Sayfa 400 / 569 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon
11,971 ile 12,000 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Reiz bu taraftar seni unutmaz bir gun baskan olarak gelmen dilegiyle.

Abdurrahim Albayrak ‏@_AAlbayrak 4 dk
    @nevzatdindar canim kardesim yorulmadim yordular? GS hizmet etmek benim icin yuce Allahimin bir lutfudur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sezonu açtık

Özlemişim kerataları
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

13/14 hayırlı uğurlu olsun, bol kupalı mutluluğu bol iyi bi sezon olur inş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emmanuel Culio,Mehmet Batdal,Kazım Kazım,Ceyhun Gülselam,Yiğit Gökoğlan falan katılmış Görünce bir garip oldum,hele hele Culio'yu görünce baya garip oldum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

8 Temmuz'da katılacakmış Sneijder Drogba Selçuk Burak muslera chedjyou Elmander danny. Muslera sadece 1 hafta mı tatil yapacak ya?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sezonu açtık, Melo hala yok, hayalkırıklığım tarifsiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

guzel haber

SON DAKİKA! G.Saray'da sözleşme yenileyen Gökhan Zan ve Engin Baytar, bu akşam 18.00'deki idmanda yer alacaklar. AMKSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu Tigana olayi gercekse buyuk is yapmis olur Unal Aysal.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FUTBOL TAKIMIMIZIN YENİ SEZON DIŞ SAHA FORMASI TANITILDI

Galatasaray'a Çevreci ve Teknolojik Forma

Galatasaray’ın 2013-2014 sezonunda giyeceği Nike tarafından tasarlanan forma koleksiyonunun dış saha forması görücüye çıktı. Daha önce tanıtımı yapılan iç saha formasının ardından dış saha forması da taraftarlarla buluşuyor.

Galatasaray Futbol Takımı’nın 2013-2014 sezonunda giyeceği dış saha forması taraftarların beğenisine sunuldu.

Galatasaray’ın dış sahada giyeceği forma, siyah ve antrasit tonları ile yeşil sahalardaki centilmenler için tasarlanmış modern bir çizgiye sahip. Geçmişten günümüze her zaman şık ve sofistike bir duruşa sahip olan Galatasaray için tasarlanan bu forma, Avrupa’nın yüksek terzilik dokunuşlarını da kendisinde barındırıyor. Eski İstanbul beyefendilerinin vazgeçilmezi olan smokin ve frak Galatasaray’ın yeni dış saha formasında yeniden vücut buluyor.

Galatasaray’ın kendi sahasında giyeceği ve geçtiğimiz ay lanse edilerek taraftarlarla buluşan yeni iç saha forması da, başarılarla dolu bir sezonun hikayelerinden ilham alan bir tasarım ile son teknolojiyi buluşturuyor. Formanın gövde kısmı ve kollarının yarısı kırmızı, yarısı sarı olacak şekilde geleneksel tasarıma göre hazırlandı. Ancak ilk defa olarak manşet ve yaka kısmı da yarısı sarı, yarısı kırmızı olarak Galatasaray’ın renklerinde tasarlandı.

“Taçsız Kral” olarak Galatasaray taraftarlarının gönlünde taht kuran ve kulübün gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan Metin Oktay’ın 1950’li ve 1960’lı yıllarda giydiği formadan da ilham alındı. 2013-14 sezonu iç saha forması, bu ruhun yeni dönemde hayat bulmasını sembolize ediyor. Galatasaray’ın köklü geçmişini modern teknoloji ile buluşturan formada ilk kez Galatasaray’ın kuruluş zamanındaki sarı ve kırmızı tonları kullanıldı.

Aynı şekilde Galatasaray’ın tarihsel logosu olan Gayın ve Sin de formaların içinde bu köklü geçmişe vurgu yapmak için tasarlanmış bir detay olarak dikkat çekiyor. Galatasaray’ın kendi sahasında giyeceği formalar için kenarında ince sarı şeritli beyaz şort tercih edildi. Üst kısmında ince sarı bir şeridin geçtiği kırmızı renkli çorapların arka kısmında yer alan kalın sarı şerit, oyuncuların sahada daha iyi görülmesini amaçlıyor.

Formalar, Nike’ın vazgeçilmezleri olan tarz, ustalık ve gururu yansıtırken bugüne kadar üretilen en teknolojik ve çevreci forma olarak oyuncuların performansına yardımcı oluyor.

Geri Dönüştürülmüş Polyester
    Galatasaray’ın yeni sezon formaları, Nike’ın düşük çevresel etkiyle spor malzemesi üretme sözü doğrultusunda, devrim yaratan geri dönüştürülmüş polyester kumaşından üretilmeye devam edecek. Her bir forma ve şort, ortalama 13 geri dönüşümlü plastik şişeden üretiliyor.

Bu çığır açan üretim sürecinde plastik şişeler eritilerek önce iplik haline getiriliyor, daha sonra polyester olarak dokunuyor. Bu sayede, polyester üretimine kıyasla enerji tüketiminde %30 oranında bir tasarruf sağlanıyor.

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Forma biraz fazla mı basit duruyor şu haliyle ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://s7.directupload.net/images/130511/vwfdjjgg.swf

Günde en az 3 defa izlemezsem günüm güzel geçmiyor, başlasa sezon bir an önce de şu heyecanı yaşasak yine..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sarioglu...Drogbaaaaaaaaaaaa....This is Incredible !!!!

Özledik be reyiz

Edit:

Spiker Amrabat'a Sarioglu demiş yeni fark ettim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sedat Doğan'ın Ntvspor'a açıklamaları.Umarım Arena konusunda dediği gibi dik dururlar.Aksi olursa zaten taraftarın gözünden düşecekler.Buna ek olarak kombinesini iade edenlerde olucaktır.

Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon Türk Telekom Arena'da oynama isteğine daha önce olumsuz yanıt verdiklerini ancak şu an kendilerine gelen resmi bir teklif olmadığını belirten Sedat Doğan, "Beşiktaş'ın tüm bu sürecin ardından bize yeni bir teklifle gelmesi şık olmaz. Bizim TT Arena'da profesyonellerimiz çalışıyor, orada GS Store var ve tüm kulüp TT Arena'dan yönetiliyor. Stadımıza gelecek herhangi bir zararı nasıl karşılayacağız? Bu konuda tavrımız net. Şu an için Beşiktaş'tan gelen herhangi bir teklif yok. Kasımpaşa'nın stadı ve Olimpiyat stadı var, bu konu hakkında tavrımız hiç değişmedi" şeklinde görüş belirtti.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şaka maka 1,5 sezondur kiralanan Kazım yerli yokluğundan takıma geri döndü Büyük ihtimal bu sezon kalıcı gözüküyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şaka maka 1,5 sezondur kiralanan Kazım yerli yokluğundan takıma geri döndü Büyük ihtimal bu sezon kalıcı gözüküyor.
    Aydın'dan çok daha iyi yedek olacağı kesin bence ayrıca forvette de alternatif olarak kullanılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazım forvette kullanılmaya başlansa Burak gibi , neden kimse oynatmıyor orda anlamıyorum , Burak'tan çok daha yetenekli kendisi , kendini geliştirse on numara poacher forvet olurdu tabi çalıştığı hocaların da hatası.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Kazım forvette kullanılmaya başlansa Burak gibi , neden kimse oynatmıyor orda anlamıyorum , Burak'tan çok daha yetenekli kendisi , kendini geliştirse on numara poacher forvet olurdu tabi çalıştığı hocaların da hatası.
    Bencede kesinlikle

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Aynen katılıyorum. Zaten genç dönemlerinde forvet olarak başlamıştı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ntvspor Gs muhabiri Evren Göz ‏@evrengoz 48 sn
    Kazim ve Erman Kilic, antrenmanin en istekli isimleriydi. Kiralik gidip donenlerin cogu moralsiz, Aykut da ekstra calisti...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen Sercan,Mehmet,Culio,Yiğit falan çok isteksizdi.İzledim ben antrenmanı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray Sportif Yönetim Kurulu, Ali Dürüst'ün istifasını kabul ederek, yerine ilk genel kurula kadar görev yapmak üzere Prof. İlhan Helvacı'yı atadı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Güzel güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mehmet Baransu ile T. Doğan Karlıbel'in başı kel mi ? Bu adamlar açıkta kalırsa yaptıkları onca kamuoyu yanıltma ve lobi çalışması ne olacak ? Adaletin bu dünya : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Soytarılarla işimiz yok ki. Kaliteli, nitelikli isimlere her zaman ihtiyaç var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben bi Gökhan İnler hamlesi bekliyorum artık. Kadro da muhtemelen şöyle olur.

Muslera - Eboue Semih Chedjou (Yabancı Sol Bek) - Selçuk İnler Hamit - Sneijder - Burak Drogba

Yedekler de: Eray, Zan, Erman, Kazım, Emre, Engin, (Gelirse)Umut olur gelmezse de Berk İsmail Ünsal hamlesi gelebilir ayrıca kadro dışında Yekta, Sabri, Ufuk, Aykut, Furkan, Riera, Amrabat ve hatırlayamadım 1-2 isim daha kalır. Kimse kusura bakmasın ama ilk 11 dışında kalan adamları toplayıp ayrı bi takıma koysan doğru bir hocayla rahat ilk 5'e oynarlar.

Bu çeşitlilik zaten şampiyonluk için yeter de artar bize ancak Avrupa'da biraz şans ve bol miktarda gaza ihtiyacımız olacak.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

buda benim kadrom

Onur

Eboue-Semih-Chedjou-Riera

Engin-Selcuk-Gokhan

Sneijder

Drogba-Burak

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    buda benim kadrom

Onur

Eboue-Semih-Chedjou-Riera

Engin-Selcuk-Gokhan

Sneijder

Drogba-Burak

Gökhan ZAN ?

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abi o Onur'a suikast düzenleyeceğim yeter ya,bırak şu adamın yakasını Ne istiyorsun bizim tavşandan

Mesaj Yetkileri