Sayfa 40 / 52 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon
1,171 ile 1,200 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

hala geleceğine inanmıyorum ama bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keita gelirse MİY maçlarını kaçırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sedat Bayrak Orduspor’ da
    Orduspor Profesyonel Futbol A Takımı’ na yeni bir isim daha katıldı.

Ordusporumuz, Sivasspor takımının stoperi Sedat Bayrak ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sedat Bayrak yarın Ankara’ da takıma dahil olacaktır.

Camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olmasını dileriz.
    Orduspor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kostovski'nin sözleşmesi fesh edildi. Caner Osmanpaşa 4 , İrfan Başaran 3, Müslüm Yelken ile 2 yıllık sözleşme yeniledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

"Joseph Akbala ile anlaşıp rahatlıyacağız"

Orduspor'un Başkanı Nedim Türkmen, Clup Brugge takımın hucum oyuncusu Joseph Akbala'yı takıma katmak için Belçika 'ya uçtu

Orduspor, Ankara turnuvasında yaptığı karşılaşmalarda sonucunda bir santrafor'a ihtiyaç olduğu açıkcası görüldü.

Teknik direktör Metin Diyadin'in istediği üzere yönetim kurulu Belçika'ya uçtu ve daha önce talip olduğu ancak sorunlar sonrasında geçikme yapan Clup Brugge takımın hücum adamı Josep Akbala ile tekrar masaya oturup transferi bitirmek istiyor...

Başkan Nedim Türkmen , bu futbolcuyu almak için harekete geçti, ancak fiyatta bazı sorunlar olduğu için düşünme payı istedik, şimdi bir kez daha oturup görüştükten sonra bu futbolcuyu kesin renklerimize bağlıyacağız dedi.

Bu arada Takımın oynadığı yarışmalardan memnun olduğunu bir hafta içinde tamamen iyi olacaklarını söyleyen Metin Diyadin:

"Bir çok yerimizin adeta tamir ettik iyi çalışır durumdayız. Bir tek santrafor'a ihtiyaç duyuyoruz, yönetim kısa zamanda bitirecek. Josep Akbala gelirse rahat bir nefes alacağız"

DHA

http://www.youtube.com/watch?v=6JR3h...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=RVSiUxCiTDs

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Helal olsun başkana

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çağdaş Atan Mersin İdmanyurdu'nda.

http://mersinidmanyurdu.com.tr/detail.aspx?id=3784

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mersin'de fena takım kurmuyo yalnız.Hep tecrübeli,ligi bilen adamlar alıyorlar...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Stancu, 1 yıllığına Orduspor'a kiralandı. Hayirli olsun stancu kendini gelistirir umarim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Türkmen: Biz Stancu ile anlaştık

17 Ağustos 2011 16:52 | NTVSpor.net
    Süper Lig'de kalıcı olmak için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Orduspor, Galatasaray'ın bir diğer yabancısı Bogdan Stancu'yu da kadrosuna katmak üzere.

NTV Spor.net Haber Müdürü Devrim Çetin'e açıklamalarda bulunan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Galatasaray'ın elden çıkarmayı düşündüğü Rumen oyuncu Stancu ile anlaşmaya yakın olduklarını söyledi.
    Başkan Nedim Türkmen, Rumen oyuncunun menajeri Becali ile yaptığı görüşme sonrasında anlaşma sağladığını belirtti.
    Anlaşma sağlanırsa Stancu, satış opsiyonlu olmak üzere 1 yıl kiralık olarak Orduspor forması giyecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Harika olur Ordu için

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Boluspor'dan 3 transfer daha
    Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, kadrosunu Gençlerbirliği'nden Cafercan Aksu, Kocaelispor'dan Onur Türk ve Oyak Renaultspor'dan Hakan Aslan ile güçlendirdi.

18 Ağustos 2011 Perşembe - 19:03
    AA

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Boluspor, 3 futbolcuyu transfer etti.

Transfer edilen futbolcular için Boluspor Kulübü Yılmaz Becikoğlu tesislerinde imza töreni düzenlendi. Törene Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkı, yönetim kurulu üyeleri, transfer olan oyuncular ve basın mensupları katıldı. Boluspor, Kocaelispor'dan sağ kanat Onur Türk, Gençlerbirliği'nden orta saha oyuncusu Cafercan Aksu ve Oyak Renaultspor'dan sol bek Hakan Aslan'ı renklerine bağladı.

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, bugüne kadar genç, yetenekli ve uzun vadeli çalışabilecekleri isimleri kadroya kattıklarını ifade ederek, ''Bugünd e 3 futbolcumuz ile imza attık. Konya Torku Şekerspor'da oynayan Cafercan Aksu, Oyak Renault'tan Hakan Aslan ve Kocaelisporlu Onur Türk ile anlaştık. Futbolcularımız Cafercan 24, Hakan ve Onur 22 yaşında olup, bu bizim kafamızdaki 3 yılık planın bir çalışmasıdır. Bu arkadaşlarımızın uzun yıllar Boluspor'a hizmet edip, hem süper ligde hem de milli takımda görev yapacaklarına inanıyoruz. Yeni arkadaşlarımız camiamıza hayırlı olsun'' diye konuştu.

Boluspor'a gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten yeni transferler, kendilerini kanıtlamak ve başarı yakalamak için burayı tercih etmekten mutlu olduklarını, hedefe ulaşmak için ellerinden gelene yapacaklarını ifade ettiler.

Boluspor Yönetimi ve yeni transferler birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Cafercan ve Onur Türk transferleri çok iyi transferler,genç ve dinamik bir kadromuz var.Bir solbek birde ofansif orta saha transferi olursa hadi birde forvet aldık mı lige hazır oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stancu & Fatih Tekke'de Son Perde

Forvet arayışlarımız devam ederken iki isimle anlaşma noktasına geldik. Stancu ve Fatih Tekke ile her konuda anlaşıldı ve bu transferlerin önündeki tek engel kulüpleri şuanda.

Stancu'dan başlayacak olursak, bir süredir gündemizde olan bir isimdi. Fakat Galatasaray'daki durumunun belirsiz olmasından dolayı bu transfer hep muallak olarak kaldı. Fakat son zamanlarda Stancu konusunda yapılan girişimler karşılığını verdi futbolcunun menejeri ve kendisiyle anlaşıldı. Galatasaray cephesinden bakacak olursak, Fatih Terim Stancu konusunda kararsızdı ama son aldığımız bilgilere göre o da Stancu'nun takımdan ayrılmasına onay vermiş. Galatasaray ile de kiralık olarak anlaşılmış ama Culio'daki gibi sözleşmeye opsiyon koydurmaya çalışılıyor. Bu transferin gerçekleşmesi şaunda Galasatasay'a bağlı. Galatsaray ile de anlaşıldığına göre Stancu yakın zamanda Orduspor'a imza atabilir.

Daha önce Stancu'nun bizim sistemde tek forvet olarak etkisiz olabileceğinden bahsetmiştik ve fikir yürütmüştük aslında ama genç yaşına ve Romanya kariyerine bakınca şaundaki şartlarda alabileceğimiz iyi isimlerden biri olduğunu düşünüyorum. Romanya'da 72 maçta 32 gol atmış ve bu iyi bir istatistik. Şut yeteneğinin iyi olduğunu ve dikine oynayabilen bir oyuncu olduğunu da eklersek Stancu gözümüzde biraz daha cazip hale geliyor. Transferin 2-3 gün içinde netleşmesini bekliyoruz. İmza atıldıktan sonra ayrıntılı bir yazı yazarız kendisi hakkında.

Fatih Tekke'ye gelecek olursak ; Ankara Turnuvasından sonra Fatih Tekke Metin Diyadin ile görüşmüş ve Orduspor'da oynamak istediğini belirtmiş. Metin Hoca da Fatih'i takımda görmek istediğini belirtince Orduspor ve Fatih Tekke her konuda anlaşmış. Şartlarda anlaşılmış fakat ortada Ankaragücü sorunu var. Fatih bonservis sorununu kendisinin çözeceğini belirtmiş. Yani Fatih Ankaragücü ile bağlarını kopardıktan sonra resmi imzayı atacak. Fatih de imzayı attıktan sonra bu transfer hakkında uzun uzadıya konuşuruz.

Forvet transferi için bu iki isim ile anlaştık ama ufak tefek pürüzler kaldı. Fatih Tekke ve Stancu imza attıktan sonra transferi sonlandıracağız.

Akpala ve Edgar Da Silva konusunda gelecek olursak ; Akpala çok istediğimiz bir futbolcuydu ama bu transferde Akpala ve Club Brugge'un ekonomik olarak teminat istemesinden dolayı sıkıntı yaşandı. Brugge ve Akpala Orduspor'dan banka teminatı talep etti. Şike soruşturmasından dolayı Türkiye'de hiçbir banka şuanda teminat vermeye yanaşmıyor. Kulüp bu sorunu çözemediği için bu transfer 2. plana atıldı. Edgar Da Silva konusunda ise Guimares ve Edgar ile anlaşılmasına rağmen bu transferde geri adım atan taraf biz olduk. Portekiz basınında Edgar ile çıkan haberlerden dolayı Metin Hoca bu transfere sıcak bakmadı ve Edgar defteri kapandı.

Fatih Tekke ve Stancu umarız imzalar ve artık tam kadro lig için geri sayıma başlarız.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor, Chelsea'nin dünyaca ünlü yıldızı Nicolas Anelka'nın peşinde...

Yaptığı transferlerle bu sezon Süper Lig'de iddialı olmak isteyen Orduspor'da yeni hedef Chelsea'nin dünyaca ünlü yıldızı, eski Fenerbahçe'li Fransız golcü Nicolas Anelka.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, NtvSpor.net Haber Müdürü Devrim Çetin'e yaptığı açıklamada, Chelsea'nin Anelka'yı gözden çıkarmayı düşündüğünü duyduklarını ve menajerler aracılığıyla bu oyuncuya transfer teklifinde bulunduklarını söyledi.

Nicolas Anelka'nın 1,7 Milyon Euro maliyetinin olduğunu söyleyen Türkmen, "Anelka'yı istiyoruz, menajerler vasıtasıyla nabız yokladık ve görüşmelerimiz devam ediyor. Anelka'yı renklerimize bağlamak istiyoruz. Yaptığımız özel görüşmelerle Chelsea'nın bu oyuncuyu bırakacağını öğrendik. Bir forvet ihtiyacımız var. Kendisiyle ilgili transferi en kısa sürede tamamlamak istiyoruz. 5 Eylül tarihine kadar transferleri tamamlayacağız" dedi.

Türkmen, ayrıca Ankaragücü'nün tecrübeli golcüsü Fatih Tekke ile de yarın görüşme yapacaklarını ve anlaşmaları durumunda bu oyuncuyu da kadrolarına dahil edeceklerini söyledi.

Kaynak NTV

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

belki anelka ordusporun peşindedir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Daha bu hafta takimini kurtardi, hayal otesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu bu adam Türkiyede oynamak istese bizi bırakmazdı. Ordu açısından bakmıyorum olaya adam ülkemizdeki futboldan sertlikten bezdiği için ayrıldı ve geleceğini hiç düşünmüyorum. Üstelik bıraksalar bile iyi bir kulübe gider..

Quote Originally Posted by Emurafu View Post

"Joseph Akbala ile anlaşıp rahatlıyacağız"

Orduspor'un Başkanı Nedim Türkmen, Clup Brugge takımın hucum oyuncusu Joseph Akbala'yı takıma katmak için Belçika 'ya uçtu

Orduspor, Ankara turnuvasında yaptığı karşılaşmalarda sonucunda bir santrafor'a ihtiyaç olduğu açıkcası görüldü.

Teknik direktör Metin Diyadin'in istediği üzere yönetim kurulu Belçika'ya uçtu ve daha önce talip olduğu ancak sorunlar sonrasında geçikme yapan Clup Brugge takımın hücum adamı Josep Akbala ile tekrar masaya oturup transferi bitirmek istiyor...

Başkan Nedim Türkmen , bu futbolcuyu almak için harekete geçti, ancak fiyatta bazı sorunlar olduğu için düşünme payı istedik, şimdi bir kez daha oturup görüştükten sonra bu futbolcuyu kesin renklerimize bağlıyacağız dedi.

Bu arada Takımın oynadığı yarışmalardan memnun olduğunu bir hafta içinde tamamen iyi olacaklarını söyleyen Metin Diyadin:

"Bir çok yerimizin adeta tamir ettik iyi çalışır durumdayız. Bir tek santrafor'a ihtiyaç duyuyoruz, yönetim kısa zamanda bitirecek. Josep Akbala gelirse rahat bir nefes alacağız"

DHA

http://www.youtube.com/watch?v=6JR3h7rdKJo&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=RVSiUxCiTDs

Bu Akpala Bir Ara Erciyes'te Oynayan Akpala mı ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Akpala Bir Ara Erciyes'te Oynayan Akpala mı ?
    Hayır

Başkanda bugünden için stancu ile sözleşme imzalayacaz diyordu. Bizden 1M alacakmış. Bakalım opsiyonu ne olacak. Yönetim 1.5 olsun demiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bursaspor'un gözden çıkardığı savunma oyuncusu İbrahim Kaş, kiralık olarak Mersin İdman Yurdu'nda.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Allah MİY taraftarlarına sabır versin.Hakan,Erhan,Kaş,Nobre ah ah

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Orduspor'un kaç yabancısı oldu bu arada? Aldığını yollayıp, yerine başkalarını mı transfer ediyorlar, nedir? Transfer sezonu başladığından beri yabancı futbolcu transferi yapıyorlar da.!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Biz bu kadrodan İ.Kaş haricindekilerle şampiyon olmuştuk ama. Mersin neden olmasın?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kaş transferi bence iyi olmadı. Süperligde yeterli olduğunu düşünmüyorum. Sakın savunmayı onun üstüne kurmayın.Yinede hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Orduspor'un kaç yabancısı oldu bu arada? Aldığını yollayıp, yerine başkalarını mı transfer ediyorlar, nedir? Transfer sezonu başladığından beri yabancı futbolcu transferi yapıyorlar da.!
    Georgiev,Kostovski falan gönderildi. Zijlerde gerekirse gider. Genç diye tutuyorlar. Stancu geldi. Yarın Tekke ile istanbulda görüşme olacak. Birde Akpala ikna edilirse gelecek.Teminat istiyor. Sadece forvette eksiklilerimiz var. Savunma ve Ortasahamız çok iyi oldu.

Sizle hazırlık maçımızda var.. İnönüde.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Georgiev,Kostovski falan gönderildi. Zijlerde gerekirse gider. Genç diye tutuyorlar. Stancu geldi. Yarın Tekke ile istanbulda görüşme olacak. Birde Akpala ikna edilirse gelecek.Teminat istiyor. Sadece forvette eksiklilerimiz var. Savunma ve Ortasahamız çok iyi oldu.

Sizle hazırlık maçımızda var.. İnönüde.
    Evet hazırlık maçından haberim var, 31 ağustosta oynanacak sanırım. Güzel, zevkli bir maç bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Yerli oyuncu olarak kimleri aldı Ordu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abdurrahman Dereli,Yalçın Ayhan,Sedat Bayrak,Hakan Özmert,Murat Kalkan

Sayfa 40 / 52 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon

Mesaj Yetkileri