Burhan Eşer attı 3-1...
Burhan Eşer attı 3-1...
2. Yarı her şey eskiye dönüyor![]()
Ümit mükemmel bir frikik golü 3-2.
Ben ne anladım bundan ?
M. Sarp faktörü adam girince gol yiyoruz![]()
4-3 olur demedi demeyin![]()
İnanılmaz bir gol kaçtı Culio. Süper maç oluyor gerçekten. Son 15 dakika daha da güzel geçer.
Ah be atsana bunu Culio... Biz veririz maçı yine, rahat maç izlemek yok...
Hagi'ye ders olsun bu Neill'i oyundan çıkartmasın bir daha...
sarp reyiz etkisini gösterdi culio tamamen düz bi oyuncu
baros ve goooooooooool![]()
Baros golle döndü 4-2
Baros atıyor 4-2 oluyorAslanım benim golle döndü.
Baroooooos![]()
Kral attı, yardır Baros !!!
Kazım çıktı Yekta oyunda.Kazım bugün maçın en iyilerindendi.
Hakemlerimiz 9.15 belirlemekten bile aciz.. Bursa-Sivas maçında sayın aydınus 11 metre falan sayıyordu şimdi de Cüneyt Çakır 8 metre falan saydı Stancu'nun frikiğinde. Çok zor bir iş değil halbuki.
Maç bitti 4-2 kazandık.Darısı Antep maçına...
Baros yine bomba gibi döndüKüfürü ve itirazında değişen bir şey yok
Biliyordum aslında 2 gol yiyeceğimizi içime doğmuştu ama kazasız belasız atlattık güzel bir galibiyet aldık.3 puandan çok daha değerli bir maçtı.
Güzel bir gece az daha yapılan basit hatalarla mahvoluyordu,neyse ki Baros durumu kurtardı.
Uzun zaman sonra hiç değilse 70'e kadar rahat bir maç izledik.Takım iyi oynadı,önde pres yaptı.Atak organizasyonları iyiydi ve goller de gelince her şey iyi gözüktü.
Bundan sonra Neill'in kesinlikle ön liberoda oynaması gerektiğini düşünüyorum.Hiç değilse oyun kurabiliyor ve kademe anlaşıyının ne kadar iyi olduğunu zaten biliyoruz.
Kazım bugün dehşet oynadı.Helal olsun Kazım'a.Takıma ısındıkça daha da iyi oluyor.2 asist yaparak maçı kurtaranlardan biri oldu.
Culio da takımın her şeyi diyebiliriz.Topu öne sürükleyebilen tek oyuncumuz belki de.Yine ona yapılan sertlikler üst düzeydeydi.Son vuruşlara biraz daha çalışsa iyi olur.
Stancu da gol atarak faydalı bir transfer olduğunu kanıtlamaya devam ediyor.Arda döndüğünde esas yerinde daha da başarılı olacaktır.
Baros yine sakatlıktan çıkar çıkmaz golünü attı,helal olsun ama değinmek istediğim bir şey var.Baros -haklı olabilir ki haklıydı da o pozisyonda- kendisine her faul yapıldığında hakeme el kol işareti yapıp sarı kart görmek zorunda mı acaba?Birinin Baros'u uyarması lazım.Zira cezalı duruma düşünce Baros'un gördüğü sarı kartlara bakıyorsunuz,hepsi aynı olaydan dolayı görülmüş kartlar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yanlız atmosfer muhteşem.Harika bir akustik var stadda.Cehennem gibi.
Birde Hagi oyuna çok yanlış müdahele ediyor.Oyuncu değişiklikleri çok yanlış.Birde sezon sonu bu takıma iyi bir orta saha oyuncusu ve sol bek alınırsa iyi bir takım olur.
Uzun zamandır böyle bir futbol izlemedim ben.Aslanlarıma teker teker helal olsun.Barış'ın,Ayhan'ın ve Mustafa Sarp'ın olmadığı bir takım nasıl bu kadar değişir dedirtti.Kazım bir başka Kazım zaten.O ne dribblingler ne zarif hareketler.Çok önemli bir haftada müthiş bir destekle 3 puanı kaptık.İnanıyorum böyle devam edeceğiz.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Asıl sınav şimdi haftaya.Artık bir ders çıkarsınlar da Gaziantepspor'un etkili isimlerine önlem alsınlar.Zira mağlup edilmeyecek bir takım değil Antep.Hem ligde bizim üstümüzde bulunuyorlar,onları yenersek geride bırakacağız.Bu sene onlarla oynaya oynaya artık iyice analiz etmiş olmamız lazım diye düşünüyorum.Haftaya kazanmamız şart.Yoksa bu galibiyetin hiçbir anlamı kalmayacak.
Galatasarayı başta tebrik ediyorum . Uzun zaman sonra futbol oynayarak kazandılar ancak Kazım'a fazla umut bağlamasınlar 1-2 maç böyle iyi oynar maç kazandırır sonra yatar ! Bizde yaptığı gibi .
Bu arada Serkan Kurtuluş'a da değinmeden geçemeyeceğim.Eskiye oranla son derece geliştirdi kendini.Bindirmeleri iyi,defansta da az hatayla oynuyor.