Sayfa 400 / 492 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450 ... SonSon
11,971 ile 12,000 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006

Default Benitez: "Kupa Kazanmak Zorunda Değilim"

İspanyol teknik direktör Rafael Benitez'e göre başarılar kupalarla ölçülmemeli.

Liverpool menajeri Rafael Benitez, yaptığı açıklamada kupa kazanmak zorunda olmadığını geçen yıl sezonu ikinci bitirmelerinin büyük başarı olduğunu söyledi.

Son yedi maçında altı mağlubiyet alan Liverpool'da teknik direktör Rafael Benitez'e yapılan eleştirilerin dozu artmış durumda.

Sunday Mirror'a konuşan Benitez, "Kupa kazanmam gerektiğini söyleyenlere katılmıyorum. Her zaman söylediğim gibi burada kupalar için savaşan oyunculardan oluşan bir ekip kurmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz sezon 86 puan aldık. Bazı insanlar bunu yeterli görmedi çünkü ikinci olduk" şeklinde konuştu.

2004 yılından beri takımı geliştirdiğini söyleyen Benitez, "Herkes için kupaların anlamı büyük. Ama önemli olan gelişimi görebilmek ve bunun kanıdı da bizim kupalar için mücadale ediyor olabilmemizdir" dedi

Beş yıldır Liverpool'da olduğunu söyleyenlere İspanyol menajer, beş yıl önceki durumla şu anı karşılaştırmalarını söylerken kulübün değerini arttırdığını ifade etti.

Kaynak: Goal

Nesil
    2006

Quaresma şuanki kulübüne yaptığı katkıdan daha çok Everton'a yapabilir. Çünkü; Quaresma'da bu tip seviyedeki kulüplerin oyuncusu oluğu düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Reina Sözleşme Yenileyecek

Liverpool file bekçisi takımıyla olan sözleşmesini uzatmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Liverpool menajeri Rafael Benitez geçtiğimiz hafta, kalecileri Pepe Reina ile sözleşme uzatmayı düşündüklerini belirtmişti.

2005 senesinde Villarreal'den Liverpool'a transfer olan ve geldiği günden beri takımın değişilmezleri arasına giren tecrübeli file bekçisi de, sözleşmesini uzatmaktan memnun olacağını dile getirdi.

Kulübün resmi internet sitesinden açıklamalar yapan 27 yaşındaki İspanyol kaleci, "Daha uzun yıllar Liverpool'a hizmet etmek istiyorum. Bu yüzden de kontratımı uzatmayı düşünüyorum. Sanıyorum ki kulüp de benimle aynı fikirde" diye konuştu.

Liverpool'da beşinci sezonu olduğunu söyleyen Reina, "Eşim ve çocuklarım burada mutlular. Benim de İngiltere'de çok arkadaşım var. Bu yüzden de burada uzun bir süre daha kalmak istiyoruz" dedi.

Özellikle Premier Lig şampiyonluğunu çok istediklerini belirten Reina, "Bir Liverpool oyuncusu olarak hep başarılı olmak istiyorsun. Bu sezon sonunda da birçok kupayı hedefliyoruz. Açıkçası Premier Lig şampiyonluğu yaşamayı gerçekten çok istiyorum" diye sözlerini sürdürdü.

Nesil
    2006

Default Manchester City'nin Ronaldinho Planı

Transfere harcadığı büyük paralarla ve kadrosuna kattığı isimlerle çok konuşulan bir takım haline gelen Manchester City, şimdi de Robinho'yu Barcelona'ya satarak Ronaldinho'yu getirme peşinde.

Sport'un haberine göre, daha önce de Ronaldinho ile ilgilenen fakat bu transferi gerçekleştiremeyen İngiliz ekibinin, önce Milan'ın kapısını çalacağı ve Brezilyalı yıldızın transfer durumunu soracağı, olumlu bir cevap alınması halinde Barcelona'ya Robinho transferi için yeşil ışık yakılacağı belirtildi.

Hatırlanacağı üzere birkaç hafta önce de Robinho-Thierry Henry takası gündeme gelmişti. Manchester City'nin, bunun yanında Franck Ribery ve Yossi Benayoun ile de ilgilendiği biliniyor.

Transfere harcadığı büyük paralarla ve kadrosuna kattığı isimlerle çok konuşulan bir takım haline gelen Manchester City, şimdi de Robinho'yu Barcelona'ya satarak Ronaldinho'yu getirme peşinde.

Sport'un haberine göre, daha önce de Ronaldinho ile ilgilenen fakat bu transferi gerçekleştiremeyen İngiliz ekibinin, önce Milan'ın kapısını çalacağı ve Brezilyalı yıldızın transfer durumunu soracağı, olumlu bir cevap alınması halinde Barcelona'ya Robinho transferi için yeşil ışık yakılacağı belirtildi.

Hatırlanacağı üzere birkaç hafta önce de Robinho-Thierry Henry takası gündeme gelmişti. Manchester City'nin, bunun yanında Franck Ribery ve Yossi Benayoun ile de ilgilendiği biliniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Robinho'yu neden satacaklar anlamadım. Ronaldinho Robiho'dan çok mu üstün bir futbolcu. Bu Man.City iyice şaşırdı valla.

Sheriff Misafir

Kaçıncı Ronaldinho planı bu yahu Yeter artık alsınlarda bütün futbol dünyası kurtulsun, hem Ronaldinho İngilterede gerçekten iş yapar..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Milan bırakır bence Ronaldinho'yu.Ronaldinho gitsin birde şansını İngiltere'de denesin bakalım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Default Rooney: "Ryan Giggs'i örnek alıyorum"

Manchester United'ın golcü oyuncusu Wayne Rooney, Ryan Giggs'in yolundan gitmek istediğini ifade etti...

6 sezondur Manchester United forması giyen Wayne Rooney, tıpkı takım arkadaşı Ryan Giggs gibi uzun yıllar boyunca takımına hizmet vermek istediğini söyledi.

MUTV'ye konuşan yıldız futbolcu, "Her zaman söylediğim gibi; kariyerimi Manchester United'ta sonlandırmak istiyorum. Kendime Ryan Giggs'i örnek alıyorum. O hem kişiliğiyle, hem de profesyonelliğiyle saygı duyulması gereken bir isim. Kariyeri boyunca sayısız başarılara imza atmış bir yıldız" ifadelerini kullanarak takım arkadaşı Ryan Giggs'e olan hayranlığını dile getirdi.

Henüz 16 yaşındayken Everton formasıyla ilk maçına çıkan Wayne Rooney, o zamandan bu yana çok değiştiğini belirtirken, "Adeta başkalaşım geçirdim. 20-21 yaşlarımda İngiltere Milli Takımı'na seçilene kadar farklı dışarı çıkmaya alışmıştım ve daha farklı şeyler yapıyordum. O zamanlar daha toydum. Fakat şimdi anladım ki beni izleyen gençlere örnek olmak zorundayım. Bunun için de elimden geleni yapıyorum" şeklinde konuştu.

Sheriff Misafir

Oyun tarzı pek benzemiyor Giggs'e, hatta ayakları bile tutmuyor biri solak biri sağlak Kişiliğide ve profesyonelliğide Giggs'i uzaktan yakından andırmıyor. Belki Giggs kadar uzun süre takımda kalabilir, tek benzerlikte o olur artık aralarındaki. Sanırsam taraftarına sevimli görünmek için veya Giggs'e sevimli görünmek için böyle bir açıklama yapmış : )

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Anca örnek alırsın zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Anca örnek alırsın zaten.

Tamamen katılıyorum .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Del Piero_10 Misafir

Default Chelsea'nin transfer yasağı askıya alındı

Chelsea'ye Gael Kakuta transferi nedeniyle verilen transfer yasağı, CAS tarafından askıya alındı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir süre sonra temelli kaldırılır. Yazık valla

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uluslararası alanda da radikal kararlar almak zormuş demek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Giggs'in kalitesine yakınlaşması bile mümkün değil ..

Default Chelsea'nin transfer yasağı donduruldu

Gael Kakuta transferindeki usûlsüzlük nedeniyle iki transfer dönemi boyunca futbolcu transfer etmesi yasaklanan Chelsea'ye gün doğdu. Uluslararası Tahkim Mahkemesi (CAS), Chelsea'ye yönelik transfer yasağı kararının dondurulmasına hükmetti.

Edinilen bilgiye göre karar, Chelsea Kulübü'nün, söz konusu cezaya yönelik itirazının henüz sonuçlandırılmamış olmasına dayanıyor. Başka bir deyişle CAS, Chelsea tarafından yapılan itiraz sonuçlanana dek, Chelsea'nin transfer yapmasına izin verdi.

Eğer CAS, ilerleyen tarihlerde ele alacağı Chelsea itirazını, kulüp lehine sonuçlandırırsa, yasak tamamen kaldırılmış olacak. Ancak eğer Chelsea'yi haksız bulursa, bu durumda iki dönemli transfer yasağı kararı uygulanacak.

Bu da önümüzdeki Ocak ayında Chelsea'nin şimdilik transfer yapabileceği anlamına geliyor ki, olası cezanın onanması durumuna karşı, Chelsea'yi kış döneminde hareketli günler bekliyor...

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

demekki villa talipleri arasında chelsea de olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

para bozdu futbolu - robinhoyu satıp ronaldinhoyu almanın pek mantıgı yok zira ronaldinhoyu almanın pek mantıgı yok artık..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Benitez'e ayıp ediyorlar.. sanki hiç kupa almamış gibi muamele görüyor.. bence çok yanlış.. iyi bir takım yarattı.. dediği gibi takmın değerini baya yükseltti.. kupalı kupasız bir çok başarı kazandı.. Wenger de aynı şekilde.. benim de görüşüm budur.. kupa illa ki kıstas olmamalıdır.. Ferguson'a kupasız 4-5 sene dayanan manU taraftarı şimdi görüyor.. hatta şimdi değil uzun zamandır görüyor yararını..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kalburüstü takımlara karşı bu tip kararları almak gerçekten zor. Hele Abramovich varsa işin içinde, bu tamamen imkansız.

Del Piero_10 Misafir

Default Manchester City, Ribery'nin peşinde

Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Frank Ribery, kulübünün Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamaması durumunda Bayern ile yollarını ayıracak.

News of the World'un haberine göre, Frank Ribery transferi için Manchester City ile Bayern Münih arasında gizliden gizliye görüşmeler başladı.

Gök Mavililerin hocası Mark Hughes, Bayern'nin Bordeaux'ya kaybettiği maçta tribündeydi. Teknik adam, Alman takımının gruplardan çıkamaması durumunda, Ribery'yi ellerinde tutmanın mümkün olmadığını dile getirdi.

Taliplileri arasında Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Juventus, Chelsea ve Liverpool'unda bulunduğu Fransız oyuncuyu Bayern inatla elinde tutmuştu.

Şimdilerde Manchester City'nin markajında olan yıldız oyuncuya, City'nin haftalık 200.000 euro teklif edeceği konuşuluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

TUNCAY'I DELİRTTİLER!

İngiltere Premier League'de 12. hafta karşılaşmasında Hull City'nin KC Stadyumu'nda konuğu Stoke City'di. Mücadele 2-1 Hull City üstünlüğü ile bitti, Stoke'da Tuncay Şanlı oyunda 7 dakika kaldı... 29'da Matthew Etherington ile öne geçen Stoke City'ye ev sahibi ekipte cevap 62'te takımın yetenekli Nijeryalı oyuncusu Seyi Olofinjana'dan geldi. 91'de tecrübeli golcü Jan Vennegoor of Hesselink Hull City'e 3 puanı getiren golü kaydetti.

Bu maçta Stoke City'de 89'da Abdoulaye Faye ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu sonuçla Hull City puanını 11 yaparak ligde 3. galibiyetini alırken, Stoke City 16 puanda kaldı.

81'DE GİRDİ, 87'DE ÇIKTI!

Karşılaşmada maçın önüne geçenler ise son 10 dakikada yaşandı. Stoke City çalıştırıcısı Tony Pulis'in bir puanı düşünerek yaptıkları oldukça ilginçti.
    Pulis maçta da milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'ya ilk 11'de görev vermedi. Tuncay 81. dakikada Ricardo Fuller'ın yerine oyuna dahil oldu. 87. dakikada ise yerini defans oyuncusu Andy Wilkinson'a bıraktı.

Hocası Tony Pulis Faye'nin 86'da gördüğü kırmızı kart sebebiyle bir taktik değişiklik yaptı ve Tuncay'ı yedi dakika sonra oyundan alarak 1-1'lik skoru korumayı düşündü.

Bu hareket karşısında ise Tuncay Şanlı'nın tepkisi büyüktü. Milli futbolcumuz kızgın bir şekilde söylenerek doğrudan soyunma odasına gitti ve Tuncay'ın kulübüyle olan sorunları bir bakıma tescillenmiş oldu.
    Geride kalan 12 haftada Tuncay Şanlı henüz takımı Stoke adına herhangi bir lig maçında sahaya ilk 11'de çıkamadı.

