Sonuçlar çok iyi.Juveyi inşallah geçersin.Oyutup bi yarım saatini ayırıp özel bi taktik yapsaydın.
İşe yarıyo bazen.başarılar.
Sonuçlar çok iyi.Juveyi inşallah geçersin.Oyutup bi yarım saatini ayırıp özel bi taktik yapsaydın.
İşe yarıyo bazen.başarılar.
UEFA AVRUPA LİGİ ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ
İşimiz çok zor çok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kendi sahana avantajlı gidiyorsun daha ne istiyorsun ?
Yok yahu ne zoru.
Sen deplasmanda 3 gol atmışsın öpde başına koy.
Kapalı ve kontra atak tarzını benimseyip oyna.
Mutlaka ya kontradan yada duran toptan gol atarsın MUTLAKA.
Ancak gol yememen lazım.başarılar.
Juve maçına odaklanmış oyuncular bende de Fenerle çok oluyor Çeyrek finale falan geldiğimde ligi sallıyorlar al den elenince lige öyle bir sarılıyorlar ki Başarılar...
UEFA AVRUPA LİGİ ÇEYREK FİNAL 2.MAÇ
Eleniriz ne de olsa tatile atıyım dedim.Uykulumuyum yoksa o skor 4-0 mı![]()
YARI FİNALDE RAKİP NAPOLI
EĞER FİNALE ÇIKARSAK SAMPDORIA VEYA INTER İLE OYNAYACAĞIZ.
STSL 29.HAFTA
Enyeama konuşturdu
Enyeama'ya neden penaltı kullandırıyorsun diyen çıkarsa profiline baksın
http://ressim.net/s/upload/6e203b8d.jpg
Last edited by europeanconquer : 27.Haziran.2011 at 04:06 Reason: yanlış hafta girmişim.
adamı pen. kullansın diye almak gerek
ujfalusi,forlan,reyes,aguero nun gol atamayışına dikkat
herhalde geliyorlar
ek: ujfalusi atılmış
bu arada o tercüme doğru mu? penaltı kullanma mı yoksa penaltı kurtarma mı o? ki bu durumda en yüksek puanı oysa ; adam gerçekten kaleci midir?
demek gs o yüzden bu 3 adama talip oldu ;sen oyunda eleyesin diye kafa karıştırdılar
pardon ama özelliklere baktım adamın en iyi özelliği 19 o da pen.kullanma;öyleyse kalede ne işi var?
bence bir hata var o işte.
onun ingilizcesi penalty taking değil mi? taking tutma demek yani penaltıları tutmak,yani rakibin kullandığı penaltıları tutma becerisi.
Yok o adam Rogerio Ceni gibi bi adam.
şimdi fm 2010 daki genie scout a baktım.hakkaten penaltı kullanma imiş.
yalnız genie de 13 müş geçen sene,demek bu sene Ceni gibi olmuş.
bu arada bir ek:
genie de şöyle diyor: penaltıları takım kaptanına vermemiz yada söz geçirmesi üst düzey birine vermemiz gerekirmiş.
enyeama nın söz geç. si 12 pen. 19. 18 olup daha uygun söz geçirmesi olan yoksa devam etsin ki ; bende kalecilerin pen.kullanması taraftarıyım çünkü öbür kaleye en uzak olan onlar tabi bendeki gk.lar ın pen.1 o başka.
Genie yasak abi hileye giriyor![]()
![]()
Dünya kupasından sonra özellikleri yükselmiş olabilir Enyeama'nınİyi bir transfer olmuş demek ki
o değilde Vladimir Yurchenko harika bir şey.39 resmi maçta 28 golü var.
bu pen.mevzusunu merak ettiğimden girdim.ingilizcesine de baktım türkçesine de.
türkçesinden pek bişey anlamadımama ingilizcesinden "kullanma" olarak anladım.
onun dışında pen.iyi kalecilere baktım.belirttiğim kriterlerde az kaleci çıktı.zaten kaleci aradığım yok,sırf meraktan baktım.
o listede enyeama yoktu,bende kriterleri silip enyea yazdım çıktı 13 müş geçen sene,bu seride değerleri farklı.o yüzden o seride kaç olduğu bir fikir vermez.
bir bilgilendirme diye yazdım söz geçirmeyi de.
onun dışında neden güldüğünü pek çözemedim.benim hile yaptığımı düşündüğün için mi (fm de genie ye fm den fazla bakmışımdır) yoksa kariyer alanına hile yazdığımı düşündüğün için mi? ki belirli bişey demedim ve fm 2010 la değerleri farklı,ayrıca geniye göre fm de yeteneği şu al yada alma gibi şeyleri kariyer alanına yazıp o kişi genie gibi hilere bakmadığı halde bu nedenle kariyerinin zarar görmesini de istemem.
arkadaşlar benim kariyerlerde en takıldığım şeyler;
1-maçlarda oyuncu istatiklerini vermiyorsunuz. veriler kısmından oyuncu verilerini vermenizi isterim(bunlar genel eleştiri,sadece bu kariyere özgü değil)
2-takım kadrolarını vermiyorsunuz.özellikle as takım kadrosunu 1 yada 2 resimle verebilirsiniz.
bendeki gibi toplam 86 gibi çok oyuncunuz varsa(alt takımlar dahil) 2 değilde 3-4 te olabilir.
3-arada sırada ligdeki son puan durumu ve oyuncu durumlarını vermiyorsunuz.
mesela yurchenko 39 maçta 28 gol atmış diyorsun,peki resmi nerede?
ben alttaki kariyerimde her maçta maç verilerini koyuyorum,maç öncesi maç tahmini,
haftanın kadrosu vs. şeyleri de koyuyorum.sizde tabii ki az sonra yükleyeceğim resimdeki gibi haftanın takımına 11 kişi atmanızı beklemem zira 2 takım arasından seçiliyor bizdeoyunda ben lige göre dedim ama sadece 2türk takımı olduğu için ben ve z.o hariç diğer takımların oyuncusu seçilmiyor.neyse.. konudan uzaklaşmayalım. değişik şeyler bekliyorum yani,kötü bile olsa ekleyin ki dediğim gibi 20 maçta 50 gol falan beklemiyorum ki bende bile yok bu.gerçi normalde olması gerekirdi ama fm işte.
Abi gülme sebebim senin kariyerinde açıkça söylemiş olman.Ki bu yani kötü bi maksatla yazılmış bi şey değildir.Genie scout bana göre pek hile gelmiyor.Ayrıca sen kariyerinde yazmışsın kullandığını.
Hile yaptığını falan düşündüğüm yok.Sadece belirttim.
Bundan sonra daha dikkatli mesajlar yazarız.
STSL 30.HAFTA
Napoli deplasmanına son derece moraller yerinde gidiyoruz.
Maç çok güzel bir skorla bitmiş Napoli deplasmanında başarılar dilerim![]()
UEFA AVRUPA LİGİ YARI FİNAL İLK MAÇ
Final için umut kalmadı.
Bu Uefa'da bir uğursuzluk var bende ne zaman katılsam Real Madrid, Chelsea gibi büyük kulüpler geliyor
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Napoli gerçekten ters takım.Bir maç kötü bir maç felaket iyiler.
Neyse sağlık olsun.Daha önünde nice seneler var.
STSL 31.HAFTA
Ligde son 3 haftaya girildi.2. Trabzon ile puan farkı 6.
UEFA AVRUPA LİGİ YARI FİNAL 2.MAÇ
Güzel bir galibiyetle avrupaya veda etmek iyi oldu.