Emenike'nin Büyük takımlarda oynayabilecegini düşünmüyorum.
Emenike'nin Büyük takımlarda oynayabilecegini düşünmüyorum.
Emenike çok iyi bir kontratak adamı ancak büyük takımlarda ne yapar, bilienmez.
Olay pozisyonlara ne dedi?
Markus Merk, Beşiktaş-Karabükspor maçının olay yaratan tartışmalı pozisyonlarını Maraton'da yorumladı...
Merk tartışmalı pozisyonlar için şunları söyledi:
-İbrahim Toraman kırmızı kart görmeliydi...
-İbrahim Üzülmez sarı değil kırmızı kart görmeliydi...
-Emenike'nin Toraman ile girdiği pozisyon ceza sahası dışında, penaltı değil...
-Emenike'nin Hakan Arıkan ile girdiği pozisyon çok net penaltı ama ben kırmızı kart göstermem...
-Simao'nun ilk pozisyonunda faul var. Ama asıl itiş ceza sahası dışında, o yüzden bence penaltı değil frikik...
-Simao'nun ikinci pozisyonunun penaltıyla alakası yok...
Merk ayrıca Beşiktaş'ın top çizgiyi geçmesine rağmen verilmeyen net golünü de yorumladı...
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=86892
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hakem gerçekten skandaldı. Bu kadar bariz hatayı aynı maçta ilk kez görüyorum.
Türkiye Liginde bir sürü hakem hataLarı oLuyor. MaaLesef hakemLer skora ve maç sonucuna çok büyük katkıLArda buLunuyorLar. En skandaL maçLarda nedense hep bizi buLuyor. Ben buna çok kızıyorum.
Bu saaten sonra Ligde iLk 5 e de giremeyiz bence. Türkiye kupasını kazanıp, Avrupa kupası biLetini kapmaya bakaLım. ŞL diyorduk ama böyLe giderse Türkiye kupasından da eLenirsek UEFA da zor. HeLe UEFA ya da gidemezsek takımda ki özeLLikLe yabancı oyuncuLar geLecek yıL büyük probLemLer yaratabiLir. Herşey güzeL oLacak derken çok kötü oLacak gibi geLiyor. Bir türLü seriyi yakaLayamıyoruz, bu da takımda baskı yaratıyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...