çok kötü oldum şimdi görünce ah be mehmet
çok kötü oldum şimdi görünce ah be mehmet
çok kötü oldum be.inşallah bişey yoktur.dön be dön![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ben zannetmiyorum memo'nun uzun bir müddet cezaevinde olacağını konuştuklarımız kadarıyla sadece bir tane taş atmıştı ve sonrasında apartmana kaçtığını söylemişti.
Tutuklanmış olabilir ancak suçluluğu ispat edilene kadar her kişi suçsuzdur. Tutuklama kararı bir ceza kararı değildir. Türkiye'de cezanın bir parçası gibi uygulanmak zorunda kalsa da cezai bir karar değil tedbiren alınmış bir karardır. Delilleri yok etme riski, kaçma riski vs. gibi riskler öne sürülerek uygulanan bir karardır.
Bu yüzden suçluymuş gibi yorum yapmaktan kaçınmamız gerekir, suçluluğunu ispat etmek zorunda olan mahkemedir, ancak kardeşlerimiz, arkadaşlarımız suçsuzluklarını ispat etmek zorunda kalıyorlar. Ki bu oldukça düşündürücü.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
ALLAH kurtarsın . Umarım en kısa sürede çıkar .
Tanımasamda forumdan göz aşinalığı olduğu için baya üzüldüm.Tez zamanda çıkar inşallah.
Biz cidden adam olmayız. 17-18 yaşında çocuk tutuklanmış cezaevine konmuş siz kalkmış "yaşasın şehrine, ülkesine ihanet etmeyen anadolu çocuğu" diyorsunuz. Pes yahu vallahi pes.
Beyler gencecik adamlar onun bunun gazına gelip olmayacak işler yapıyor ve bunu spor, futbol adı altında yapıyor. Siz kalkıp adamları kahraman ilan ediyorsunuz.
Bu kafayla gidersek zaten bizden bir şey olmaz.
Mehmet kardeşimin de bir şeyler yaptığını sanmıyorum ben. Bu tip işlerle alakası olacağını da düşünmüyorum. Umarım bir sonraki duruşma yakın bir zamanda olurda içere çok kalmaz. Allah sabır versin bütün ailesine.
Ayrıca Serhat sen ailesini de tanıyorsun Memo'nun yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman bir haber vermem yeter. Elimizden bir şey gelirse yapmaya çalışırız.
Abi ben o sözü paylaşmışlar diye yazdım.
Fatma abla ( annesi) benim annem gibidir, mehmetle büyüdük desem yeri, dün akşam gittim çok üzgündü ama burda konuşulcak konular değil tabi ama düşünceniz için teşekkür ederim umarım çok fazla ihtiyaç duyulmadan memo çıkar..
Mehmet adına üzüldüm. Bende Mehmet'in birşey yaptığını düşünmüyorum ama maçtan önce çok gergin olduğu Facebook sayfasından belliydi. Dediğim gibi tekrar birşey yaptığını, suçlu olduğunu sanmıyorum. Asıl suçlular ortamı gerenlerdir...
I'm back...
Mehmeti bende kardesim kadar severim dun gece duydum adeta sok oldum. Ne yazacagimi bilemedim. Allah ailesine sabir versin eminim cok uzgun olduklarina.
Mehmedim benim olaylarin icinde ne isin vardi, Bursa'yi sevmen ayri olaylara karisman ayri. İnsallah en kisa zamanda aramizda olursun.
Emre abi detayli olarak konusalim Serhat'la su isleri ozelden.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Memo ve oLayLarın içinde yer aLması. Yok artık. Memo yu tanımasam inanırım ama, o kesinLikLe bu oLayLarın içerisinde yer aLan kişiLerden oLamaz. Gerçek umarım yakında ortaya çıkar. ÜzüLdüm şimdi yahu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ya benim bildiğim Mehmet pamuk gibi çocuktur. Öyle üzüldüm ki. Allah ailesine sabır versin. Serhat bir daha görürsen selamlarımızı ilet. Bir sıkıntıları varsa yardımcı olmaya çalışalım. Umarım avukat ayarlayabilmişlerdir.
