Sayfa 40 / 166 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
1,171 ile 1,200 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

''Cuk oturur.''

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Türk örümcek Lord mu oluyor?

Türk örümcek Lord mu oluyor?

02 Kasım 2011 Çarşamba

Chelsea, Türk örümcek lakaplı Mehmet Topal için Valencia`nın kapısını çaldı. İspanyol kulübü, İngiliz devinin 10 milyon euroluk resmi teklif yaptığını açıkladı.

Chelsea, Valencia`da top koşturan, "Türk örümcek" lakaplı Mehmet Topal`a resmen talip oldu.

Rus milyarder Roman Abramovich`in sahibi olduğu Chelsea, 25 yaşındaki milli futbolcu için Valencia`nın kapısını çaldı. Mavi-beyazlı kulübün, devre arasında kadrosuna katmak istediği Mehmet Topal`ın bonservisine karşılık 10 milyon euro teklif ettiği ortaya çıktı.

Valencia Kulübü, iki sezon önce 5.5 milyon euroya Galatasaray`dan transfer ettiği Mehmet Topal için Chelsea`den gelen teklifi doğruladı. 10 milyon euroyu yeterli bulmayan İspanyol ekibi, teklifin yükseltilmesini istedi.

Transfer gerçekleşirse Mehmet Topal yıllık ücretini ciddi biçimde artıracak. Valencia`da yıllık 1.5 milyon euro kazanan başarılı futbolcu, Chelsea`ye gitmesi halinde senelik 2.5 milyon euroyu cebine koyacak.

Premier Lig`de oynadığı 10 maçta kalesinde tam 15 gol gören Chelsea`nin orta sahasında yaşadığı defansif sorunları Mehmet Topal transferiyle çözmek istediği ifade edildi. Arsenal karşısında alınan 5-3`lük yenilgi ardından harekete geçen Chelsea Menajeri Villas Boas`ın, Topal`ın transferi için ısrarcı olduğu vurgulandı.

Kaynak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başlık yaratıcı olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçek olduğunu sanmıyorum aslında.. Bunun sebebi fazla takip etmemem. Topal banko oynuyor mu, değişilmez mi, çok mu iyi, bilmiyorum. FM 12de direk satılığa koyduklarını biliyorum bir tek. Gerçekse çok gururlanırım.. Ama şu bilmediğim konular hakkında beni aydınlatabilecek olan var mı acaba?

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Gerçek olduğunu sanmıyorum aslında.. Bunun sebebi fazla takip etmemem. Topal banko oynuyor mu, değişilmez mi, çok mu iyi, bilmiyorum. FM 12de direk satılığa koyduklarını biliyorum bir tek. Gerçekse çok gururlanırım.. Ama şu bilmediğim konular hakkında beni aydınlatabilecek olan var mı acaba?
    Geçen sene ;

Ligde 23 maç,kupada 1 maç ve Avrupa'da 5 maç olmak üzere 29 maçta Valencia forması giydi.

Bu yıl ise 5'i lig,2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere 7 maçta sahaya çıktı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu yil maca az cikti neden cunki sakatlik donemi gecirmisti mehmet topal , ve gozlemledigim izledigim kadari ile defanstada oynuyabiliyor ve basarilida bence , Lord"a giderse gurur duyarim gercekten.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben gercekci bulmuyorum.. mehmet topal sürekli sakatlanan bir oyuncu hani gitse bile rezerv takimda oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ben gercekci bulmuyorum.. mehmet topal sürekli sakatlanan bir oyuncu hani gitse bile rezerv takimda oynar.
    Bu yorumları gördükçe bu oyuncunun Galatasaray'dan gitmiş olması beni daha da gururlandırıyor...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bu yorumları gördükçe bu oyuncunun Galatasaray'dan gitmiş olması beni daha da gururlandırıyor...
    eheheh, altıma imzamı atıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by nannar View Post
    size göre sirf gs li oldugu icin bu yorumu yaptim yani? adam cok sIk sakatlaniyor Galatasaray'da oynarken de böyleydi hadi sakatligi gectim chelsea de kimi kesecek ? size göre kimi keser yani? en fazla rotasyon oyuncusu olur mehmet topal düz bir ön libero hicbir arti özelligi yok Aurelio'nun Türk versiyonu.. kötü topcu degil ama chelsea kalibresinde bir oyuncuda degil bunu kabullenmek niye bu kadar zor sizin icin anlamiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mehmet bence giderse çok başarılı olur Chelsea'da. Teklif gelirse gitmeli...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Topal'ın hayalleri yıkıldı!

Valencia'da forma giyen Mehmet Topal'ın, Chelsea'ye transferi rafa kalktı.

İspanya La Liga takımlarından Valencia'da forma giyen Mehmet Topal'ın, İngiliz devi Chelsea'ye transferi sezon sonuna kaldı.

spanyol ekibi Valencia, Arjantinli orta saha oyuncusu Banega'nın, Bayer Leverkusen ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında sakatlanması yüzünden Mehmet Topal'ı devre arasında Chelsea'ye satma planını askıya aldı.

Sahayı sedyeyle terk eden Banega'nın yaklaşık 1.5 ay süreyle sahalardan uzak kalacağının ortaya çıkması üzerine geri adım atan Valencia'lı yöneticiler, İngiliz kulübü ile bir görüşme yaparak devre arasında gerçekleşmesi planlanan bu transfere şu an izin veremeyeceklerini bildirdi.

Teknik Direktör Emery'nin, "Topal'a ihtiyacım var" mesajı üzerine, milli futbolcunun gidişini donduran İspanyol kulübünün kararı Chelsea'de üzüntü yarattı. Mavi-beyazlı ekibin sezon sonu gerekirse 10 milyon Euro'nun da üzerine çıkarak Mehmet Topal'ı renklerine bağlamaya kararlı olduğu kaydedildi.

MYNET
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

MYNET yalan haber vermez diye dusunuyorum Gurur Duydum Gercekten.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İyi bari en azından takımdaki itibarı daha artmış oldu. Bence er geç gider Chelsea'ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok sevinirim.. "Onu da yapsa zaten şu an Chelsea'de oynuyordu" geyiğini yapamayacağım bir Türk oyuncu olması da hoş olur

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Başlığı edebiyat hocama göstermek istiyorum,hala çözemedim.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İnşallah gider
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

İnşallah gider.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

edit : Cihan ile aynı yorumu yapmışız , düzenle butonu da yok , ayrıca resimde messi'ye benzemiş topal

bence düzenli oynamaz chelsea'de. valencia'da kalması daha iyi.

Question Chelsea'nin Mehmet Topal Aşkı

Chelsea Mehmet Topal için fiyat arttırdı

Chelsea, Valencia'da forma giyen milli futbolcu Mehmet Topal'dan vazgeçmiyor.

İspanya'nın Valencia takımında forma giyen milli futbolcu Mehmet Topal'ı mercek altına alan İngiliz kulüp Chelsea, bu transferde rakamı 13 milyon Euro'ya çıkardı.

Geçtiğimiz hafta Valencia'nın kapısını çalarak talip olduğu Mehmet Topal'ın transfer görüşmeleri, Banega'nın sakatlanması sonucu duraklama noktasına gelmesine rağmen, İngiliz devi rakamı 13 milyon Euro'ya yükseltti ve Topal'ı sıkı takibe devam kararı aldı.

Bu arada Hırvatistan maçında Chelsea dışında Manchester City ve La Liga devlerinin de Topal'ı takip etmek üzere bir gözlemci gönderecekleri öğrenildi.

Ancak sezon sonu transfer olması kesin gibi gözüken Mehmet Topal'ı, Valencia Kulübü başkanın çok sevmesi en iyi adamım demesi transfer görüşmelerini zorlayacağa benziyor. Ayrıca İspanya'daki bir çok yerel gazete de bu takiplere geniş yer veriyor.

