BANK ASYA 1. LİG 10. HAFTA
Arkadaşlar, lütfen söyleyin, ben delirmeyeyim de kim delirsin yahu? İKİ KERE 3-0'DAN MAÇ VERİLİR Mİ? BU NASIL BİR YÜZSÜZLÜKTÜR, NASIL BİR RUHSUZLUKTUR? KAFAYI YİYECEM VALLA!
MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (8.10)
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Soukouna'nın Giresun'a attığı gol haftanın golü seçildi.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
bi iki futbolcu var yaşları 23-25 arası süper ligte onları katarsan devre arası güzel iş yaparsın
Türkiye kupasında büyük takımların yedek kadro ile maça çıkma ihtimalini göz önüne alırsak bence şansın var. bu arada ligte puan durumunu da görebilir miyiz?
Soukouna'nın golü yine haftanın golü seçildi![]()
BANK ASYA 1. LİG 11. HAFTA
Ortada geçen maçı Soukouna'nın akıl mantık almaz golü ile 1-0 kazanmayı bildik. Resmen bir ''Oh be'' çektiğimiz maçtı valla...
MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (8.30)
İşte bu da 11 hafta sonucu oluşan puan durumu:
Zirveden biraz uzaklaştık ama alacağımız 2-3 maçlık bir galibiyet serisiyle yeniden potaya dahil oluruz. İnşallah o serinin ilk maçı da Ordu maçı olmuştur...
cok zorlu bi grup
Biraz gerilerden geliyorsun ama zaten hedef en kötü ihtimalle play-off olduğu için sıkıntı yok![]()
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 1. MAÇ
Maçtan önce kondüsyonlar çok düşüktü, ben de bu yüzden bu stresi yaşamak istemedim ve maçı asistana verdim. İyi oynamış, iyi de bir sonuç almış fakat stoperimizin bel kemiği Ömür Aggün 7-8 hafta yokBu gerçekten kötü oldu.
MAÇIN ADAMI: Marek Sapara (8.50)
Grubun diğer maçında Karşıyaka evinde Trabzon'u 2-1 yendi![]()
Of Allaam ya Kartaspor'u 3-1 yeniyoken ayağımla yanlışlıkla prizin on-off düğmesine bastım. Ankaragücü maçını da kaydetmemiştim yeniden oynatayım onu şimdi. Off yaa mis gibi kazanıyorduk
Nika Kvekveskiri yeni keşfim yine ucuz.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 1. MAÇ TEKRAR
Futbol değil boks maçı olmuş ama kazanamamışızOlsun yav, Ömür sakatlanmadı işte ne güzel.
Bu sefer Trabzon Karşıyaka'yı 3-1 yendi![]()
Başarılar kardeşim Adanaspor'umuzu en iyi yere taşımalısın .
malatyAdana!
BANK ASYA 1. LİG 12. HAFTA
Ohh bee. Tam bir ohh bee. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı; aldık da. Gerçekten süper oldu.
MAÇIN ADAMI: İzzet Yıldırım (7.50)
Türkiye Kupası maçlarını niye asistana oynatıyosun Eren? Belli mi olur belki Burnley'de yaptığın gibi bir sürpriz yaparsın?![]()
BANK ASYA 1. LİG 14. HAFTA
Gaziantep Belediye tam dişimize göre geldi, biz de acımadıkSoukouna attığı 4 golle bu ligin oyuncusu olmadığını bir kez daha kanıtladı.
MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (9.80)