Pino: "Suan Antep macini almaktan baska bir dusuncemiz yok. Turu gececegiz."
Pino: "Dun idmandan sonra kendimi iyi hissetmedim. Hocamdan izin alip tesislerden eve gittim. Hagi'nin bilgisi vardi"
Pino: "Basinda cikan haberlerin hepsi yalan. Kavga ciktigi tamamen yalan. Neden böyle yaziyorlar anlamiyorum"
M.Baros: "Eger hakkimizda böyle konusulmaya devam edilecekse medyada yonetimle konusup artik birseyler yapilmasini isteyecegim
M.Baros: "Yalan haberlere elbette gülüp geciyoruz. Takimca gülüyoruz ve aramizda bunu ciddiye almiyoruz."
Culio: Mactan sonra Baros da gergindi, ben de gergindim. Onu sakinlestirmek istedim. Aldiklari fotografta bu var sadece.
Culio: "Suan tek muhim olan onumuzdeki onemli Antep macini almak. Baska birsey dusunemiyoruz"
Culio: "Gazetede Baros'un bana vurdugu soyleniyor soyunma odasinda. Bu tamamen yalan. Boyle bir kavga olmadi."
M.Baros: "Culio bana sakin olmami soyledi ama ben ofkeliydim. Kendimi kontrol etmekte zorlandim. Bu da normal bana kalirsa
Milan Baros: Bu sene cok fazla mac kaybettik. Macta sinirlenmem ve ofklenmem cok normal. Bu olanlari kabul edemiyorum.
M.Baros: "Medya kendi kafasina gore problem yaratip yaziyor. Bunlara da üzülüyorum acikcasi. Bu sadece kaybetmeye olan ofkedir"
M.Baros: Kimse ile kisisel birsey yasamadim. Takima, hepimize karsi sinirliydim. Biriyle bir problemim olmadi. Kabullenemiyorum kaybetmeyi
Baın öyle bir abartıki sanki ibrahimler olayı yaşandı..Oldu hepsini sözleşmesini fesh edelim.Bu tür tartışmalar olması zaman zaman iyidir..Öz eleştiri gibi olur..Tabi aşırıya kaçmadığı sürece..