Ayrıca 3.golde Cana'nın yaptığı hataya dikkat ettiniz mi?Topu uzaklaştırayım derken minare boyu havaya dikti topu ve sonrası gol oldu.Bu da kadro kalitesizliğini gösteriyor.Kaleci zaten Allah'a emanet.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Rıdvan Dilmen:Hagi maçı vermek için herşeyi yaptı..İyi giden savunmayı neden değiştiriyorsun..dengeleri nedne bozuyorsun..Hagi resmen intihar etmiştir..
artık birilerinin bişeyler yapması lazım bunun sonu hiç iyi değil eğer fenerbahçeyede kaybedersek neler olacağını düşünmek bile istemıyorum
İzliyorum izliyorum yenen gollere inanamıyorum.
Bir kaleci bu golleri nasıl yer Hakan Balta'ya ne demeli. Sestak yine az atmış.
futbolculara para cezasi falan verseler bari bişey yapılsa artık
Hagi çıkıp Yekta'yı neden oynatmadığının mantıklı bir açıklamasını yaparsa bir daha Hagi'ye laf söylemiyeceğim.Hazır mı değil?Sakatlıktan yeni mi çıktı?Kötü performans mı gösterdi?Yoksa savunma(!)yı sağlama almak için mi Sarp'ı(burada neler demek istediğimi bilmek istemezsiniz) oyuna aldı.Barış ın Mustafa'nın oynadığı yerde Yekta oynamaz mı?Futbolda artık önliberoları koyayım arkamı sağlama alıyım gol yemem diye birşey mi var.Fm de bile çok çeklince golü (Ses)takıveriyorlar.
Arsene Wenger gibi birini bulabilirsek anca başımız kaldırırız.Futbol şubesinin anahtarını vereceksin ve geniş bi zaman tanıyacaksın.Ancak bu kişi ileri görüşlü ve zeki bir insan olmalı.Yerli veya Yabancı olması önemli değil.
Böyle bir orta saha ve başımızda böyle bir hoca varken kazanmamız mucize olurdu.Bundan sonra neler olacak merak ediyorum.Haftaya derbide yenilirsek taraftar heralde stadı felan yakar.İsyan yakındır.Gidişat çok kötü bir hal almaya başladı.Sonumuz hayrolsun.
Basın toplantısında Hsgi masal anlattı yine..Umrunda değil..
Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Mart.2011 at 18:45 Reason: Kullandığımız kelimelere dikkat edelim!
Dakika 81, Sarp oyuna girer. Aradan 5 dakika geçer ve ilk gol yenir, daha ne olduğunu anlamadan 2 dakika sonra 2. gol de yenir ve mağlup duruma düşülür. Bu adamın hiçbir şey yapmadığını, aksine resmen rakibe çalıştığını ne zaman görecek herhangi bir TD? Eskişehir maçında da bundan farklı değildi. Sarp girdi ve 5. dakikada ilk golu ondan 2 dakika sonra da 2. golu yemiştik. Bu adamın bu takımda işi yok, bırakın yedeği ya da kadroyu, çaycı bile olamaz bu adam bu takımda. İnanılır gibi değil, gerçekten inanılır gibi değil...
Ah Hagi ah.Kendini avutuyorsun.
İstifa da bir hizmettir.Hagi'nin ve yönetimin şu anda yapabileceği en yararlı hizmet de istifa etmek.
Basın toplantısında ne dedi hagi acaba birisi yazabilir mi ?
Hagi: Kazanmak istiyorduk fakat birkaç dakika içerisinde her şey çöktü. Gerçekten çok zor bir sezon geçiriyoruz.
Hagi: Bende maçı tekrar seyrederek bir analiz yapacağım. Hepimiz çok üzgünüz. Şu anda çok üzgünüm. İçimden konuşmak gelmiyor.
Hagi: Malesef çok kolay ve çabuk gol yiyoruz. Oyunun gidişatı böyle değildi. Oyunu kontrol ediyorduk.
Son cümlesine dikkat..Oyun kontrolü acaba bizden niye gitti hagi
Cevp verim:BAM'ları sahaya sürdün.İyi oynayan Pinoyuda çıkardın..
Galatasaray'da işler Sarp'a kalınca işler Sarpa sarıyor.
Sarp Fmde Severim Yahu Yorulmaz Savaşçı
Ama Reelde Çok Çekiyor Galatasaray Bundan, Acaba Araştırmacılarda mı Sorun var Yoksa Galatasaray'ın Havasında mı ?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Maçtan geldim lanet olsun böyle şeye.Ankaragücü tarafından yediğimiz küfürlere mi yanayım,kafama basılan sigara izmaritine mi,yanan saçlarıma mı , donan vücuduma mı , kısılan sesime mi yanayım ? Devre arası,maç sonu,maç başı ve maç sırasında içi taşla dolu 3 tane kar topu yedim.
Neyse,bana olanlar önemli değil.İstanbul'dan gelen taraftarlara acıyorum ben.Diğer canı yananlara.Zaten ölmüşüz ağlayanımız yok.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kafana neden sigari izmariti basıldı?
Küfürler,donan vücut ve ses kısılma olayı bana Bursa'da olmuştu.Ben de bu şekilde uzaklardan gelen taraftarlara acımıştım.Zaten her zaman olan taraftarlara oluyor.Şimdi Hagi ve Adnan Polat sıcacık villalarında keyif sürüyordur.Maçı unutmuşlardır bile.
Hagi'nin gönderilmesi için daha ağır bir yenilgi olamazdı. Futbolcular bilerek mi aldı diye düşünüyorum.