4.Tur 1. Maç
Deplasmanda 2-2 lik skor pek avantajlı sayılmasada yinede adanaya avantajli gidiyoruz..
4.Tur 1. Maç
Deplasmanda 2-2 lik skor pek avantajlı sayılmasada yinede adanaya avantajli gidiyoruz..
Güzel güzel avantaj sayılır 2 gol atmışsın,balotelli reyiz![]()
![]()
Aynen Balatolli reyiz işe yarıyor..![]()
Deplasmanda atılan 2 gol çok değerli. İçerde yenersin sen bu Laçi'yi.![]()
TariboWest
Evet iyi oldu skor avantajını aldık gruplara yükseldik..![]()
4.Tur 2.Maç
Kendi evimizde iyi performansla gruplara kaldık...
3.HAFTA
Kendi evimizde yine galib geliyoruz...
4.HAFTA
İyi oynadık fakat galib gelemedik...
S.C. Ashdod
5.HAFTA
6.HAFTA
7.HAFTA
Sport Lisboa e Benfica - SAD
Son Dakika...
Avrupa'daki skorlar yüzünden mi istifa ettin? Yoksa başka bir takım mı var?![]()
TariboWest
Lig'deki skorlardan dolayı hemde artık soğukluk girdi takıma karşı pek istemiyordum...
Yeni anlaştığımız takım Galatasaray umarım başarılı bir sezon geçiririz..
Şuan ligin 9.Haftası ve 9 Sıradayız 12 Puanımız var
Avrupa Liginde 3 maçda 6 puanımız var
Başarılar hala şampiyon olabilirsin.
10.HAFTA
![]()
TÜRKİYE KUPASI GRUPLARI
@managerking66
Çok zor hiç bir oyuncuyu tanımıyorum etmiyorum istediğim taktikle oynatacağımı sanmıyorum...
Galatasaray'da başarılar. 12. sezondaki oyuncularla zor olsa da seneye toparlarsın.
TariboWest
Aynen abi şuan takımda 30 yaş üstü 10 taneden fazla eleman var, önceki Adanaspor'da 30 yaşında 2 adam vardı..
4.HAFTA
![]()
Avrupa'da galibiyetimizi alıyoruz...
11.HAFTA
Kaleci sorunumuz var, umarım devre arasında iyi bir transfer yaparız..
12.HAFTA
Deplasmanda ilk yarıda bulduğumuz gollerle galib geiyoruz..
Adana bunu unutmaz Serhat'm ((:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bende unutmam..![]()
13.HAFTA
Deplasmanda Kayseriye karşı iyi bir oyunla galib geliyoruz..
5.HAFTA
Kend sahamızda 2. yarıda bulduğumuz gollerle 3 puanı hak ettik..
14.HAFTA
Kendi sahamızda Adanaspor'u hallaç pamuğuna çeviriyoruz.. 1 tane şutları var..![]()
15.HAFTA
Belediye çalışanları etkisiz kaldı..
Adana'ya yapılır mı bu? El insaf![]()
TariboWest
25 şuta karşılık 1 şut..![]()
![]()
16.HAFTA
Beraberlik iyidir, mağlubiyetten..
6.HAFTA
Deplasmanda kolay galibiyet ve grupda 1 mağlubiyet 5 galibiyetle lider olarak Finallere yükseliyoruz...
17.HAFTA
Deplasmanda 3 gollü 3 puan..
Yeni takım ha başarılar hadi bakalım![]()
Teşekkür ederim ama Galatasaray'da sezon sonuna kadar varım..
Gelecek sezon İtalyadayız..!!
27 Mayıs 2022'de Takımın başına geçicez, şuanlık Şampiyonlar Liginde grupları 2. olarak bitirdiler finallere kaldılar sezonu iyi bitirirler umarım...![]()
Spor Toto Süper Lig
Avrupa Ligi
Ziraat Türkiye Kupası
SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU
Takımın başına geldiğimde, 9 sıradaydı ve bitik bir ekip vardı, elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık ve durdurulmaz bir Fenerbahçe'nin arkasında 2. olarak ligi tamamladık..
Vee, Napoli'deyiz..
İtalya'nın köklü kulüplerinden Napoli ile sezonun ortasında anlaşmıştık ve gün geldi çattı İtalya'da bir maceraya atıldık..
Avrupa Ligine Direkt olarak katılıcaz umarım ligde ve Avrupada iyi işler yapıp daha üst seviyedeki takımlara transfer yaparız..
![]()
İlk işim Galatasaray'daki forvetimi transfer etmek olacak bakalım güzel bir ücrete takıma alırsak forvet hattımızı kuvvetlendirmiş oluruz..
Napoli Transfer sezonu beklemedi
Galatasaray'da başarılı sezon geçiren golcü forvet Serhat Kurtuldu'nun Napoli'ye transferinden 15 gün sonra kontrat imzaladı transfer sezonu açılır açılmaz yeni takımıyla çalışmalara başlıcak olan yıldız oyuncu '' başarılı olup daha büyük yerlere gelmek '' istiyorum dedi...