niang sağ açık gibi mi oynuyor bana mı öyle geldi![]()
Es Es saldırmaya başlayacak..Aykut hoca al artık penetre edecek bir oyuncu.Stoch boşa mı duruyor orada ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Gökay oyuna girecek ! Yahu ne yapmaya çalışıyorsun Aykut Hoca ?
Semih ve Gökay oyunda. Emre ve Niang dışarıda.
Caner süper vurdu, İveşa çıkardı.
topu alex ve semih'e taşımalıyız. ancak bu şekilde ileride tutabiliriz topu.
Semih ile 3'ü bulduk. Asist Gökhan'dan.
3 oldu Semih. Bu maç burada biter.
Kalçası ile attı.![]()
Semiiiih![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
dediğim anda cristian - alex - gg - semih ile 3. golü bulduk![]()
Şu Melih Gümüşbıcak'dan nefret ediyorum Galatasaray'lımıdır nedir arkadaş hiç mi Fenerbahçe gol atınca hiç mi golü o anlatmaz arkadaş ya...!
Semih neresiyle atmış o golü arkadaş? Yoh böyle bi gol...![]()
artık yarınki maçtan rakibimizin puan veya puanlar kaybetmesini bekliyoruz.
İyi oldu iyi. 3-1 net skor ..
Emre , Dia bir an önce katılsınlar artık takıma ..
Yarın ki maç çok önemli artık.
Es Es de 3-1 maç kazanmak, kısa sürede maçı çevirmek, tebrikler Fenerbahçe...![]()
Emre'ye benzeyen birisi vardı sahada ama Cristian kadar kötü ve etkisizdi. Emre olduğuna bin şahit lazım. Selçuk'u arıyoruz arkadaş? Şu yönetime bak. Selçuk bulunmaz hint kumaşı oldu malesef.
maçtan önce Muhammed abiye 3-1 alırız demiştim. öyle oldusıra galatasaray'da. saldır cimbom...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yanlız Turgut abi, arka adele yırtığını yeni atlatmış oyuncu 83 dakika oynuyorsa emin ol 80 dakikasında aklı adelesindedir tekrar olurmu olmazmı korkusuyla illaki çekimserliği vardır...
Es Es'e helal olsun diyorum. Maça galibiyet için çıkmışlar. Açıkca belliydi. 16 takımın cesaret edemediği şeyi yaptılar.
2 Takımda galibiyet için çıkınca bol pozisyonlu zevkli bir maç izledik. Özer yerine Caner'in olmasına ise çok sevindim. Zira Özer son haftalarda berbat oynuyordu ve sürekli takımı frenliyordu.
En ufak bir yağmurda Ligtv'yi televizyondan değil de internetten korsan şekilde izliyormuşum gibi olsa da 3 puandan dolayı mutluyuz. Bu sorun sadece bende mi vardı yoksa genel bir sorun mu bilmiyorum ama eğer bu sorun genel bir sorunsa Ligtv 3D'yi falan bıraksın bunu çözsün.
Maça Eskişehirspor daha baskın başladı. Batuhan atmasaydı da bir şekilde ilk golü Eses'in bulacağı belliydi. Nitekim kalemize gelen ilk top gol olması baya tedirgin etse de Caner'in erken karşılık vermesi ve sonrasında kontrolü elimize geçirmemizle maçı alacağımıza dair ışıkları verdik. Niang'la öne geçtikten sonra kontrol işini abartıp topu Eses'e hiç vermedik. Ancak burada yaptığımız bir hata vardı; skor 2-1 olduktan sonra Eses sallanıyordu. Artık o dakikadan sonra 3. golü atıp rakibi nakavt edeceksin. İkinci yarıda da önemli pozisyonlara girdik ama son dakikalara doğru Batuhan'ın kafası girse bu kadar iyi oynadığımız bir maçta puan kaybetme ihtimalimiz çok yüksekti. Bu tip tehlikelerle karşılaşmamak için işi erkenden bitirmek lazımdı.
Emre'nin ortasahada varlığı bile yetiyor. Arkadaşlarını sürekli uyarması, pas bağlantılarını kurması ve şok presleriyle çok faydalı oluyor. Bugün bildiğimiz Emre'nin yarısı kadar oynadı ama o bile yetti. Alex 3 golün de içinde. Semih'in kalçasıyla attığı gol muhteşem. :} Maçın yıldızına gelecek olursak; güvenimizi boşa çıkarmayan Caner. Caner hem sol iç gibi, hem de sol açık gibi oynayarak maçın adamı oldu. İçeriye sıkça girerek Emre'ye yardımcı oldu. Soldan yüklenerek Eses defansının dengesini bozdu. Bugün Caner'i çok beğendim. Cristian, bana Selçuk'u bile özletmeyi başardığı için, yönetim de ortasahadaki bu sorunu göz göre göre transfer yapmadığı için tebrikleri hakediyor.(!) Bir defansif ortasaha düşünün ki ilk yarı sonunda koşu listesinde ilk 5'e giremiyor.
Zor bir deplasmandan çok önemli 3 puanla ayrıldık. Takımımıza tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
O Donma Bizdede Vardır . Adam Akıllı Maç İzlettirmediler ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz