk sezon 4. olmuştum.(Fenerle Beşiktaş daha da kötüydü)

Quote Originally Posted by mozole37 View Post
    o taktiği merak ettim ben de galatasarayla iyi transferlere rağmen başarısız oluyorum da
    Klasik 4 4 2 taktiğiyle tempoyu yavaşa, genişliği dara ve defansı da öne alın. Passing Style'daki ayarlamalardan sadece closing down yani kapanma özelliğini press more yani fazla pres yapın. Tabi maçtan önce takımına göre taktik değişebiliyor bunu backroom advice'tan görürsünüz zaten. O taktiği de genel ayarlardan yapma maça girdikten sonra değiştir taktiği. Zaten taktiğin doğruysa oyun çok hızlı olur anlarsın bunu. Oyun yavaş oynuyorsa tempo, genişlik ve defansın nerde duracağı ayarlarıyla oyna. Eren Derdiyok dışında kaleye Sinan Bolat, defansa Anele ve forvete Umut Bulut'u aldım. Rahat bir şekilde ilk sezondan şampiyon oldum.

Fenerbahçe ile 100 milyon Euro gibi bir harcama yaparak 4. sezonumda forumda yer alan terminatör taktiği ve scout raporlarını birebir uygulayarak Şampiyonlar Ligini, hayatımda ilk defa bir Türk takımıyla alabildim.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri