kadro güzel ortasahaya bi savasan yıldız iyi olurdu
kadro güzel ortasahaya bi savasan yıldız iyi olurdu
Transferler çok iyi olmuş. Bu sene sağlam sonuçlar gelebilir![]()
Evet avrupada iddaalıyımGeçen sezona göre bu sezon iyi bir transfer dönemi geçridim
Teşekkürler
TeşekkürlerLorik Cana var ama senin bir önerin varmı ?
Evet iyi oldu transferlerBende bu sene iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum
Teşekkürler
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Defour tavsiye ederim yada bernardello
gönder bence...
cana çok düz bir oyuncu
göremiyoruz usta ama iyidir![]()
tmm bekliyoruz![]()
Bence upload sitesi olarak ressim.net kullan.Ben kullanıyorum gayette memnunum.
imegechack ın üstüne tanımam
Bakalım imageshack düzeldi diyorlarBenim için harika olur
Önerin için teşekkürler.Evet baktım siteye 7-8 resmi aynı anda upload edebiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam
imageshack bir harika zaten gelecek ss lerde onu kullanacağım eğer yine gözükmüyorsa değiştirmek durumunda kalacağım![]()
Umarım en yakın zamanda düzelir imageshack'ten saçma bir uygulama zorla üye yapıyorlar![]()
aynen, imageshack düzelmez artık bende ilk sorunu verir vermez ressim.net'i kullanmaya başladım pratik ve kolay bende tavsiye ederim...
yaptığın transferleri görmedim(belki almışsındır) ama uzun süreli bir kariyer düşünüyorsan
khouma babacar
almaya çalış, çok faydası dokunur.
...
STSL 2.HAFTA
Orduyada Antalya gibi 2 atıyoruz
STSL 3.HAFTA
Geri düştüğümüz maçta müthiş bir geri dönüş yaptık ve 10 dakikada kurtardık maçı.
STSL 4.HAFTA
Yine geriye düştük yine geri döndükBu sene bol bol geri dönüşler izleyeceğiz gibi
STSL 5.HAFTA
Zayıf rakibimizi zorlanmadan geçiyoruz.
HEDEF YARI FİNAL
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ F GRUBU 1.MAÇ
Geçen yıla göre avrupaya harika bir başlangıç yaptıkHiltona dikkat
ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.HAFTA PUAN DURUMU
STSL 5.HAFTA PUAN DURUMU
![]()
Nağmağlup şampiyonluk bekliyorum şimdiden 5te 5 yapmışsın zaten ligle Türkiye kupasını her türlü domine edersin şampiyonlar ligi finali fena olmaz \o/
Lige ve Avrupaya iyi başlamışsın. İkinci sezonda başarılar.
hadi üstad senden şampiyonluk bekliyoz bütün kulvarlarda
Dostum süper başlangıç avrupada başarı istiyoruz ligi boşver
Başlangıç süper olmuş, başarılar.
Girişi güzel yapmışın arkasıda gelir artık
orduspora biraz puan kazandırsaydın ya![]()
Avrupada grup kolay![]()
İnşallah kardeşGeçen seneki gibi başladım
güzel oldu.Lig ve kupa kolay
bakalım finale çıkarsak kazanalım bari
o kadar çıkmışız
Başlangıç güzel oldu.Teşekkürler.
Sağol kardeşZaten bütün kupalara talibim ama şl zor
Sağol kardeş.Evet lig kolay.Avrupada başarı zorama: Impossible Is Nothing
Lukaku formunda değil olsa her maç 3-4 atarızda neyse.Sağol kardeş
SağolGelmesini umuyorum.Şl de ilk hedef 6 da 6 ama zor gibi.geçen senenin acısını çıkarmak istiyorum
Üzgünüm valla.Puan kaybetmeye tahammülüm yok.Bu sezon 30.haftadan önce şampiyonluğu garantileyip,eğer kalabilirsem avrupaya daha çok önem vermek istiyorumTeşekkürler.
Aynen.Görünce sevinçten şok oldum kaldımTeşekkürler
![]()
Öncelikle takip ediyorum.Şunu söyliyeyim ilk sezon en iyisini yapmışsın transfer olarak.Zaten avrupada yoksun.Misi ve Elanoyu satman çok dogal ve zekice bir davranış.Transferlerine gelince Atila Turan ın markaj ve pozisyon almasını geliştirirsen baya iyi bir sol bek oluyor.Ama avrupada oynatma 1-2 sezon onu.Bende baya problem oldu.Hasan ali kaldırır avrupayı.Fellaini transferi konusundada maaş bütçeni baya bir sarsar ve gelecegini sanmam.Lorik Cana bence kaliteli ve iyi bir oyuncu.Musa çagıran Nuri Şahin de iyi olmuş.Çift forvet le daha önce hiç taktigim olmadı açıkcası bir şey diyemiyecegim.Ama şunu söyliyeyim Lukaku-Baros götürür bu işi.Başarılar.Stoper biraz daha kaliteli olsaydı ŞL de en az yarı final oynarsın derdim
Bende öncelikle teşekkür edeyimTransfer politikam hakkında böyle düşünmen beni sevindirdi
Evet Atila yeterli değil şu an ama Hasan şu an sakat
Artık transfer bütçem yetse bile fellainiyi almam mustafa,musa,lorik ve nuri var o bölgede oynayabilecek.Çift forvet güzel taktik aslında
Mesela bir oyuncu kötü oynuyor ama diğeri iyi oynuyor iyi olan kötü olanı ateşliyor ve güzel sonuçlar alınıyor ama ikiside kötü olursa eyvah eyvah
Kaliteli stoperlerde çok para oluyor fazlasını bütçe çok zor kaldırırdı
Bakalım
ben her zaman demişimdir : Impossible Is Nothing
![]()
Miranda,Rever,Dede gibi çok kaliteli Brezilyalıları en fazla 12m ye (48 ay taksit) ile alabilirsin aslında.Devre arası ve ya sezon sonu düşünebilirsin he unutmadan Dedrck Boyata gerçekten süper bir oyuncu.Bir kaç seneye kafa markaj top kapma hız zıplama pozisyon alma gibi özelikleri 16 yı geçiyor