Sayfa 4 / 578 İlkİlk ... 234561454104504 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Bugün yayınlanan bazı gazetelerin spor sayfalarında ve dün gece yayınlanan bazı spor programlarında yer alan futbolcularımızın birbirleriyle yumruklaştığı, küfürleştiği, olayların çıktığı, Florya’da program dışı idman yapıldığı şeklinde yer alan bu tip ve benzeri haberlerde bahsi geçen olaylar hiçbir şekilde gerçekleşmemiştir.

Medya organlarında birbiri ardına yalan, asılsız, abartılı, Galatasaray’ı "kontrolden çıkmış" durumda göstermeye çalışan zincirleme haberlere yer verildiğini büyük bir şaşkınlıkla takip etmekteyiz.

Ne yazık ki yenilgiyle sonuçlanan talihsiz bir lig karşılaşmanın ardından üretilen bu haberlerle yaratılmaya çalışılan izlenim, Florya’da büyük bir kaos ortamı bulunduğuna spor kamuoyunu inandırmaya çabalamaktır.

“Haber” adı altında yapılan bu yayınlar, akıl almaz bir yıpratma operasyonunun parçasıdır: “Birbiriyle kavga eden, antrenmana iştirak etmeyen, Başkan’ın yaptığı toplantıya katılmayan, kendilerine verilen “borcu yoktur” kağıdını imzalamayarak adeta kazan kaldıran, adeta bir 3. sayfa gazete haberi gibi soyunma odasında yumruk yumruğa kavga ederek “kanlar içinde kalan” futbolcular! ”

Bu tür gerçekleşmemiş hayal ürünü haberlere konu edilen olaylarla gündem yaratarak Galatasaray Futbol Takımı ve camiası yıpratılmaya çalışılmaktadır.

Değerli Galatasaraylılara ve spor kamuoyuna açıklamak isteriz ki bu açık bir karalama kampanyasıdır. Bu ve benzeri haberlerin 2 gün sonra oynanacak olan takımımız için önemli bir Türkiye Kupası karşılaşması öncesinde yapılması gerçek niyeti de apaçık ortaya koymaktadır.

Bilinmesini isteriz ki, yukarıda örnekleri olan başlıklar ve içeriğinde hayal gücü sınırlarını zorlayan satırlarla; spor haberciliğinden çok magazin gazeteciliğini çağrıştıran ve kaynağı belirsiz yabancı internet sitelerine sayfalarını teslim eden bakış açısı Galatasaray’dan daha çok basın etiğine zarar vermektedir. Unutulmasın ki bu anlayış ürünü sayfalar güvenilir olmadıkça okur bulamayacaklardır.

Bu konularla ilgili yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Galatasaray Spor Kulübü

Telegol baya uğraşıyor. Galatasarayla yatıp Galatasarayla kalkıyorlar. Biraz başka takımlarla da ilgilensinler yahu.
    ---
    Adnan Sezgin'in Galatasaray'daki gorevinden ayrildigi dedikodulari geliyor. Henuz netlik kazanmadi.
    tribündergi twitter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bana göre bu takımın buralara gelmesindeki en önemli etkenlerden biri skibbe nin sezon ortasında gitmesiydi
    Nedense Skibbe yönetiminin hep başları hatırlanıyor bende bunu çözemiyorum. 3 stoper, ön libero Hakan Balta oynuyordu bir ara hiç mi hatırlamıyorsunuz bunları anlayabilmiş değilim.

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Takımın asırlık tarihinde en kötü zamanı bizim gençliğimize futbolla en çok ilgilendiğimiz zamana denk geliyor arkadaş başlarım böyle şansa bu takımın düzelmesi en az 1-2 seneyi bulur oda herşey doğru yapılırsa..
    Aynen yani şansımızı öpeyim Çarşamba günü G.Antep'e eleniriz bir futbol mucizesi yaşanmazsa ve Hagi'yle yollar ayrılır. Bir bakıyoruz Rijkaard geri geliyormuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Telegol baya uğraşıyor. Galatasarayla yatıp Galatasarayla kalkıyorlar. Biraz başka takımlarla da ilgilensinler yahu.
    ---
    Adnan Sezgin'in Galatasaray'daki gorevinden ayrildigi dedikodulari geliyor. Henuz netlik kazanmadi.
    tribündergi twitter
    Adam kovulmadı, kendi ayrıldı hale bakın Adnan Sezgin'in insafına kalmışız gerçekten. Adnan Polat başarısız olursak A.Sezgin de Hagi de gider demişti. Hagi de yolcu anlaşılan hemen peşinden A.Polat ve yönetimi de gider umarım. Keşke Adnan Öztürk başkan olsaymış 2 yıl önce aah ah.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Nedense Skibbe yönetiminin hep başları hatırlanıyor bende bunu çözemiyorum. 3 stoper, ön libero Hakan Balta oynuyordu bir ara hiç mi hatırlamıyorsunuz bunları anlayabilmiş değilim.

Aynen yani şansımızı öpeyim Çarşamba günü G.Antep'e eleniriz bir futbol mucizesi yaşanmazsa ve Hagi'yle yollar ayrılır. Bir bakıyoruz Rijkaard geri geliyormuş
    Aynen bi ara 3-5-2 oynadığımızı hatırlıyorum.

Adnan Polat Kalli döneminde yaptigi gibi takimi hocadan habersiz toplamis. Zaten hocanin arkasindayiz dediler demek ki yolcu Hagi.

Hagi gidip A. Polat kaldiktan sonra hic bisey degismez bu takimda.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Rijkaard varken 4 maçlık galibiyet serisi yapmıştık bu sezon.Daha fazla yapamadık değil mi? Yazık gerçekten...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Skibbe'nin en güzel yönü hücum futbolu oynatması ve karakter yoksunu futbolculardan bile faydalanabilmesiydi. Bu sene ne yapıp edilip Fatih Terim'in gelmesi gerek. Yardımcısı da Müfit Erkasap ve Tugay olur. Tugay ondan çok şey öğrenip Fatih Terim ayrıldıktan sonra başımıza geçebilir. Kendi antrenörümüzü bir süre kendimiz yetiştirmeliyiz. "O Ruh"a sahip olmalı bizi bu bataklıktan çıkaracak antrenör. Yoksa 2 ileri 1 geri gideriz son yıllardaki gibi. Bu sene 1 değil 1000 geri gittik ya neyse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anda Baros,Pino,Culio GSTV'de açıklama yapıyorlar iddialarla ilgili. NTVSpor da veriyor açıklamaları.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Pino: "Suan Antep macini almaktan baska bir dusuncemiz yok. Turu gececegiz."

Pino: "Dun idmandan sonra kendimi iyi hissetmedim. Hocamdan izin alip tesislerden eve gittim. Hagi'nin bilgisi vardi"

Pino: "Basinda cikan haberlerin hepsi yalan. Kavga ciktigi tamamen yalan. Neden böyle yaziyorlar anlamiyorum"

M.Baros: "Eger hakkimizda böyle konusulmaya devam edilecekse medyada yonetimle konusup artik birseyler yapilmasini isteyecegim

M.Baros: "Yalan haberlere elbette gülüp geciyoruz. Takimca gülüyoruz ve aramizda bunu ciddiye almiyoruz."

Culio: Mactan sonra Baros da gergindi, ben de gergindim. Onu sakinlestirmek istedim. Aldiklari fotografta bu var sadece.

Culio: "Suan tek muhim olan onumuzdeki onemli Antep macini almak. Baska birsey dusunemiyoruz"

Culio: "Gazetede Baros'un bana vurdugu soyleniyor soyunma odasinda. Bu tamamen yalan. Boyle bir kavga olmadi."

M.Baros: "Culio bana sakin olmami soyledi ama ben ofkeliydim. Kendimi kontrol etmekte zorlandim. Bu da normal bana kalirsa

Milan Baros: Bu sene cok fazla mac kaybettik. Macta sinirlenmem ve ofklenmem cok normal. Bu olanlari kabul edemiyorum.
    M.Baros: "Medya kendi kafasina gore problem yaratip yaziyor. Bunlara da üzülüyorum acikcasi. Bu sadece kaybetmeye olan ofkedir"

M.Baros: Kimse ile kisisel birsey yasamadim. Takima, hepimize karsi sinirliydim. Biriyle bir problemim olmadi. Kabullenemiyorum kaybetmeyi

Baın öyle bir abartıki sanki ibrahimler olayı yaşandı..Oldu hepsini sözleşmesini fesh edelim.Bu tür tartışmalar olması zaman zaman iyidir..Öz eleştiri gibi olur..Tabi aşırıya kaçmadığı sürece..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şu an bir balıkçıda moral yemeği yiyormuş futbolcu ve yöneticiler.Gaziantep maçına iyi hazırlanıyor Galatasaray.Ohh Misimovic'de gitti ne tatlıdır şimdi o balık
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Balığın kılçığı kalsın boğazınızda emi, bu takımı bu hale getirdiniz.

Default Ve Sezgin gidiyor ! ! !

Galatasaray'da son ayların en çok tartışılan ismi olan Adnan Sezgin ile yollar ayılıyor. Bugüne kadar birçok kez istifasını veren ancak Polat'ın israrı ile görevde kalan Sezgin'le kısa süre içerisinde yollar ayrılacak.

Son dönemlerde başkan Adnan Polat'ın da sinyallerini verdiği bu ayrılık yolunda bardağı taşıran son damla Cenk Tosun oldu. Gurbetçi futbolcunun transfer edilmeyip devre arasında geldiği Gaizantepspor'da patlama yapması Sezgin'in deyim yerindeyse ipini çekti.

Adnan Sezgin'in camiada arkasındaki tek kişi olan Adnan Polat da artık Sezgin'den desteğini çekti.

Gaziantepspor ile oynanacak olan kupa rövanşının sonucu ne olursa olsun Adnan Sezgin'le yollar ayrılacak.

LİGTV

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Tüm Galatasaraylı Arkadaşlara Müjdeler Olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şampiyon olmuş kadar sevindim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oh be. Sırayla.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çorap söküğü gibi devamı gelicektir inşaallah.Önce biri gider,sonra biri daha gider ve en sonunda bi bakmışız hepsi birden gitmiş.
    Artık kredileri kalmadı.Adnan Polat artık yok şunu yaptık,bunu yaptık diyede övünemiyecek.Zaten en fazla 2012 Mayıs'a kadar görevde kalıcak.Dahası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

takım ne hallere düştü ama nedense kimsenin umrunda değil ne başkanın ne futbolcuların olan yine bizlere oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

GS Store reklamı yapmak içinde fırsat doğmuş yanlız : ) O ne öyle mini defile yapmışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    GS Store reklamı yapmak içinde fırsat doğmuş yanlız : ) O ne öyle mini defile yapmışlar.
    Hani nerde ?

21. Default

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Pino: "Suan Antep macini almaktan baska bir dusuncemiz yok. Turu gececegiz."

Pino: "Dun idmandan sonra kendimi iyi hissetmedim. Hocamdan izin alip tesislerden eve gittim. Hagi'nin bilgisi vardi"

Pino: "Basinda cikan haberlerin hepsi yalan. Kavga ciktigi tamamen yalan. Neden böyle yaziyorlar anlamiyorum"

M.Baros: "Eger hakkimizda böyle konusulmaya devam edilecekse medyada yonetimle konusup artik birseyler yapilmasini isteyecegim

M.Baros: "Yalan haberlere elbette gülüp geciyoruz. Takimca gülüyoruz ve aramizda bunu ciddiye almiyoruz."

Culio: Mactan sonra Baros da gergindi, ben de gergindim. Onu sakinlestirmek istedim. Aldiklari fotografta bu var sadece.

Culio: "Suan tek muhim olan onumuzdeki onemli Antep macini almak. Baska birsey dusunemiyoruz"

Culio: "Gazetede Baros'un bana vurdugu soyleniyor soyunma odasinda. Bu tamamen yalan. Boyle bir kavga olmadi."

M.Baros: "Culio bana sakin olmami soyledi ama ben ofkeliydim. Kendimi kontrol etmekte zorlandim. Bu da normal bana kalirsa

Milan Baros: Bu sene cok fazla mac kaybettik. Macta sinirlenmem ve ofklenmem cok normal. Bu olanlari kabul edemiyorum.
    M.Baros: "Medya kendi kafasina gore problem yaratip yaziyor. Bunlara da üzülüyorum acikcasi. Bu sadece kaybetmeye olan ofkedir"

M.Baros: Kimse ile kisisel birsey yasamadim. Takima, hepimize karsi sinirliydim. Biriyle bir problemim olmadi. Kabullenemiyorum kaybetmeyi

Baın öyle bir abartıki sanki ibrahimler olayı yaşandı..Oldu hepsini sözleşmesini fesh edelim.Bu tür tartışmalar olması zaman zaman iyidir..Öz eleştiri gibi olur..Tabi aşırıya kaçmadığı sürece..

Sanırım İsom Bundan Bahsediyor Bir Anlamadın Aygün Yav Fazlamı Dövdü Baban Nedir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aygün'ün başına vurdular herhalde Yav konuda tek resim var hangisinden bahsedebilirim Aygün : )

*Les Adnansları göz ardı ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://spor.mynet.com/haber/anahtar-.../32809/yorum/3

Şu habere bir bakmanızı istiyorum . Fatih Terim ile alakalı.

Mynet'in su ana kadar hic bi spor haberinin yani dedikodusunun dogru ciktigini görmedim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Takıma Baros,Pino ve Arda dönünce 2-3 maç üst üste kazanırız. Çünkü bu oyuncular Kazım,Aydın,Serkan Kurtuluş ya da Hakan Balta gibi umursamaz oyuncu değiller. Kaybedince sinirden kuduran adamlar lazım bize.Stancu da kaygısız futbolcu tipi. Ne kadar teknik olursa olsun ondan da ümidi kestim ben. Culio ,Baros,Arda,Pino,Cana,Neill,Sabri ve Servet.... Bu adamlarla kurulan 11 kesinlike kolay maç kaybetmez. Hagi'ye rağmen kazanır bu takım. Ve bence kesinlikle 4-4-2'ye dönmemiz lazım bizim.....

.......................................Kaleci..... ................................

Sabri................Servet....................... .....Neill................sol bek

Pino................Cana......................Culi o.......................Arda

.......................Baros...............Forvet. ..........................

Bakın bu kadrodakilerin hepsi yüreğiyle oynar.Adam gibi 1 sol bek ,1 kaleci,1 de forvet alınıverse iyi bir antrenör ile bu takım iş görür... Ama nedense ısrar ediyorlar beceriksiz antrenör konusunda
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Galatasaray'da kanatlar çalışmıyor. Sabri-Hakan ile bekler hiç hücum yapamıyor. Solda Arda olmadığı için bu kanat da çalışmıyor. Sağda ise Kazım biraz hareket getirdi. Yani sadece sağ açıkta hareket görebiliyoruz. Kanatları olmayan takım da uçamaz. Bizim Keita, Dia tarzı hem güçlü hem teknik oyunculara ihtiyacımız var. Bir de Eşkişehir maçı gibi kaleye bol şut çekmemiz için iyi şut atan oyunculara ihtiyaç var. Culio bu konuda iyi ama tek başına olmuyor. Arda çok iyi ama fazla şut atmıyor. Büyük takımların genel bir sıkıntısı, bu şut konusu. Baros oynarsa sıkıntı yok ama oynamazsa yine sorun yine sorun. O yüzden iyi bir forvete daha ihtiyaç var.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yukarda yazdığım 11'de Baros,Pino ve Culio vurur Sabri zaten doğuştan yetenekli o konuda İyi bir forvet,kaleci ve sol bekle GS ligde çok rahat maç kazanır hale gelir. Gaziantepspor2un kadrosu şu anda Galatasaray'dan daha kaliteli değil ama özellikle sisteme uyan sert oyuncularla hücumda da teknik kapasitesi yüksek,iyi pas yapan adamları bir araya getirerek çok güzel bir kombinasyon yapmışlar. Çarşamba gecesi eğer yine Cana DC, Neill DMC, Sabri MC, Stancu AML oynarsa biz o maçı kazanamayız. Hagi'nin oyunculuğuna saygım sonsuz ama teknik direktör olarak hiç güvenim yok.Yani ben Mourinho'nun gittiği takımlarda oyuncuların mevkilerini değiştirip fantazi yaptığını görmedim. Hiçbir kaliteli antrenör de bunu yapmaz zaten. Çünkü pozisyonda uzun yıllar oynamak oyuncunun alışkanlıklarını şekillendirir. Lorik Cana yıllardır arkasında 2 stoperle oynadığı için önde faul yaparak top alıyor.Şimdi ise bunu ceza alanı ve çevresinde yapacak neyse....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baros'la Stancu çok iyi ikili olurlar. G. Antep maçında Buca maçındaki aynı diziliş ve kadroyla çıkarsak fark bile yiyebiliriz. Tugay ilk başlarda 4-3-3'le başarılı olacağımızı düşünmüyorum bunu Hagi'ye de söyledim demişti ama Hagi'nin Tugay'ı da ne derece taktığı ortada. 1 maç bile 4-3-3'ten şaşmadık. Sanki süper ortasahamız var.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hagi,Serkan'dan vazgeçmeyecek.Geçen haftada Sabri asist yaptı tamamdır Ortada Sabrisağda Serkan.Kazım'ın da elinden geleni yaptığı çok açık.Ben Kazım'ın olduğu bir kadro kurdum.

.......................................Zapata.... ................................

Sabri................Servet....................... .....Neill................Çağlar

...............Cana......................Culio.... ................

Kazım.........................Stancu.............. ............Arda

.................... ...........Baros................
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Hagi,Serkan'dan vazgeçmeyecek.Geçen haftada Sabri asist yaptı tamamdır Ortada Sabrisağda Serkan.Kazım'ın da elinden geleni yaptığı çok açık.Ben Kazım'ın olduğu bir kadro kurdum.

.......................................Zapata.... ................................

Sabri................Servet....................... .....Neill................Çağlar

...............Cana......................Culio.... ................

Kazım.........................Stancu.............. ............Arda

.................... ...........Baros................
    Böyle oynasak can kurban zaten Ama illa 4-3-3 oynayacaksan da koy stopere Neill'ı. Ortasahayı da Cana-Yekta-Culio'da kur. Sağa Kazım, sola Pino, ileride Baros. Bunu da yapmıyoruz.

Sayfa 4 / 578 İlkİlk ... 234561454104504 ... SonSon

Mesaj Yetkileri