Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

14 63.64%
  • Galatasaray kazanır

5 22.73%
  • Berabere biter

3 13.64%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 128 sonuç

Konu: Ankaragücü - Galatasaray [25. Hafta]

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    hagi biraksa ne olcak çokmu şey değişcek futbolcuların bişey yapması lazım haginin değil
    Futbolcular ayri bi rezalet zaten ama Hagi yaptigi oyuncu degisiklikleriyle maci resmen Ankaragücüne hediye etti. Tugay da hic bisey demiyor mu Hagi'ye neden orda duruyor o zaman ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayrıca 3.golde Cana'nın yaptığı hataya dikkat ettiniz mi?Topu uzaklaştırayım derken minare boyu havaya dikti topu ve sonrası gol oldu.Bu da kadro kalitesizliğini gösteriyor.Kaleci zaten Allah'a emanet.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Aynen,bunu da söyleyecektim unuttum.Fark ettiniz mi,kornerde zıplamıyor bile Balta ki Sestak golü atabilsin diye.Bu sene Balta'nın bu şekilde yaptığı hatalar yüzünden yediğimiz kaçıncı gol?3,5,10?
    Karpaty lviv maçını hatırlayalım.Gerçi Allah'tan o asisti yaptı yoksa Avrupa'da neler olurdu düşünemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Rıdvan Dilmen:Hagi maçı vermek için herşeyi yaptı..İyi giden savunmayı neden değiştiriyorsun..dengeleri nedne bozuyorsun..Hagi resmen intihar etmiştir..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Karpaty lviv maçını hatırlayalım.Gerçi Allah'tan o asisti yaptı yoksa Avrupa'da neler olurdu düşünemiyorum.
    Kesinlikle.İyi ki seneye de yokuz Avrupa'da.Yoksa bu oyuncu müsveddelerini sadece Türkiye değil,bütün dünya izliyor olacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

artık birilerinin bişeyler yapması lazım bunun sonu hiç iyi değil eğer fenerbahçeyede kaybedersek neler olacağını düşünmek bile istemıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

artık birilerinin bişeyler yapması lazım bunun sonu hiç iyi değil eğer fenerbahçeyede kaybedersek neler olacağını düşünmek bile istemıyorum
    Bu kısım yerine kaybedince demek daha mantıklı.Bu halimizle Fenerbahçe'den puan almayı düşünmek hayalcilik olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İzliyorum izliyorum yenen gollere inanamıyorum.

Bir kaleci bu golleri nasıl yer Hakan Balta'ya ne demeli. Sestak yine az atmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Bu kısım yerine kaybedince demek daha mantıklı.Bu halimizle Fenerbahçe'den puan almayı düşünmek hayalcilik olur.
    ben sadece oradaki 52bin kişiye güveniyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Haklısın,zaten taraftar da olmasa...

Oyuna Barış gireceğini Yekta girse ne olurdu?Zaten Ankaragücü bastıracak,bu belli.Kapanan takım gol yer.Ama sen Yekta'yı alsan da kontraya çıksan 3-1 yapsan maç kopacak zaten.Nerede o cesaret?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ben oraya 52 bin kişinin geleceğinden bile emin değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

futbolculara para cezasi falan verseler bari bişey yapılsa artık

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ben oraya 52 bin kişinin geleceğinden bile emin değilim.
    en ucuz biletin 80tl olacağınıda düşünürsek haklısın galiba ben bile vazgeçtim gitmekten

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hagi çıkıp Yekta'yı neden oynatmadığının mantıklı bir açıklamasını yaparsa bir daha Hagi'ye laf söylemiyeceğim.Hazır mı değil?Sakatlıktan yeni mi çıktı?Kötü performans mı gösterdi?Yoksa savunma(!)yı sağlama almak için mi Sarp'ı(burada neler demek istediğimi bilmek istemezsiniz) oyuna aldı.Barış ın Mustafa'nın oynadığı yerde Yekta oynamaz mı?Futbolda artık önliberoları koyayım arkamı sağlama alıyım gol yemem diye birşey mi var.Fm de bile çok çeklince golü (Ses)takıveriyorlar.

Arsene Wenger gibi birini bulabilirsek anca başımız kaldırırız.Futbol şubesinin anahtarını vereceksin ve geniş bi zaman tanıyacaksın.Ancak bu kişi ileri görüşlü ve zeki bir insan olmalı.Yerli veya Yabancı olması önemli değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle bir orta saha ve başımızda böyle bir hoca varken kazanmamız mucize olurdu.Bundan sonra neler olacak merak ediyorum.Haftaya derbide yenilirsek taraftar heralde stadı felan yakar.İsyan yakındır.Gidişat çok kötü bir hal almaya başladı.Sonumuz hayrolsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Basın toplantısında Hsgi masal anlattı yine..Umrunda değil..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Mart.2011 at 18:45 Reason: Kullandığımız kelimelere dikkat edelim!

