ŞL'de elinden kaçırmışsın, Ayewi almayaydın iyiydi
ŞL'de elinden kaçırmışsın, Ayewi almayaydın iyiydi
Deniz Taş bir adım önde, bu arada ŞL yi kaybetmen çok kötü olmuş Ayewi keşke tekrar kazanmaya çalışsaydın yaptığı hataya rağmen...
Deniz Taş adı gibi taş gibi...
Türklerden böyle iyi oyuncular çıkmar mıymış ya![]()
Kupasız kapatmamız kötü olmuş. Umarım bu yıl hepsini alırsın. Hangi mevkilere transfer düşünüyorsun, sadece orta saha mı ?
Transfer Hedeflerini paylaş içlerinden taraftarlar seçsin alınacak oyuncuyu yada oyuncuları![]()
Suarez yerine oyuncu beğenek hocaaaa
Hocam gözünüz aydın suarezi sattım, yanlız şöyle bir şey var ,Benim stoperim Omar hernandezi
mascerano'nun yerine düşünyormuş diye bir teklif geldi ,Barcelona'dan oyuncunun özelliklerine baktım , hakikaten tam defansif orta saha birazdan tüm takımın profilini paylaışcam orada özelliklerine sende bir göz atarsın
Kadro harika olmuş.Ter Stegen için yorumunu bekliyorum.
Takım ispanyol takımı ama ispanyol sayısı az.
Kadro gayet güzel olmuş hocam
Takım süper ona diyeceğim bir şey yok. Tarz meselesi.Her insanın, teknik direktörün, kulübün bir tarzı vardır. bu sene üç kupayı da alabilecek kapasite var.
Sağol hocam,
Aslında yönetim benim , genç oyuncu almamı bile istemiyor , isim transfer istiyor, o kadar başarılı olmamıza ,rağmen alt yapı tesislerini geliştirirken bile mırın kırın ediyorlar , dememki Atl. Madridin tarzı bu , benim tarzım ise kadro'da olabildiğince gelecek vaad eden gençlee yer vermek , bunda da çok ısrar ediyorum ,hatta ŞL Finalinde 3 tane 21 yaş altı tecrübesiz genç oyuncum vardı, risk almayıda seviyorum gençlerde![]()
Atletico Madrid 2012-2017 Arası yapılan transferlerin maliyetleri
Oyuncu Alış = 1,052.000.000 TL
Oyuncu Satış = 796.000.000 TL
Fark = - 256.000.000 TL
Kadro'daki Oyuncuların Tahmini Değeri = 1.005.000.000 _TL