Çok üzüldüm Mehmet'in böyle bir duruma düşmesine. Allah ailesine sabır versin. Çok zor bir durum.
Bende Mehmet'in böyle bişey yapacağnı düşünmüyorum. Adam sonuçta taraftar yani sevdiği takımı için deplasmana gidiyor içerdeki maçları hiç kaçırmıyor. Takımı için fedakarlıklar yapıyor. Keşke Bursaspor takımıda bu tür olaylarda Mehmet gibi taraftarlarla ilgilense. Tabi bu zor bir durum kimin haklı kimin haksız olduğu belli değil belki şimdi ama Mehmet gibi taraftarlara sahip çıkması lazım takım avukatının yada ne bileyim yöneticilerin falan.
Umarız Mehmet tez zamanda çıkar .
Oldukça üzüldüğümü söylemeliyim.Allah ailesine sabır versin.Mehmet bu forumda ilk tanıdığım kişilerdendir,suçsuz olduğunu düşünüyorum ben de.Gerçek suçlular orada ortamı geren ve insanları galeyana getirenlerdir.Umarım gerçek en kısa sürede ortaya çıkar.
Dün akşam nöbetçi mahkemeye çıkmış kardeşim, 6 yıldan cezalandırılıp 2 yıla düşürülmüş...
Bilmiyorum şimdilik doğru yalan eve gidicem eğer merak eden olursa haber veririm.
Edit: Bu 2 yıl meselesinin gerçek olmadığını Serhat sms yoluyla söyledi.
Last edited by TR.CaPTaiN : 02.Haziran.2011 at 18:40
2 Yıl ceza mı almış yani ? Ne diyeceğimi bilemiyorum. Belki o atmosferin gazına gelip bir iki taşta o atmış olabilir ama yinede çok ağır. 2 Yıl nedir yahu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ah be Memo... :/
yok beyler yalan muhabbetmiş o..
Yarın nasip olursa gidicem yanına görüşe bakalım hayırlısınla en yakın zamanda çıkar inşALLAH..
Hiç tanımıyorum Mehmet'i ama herkes aynı kanaatte öyle birşey yapacak biri değil diyor. Umarım en yakın zamanda suçsuz olduğu anlaşılır ve ailesi ve arkadaşlarının yanına geri döner.
Daha mahkeme yapılmadı sanırım, sadece tutuklama istemiyle sevkedilmişlerdir orada tutuklama kararıyla tutuklamaları yapıldı.
Sıkıntı burada, herkes kendi suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışıyor, halbuki mahkemenin onların suçluluğunu kanıtlamak zorunda olması gerekiyor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
1 haftaya kadar temiz sicil almasını istemişler işte abi şuan temizler yani 1 hafta sonra belli olcakmış her konu.
en az 6 7 ay diyorlarmış ama eğer bu hakimlerin tatil muhabbetimi ne oluyormuş ona denk gelmezse kısa sürede olabilirmiş..
Kamuya zarardan şuan suçlu durumunda acaba nedir ki bu olay bilgisi olan varmı?
Kamu malına zarar verme suçuyla ilgili cezalar şu şekilde belirleniyor. (http://pastebin.com/2aQqnk1X)
6-7 aylık cezaları adlî para cezasına döndürülebilir sanırım. Eğer adli tatile denk gelirse, adli tatil boyunca tutuklu kalabilirler. Çok az dava görülüyor o arada, bizim davanın görülmesi zor.
Ancak eğer bir de polise mukavemetten dava açılırsa o zaman başka cezalarla da karşılaşabiliriz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Evet abi sıkıntı zaten orda adli tatile gelirse uzarmış bütün sorun ordaymış sanırım belgeler falan 1 ayda toparlanıyormuş.
Asıl sıkıntı tutuklanmaları oldu. Üzerine bir de adli tatil gelirse ve en sonunda hiç ceza alınmazsa -ki alınmaması bence yüksek, ortada kanıt olarak ne sunulduğunu bilmiyorum ama o hengamede bu kadar kişiyi teşhis etmeleri imkansız- boşu boşuna bu kadar ay yatmış olacaklar, o zaman tazminat talebiyle karşı dava açabiliriz sanırım.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT