Edecek beyler ya, fırsatçılara gün doğdu ortalığı bulandırıyorlar![]()
Edecek beyler ya, fırsatçılara gün doğdu ortalığı bulandırıyorlar![]()
Seneye bir daha seçim olmasın ve 3 yıl daha görevde kalmak için istifa etti.Bir şey sakladığı felan yok.
"Tüzüğe uygun olması için, prosedür gereği istifa ettim. Bütün yönetim de istifa etti. Yeni bir seçime gidiyoruz ve hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Bunda farklı bir durum yok. İstifamı yanlış yöne çekmeye çalışanlar Galatasaray'a zarar vermekten başka bir şey yapmıyor. 22 Haziran'da yeni listemle aday olacağım."
inan kıraç"in oldugu yerde aysal devam edememezlik yapamaz tokatlar yeminlen![]()
Adnan Polat şöyle bir acıklaması vardı.
"BİZ FUTBOLLA İLGİLENEMEDİK.DAHA COK ŞİRKETLEŞMEYE ÖNEM VERİCEK HAMLELER YAPTIK.İKİ ŞİRKET BİRLEŞİMİ ÇOK BÜYÜK ADIMDIR.ŞİRKETLERİ BİRLEŞTİRDİK.BORSAYA ACILDIK.BENDEN SONRA GELECEK OLAN BAŞKAN HAZIR OLAN DÜZENE GEÇEÇEK.GALATASARAY PARA BASMAYA BAŞLIYICAK."Demişti..
Özhan Canaydın kadar "MUSTAFA SARIGÜL" emekleride fazladı.Hakkını yemiyelim Adnan Polat emekleride vardır.Rahmetli başkana ve Mustafa Sarıgül'e göre nazaran az ama.
Adnan Polat döneminde futbol takımı değil.Daha cok şirketleşme ön plana cıktı.Ünal Aysal Liseli grubun adamı ise.Cok iyi bir seçim.Çünkü ticari zeka üst seviyede.
Yoğun gündemden basket maçını unuttuk neredeyseşuan Pınar Karşıyaka'yı 30-17 yenmekteyiz 2. çeyrekteyiz
Ali Dürüst yeni yönetimde olmayacağım dedi. Ali Dürüst'e sende aday ol baskısı yapılıyor. Durumlar karışık. Ali Dürüst giderse Terim'de gider deniyo ama Aysal biliyo ki Terim giderse taraftar arkasını döner. Zaten bu yaptığı ani seçim kararıyla bi kısım taraftar kızdı Ünal Başgan'a. İnşallah Terim için en iyi sonuçlanır bu seçim.
Fatih Terim'e olan sevgim ve hayranlığımı anlatmaya kelimeler yetmez ama hoca cidden 2 yönetici gitti diye bırakacaksa görevini, Aslolan Galatasaray sözünün hiç bir anlamı yok demektir. Son maçta şampiyonluğu kaybetmiş kadar hatta belki de daha fazla üzülürüm. Yapacak çok işi var daha, Mersin maçından sonra şimdi daha hırslıyım dediğini unutmadım, bana çıkan pek çok haber yalanmış gibi geliyor. Herşey tıkırında giderken önce Alper Potuk arkasından de seçim haberi ile medyaya çok fazla malzeme çıkarıyoruz.
http://amkspor.com/2013/05/27/catlam...su-konmaz.htmlREFİK ‘ARKAN’DAN KONUŞUYOR
Aysal’ı kızdıran en önemli hadiselerden biri Galatasaray’ın 6 Nisan’da TT Arena’da oynanan Mersin İdman Yurdu maçı öncesi yaşandı. Refik Arkan, maç öncesi soyunma odasına inerek Fatih Terim’in yanına gidip, “Başkan gelecek sezon seninle çalışmayı düşünmüyor. Üzerine sportif direktör getirecek” diyerek hocanın motivasyonunu düşürmüş ve durumdan psikolojik olarak etkilenmesini sağlamıştı. Aynı Terim maç içinde hakeme sinirlenerek tarihi bir ceza almış ve sezonu cezayla kapatmıştı. Arkan bu durum üzerine yönetim toplantısında “Terim sezonu tribünde tamamlayacak. Şampiyonluğu kaybederiz. Sezon sonu kovacağımıza şimdi kovalım” önerisini sunmuş ancak “veto”yemişti…
diyecek söz yok
Screw you guys, I'm goin' home
Refik Arkan'dan haz etmezdim normalde,niye etmediğim belli oldu.Allah'ından bulsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Stoper diye aldik adam on libero cikti![]()
![]()
Bence çok iyi oldu seçim tabi doğru kişilerle devam edilirse üstüne koyarak güçlenmeye devam ederiz Ali Drüst,Abdürrahim Albayrak,Adnan Öztürk filan devam etmeli bu 3 lü en önemlileri yönetimin ve ben bir hatalarını görmedim
Sneijder yeni sezonda 10 giyecek de mi beyler formaya öne göre yazdıralım.
Giyeceği numara belli olunca yazdırırsın hocam.
Don kaptan yuvana 66 numarayla ama...guzel bir arda klibi
http://www.youtube.com/watch?v=OyXpw...ature=youtu.be
Aysal , muhattap almadığı Fenerbahçe ve Yıldırım'a sallamış .
Sallamak kelimesinin kullanılabileceği bir açıklama yok ortada bence. Sadece görüş bildirmiş.
Sallamak,Aziz Yıldırım'ın işidir yakıştığı gibi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
bizde zarar goruruz diyor adam direk sallamamis ki.
"ceza alacak" gibi kesin ifadede bulunması hoş değil.Bizim bildiğimiz kadarıyla daha netleşen birşey yok.Neyse Aziz başkandan geliyor :![]()
Bazıları nasıl Fatih Terim'in alacağı cezaları önceden biliyorsa,Ünal Aysal'da verilecek cezalardan önceden haber almıştır.Ayrıca açıklamalarında öyle sallama filan da yok.Hoş benim görüşlerime göre ters bir açıklama yapmış ancak hatasız da kul olmaz yani.
"Bugün 2 sene geçti. Bu mahkemeler sonucunda Aziz Yıldırım ceza yiyecek, Fenerbahçe de ceza alacak. Akıllıca bir tedbir alınmadı o zaman. Biz düşman değiliz. Bir sürü menfaatimiz var. Fenerbahçe'nin ligden düşmesi bizi sıkıntıya sokar. Bizim paraya ihtiyacımız var. Ben 52 bin kişilik stadı nasıl dolduracağım? Rekabet olacak ki, adamlar stada gelecek."
Fenerbahçe daha fazla ceza alamaz. Kapandı o konu. Ünal Aysal gündemi değiştirmeye çalışıyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bence kapanmadı. Yargıtay cezaları onarsa UEFA kesinlikle federasyona yazı yazarşikeyi yap,yan gel yat...ohh ne güzel memleket...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Unal Aysal kameralara mikrofonlara iyi alisti her gun yeni bir demec veriyor. E tabi isinde de avantaj sagliyordur bu popularite