Q.P.R 'nin Büyük Değişimi
2012 - 2013 Puan Durumu 8.Sıra
2013 - 2014 Puan Durumu 6.Sıra AL Katılım bileti
2014 - 2015 Puan Durumu 4.Sıra ŞL Bileti ( Avrupa Kupası Finali )
2015 - 2016 Puan Durumu 2.Sıra ŞL Bileti ( ŞL 'de üst Tur ve golle kaçan şampiyonluk )
2016 -2017 Puan Durumu 2.Sıra ŞL Bileti ( ŞL'de üst tur ve 2 puanla kaçan şampiyonluk + alınan FA Cup )
ve 5 sezon'da takıma katılan dünyaca ünlü yıldızlar hala kadromuzda bulunanlar , Fierro , Hulk , Bernard , Belhanda , Lennon , Lamela , Asamoah , Veratti , Ben Arfa , Tim Krul , Martins Indi , Toby Alderweireld
Onlar Dünya yıldızıysa,biz nerede yaşıyoruz çok merak ettim şimdi![]()
Şimdi de gelmek için kıvranıyor
Onlar sönmüş yıldız! Hulk"a bak kaç yaşında gelmiş ! Lennon desen Tottenham"dan kovuldu.Başka kim var ? Krul! Küme düşmekten son anda kurtulan takımın kalecisiydi
Ben Arfa gittiği her takımdan kovulan adam,Lamela için bir şey diyemem!Asamoah da tırt aslında!Fierro,Bernard,Verratti iyi çocuklar hepsiyle de çalışmak isterim açıkcası![]()
Halil hocanıı hakkını vermek lazım ama sonuçta Q.P.R'yi baya geliştirdi ve büyüttü. Oğuz hoca sana gelince sende var bi şanssızlık ( cenab...lik ) onu kırman lazım)
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Jose Mourinho
rica etsem chelsea menajeri de bu kariyerdeki başarılarını paylaşabilir mi? ama küme de tuttuğu takımlar dışındaki başarılarını![]()
Az kalsın Brighton yine seni sakata getiriyormuş.Bu arada Lewis Dunk'u da alın derim sağlam yedek olur.
9 NUMARA 4,5 YILDIZ BİR SEZON HALİL![]()
Seneye QPR AKAAAAAARR!!!
Varlığın Mavi Beyaz Rengin,
Bu Hayatta Yaşama Sebebim,
Bilmeyen Anlamaz,bu Kalp Sensiz çarpmaz,
Chelsea Im Benim Herşeyim
Halil hocam Nancy nin kadrosunu paylaşır mısın?
Hocam bu oyunda öle birşey varki hiç ummadığın takım seni gelip farkla yenebiliyor zorlanabiliyorsun mesela chelsea readingden 6 tane yedi bu oyunda böle ummadık takımlara kazanma şansı daha çok veriyor bu bir gerçek
Chelsea menajerinin forumda yeni bir Gençlerbirliği kariyeri açması istifa ettiği yönünde yorumlandı. Kaynak: Fotomaç
Buyur kardeşim tesadüf bir başarı değil , kendi liglerinde bu yılda 3.olmuşlar 3-5-2 oynuyorlar
Bende City'e 8 attım , sonraki maçta Brighton 'u çok zor yendim , aslında ara ara bazı takımların sürpriz çıkış yapması güzel oluyor FM 2012 'de bir Leeds hatırlıyorum , ne biçim para harcıyodu başında Mourinho vardı , iyi oluyor
![]()