Almedia coşmşAvrupa'da dediğin gibi tecrübe olmuş.Gelecek senelerda daha büyük başarılara imza atarız.Ligte rahat bir şekilde şampiyonluğu almaya doğru gidiyorsun.
Bence bu formu sürdürse arsenal genoa yada juventus alabilir o paraya.
20.Hafta
21.Hafta
22.Hafta
23.Hafta
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
32.Hafta sonunda oluşan puan durumu
Şampiyonu son 2 maç belirleyecek gerçekten çok heyecanlı gidiyoruz
33.Hafta
34.Hafta
Şampiyonuz işte puan durumu
Gol kralı olan Hugo Almeida
Asist kralı olan Elton
Arkada saklanmış ya hatta foto çekildikten sonra geldi yanıma ben çıkmamışım hoca tekrar çekelim diye,rumence konuşuyoruz buarada tamam dedim ama takım havaya giremedi bu ilk heyecanı yansıtamadılar hepsi somurtuyordu o yüzden iptal ettik diğer fotoyu,Almeidaya takım olarak havayla çalışan araba aldık çok sevindi affetti bizi,hatta objektiflerede yakalandı
Almeida iyide bence elton 29 asist dahada iyiTebrikler güzel sezon geçmiş.Bu sene lige değilde avrupaya daha çok ağırlık vermen gerekiyor.
Bencede kal burada..Devam etmeye devam![]()
Bence istifa etme, takımı da biraz daha düzenle, istifa edip daha kötü bir takıma gitmeyesin sonra...![]()
Evet kardeşim Romanyayı tamamladık
Zaten oyunu bu kadar çok lig açarak oynamamın amacı başka liglerede gitmek yani uzun süreli bir takım başında kalmayı düşünmüyorum,gidebildiğim her ülkede almadık kupa bırakmamak hedefim,ilk sezon romanya süper kupasını alamamıştık 2 sene kaldım orada görevi tamamladığımı düşünüyorum.
Sezon sonu biten sözleşmemi yenilemedim ve Cluj'dan ayrıldım,yeni kulübümüde kısa sürede bulup 1 yıllık anlaşmaya imza attım.
Yeni durağımız Belçika,kulübü gece açıklamayı düşünüyorum tahminler alabilirimküçük bir ipucu şampiyonluğu olan bir kulübe imza attım.
![]()
Last edited by RasAnt : 09.Ocak.2011 at 20:52
Anderlecht?
Standart Liege olmasını isterim.
Club Brugge yada AA Gent![]()
Evet arkadaşlar yeni kulübümüzü açıklıyorum tahminler doğru değil ancar arkadaşımız çok yaklaştı ama olmadı
KRC Genk
Cristal Arena (24.000 kapasiteli)
KRC Genk daha bilindik ismiyle Racing Genk Belçika'nın Genk şehrine ait futbol takımıdır.Kulüp 1923'te kurulmuş olsa da futbol takımı 1988'de Waterschei Thor ve K.F.C. Winterslag'ın birleşmesiyle oluşmuştur.
Futbolda yeni sayılabilecek bir tarih sayılmasına karşın 2.Lig şampiyonluklarının yanında,1998-99,2001-02 olmak üzere 2 Belçika 1.Lig şampiyonluğu bulunmaktadır.1997-98,1999-2000 olmak üzere 2 kezde Belçika kupasını müzesine götürmüştür.
Ben daha güçlü bir takım bekliyordum (Belçika ligini kastetmiyorum) Ama hedeflerin farklıymış, neyse başarılar![]()
Teşekkürlersezon başında genk'in t.direktörü yoktu benim sözleşme bitince aldım teklifi inceledim kulübü farklıda bir lig yeni heyecan ilk sene şampiyonluk zor olabilir ama 2 sene içinde genk le başarıya ulaşacağımızı düşündüm taraftar potansiyelide oldukça yüksek,gerçekte 44.000 kişilik stad yapıyorlar yeni,oyuna yansıtılmışmı bilmiyorum.
Elit liglere gitmeyi daha düşünmedim belki belçikadan sonra elit liglere kayabilirim![]()
Kulüp geldiğimizde finans açısında rahattı,kadroda revizyona gidebileceğiz
TRANSFER DÖNEMİ
Hazırlık maçlarımız
İlk 3 maç geldiğimizde yapılmıştı
Ligde heyecan başlıyor
1.Hafta
2.Hafta
3.Hafta
4.Hafta
4.Hafta sonunda oluşan puan durumu
5.Hafta
6.Hafta