Bu Fırat Aydınus Trabzonspor'un Kankası Heralde
İddaa'da Basın Sıfıra![]()
Bu Fırat Aydınus Trabzonspor'un Kankası Heralde
İddaa'da Basın Sıfıra![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Firatcim cok sever bizibence Pazar gunki macta Emenike'den daha tehlikeli bizim icin, kanattada Aleks Tascioglu var.
Valla nam-ı deger ''Lan'' Fırat'ın bizi koruyacagını pek sanmıyorum.İnsallah ses tonu bizim oyunculara benzer bir taraftar filan olmaz tribünde yoksa yandık.![]()
Yumlu sakatlanmis , iyi olmadi bu.
En sevdigim oyunculardan biri olarak formasini aldim bu sezon, ilk defa giyinip maci izliyecektim onuda Yumlu oynamadan izlicez
Mustafa Yumlu'nun ayağında kırık tespit edildi. Mustafa Yumlu'nun son 3 maçta ayağındaki kırıkla oynadığı da ortaya çıktı.
SPORX
Onur'dan sonra en sevdiğim oyuncuların başında gelir Mustafa. Sakatlanmasına çok üzüldüm. Yazık olmuş...
Artık Komando'yla idare edicez.
Rabo Bank forma sponsorumuz olabilir.
Rabo Bank Hollanda'nın en büyük bankası, dünyanın ise en büyük 10. bankasıymış.
Rabo Bank; daha önce binicilik, bisiklet ve hokey sporlarına destek olmuş.
Bisiklet'den 2012'deki doping skandalları sonrasında kulüplerini geri çekmişler. Yani tam bizlik sponsor.
Trabzonspor’a ait olan ve hali hazırda inşaatı süren Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi’nin isim hakkı Trabzonspor Kulübü için önemli bir gelir kaynağıdır. İsim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisi de yalnızca Trabzonspor Yönetim Kurulu’na aittir. Trabzonspor Yönetim Kurulu, isim hakkı ile ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.
Böylesi önemli bir müsabaka öncesinde, Akyazı Spor Kompleksi’ni Trabzonspor’a kazandıran Sayın Cumhumbaşkanımız’ın ismini, kendi bilgisi ve izni olmadan bu projede geçirmenin uygunsuz ve zamansız olduğunu düşünmekteyiz. Kaldı ki Sayın Cumhurbaşkanımız, teşrifleri ile onurlandırdıkları Akyazı Kompleksi’nin temel atma töreninde, “Kompleksin adını Trabzonspor kamuoyu belirlesin” diyerek konuya net bir şekilde nokta koymuştur.
Trabzonspor sevdalılarının bu konu ile ilgili farklı açıklamalara itibar etmemesini rica ederiz.
Trabzonspor Yönetim Kurulu
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Geçen sene Vali insanları kışkırttı, bu sene aynı işi Belediye Başkanı yapıyor. Trabzon'da, Vali'den ve Belediye Başkanın'dan önce Trabzonspor Başkanı gelir.
İdeal Kadro:
Yedek Kadro:
İlk bakışta Medjani göze çarpıyor. Orada yetersiz kalacağını düşünüyorum. Devre arasında oraya bir transfer yapılmalı, Medjani stoper oynamalı.
Bir de Bosingwa'nın yedeği Zeki'nin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Oraya genç, yerli ve potansiyelli bir yedek sağ bek almalıyız.
Bence eksikler giderilirse kağıt üzerinde dengeli ve çok iyi bir takım oluruz.
Şimdi ki kadro şampiyonluk mücadelesi vermek için yeterli ancak takım çok yeni olduğu için uzun bir süre takım uyumu için beklemek zorundayız.
Mehmet Ekici'yi umarım kazabilir Trabzonspor. İyi bir iki yönlü oyuncu olma potansiyeli var çünkü ve tam olarak Trabzon'un ihtiyacı olan oyuncu profilinde. Duran topları kullanmasıda cabası. Umarım iyi olur.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Falcao9;
İlk kadroda 6 yabancı var. Waris yerine Yusuf Erdoğan olabilir ya da Avraam yerine Aykut Demir.
4 1 4 1 oynatıyor halilhodzic. Belkalem i cok beğendim ayrıca. Taş gibi stoper.
Onur
Bosingwa aykut Mustafa İshak
Medjani
Fatih Mehmet Constant waris
Cardozo
Iyi bir 11 olabilir. Belkalem in oynaması gerek gerçi bence ama yer yok sınırdan ötürü. Bosingwa yerine Zeki oynayabilirse olur ama.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
6 yabancını belirtcektim unutmuşum
Avrupa da 6 yabancı oynar.
Lig de ise her maç form/performans/kondisyon durumunu göre 1 yabancı kulübeye geçer. Yeri geldiğinde Cardozo ve Bosingwa bile kulübeye geçebilir.
Bu arada sabah antrenmanında Hoca, istediği hareketi düzgün yapamayan Cardozo'yu çok sert şekilde uyarmış. Cardozo'da bu tepkiye çok şaşırmış.
Başkan'ın açıklamaları:
[YOUTUBE="V0opb3NOAP4"]İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Açıklamaları[/YOUTUBE]
Waris'e gelen 12 milyon euro'luk teklif doğruymuş.
Transferlerin maddi kaynaklarının nerden geldiğini açıklıyor. Özellikle iftira atanlara cevap olmuş.
Last edited by Falcao9 : 15.Eylül.2014 at 19:46
Trabzonspor için bu sezon çok umutluyum Vahid hoca erkenden oturttu savunma anlayışını. Eğer kendi hücum anlayışını bu takıma yerleştirirse Trabzonspor hem avrupada hemde ligimizde her sene kafadan şampiyonluğa oynar.
"mevcut trabzon belediye başkanı’nın kendi siyasi geleceği adına trabzonspor’umuzu siyasete malzeme yapışını büyük bir düş kırıklığı içinde öğrenmiş bulunmaktayım. bizim için trabzonspor bayrağı ülkemizin asil ve öpülesi türk bayrağından sonra gelen 2.sırada gelen kutsal bir bayraktır.
bir trabzonlu ve trabzonsporlu taraftar, kongre üyesi bir delege olarak gürül gürül, kutsal ana sütümüz gibi olan trabzonspor’umuzun adeta canlı canlı etlerinin parçalanmasına artık dayanamıyorum. bize su, bize cesaret, bize umut, bize kuvvet, bize kimlik, bize yaşama sevinci olan trabzonspor’umuzun bir başka camiaya ait kişiye, hem de uefa’da trabzonspor’a karşı bir nefer gibi çalışmış şaibeli bir siyasetçiye malzeme olmasını asla kabul etmiyor ve kendi adıma “artık yeter” diyorum.
trabzonspor bütün siyasi partilerin üstünde bir camia ve tarihinde çok değerli spor ve futbol insanlarını barındırmış büyük bir kulüptür. dolayısıyla trabzonspor’un emeğinin üzerine basmış, başka bir camiaya ait olan kişinin adının tesislere verilmesini asla kabul etmeyeceğimi belirterek, karanlığa bir ışık yakarcasına kendimi feda ederek, gereğini yapıyorum.
bu tarihten itibaren yıllardır bir parçası olmaktan gurur duyduğum, tribünlerinde ağladığım, sevindiğim, dünyaya kafa tutmayı öğrendiğim trabzonspor’umun hem onur hem de kulüp üyeliğinden istifa ettiğimi üzülerek bildiriyorum.
ayrıca camiamızın saygın bireylerine güneşli günler dileyerek, saygılarımı sunarken, geri kalan bencil ve menfaatçi insanlara da “yiyin efendiler yiyin, aksırana kadar, tıksırana kadar yiyin.” diyorum."
volkan konak
volkan konak trabzonspor üyeliğinden istifa etmiş
Kevin Constant Trabzon için ve Trabzon Kevin için büyük şans.Takım oyuncusu ve gerçekten lider karakteri var nokta transfer olmuş.
Karadeniz abi bu dalgalar almasın stadı çok yakın gibi geldi bana![]()
Aykut Demir meskun mahalde silah ateşlemiş ? inanılmaz gerçekten , derhal sözleşmesi feshedilip , futboldan uzaklaştırılmalı kesin doğruysa.
Sözleşme feshi değilde ciddi bir ceza uygulanmalı. Adli boyutunda da kıyak yapılmamalı bu tür olayların, özellikle sporculara.
Ya bankaya dalan silahlı soygunculara karşı silahları çekip soyguncuları etkisiz hale getiren bir memleketten bahsediyoruz ben hiç şaşırmadım böyle bir olaya da konuşulmamasına daDüşünebiliyo musunuz bankaya giriyosunuz silahlarla sonra bütün banka size silah doğrultuyor yok artık
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Aykut'un silahla ne işi var ilginç
Trabzon ve silah cok normal. Tasinmamasi normal olmaz.
De Universiteye ateslenmesi niye ?
Ibrahim Haciosmanoglu mafyaysa Aziz Yildirim tapinakcidiradamin tipi yuzunden mafya yakistirmasi yapmayi birakin.
Ama sadece şöyle düşünün bu olayı gerçekleştiren Emre B. , Volkan vb. olsaydı , gazete haber değeri olabilecek biri ?
10'larca sayfa mesaj , 20 ceza(üyelere) , futboldan men , küfür , kıyamet , kavgalar benden size garanti.
Last edited by Nedvedmania : 03.Ekim.2014 at 17:46
Onur 3 ay sakat diyorlar
3 ay diyorlar ama o en az 5-6 ayı bulur. Haberi duyunca yıkıldım. Allah kaptana acil şifalar versin. Keşke o golü yeseydik de Onur sakatlanmasaydı. Şu zemini düzeltemeyenlere ne desem az kalır. Onur'un önce ki ağır sakatlığında Tolga kendini göstermişti, inşAllah şimdi de Fatih kendini gösterir. Zaten Fatih'in arkasında da İbrahim ve Uğurcan var. Ben hepsine ayrı ayrı güveniyorum ama Onur gibisi dünya üzerinde yok. Puan alan değil maç kazandıran kaleciydi.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5 Nisan 1996 doğumlu Kalecimiz Uğurcan Çakır ile 5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.
![]()
Onur 6 ay yok,Trabzonun işi daha da zorlaştı
Onur umarım daha iyi geri döner. Fazla kilolarından kurtulmuş bir şekilde. Umarım bir kaleci kazanır bu dönemde Türk futbolu. Zeminlerin rezil haline değinmek bile istemiyorum. Oynanan futbol ümit veriyor ayrıca. 1 aya kalmaz ligin tozunu atabilir Trabzon.
Futbolcu Bilgileri