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Dakika 81, Sarp oyuna girer. Aradan 5 dakika geçer ve ilk gol yenir, daha ne olduğunu anlamadan 2 dakika sonra 2. gol de yenir ve mağlup duruma düşülür. Bu adamın hiçbir şey yapmadığını, aksine resmen rakibe çalıştığını ne zaman görecek herhangi bir TD? Eskişehir maçında da bundan farklı değildi. Sarp girdi ve 5. dakikada ilk golu ondan 2 dakika sonra da 2. golu yemiştik. Bu adamın bu takımda işi yok, bırakın yedeği ya da kadroyu, çaycı bile olamaz bu adam bu takımda. İnanılır gibi değil, gerçekten inanılır gibi değil...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah Hagi ah.Kendini avutuyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İstifa da bir hizmettir.Hagi'nin ve yönetimin şu anda yapabileceği en yararlı hizmet de istifa etmek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Basın toplantısında ne dedi hagi acaba birisi yazabilir mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hagi: Kazanmak istiyorduk fakat birkaç dakika içerisinde her şey çöktü. Gerçekten çok zor bir sezon geçiriyoruz.

Hagi: Bende maçı tekrar seyrederek bir analiz yapacağım. Hepimiz çok üzgünüz. Şu anda çok üzgünüm. İçimden konuşmak gelmiyor.

Hagi: Malesef çok kolay ve çabuk gol yiyoruz. Oyunun gidişatı böyle değildi. Oyunu kontrol ediyorduk.

Son cümlesine dikkat..Oyun kontrolü acaba bizden niye gitti hagi
    Cevp verim:BAM'ları sahaya sürdün.İyi oynayan Pinoyuda çıkardın..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Galatasaray'da işler Sarp'a kalınca işler Sarpa sarıyor.

25. Default

Sarp Fmde Severim Yahu Yorulmaz Savaşçı

Ama Reelde Çok Çekiyor Galatasaray Bundan, Acaba Araştırmacılarda mı Sorun var Yoksa Galatasaray'ın Havasında mı ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Maçtan geldim lanet olsun böyle şeye.Ankaragücü tarafından yediğimiz küfürlere mi yanayım,kafama basılan sigara izmaritine mi,yanan saçlarıma mı , donan vücuduma mı , kısılan sesime mi yanayım ? Devre arası,maç sonu,maç başı ve maç sırasında içi taşla dolu 3 tane kar topu yedim.

Neyse,bana olanlar önemli değil.İstanbul'dan gelen taraftarlara acıyorum ben.Diğer canı yananlara.Zaten ölmüşüz ağlayanımız yok.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Maçtan geldim lanet olsun böyle şeye.Ankaragücü tarafından yediğimiz küfürlere mi yanayım,kafama basılan sigara izmaritine mi,yanan saçlarıma mı , donan vücuduma mı , kısılan sesime mi yanayım ? Devre arası,maç sonu,maç başı ve maç sırasında içi taşla dolu 3 tane kar topu yedim.

Neyse,bana olanlar önemli değil.İstanbul'dan gelen taraftarlara acıyorum ben.Diğer canı yananlara.Zaten ölmüşüz ağlayanımız yok.
    Kafana neden sigari izmariti basıldı?

Küfürler,donan vücut ve ses kısılma olayı bana Bursa'da olmuştu.Ben de bu şekilde uzaklardan gelen taraftarlara acımıştım.Zaten her zaman olan taraftarlara oluyor.Şimdi Hagi ve Adnan Polat sıcacık villalarında keyif sürüyordur.Maçı unutmuşlardır bile.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kafana neden sigari izmariti basıldı?

Küfürler,donan vücut ve ses kısılma olayı bana Bursa'da olmuştu.Ben de bu şekilde uzaklardan gelen taraftarlara acımıştım.Zaten her zaman olan taraftarlara oluyor.Şimdi Hagi ve Adnan Polat sıcacık villalarında keyif sürüyordur.Maçı unutmuşlardır bile.
    Maç bitmedi,biz çıkıyoruz.Güya sevdamız bu kadar sinirini benden çıkardı adamın teki.Göremedim kimin yaptığını yoksa
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Börk View Post

ankara deplasmanı bütün büyük takım taraftarları içim cidden zorlu. tribünde ilk dayağımı 11-12 yaşında ankaragüçlülerden yemiştim 19 mayısın çıkışında sen yine ucuz atlatmışın bence
    Last edited by kalemci : 13.Mart.2011 at 19:37
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006

Hagi'nin gönderilmesi için daha ağır bir yenilgi olamazdı. Futbolcular bilerek mi aldı diye düşünüyorum.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri