Galatasaray derbide Fenerbahçe yi 2-1 yeniyor ve liderlik için büyük avantaj sağlıyor. Galatasaray 66 puan - Karsspor 61 puan - Fenerbahçe 56 puan
oynadığın oyun son derece iyi bence final çok uzak bi hedef olmamalı senin içinbiz bıktık artık ingiliz-ingiliz ispanyol-ispanyol finallerinden türk-türk finali istiyoruz
![]()
inşallah hocam emin ol bende çok isterim
ŞL ye gidiyoruz ama eleme turunda yine kaybederim puanımız düşük seri başı olamıyoruz
Çok iyi bir defans lazım bana şimdilik forvetlerimin form tutması yetecek ama bir türlü tutamadılar
2.lik süper olur şampiyonlar ligi ve gelsin paralarüst düzey bi forvet alırsın şöyle dünya çapında
![]()
2.Lik'de süper olur.
forvetleri iyide böyle üst düzey dünya çapında bi oyuncu avrupada daha çok iş yapar gibi geliyo bana ve tabi aynı seviyelerde bir defans birde ortasahabu üç bölgeye böyle adamlar getirdikten sonra şampiyonlar liginde daha çok iş yapar karsporumuz
Hocam Toulouse'u elemeyi başarırsın diye düşünüyorum.
Ve Stoke bir sürpriz yapıp PSG'yi elerse final bile olabilir diyorum.
Lille i geçtikten sonra Toulouse çok rahat olur diye düşünüyorum aynen Stoke sürpriz yaparsa final görürsün..![]()
Kariyerin çok iyi tebrikler en baştan sona kadar okudum ve takipteyim..![]()
Teşekkür ederim
Hocam daha ne yağayım gözün doysun ya![]()
Mehmet Yıldız gibi güçlü bir forvetim yok ki oynatabileyim
İnşallah hocam
Bu tura gelmek bile benim için büyük başarı , yarı final olursa ne mutlu bana![]()
hocam gene muhteşemsin fakat artık bir kulvarda şampiyon et bizi yav taraftar önemlidir bu devirde unutma :P![]()
Elersin hocam sana güveniyorum.
Yarı finale kalırız hocam, ama sonrası ,imkansız gibi
psg falan elenir belki hocam o zaman rakipte kolay gelirse final bile olabilir![]()
Eline sağlık hocam başarılar, uzun soluklu kariyerleri okuması zevkli oluyor
Bir de ricam olacak, Koray Günter ve Kurt Zouma profillerini paylaşabilir misin müsait olunca.
Teşekkürler profiller için, Koray zaten takımda ama Kurt hakkında emin değildim, bu profili gördükten sonra mutlaka almaya çalışırım![]()
Göz-Göz'e de çok atmışmıs, ayıptır![]()