Sayfa 40 / 57 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon
1,171 ile 1,200 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Aktivasyon durumu belli olmadığı için aldığım oyunu iade ettim Steam'de. Bakalım net bir açıklama yaparlarsa tekrar alırım artık acelesi yok. İade konusunda perpertua'ya bilgilendirmesi için teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Steam'den oyun indirilirken İnternet Download Manager gibi programlar kullanabiliyor muyuz? Eğer yoksa 2 gün sürer yahu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Steam'den oyun indirilirken İnternet Download Manager gibi programlar kullanabiliyor muyuz? Eğer yoksa 2 gün sürer yahu.

Torrent LinkLeri de veriyorLar sanırım. Daha sonra steam üzerinden aktive edip oyuna giriyorsun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sanki hataları bilerek koyuyorlarda biz böyle diyince he tamam o zaman artık hata çıkarmayalım diyecekler
    ülkemizde ki korsan alanlarda keyiflerinden korsan alıyor değil mi? para çok ya nereye harçıyacaklarını şaşırıyorlar kardeşim adamların bizden istediği çok saçma bir durum benden ondan böyle yazdım...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Merak etme çok fazla sürmüyor gayet hızlı indiriyor benim bağlantım 2mbit 200-220kb arası download yapıyor steamdan

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben normalde 800 kb ile indiriyorum ama steam de idare eder o zaman.

türkçe işi yattı mı şimdi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozanbjk07 View Post
    türkçe işi yattı mı şimdi?
    olmayacakti zaten yatsın

Türkçe 10.000 satış halinde olacaktı imzayla değil oyun daha satışa çıkmadığı için yatma gibi kesin bi durum yok ama yatacak gibi gözüküyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Türkçe yattı mı, yatmadı mı?

Hayır yatmadı hala ayakta kapı eşiğinde duruyor. Yani bizim TSI odasının sınırları içerisinde ama orijinal çıkıpta, 10.000 adet alamazsak o zaman yatar.

Ama 9.500'lerde kaldı imza şincik nolcak?

O zaman 10.000 adet orijinal oynayacak potansiyelimiz yok gözükmekte, iş Sı ye kalmış. Ş.Ö.K.K kararıyla sınıf geçen öğrenci misaliyiz şuanda. Öğretmenler kurulu toplanır quick start da olsun mu olmasın diye konuşurlar eğerki olur derlerse demoda tr ligi olur olmazsa olmaz. Ama oyun çıkıncada kurul kararını beklersek biz sınıfta kalırız gibi geliyor o nedenle dersimize çalışıp direk geçelim sınıfımızı..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Valla açıkcası ben yıllardır FM'i de CM'yi de orjinal diliyle oynamaya alıştım ancak sırf Türkiye'den ingilizcesi yeterli olmayıp da oyundan zevk almak için Türkçe yama indirenler indirmeden orjinal türkçeyle oynayabilsinler diye bu sene paraya kıyıp ilk defa orjinal alacağım Eğer 10.000 satışa ulaşılmazsa... mesela atıoyorum 7345 tane satıldı diyelim Yapımcılar çıkıp da "kardeşim sınır 10.000'di , koymayız" diyerek pişkinlik ederlerse oyunun CD'sini kıracak ya da PC'den silecek değilim ancak yapımcılar insanların özellikle de Türk insanının gözünde değer kaybı yaşayacaklar ve muhtemelen bu kayıp gelecek yıl oyuncu satışlarına da yansıyacaktır Yani sonuçta burada bizler ve sizler bir çaba göstererek onların kampanyasını insanlara ulaştırdık ve oyunlarının satışını 1 tane bile olsa artmasında katkı payına sahip olduk ve çoğumuz oyunu orjinal alarak da görevini tamamlayacaklar...İmza atanların bazıları oyunu almaktan vazgeçti diye oyunu alanlara ayıp edilmemesi lazım bence Hayırlısı bakalım hele bir çıksın da... Zaten Türkçe orjinal yaması sonradan update olarak verileceği için çıakcak olsa bile 1-2 ayı bulur ...O zamana kadar da alışırsınız yaww ingilizceye...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Bu sene için FM reklamının çok iyi yapıldığını ve buna paralel olarak satışın Türkiyede normalden ciddi şekilde yüksek olacağını düşünüyorum. Fakat eğer oyuna bu yıl Türkçe eklenmez ise bundan sonraki senelerde ciddi şekilde oyuncu kaybedecektir FM.

neden yöneticilerden bir açıklama yok ne olacak şimdi Türkçe olacak mı demo da Türkiye ligi olacak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O kadar laf ettim karşı çıktım ama eğer demoda Türkiye Ligi olursa Football Manager'i orjinal alıyorum. Ama eğer olmazsa Türkiye Ligi cidden daha FM oynamam.

arkadaşlar Demoda türkiye liginin olup olmayacağı ile ilgili bir haberiniz var mı ? bence koymaları gerek sonucta iyi bir imza sayısına ulaştığımızı düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    neden yöneticilerden bir açıklama yok ne olacak şimdi Türkçe olacak mı demo da Türkiye ligi olacak mı?
    İmzaları ve gerekli açıklamaları SI Games'e ulaştırdılar.Artık top SI'de. Tüm FM severler olarak kararlarını bekliyoruz.
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    O kadar laf ettim karşı çıktım ama eğer demoda Türkiye Ligi olursa Football Manager'i orjinal alıyorum. Ama eğer olmazsa Türkiye Ligi cidden daha FM oynamam.
    Demo için mi alıyorsun oyunu?

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Yahu demoda olsa ne olur olmasa ne olur... Sanki demo ile full sürüm arasında aylar var... Seçersin herhangi bir takım oynarsın demoyu, beğenirsen 2 hafta sonra alırsın full sürümünde oynarsın istediğin ligde.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Hala haber yokmu SI'nin tsl quickstarti ekleyip eklemicegi? Nede olsa yarin Demo cikiyormus oyunun. SI forumlarinda buldum bu resmi ona dayanaraktan yarin cikiyormus dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Normalde 16 ekimde çıkıyor denildi ama yarın çıkarsada olur .Birde TÜrkçe'yi oyunda görsek ne mutlu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

16 Ekim 00.00'da çıkacak oyun. Bu tabi İngiltere saatine göre. Bize göre daha ileri saatte açılacak linkler, ama geçen sene gece 1.30 gibi linkleri vermişlerdi.

Quote Originally Posted by yugi View Post
    İmzaları ve gerekli açıklamaları SI Games'e ulaştırdılar.Artık top SI'de. Tüm FM severler olarak kararlarını bekliyoruz.
    eyvallah saol dostum...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    16 Ekim 00.00'da çıkacak oyun. Bu tabi İngiltere saatine göre. Bize göre daha ileri saatte açılacak linkler, ama geçen sene gece 1.30 gibi linkleri vermişlerdi.
    Allah'tan başka bir şey daha isteseymişsin güzel kardeşim benim
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Football Manager'in resmi sitesinde strawberry demo'da quickstart'ta Türkiye ligi olacağı yazıyor. Hatta şuan demo'nun vanilla versiyonu çıkmış.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    e are absolutely thrilled to announce the immediate availability of the FM 2010 Gold Demo. That’s right; it’s here, earlier than expected!

All of us here at SI & SEGA believes that FM 2010 is our best game yet, but we know that you will be the judge of that and welcome your feedback. So let us know what you think of it on the SI forums.

We have always worked closely with the community to help us shape Football Manager, but I’d like to take the opportunity on behalf of everybody at SI to thank all those involved in the beta testing programme and to all of you for continuing to support us.

Over the past 12 months we’ve taken some risks by changing the way we work in an attempt to deliver you better games from the get go. We think we’ve achieved that starting with FM 2010 and we intend to go from strength to strength.

Onto the FM 2010 Gold Demo and all the details. The demo comes in two flavours, both “Strawberry” and “Vanilla”. The strawberry demo is the full package and complete experience, the vanilla demo is a light version which has been stripped down and is significantly smaller in size.

The strawberry demo will be available from a variety of places starting with Steam (PC only with Mac to follow soon), then torrents, then direct downloads, and these will be listed below when they are made available. The vanilla demo is available exclusively via Mirror Football.

The vanilla demo includes:

Quickstarts for the following countries: England, Northern Ireland, Scotland and Wales

Language packs: English only

Stripped assets: including no player pictures, club logs, competition logos, sounds, etc

The strawberry demo includes:

Quickstarts for the following countries: Brazil, Denmark, England, France, Italy, Northern Ireland, Norway, Portugal, Scotland, Spain, Sweden, Turkey and Wales

Language packs: Danish, Dutch, English, French, Italian, Norwegian, Portuguese, Spanish and Swedish

Full assets: including player pictures, club logos, competition logos, etc for where we have the license. Full pitch textures, stadiums and sounds. (football manager.net'ten alıntıdır.)
    Last edited by kkurt : 14.Ekim.2009 at 23:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sanırım ilk defa FM nin demosunu indereceğim Nasıl oluyor tam olarak ? Kaç maç yapılıyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanırım ilk defa FM nin demosunu indereceğim Nasıl oluyor tam olarak ? Kaç maç yapılıyor
    Devre arasına kadar oynayabiliyorsun.

Valla CM yi Türkçe çıktığı için aldım şu an oynuyorum FM de Türkçe çıkarsa alır oynarım ama Türkçe çıkmazsa hayatta almam çünkü İngilizcem yeteri kadar iyi değil oyundan hiçbirşey anlamıyorum

Nesil
    2006

Devre arasına kadar oynayabiliyorsun ama; eğer oyunu satın alırsan kayıtlı olan demo oyunundan devam edebiliyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bunlar bu gazla Türkçe dil yamasını da çıkartırlar. Hadi biraz daha gazlayalım. Hadi SI sen yaparsın, sen aslansın, Seni kesseler acımaz, manyak mısın sen..

Demoyu önemsemiyorum pek, amacına uymuyor işin içinde SI olunca.

kampanyayı imzalamadın, bu kadar pişkin pişkin 10.000kişi alıcam desin türkçeyi koyucam demeleri bana hiç etik gelmedi. ha korsanın da etik olmadığı bir gerçek o yeterince tartışıldı zaten.

şimdi bu adamlar türkçe dil'i oyun çıktığı an koymuyacaklar sanırım, koyarlarsa orjinalini alırım, ama 2-3 ay sonra entegre edecez bik bik diye açıklama yapmasınlar hiç. türk halkı yemez bu durumları ve fm cok kan kaybeder.

Sayfa 40 / 57 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon

Mesaj Yetkileri