BUNDESLİGA 17.HAFTA
BUNDESLİGA 17.HAFTA
17.HAFTA PUAN DURUMU
LİGİN BAŞINDA KOYDUĞUMUZ İLK 5 HEDEFİNİN ALTINDA TAMAMLADIK İLK YARIYI UEFADA YOLUMUZA GRUPLARDAN CIKARAK DEVAM EDİYORUZ.
HAYDİ HAYIRLISI
Avrupadaki performans gerçekten etkileyici. İnşallah dişine göre rakip gelir.
TariboWest
1.TUR RAKİBİMİZ
Bolton Wanderers FC
REEBOK STADYUMU
KAPASİTE : 28723
hastası oldum kariyerinin,başarılar diliyorum.Taktiğini de anlatır mısın orası eksik kalmış çok merak ediyorum
Kariyerin harika gidiyor ama son maçlar biraz bozulmuş bu arada skinin adını alabilir miyim ?
Podolski takımı sırtlıyor resmen.Bolton kurası da gayet iyi olmuş bi aksilik olmazsa turlarız.
18.HAFTA
YA BEN BU TAKIMI YENEMEYECEKMİYİM.MAÇTAN SONRA TAKIMA CEZA Bİ SAAT KOŞTURDUM
19.HAFTA
20.HAFTA
21.HAFTA
CEYREK FİNAL
22.HAFTA
PODOLSKİ PODOLSKİ PODOLSKİ KAPTAN YİNE YAPACAĞINI YAPTI
AVRUPA LİGİ 1.TUR 1.MAÇI
SAHADAN SİLDİK RAKİBİMİZİ KAPTANIMIZDAN ÜST ÜSTE 6.MAÇTA 13. GOLÜ
ŞOV DEVAM EDİYOR
23.HAFTA
TEL TEL DÖKÜLDÜK PODOLSKİ DURDU TAKIM DURDU.
AVRUPA LİGİ 1.TUR 2.MAÇI
İLK MAÇTAKİ 3-0 LIK SKORDAN SONRA KONROLLU OYNAYALIM KONTRADAN VURALIM DEDİK. KONTROLU YİTİRDİK 90 DK 3-0 BİTTİ. UZATMALARDA ÖZÜMÜZE DÖNDÜK TURU GEÇTİK.
BU ARADA İLK GÜNDEN BERİ HEP HÜCUMU DÜŞÜNEN DEFANSI İKİNCİ PLANDA BIRAKAN TAKIMIMIZIN DEFANS YAPARAK BİR YERE VARAMAYACAĞI YİNE BELLİ OLDU.
Sonuçlar çok iyi. Fakat Podolski'ye bağımlılık kötü sonuçlar doğuruyor.
TariboWest
Güzel gidiyoruz![]()
abi korkuyorum yalnız mazallah podolski ye bişey olsa ayvayı yedin...Veya adam formsuz olabilir.Sakat olabilir.Alternatif kimi düşünüyosun en az onun kadar iyi kim oynayabilir gerçekten bilmiyorum.Yannis Tafer i alsan podolskiye alternatif cuk oturur diye düşünüyorum.
edinson cavani , abel hernendez , hulk şu an bu 3 oyuncuyu inceletiyorum takip ediyorum cavani şu an napolide gol krallığına gidiyo italya liginde ikinci sırada hulk var onunlada her zaman oynamak istemiştim onuda takipteyiz son sırada listemde abel hernandez var. senin önerinide inceliyim yolluyum gözlemcileri.ha bide gignac var onun için araştırma yapmıyom yeri her zaman banko bende ama yaşı fazla
Hocam güzel demek zor ama iyi bir kariyer.Taktikte sorun var galiba özellikle defansta 30 gol yemişsin buna bir çare bulabilirsen daha iyi yerlere gelebilirsin![]()
Muhteşem bir sezon geçiriyorsun. Avrupa Ligini kazanırsan çok iyi olur.
TariboWest
Hala şansımız var.![]()
AVRUPA LİGİ YARI FİNAL 2.MAÇI
ÖNCESİ
SABAH TER ATIYORUZ
PODOLSKİ KAMERANA YAKLAŞIYOR.
KAMERAMAN: KAPTAN NELER SÖYLEYECEKSİN.
PODOLSKİ:BU AKŞAM HOCAMIZ İÇİN SAHADAYIZ. BÜTÜN TAKIM ONA BORÇLU 22-23 YAŞINDAKİ GENÇLERDEN KURULU TAKIMA BU YAŞLARINDA UEFA FİNALİ OYNAMALARINI SAĞLAYACAK BİR ŞANS VERDİ.
BANA SONUNA KADAR GÜVENDİ BU AKŞAM TERİMİZ SON DAMLASINA KADAR ONUN İÇİN AKACAK
HEYECAN DORUKTA
MAÇ ÖNCESİ HEYECEAN DİZ BOYU RHEİN ENERGİE STADYUMU TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞIYOR
VE HEYECAN BAŞLIYOR.
AVRUPA LİGİ YARI FİNAL 2.MAÇI
Tekmelerin havada ucuştuğu 11 sarı kartın çıktığı maçta finaldeyiz. Kaptan takımını finale götürüyor bügreşte national stadyumunda rakip spartak moskova
32.HAFTA
AKLIMIZ YARI FİNALDE KALDI.
33.HAFTA
AS KADRODAKİ ÖNEMLİ ADAMLARIMIZ OYNATMADIK.
34.HAFTA
SEZONA YAKIŞIR Bİ KAPANIŞ YAPTIK