Bir kaç hafta sonra baba olacak olan Mehmet Topal'ın bu kadar büyük kulüplerce gözlenmesi de en çok eşini heyecanlandırıyor. "Dünya devleri eşimi takip ediyor, beğeniyor ve talep ediyorlar. Gururlanmak terimi az kalır" diyerek her şekilde eşinin yanında olduğunu dile getirdi.

Bu arada İspanya tekstil dünyasının bir numaralı markası Mango'nun erkek çekimlerine katılacak olan Mehmet Topal, ödenecek reklam ücretini depremzedelere ve şehit ailelerine bağışlayacağını bildirdi.

VALENCİA / DHA

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cok iyi bir kesici Chelsea icin iyi bir transfer olabilir cunki essienin sakatligi artik sureklilik haline geldi topal"i essienin yerine dusunuyor olabilirler umarim sezon sonu transferi gerceklesir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O kadar sevinirim ki.. Hey gidi Mehmet Topal. Dardanel'den Galatasaray'a ilk transfer edildiği günü hatırlıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mehmet adına çok sevindim.Mehmet'in Galatasaray'da yıldızının parlaması beni daha çok gururlandırıyor.Türk futbolcular kendilerini kanıtlamaya başlıyor ve Avrupa'nın büyük kulüplerine gidiyorlar.Türk Futbolu'nun bir gelişme gösterdiği aşikar ama bu neden milli takıma yansımıyor onu anlayamıyorum.Neyse Mehmet'in Chelsea'ye gitmesini çok isterim
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Del Piero_10 Misafir

Default Capello: "Planlarımda Beckham yok"

İngiltere Teknik Direktörü Fabio Capello, Los Angeles Galaxy forması giyen David Beckham'ı Euro 2012'ye götürmeyi düşünmediğini açıkladı.

2010 Dünya Kupası'nı aşil tendonundan yaşadığı sakatlık nedeniyle kaçıran, ancak yine de takımla birlikte Güney Afrika'ya götürülen Beckham, Euro 2012'de forma giymenin hayallerini kuruyordu.

Ancak İtalyan teknik adam, Sky Sports News'e yaptığı açıklamada tecrübeli oyuncunun hayallerini suya düşürürken, "Bunu pek düşünmedim. Ancak Beckham planlarınızda yer alıyor mu, diye sorarsanız; hayır, derim." şeklinde konuştu.

Beckham Daha Ölmedi mi Yahu

50'sinde Oynasa Yine Çağırılmak İsteyecek Heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben Fm'deki kariyerimde götürmüştüm Euro12'ye.
    So what?
    Saike

Darısı 2014'e

Del Piero_10 Misafir

Default Berbatov Anzhi’ye göz kırptı

Galatasaray’ın da transfer listesinde olan Manchester United’ın yıldız golcüsü Dimitar Berbatov, transfer rekortmeni Anzhi’ye gidebilir.

Manchester United’ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov’un menajeri Emil Danchev, Rusya’nın transfer devi Anzhi Makhachkala iddialarına ılımlı yaklaştı.

Sezon başında yüksek bir bonservis bedeliyle Inter’den Kamerunlu golcü Samuel Eto’o’yu kadrosuna katan Rus ekibi, Berbatov için 17.5 milyon avro gibi bir rakamı gözden çıkarmış durumda.

Berbatov’un sürekli olarak forma giyememekten yana şikayetçi olduğunu ima eden Emil Danchev, Daily Mirror’a yaptığı açıklamada, “Anzhi resmi bir teklifle gelirse, bunu seve seve değerlendiririz. Bu durumda Dimitar ile oturur, konuşuruz. Ben Dimitar’ın Manchester’da mutlu olduğu konusunda şüpheliyim. Sürekli olarak oynayamamak büyük bir sıkıntı” dedi.

Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncu, Anzhi’den senelik 10 milyon avroya yakın bir ücret alabilir.

Bulgar golcü, hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray yönetiminin alternatifleri arasında.

Doymuş Oyuncuyu Türkiye'de Görmek İstemiyorum Mümkünse Hemen Gitsin Rusya'ya Sınırdan Bile Geçmesin

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri