Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 400 / 422 İlkİlk ... 300350390398399400401402410 ... SonSon
11,971 ile 12,000 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Dünya'nın en iyisinde bir Türk daha gurur kaynağı oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Bu kadar ünlü bir futbolcu olduğumu bilmiyordum"

3 Mayıs 2011 12:26 | NTVSpor.net
    NTVSpor'da canlı yayınlanan Spor Servisi programına telefonla bağlanan Şenes Erzik, Jose Mourinho tarafından suçlu ilan edilmesine çok şaşırdığını belirterek, 'Bu kadar ünlü bir futbolcu olduğumu bilmiyordum' dedi.

NTVSpor'da canlı yayınlanan Spor Servisi programına bağlanan UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Jose Mourinho'nun kendisini suçlamasıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. 'Mourinho sonunda suçluyu buldu' diyen Erzik, 'Bu kadar ünlü bir futbolcu olduğumu bilmiyordum' ifadelerini kullandı.
    "MOURİNHO'YU ALDATMIŞLAR"
    UNICEF konusunda açıklamalarda bulunan Erzik, " Ben 1971-73 yılları arasında Birleşmiş Milletler'in bir organı olan UNICEF'te 2 yıl görev yaptım. Türkiye'de bir projeleri vardı, çocuk maması geliştiriyorlardı. Bunun için bir teşkilat kurulmuştu, ben de bu projenin direktörlüğünü yaptım. Hayatımın en zevkli çalışmalarından biriydi. Son derece profesyonel bir çalışma oldu. Beni çok tatmin etti. Ancak şu anda hiçbir ilişkim yok. Mourinho'yu maalesef kötü bilgilendirmişler. Hakem atamaları ile uzaktan yakından ilgim yok. UEFA'da atama komitesi ayrıdır" şeklinde konuştu.
    "MOURİNHO AKILLI OLSUN"
    Jose Mourinho'nun yanlış kapı çaldığını belirten Erzik, "Ben kendisine İyi, Kötü, Çirkin" filmini izlemesini tavsiye ediyorum. Oradaki Clint Eastwood'u kendisine örnek alsın. Maalesef kendisini aldatmışlar. Akıllı olmasını tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.

MOURİNHO NE DEMİŞTİ?
    İspanyol Spor Gazetesi AS, bir televizyon programına dayandırdığı haberinde geçtiğimiz hafta Barcelona yenilgisinin ardından sert demeçler veren Jose Mourinho'nun hedefindeki ismin Şenes Erzik olduğunu yazmıştı. Haberde "Erzik, Villar ve Platini'nin sağ kolu ve UNICEF'in de bir parçası" ifadelerine kullanılmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Real Madrid'de bir Türk izleyebilecek olmak bile heyecan verici olacak. Eğer doğruysaki bana görede Bülent Timurlenk'in dediği gibi bu kadar önemli bir maçtan bile daha önce gazetelerde yer bulduysa önemli bir istihbarat sonucudur ve Real le kesinlikle transfer olayı vardır. Gitmesi halinde sonuna kadar başarılı olup Ay yıldızımızı orada temsil etmesini isterim. Realde olmasa bile oradan kötü bir takıma gitmez yine dev bir kulübe gider. Milan'a İntere vs.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendim gitmiş gibi sevinirim. Helal olsun sana Nuri!

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Marca'da da bu haber yayınlandığına göre transferde sona yaklaşıldı ve sezon sonu resmi açıklama yapılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bunu daha yeni gördüm.Bu nedir Allah aşkına?

http://www.youtube.com/watch?v=XfROd...layer_embedded
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bunu daha yeni gördüm.Bu nedir Allah aşkına?

http://www.youtube.com/watch?v=XfROd...layer_embedded
    Yok canım Messi yapmaz öyle şey. Cristiano Ronaldo olsa neyse... (!)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default "Mourinho Real Madrid’in imajını zedeledi"

4 Mayıs 2011 17:47 | NTV Spor
    Real Madrid'in eski başkanlarından Ramon Calderon, teknik direktör Jose Mourinho'ya sert eleştiriler getirdi. Calderon, Portekizli teknik adamın, Barcelona ile Şampiyonlar Ligi’nde oynanan ilk maçın ardından yaptığı açıklamalar ile kulübün imajını zedelediğini savundu.

Real Madrid'in eski başkanlarından Ramon Calderon, takımın Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona'ya elenirken sergilediği tavırdan hiç de hoşnut değil.

Calderon, teknik direktör Jose Mourinho ve bazı futbolcuların, Real Madrid'in büyüklüğünün farkında olmadıklarını savundu. Mourinho ve futbolcuların, Barcelona ile oynanan maçlardan sonra yaptıkları açıklamalar ile kulübün imajını zedelediklerini savunan Calderon; "Mourinho'nun, hakemler ve UEFA hakkında sarfettiği sözler kabul edilemez. Real Madrid dünyanın en büyük kulübüdür. Böyle bir kulübe, yenilgi sonrası hakemleri suçlamak yakışmaz" diye konuştu.

Kendisinden sonra başkanlık koltuğuna oturan Florentino Perez'in, takıma 400 milyon Euroluk yatırım yaptığını hatırlatan Calderon; "Son 2 yılda güçlü bir takım oluşturmak için 400 milyon Euro harcadık. Bu yüzden yenildiğiniz zaman, sakatlıkları, hakemleri ya da kötü şansı bahane olarak kullanamazsınız. Real Madrid'in büyüklüğüne yakışan sadece kendisini yenen rakibini kutlamaktır" dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Madridliler hala Barçalalaştırmamış profillerini. Özellikle Oğuz'a çok yakışacak. 1 yıl boyunca simgeleşeceksin o avatar ve imzayla. Yemek vs gibi şeyleride ayarlarız boş bi vaktimde haber veririm yaparız.

Del Piero_10 Misafir

Default R.Madrid Adebayor'u almıyor!

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Barcelona'ya boyun eğen Real Madrid'de yönetim, Emmanuel Adebayor ile ilgili kararını veriyor.

La Liga'da şampiyonluk yarışından uzak kalan ve Şampiyonlar Ligi'ne de veda eden Real Madrid'de transfer komitesi, devre arasında Manchester City'den kiralanan Emmanuel Adebayor ile ilgili kararını verdi.

Marca'nın verdiği habere göre oyuncunun bonservisini almaya yanaşmayan ve daha genç oyunculara yönelmenin hesaplarını yapan Real Madrid, Adebayor'un da 4 yıl boyunca takımda kalma isteği sebebiyle de böyle bir karar alacak.

Real Madrid transfer komitesinin Adebyor'un yerine gelebilecek bir forvet transfer etmek için çalışmaları da büyük bir hızla devam ediyor. İspanyol ve İngiliz basınında daha önce çıkan haberlerde Adebayor ile Fenerbahçe'nin ciddi şekilde ilgilendiği dile getirilmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Real Madrid'in üst düzey bir forvet alması gerekiyor.Rooney gibi mesela.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Real Madrid için yetersiz olduğu çok açıktı. Real Madrid'e Rooney, İbrahimovic, Samuel Eto kalitesinde forvetlere layık bir takım.

keşke rooney gelse

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yeni mesajlara baktığımda bu konunun üzerinde Göztepe-Samsunspor |Ortak Kariyer|-(Sezon No: 2) konusu vardı ve Göztepe Adebayor'u almıyor diye okudum ve çok şaşırdım

R.Madrid'in santraforu olacak adam değil bencede. R.Madrid'in şu piyasada alabileceği adam akıllı 3-5 forvet var zaten. Oda en büyük takımların forvetleri.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Real Madrid 'Türk' oluyor!

Türk kökenli Mesut Özil'i kadrosunda bulunduran Real Madrid'in Borussia Dortmundlu Nuri Şahin'i transfer etmesi an meselesiyken İspanyol gazeteleri, Mourinho'nun şimdi de milli futbolcumuz Hamit Altıntop'u istediğini yazdı.
    İspanyol As gazetesi, Real Madrid'in Bayern Münih'te forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop'u transfer etmek istediğini ileri sürdü.
    Haberde, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, takımın orta sahasını Hamit Altıntop transferiyle güçlendirmek istediği, "Teknik kalitesi ve güçlü fiziğiyle" bilinen 28 yaşındaki oyuncuyu iyi tanıdığı belirtildi. Hamit Altıntop'un, Bayern Münih ile sözleşmesinin 30 Haziran'da sona ereceği hatırlatılan haberde, Real Madrid'in oyuncuyu çok kolay transfer edebileceği kaydedildi.
    İspanyol basınına göre, Real Madrid, sezon sonunda Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin'i de renklerine katmayı planlıyor.
    Aynı haberi Almanya'nın ünlü gazetelerinden Bild de sayfasına taşıdı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İlk 11 oynayamaz ama oynayabildiği bölgelerin fazlalığı nedeniyle yedek kulübesinin jokeri olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Herkesin aklındaki kişi aynı.

18. Default

böyle bir haber bekliyordum ama abartmaya gerek yok şahsen ve mesut türk değil millet artık vazgeçse iyi olcak türk haberi altında ismini yazmaktan

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ee ne oLdu Mesut, Türk oLursan ReaL de oynayamazdın, Avrupa kapıLarı sana açıLmazdı hani. Nuri de geLiyor yanına. Hamit geLmese biLe adı geçiyor, o biLe yeterLi. Yazık değiLmi Türkçe konuşuyorsun, Türk gibi hissetmiyorum diyorsun ama her hareketin öz ve öz bir TÜRK gibi. İyi bir ders oLsun sana. Bundan sonra seçim yapacakLar içinde iyi bir örnek oLsun Mesut ve Nuri.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

kavga futbolu oynamasından belliydi zaten takımın Türkleri alacağı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ee ne oLdu Mesut, Türk oLursan ReaL de oynayamazdın, Avrupa kapıLarı sana açıLmazdı hani. Nuri de geLiyor yanına. Hamit geLmese biLe adı geçiyor, o biLe yeterLi. Yazık değiLmi Türkçe konuşuyorsun, Türk gibi hissetmiyorum diyorsun ama her hareketin öz ve öz bir TÜRK gibi. İyi bir ders oLsun sana. Bundan sonra seçim yapacakLar içinde iyi bir örnek oLsun Mesut ve Nuri.
    Sonuna kadar katılıyorum.
    Ama şöyle bir şey varsa, hissetmiyorsa hissetmiyor yahu, neden kasıyoruz "Türk futbolcu Mesut" diye sürekli ben anlamıyorum, basında böyle şeyler görünce sinirleniyorum. Ya iyi futbolcu eyvallah da, Mesut bunu yaptı, Mesut şunu yaptı, ee bize ne Mesut'tan ya? Amma sahipleniyoruz adamı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default UEFA'dan Mourinho'ya 5 maç ceza!

6 Mayıs 2011 17:56 | NTV Spor
    Uefa Disiplin Kurulu, Barcelona ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi ilk maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya 5 maç ceza verdi. Real Madrid kulübü cezaya itiraz edeceğini açıkladı.

Uefa Disiplin Kurulu, Barcelona ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi ilk maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya 5 maç ceza verdi. Real Madrid kulübü cezaya itiraz edeceğini açıkladı.
    Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya 2-0 yenildikleri yarı final ilk maçının ardından hem Barcelona'yı, hem de Uefa'yı hedef alan açıklamalarda bulunmuştu.
    Oyuncusu Pepe'nin ardından oyundan atılan Portekizli maçtan sonra, "Eğer düşündüklerimi söylersem kariyerim biter. Ama neden Ovrebo, neden Busacca, neden Stark neden de Bleeckere?" diye maçlarına atanan hakemleri sorgulamış, "Barcelona'nın gücü Unicef reklamından mı yoksa İspanyol Futbol Federasyonu Başkanı Villar'ın Uefa'daki rolünden mi kaynaklanıyor bilmiyorum" diyerek ateş püskürmüştü.
    Bu açıklamalar, başarılarıyla olduğu kadar sivri demeçleriyle ünlü teknik adama 5 maça mal oldu. Uefa Disiplin Kurulu Mourinho'ya biri ertelemeli 5 maç men ve 50 bin euro para cezası verdi. Mourinho, salı günü Barcelona'ya elendikleri rövanşta ilk maç cezasını çekti. 5'inci ve son maç cezası ise 3 yıl içinde Mourinho'nun benzer bir hareketi tekrarlaması halinde uygulanacak.
    Uefa Disiplin Kurulu, ayrıca Real Madrid kulübüne 20 bin euro para, Barcelona yedek kalecisi Jose Pinto'ya da 3 maç ceza verdi. Maçta kırmızı kart gören Real Madridli Pepe'nin 1 maçlık cezası yeterli görüldü.
    Real Madrid Kulübü cezaya ilişkin olarak, "Disiplin soruşturmasının tam olarak hangi nedenlerle açıldığı bilinmediğinden teknik direktörümüzün kendini savunma hakkını kullanması mümkün değildir. Kulüp bu karara itiraz edecektir" açıklamasında bulundu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    kavga futbolu oynamasından belliydi zaten takımın Türkleri alacağı.

artık bahaneler üretilemeyecek !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Duygularıma tercüman olmuşssunuz. Türkiye - Almanya maçında bu konuya hitaben Mesut'un gözüne sokulurcasına bir pankart hazırlansa süper olur .

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Evet bende kime sorsam mesut türk olsaydı Real'e gidemezdi neden ? Çünkü milli takım dünya kupasına gidemedi kendini gösteremezdi bide şöyle düşünen yok mesut türk olsaydı eminim ki biz Dünya kupasına giderdik arda ile mesutu düşünemiyorum bile neyse konu bu değil bencede hamit giderse yedek olur

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Duygularıma tercüman olmuşssunuz. Türkiye - Almanya maçında bu konuya hitaben Mesut'un gözüne sokulurcasına bir pankart hazırlansa süper olur .
    Peki bu Mesut düşmanlığı neden. Yasin ve Ekrem Dağ'da seçmedi Milli Takımımızı ama onun hakkında tek satır bir şey denilmiyor. Mesut'u karalamaya çalışmayalım.
    Avusturya maçında tepki göstermeyenlerin Mesut'a tepki gösterme hakkı olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Az değil mi ?

29. Default

Mesut düşmanlığı olduğunu sanmıyorum kimsenin sadece bu kadar haber yapıp bu kadar benimsemenin anlamı yok.Ekrem, Yasin'de seçmedi ama hergün haberi çıkmıyor türk başlığı altında.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Nuri-Hamit-Xabi Alonso ne güzel orta saha olur bee...

Mesaj Yetkileri