HULL CITY: 12 Duke 03 Dawson 05 Gardner 15 Mendy 24 Zayatte 11 Hunt 21 Bullard 44 Olofinjana 07 Fagan (Boateng 90+2) 09 Altidore (Vennegoor of Hesselink 83) 14 Garcia (Barmby 52)
    STOKE CITY: 29 Sorensen 04 Huth 17 Shawcross 22 Collins 25 Faye 06 Whelan 18 Whitehead 24 Delap 26 Etherington 09 Beattie (Kitson 61) 10 Fuller (Tuncay Şanlı 81) (Wilkinson 87)

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tuncay Stoke ye giderek asrın hatasını yaptı zaten. Yakınmasına gerek yok. Kendi kendine etti.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tuncay protestosunda haklıydı.Bu düzeyde bir oyuncuya bunu yapmak onu aşağılamaktır.Pulis geçen hafta da ilk11'de oynatacağını söyleyip oyunun sonlarına doğru sokmuştu Tuncay'ı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Türk Milli Takımının ve Türkiye'nin en iyi futbolcularından biri deniyor bu Tuncay'a birde yahu.

Stoke City'de bile yedeklikten kurtulamayıp 81 de girdiği oyundan 88 de çıkıyor. Gerçi sebep kırmızı kart ama olsun önemli olan zaten oyundan çıkması değil giriş dakikası.

Yazık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tuncay kendine çook yazık etti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Türk Milli Takımının ve Türkiye'nin en iyi futbolcularından biri deniyor bu Tuncay'a birde yahu.

Stoke City'de bile yedeklikten kurtulamayıp 81 de girdiği oyundan 88 de çıkıyor. Gerçi sebep kırmızı kart ama olsun önemli olan zaten oyundan çıkması değil giriş dakikası.

Yazık.
    Bunda Tuncay'dan çok Stoke City'nin suçu var.Mesela C.Ronaldo bile TUncay için bizim dediklerimizi söylüyor.

Ama Tuncay bu takıma gelerek çok büyük yanlış yaptı.Avrupadan başka takım istemedi Avrupa aşkına Stoke City'yi seçti.Avrupa hayalinden vazgeçip bize geri dönebilirdi...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Stoke City'nin suçu neden olsun Memo? Adamların kontratlı futbolcusu mu? Evet. İSter oynatır ister oynatmaz. Burada tek suç var zamanında Stoke City'e evet diyen Tuncay ve ona çanak tutup helal olsun olum gelip Türkiye'de Fener'de oynayacağına İngiltere'de Stoke City'de oyna daha iyi diyen cenahındır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Stoke City'nin suçu neden olsun Memo? Adamların kontratlı futbolcusu mu? Evet. İSter oynatır ister oynatmaz. Burada tek suç var zamanında Stoke City'e evet diyen Tuncay ve ona çanak tutup helal olsun olum gelip Türkiye'de Fener'de oynayacağına İngiltere'de Stoke City'de oyna daha iyi diyen cenahındır.
    Zaten bende bunu diyorum az çok İster oynatır ister oynatmaz tabi de Tuncay'ın kalitesi belli bunu görmezden gelemeyiz.Ama Stoke City bunun farkında değil zaten farkında olsa ne olucak ki.Ben Tuncay'ın oynamamasında ki suç Stoke City'e ait diyorum.

Ama Tuncay buraya gelerek kendi seçimini yaptı ki Stoke City'de oynasa bile ne olacağı muamma.Avrupanın dandik takımlarında oynamayı marifet sanıyor Tuncay.Sanırım Ümit Özat ikna etmişti Tuncay'ı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bunda Tuncay'dan çok Stoke City'nin suçu var.Mesela C.Ronaldo bile TUncay için bizim dediklerimizi söylüyor.

Ama Tuncay bu takıma gelerek çok büyük yanlış yaptı.Avrupadan başka takım istemedi Avrupa aşkına Stoke City'yi seçti.Avrupa hayalinden vazgeçip bize geri dönebilirdi...
    Ronaldo'nun Tuncay ismini söylemesi Türk futbolcu olarak sadece onu bilmesi olabilir mi acaba?

Mesaj Yetkileri