2009'da 1 aylığına Galatasaray yardımcı antrenörlüğe geçmiştim.Fakat sağlık sorunlarımı bahane ederek istifa etmiştim.Bunu kimse anlamamıştı (!) Antalya'da ki evimde tam 1.5 yıl kalmıştım.Zamanımı gitar , bilgisayar ve futbol ile geçiriyordum.

Yıllar önce aldığım ( üniversite yıllarımda ) kötü tüplü televizyonumu açmıştım.NTV Spor'da gördüğüm haber ile şok oldum.Galatasaray ilk 5'e girememişti ! Sinirden tüplü televizyonun tüpünü çıkardım ! Sonra tüpü takarak banyo yaptım ! ( )

Bavullarımı toplayıp İstanbul'a uçtum.Artık yaş 39 olmuştu.Yani 40'a merdiven dayamıştım.

Adnan Polat'ın yanına gidecektim.Kulüp binasının önünde Adnan Polat'ı istiyordum.

-Ben Furkan Berkay ÖZCAN..Çabuk bana Adnan Polat'ın odasını göster !

-Sen delirdin mi ? Adnan Polat gi..
Sözünü balla kestim ve.

- Nasıl yani ! Öldü mü !

-Hayır ! Olağanüstü seçimde Ünal Aysal başa geçti.

Bu ismi bir yerden hatırlıyordum ..

-Tamam onun odasını göster.

Gösterdiler ve odasına gittim.Kulüpte teknik direktör yokmuş.Onu da yeni öğrendim.

-Başkanım, durum çok kötüymüş !

- Bir dakika.Sen kimsin ?

-Beni tanımalısınız.Ben Furkan Berkay Özcan.

-Düşünelim. Anaaaa ! Sen osun demek ha ! Gel bakalım

-Başkanım bir dakika.Menejer olmak istiyorum.Yani başa geçmek istiyorum.Takımı üste çıkaracağım , söz veriyorum !

-Emin misin , bak eğer çıkaramazsan sopayla , taşla , tüfekle , roketle kovalarım seni !

-Eminim.

-Son kararın mı ?

-Son kararım başkanım. !

-Sana 1 yıl süre vereceğim.1 yılda toparlayacaksın takımı.Şimdi sözleşme detaylarını konuşalım.

-Tabi başkanım.

-Başkanım başkanım ne bu ! Ağzına dolanmış hadi gel bakalım.

__________________________________________________ __________________

Aynen bu konuşma geçti aramızda.

Sözleşme detayları gizli kalsın

Takımı tanıtmama gerek yok sanırım Mazimiz güçlü

SS'ler falan gelir akşama inşallah Yorumlar gelsin bakalım

Transfer listem hazır değil.Yardımcı olmanızı bekliyorum