Sayfa 400 / 578 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon
11,971 ile 12,000 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Edecek beyler ya, fırsatçılara gün doğdu ortalığı bulandırıyorlar

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Edecek beyler ya, fırsatçılara gün doğdu ortalığı bulandırıyorlar
    Hemen umutlandılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Devam etmeyecek bence,birşeyleri saklıyor.Bu kadar erken istifa etmezdi,daha 1 ay var seçimlere.!
    Seneye bir daha seçim olmasın ve 3 yıl daha görevde kalmak için istifa etti.Bir şey sakladığı felan yok.

"Tüzüğe uygun olması için, prosedür gereği istifa ettim. Bütün yönetim de istifa etti. Yeni bir seçime gidiyoruz ve hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Bunda farklı bir durum yok. İstifamı yanlış yöne çekmeye çalışanlar Galatasaray'a zarar vermekten başka bir şey yapmıyor. 22 Haziran'da yeni listemle aday olacağım."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

inan kıraç"in oldugu yerde aysal devam edememezlik yapamaz tokatlar yeminlen

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ünal Aysal zaten kendi adamları,lise Galatasaray'ın geleneğidir ve hep öyle kalacak.Ortada bir sorun olduğu aşikar ancak bu durumda Ünal Aysal'ın en az 3 yıl daha görevde kalması gerekiyor ondan sonra ''biz artık olduk,kişilere bağlı kalmadan kurumsallaştık'' diyebilelim.

Spekülasyonlara inanmıyorum ben,ortada olan durum çok abartılıyor,tıpkı Ünal Aysal-Fatih Terim arasında sıkıntı var dediklerinde olduğu gibi.

Zaten röportajında;

''Benim yerime en uygun isimi görürsem,önüne geçmek haddime değil,üstelik yardımcı bile olurum ama uygun birisiz çıkmazsa Galatasaray'ı yarı yolda bırakmam''

demiş.Aday olmama ihtimali yok Aysal'ın,ayrıca Adnan Polat'a şirketi kurdurdular ne yahu adam 3 yıl boyu başkanlık yaptı,şirket 3 yılda mı kuruluyor ? O kadar vizyonsuz bir adamdı ki ''Galatasaray'da hedefler bitmez,şampiyonu biz belirleyeceğiz'' diyecek kadar da yüzsüzdü,iyi ki kurtulduk.Stad mevzusunda Adnan Polat'ın hiç bir emeği yok,Özhan Canaydın ile karşılaştırırsak.Özhan Canaydın,göreve geldi ve gidene kadar stad için kendini yırttı ve sonunda Aralık 2007'de stadın temelinin atmasıyla 6 yıl sürecek başkanlığının da sonu geldi.
    Adnan Polat şöyle bir acıklaması vardı.

"BİZ FUTBOLLA İLGİLENEMEDİK.DAHA COK ŞİRKETLEŞMEYE ÖNEM VERİCEK HAMLELER YAPTIK.İKİ ŞİRKET BİRLEŞİMİ ÇOK BÜYÜK ADIMDIR.ŞİRKETLERİ BİRLEŞTİRDİK.BORSAYA ACILDIK.BENDEN SONRA GELECEK OLAN BAŞKAN HAZIR OLAN DÜZENE GEÇEÇEK.GALATASARAY PARA BASMAYA BAŞLIYICAK."Demişti..

Özhan Canaydın kadar "MUSTAFA SARIGÜL" emekleride fazladı.Hakkını yemiyelim Adnan Polat emekleride vardır.Rahmetli başkana ve Mustafa Sarıgül'e göre nazaran az ama.

Adnan Polat döneminde futbol takımı değil.Daha cok şirketleşme ön plana cıktı.Ünal Aysal Liseli grubun adamı ise.Cok iyi bir seçim.Çünkü ticari zeka üst seviyede.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Yoğun gündemden basket maçını unuttuk neredeyse şuan Pınar Karşıyaka'yı 30-17 yenmekteyiz 2. çeyrekteyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ali Dürüst yeni yönetimde olmayacağım dedi. Ali Dürüst'e sende aday ol baskısı yapılıyor. Durumlar karışık. Ali Dürüst giderse Terim'de gider deniyo ama Aysal biliyo ki Terim giderse taraftar arkasını döner. Zaten bu yaptığı ani seçim kararıyla bi kısım taraftar kızdı Ünal Başgan'a. İnşallah Terim için en iyi sonuçlanır bu seçim.

Ali Dürüst yeni yönetimde olmayacağım dedi. Ali Dürüst'e sende aday ol baskısı yapılıyor. Durumlar karışık. Ali Dürüst giderse Terim'de gider deniyo ama Aysal biliyo ki Terim giderse taraftar arkasını döner. Zaten bu yaptığı ani seçim kararıyla bi kısım taraftar kızdı Ünal Başgan'a. İnşallah Terim için en iyi sonuçlanır bu seçim.
    Üstteki senin yazdığın

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=g9dnmYG7kqM"]Bu da benim anladığım...[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim'e olan sevgim ve hayranlığımı anlatmaya kelimeler yetmez ama hoca cidden 2 yönetici gitti diye bırakacaksa görevini, Aslolan Galatasaray sözünün hiç bir anlamı yok demektir. Son maçta şampiyonluğu kaybetmiş kadar hatta belki de daha fazla üzülürüm. Yapacak çok işi var daha, Mersin maçından sonra şimdi daha hırslıyım dediğini unutmadım, bana çıkan pek çok haber yalanmış gibi geliyor. Herşey tıkırında giderken önce Alper Potuk arkasından de seçim haberi ile medyaya çok fazla malzeme çıkarıyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

REFİK ‘ARKAN’DAN KONUŞUYOR

Aysal’ı kızdıran en önemli hadiselerden biri Galatasaray’ın 6 Nisan’da TT Arena’da oynanan Mersin İdman Yurdu maçı öncesi yaşandı. Refik Arkan, maç öncesi soyunma odasına inerek Fatih Terim’in yanına gidip, “Başkan gelecek sezon seninle çalışmayı düşünmüyor. Üzerine sportif direktör getirecek” diyerek hocanın motivasyonunu düşürmüş ve durumdan psikolojik olarak etkilenmesini sağlamıştı. Aynı Terim maç içinde hakeme sinirlenerek tarihi bir ceza almış ve sezonu cezayla kapatmıştı. Arkan bu durum üzerine yönetim toplantısında “Terim sezonu tribünde tamamlayacak. Şampiyonluğu kaybederiz. Sezon sonu kovacağımıza şimdi kovalım” önerisini sunmuş ancak “veto”yemişti…
    http://amkspor.com/2013/05/27/catlam...su-konmaz.html

diyecek söz yok
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Üstteki senin yazdığın

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=g9dnmYG7kqM"]Bu da benim anladığım...[/YOUTUBE]
    durum aynen öyle

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Refik Arkan'dan haz etmezdim normalde,niye etmediğim belli oldu.Allah'ından bulsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Stoper diye aldik adam on libero cikti

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence çok iyi oldu seçim tabi doğru kişilerle devam edilirse üstüne koyarak güçlenmeye devam ederiz Ali Drüst,Abdürrahim Albayrak,Adnan Öztürk filan devam etmeli bu 3 lü en önemlileri yönetimin ve ben bir hatalarını görmedim

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Sneijder yeni sezonda 10 giyecek de mi beyler formaya öne göre yazdıralım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Giyeceği numara belli olunca yazdırırsın hocam.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Giyeceği numara belli olunca yazdırırsın hocam.
    Yaşadığım ilçede orijinal Galatasaray formatına uygun yazı yazan yer yani Store yok. 3 gün sonrada okul bitiyo Sivas'tan oraya dönüyorum. Dönmeden yaptırayım demiştim hocam.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Don kaptan yuvana 66 numarayla ama...guzel bir arda klibi

http://www.youtube.com/watch?v=OyXpw...ature=youtu.be

Aysal , muhattap almadığı Fenerbahçe ve Yıldırım'a sallamış .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sallamak kelimesinin kullanılabileceği bir açıklama yok ortada bence. Sadece görüş bildirmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sallamak,Aziz Yıldırım'ın işidir yakıştığı gibi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bizde zarar goruruz diyor adam direk sallamamis ki.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

"ceza alacak" gibi kesin ifadede bulunması hoş değil.Bizim bildiğimiz kadarıyla daha netleşen birşey yok.Neyse Aziz başkandan geliyor :

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yaşadığım ilçede orijinal Galatasaray formatına uygun yazı yazan yer yani Store yok. 3 gün sonrada okul bitiyo Sivas'tan oraya dönüyorum. Dönmeden yaptırayım demiştim hocam.
    yazı fontları büyük ihtimal değişecek yeni sezonda, bekle sezonu öyle yazdır.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bazıları nasıl Fatih Terim'in alacağı cezaları önceden biliyorsa,Ünal Aysal'da verilecek cezalardan önceden haber almıştır.Ayrıca açıklamalarında öyle sallama filan da yok.Hoş benim görüşlerime göre ters bir açıklama yapmış ancak hatasız da kul olmaz yani.

"Bugün 2 sene geçti. Bu mahkemeler sonucunda Aziz Yıldırım ceza yiyecek, Fenerbahçe de ceza alacak. Akıllıca bir tedbir alınmadı o zaman. Biz düşman değiliz. Bir sürü menfaatimiz var. Fenerbahçe'nin ligden düşmesi bizi sıkıntıya sokar. Bizim paraya ihtiyacımız var. Ben 52 bin kişilik stadı nasıl dolduracağım? Rekabet olacak ki, adamlar stada gelecek."

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe daha fazla ceza alamaz. Kapandı o konu. Ünal Aysal gündemi değiştirmeye çalışıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bence kapanmadı. Yargıtay cezaları onarsa UEFA kesinlikle federasyona yazı yazar şikeyi yap,yan gel yat...ohh ne güzel memleket...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bence kapanmadı. Yargıtay cezaları onarsa UEFA kesinlikle federasyona yazı yazar şikeyi yap,yan gel yat...ohh ne güzel memleket...
    Bunların olmayacağını çok iyi biliyorsunuz. Böyle bir ihtimal yok. Böyle bir yargılama süreci olamaz. Bir kulüp 2 defa yargılanamaz.

Kendinizi istediğiniz gibi inandırabilirsiniz.

Galatasaray aleyhine açılan davaları unutturmak için sanal gündem yaratmaya çalışıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Unal Aysal kameralara mikrofonlara iyi alisti her gun yeni bir demec veriyor. E tabi isinde de avantaj sagliyordur bu popularite

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bunların olmayacağını çok iyi biliyorsunuz. Böyle bir ihtimal yok. Böyle bir yargılama süreci olamaz. Bir kulüp 2 defa yargılanamaz.

Kendinizi istediğiniz gibi inandırabilirsiniz.

Galatasaray aleyhine açılan davaları unutturmak için sanal gündem yaratmaya çalışıyor.
    Mesajınızın mantıklı yanı yok. Böyle bir mesajın mantıklı olmayacağını biliyorsunuz. Kendinizi inandırmaya çalışıyorsunuz.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri