Bu wipeout da elemanlara taktıkları isimlere hasta oluyorum acayip komik![]()
Bu wipeout da elemanlara taktıkları isimlere hasta oluyorum acayip komik![]()
Yahu şu dizi izleme sitelerini sormayın arkadaş. Ben siliyorum birileri ısrarla hala soruyor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Börk bu arada güvercinlerin size zararı yoksa bekle yumurta kırılsın sonra bozarsın![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
La oğlum niye beklesin, haşlasın yesin yada tavada mis gibi 3-5 parça sucukla muazzam olur.
eto'o bitmiş.
Yumurtayı kırsın üstüne güvercini doğrasın güvercinli yumurta yapsın yesin bol proteinli nefis yemek.
Aygün Burak Yılmaz'a bi twit attın adam size geldi![]()
FM Gazetesi
Vallaha arkadaşlar yuvalarını ve yavrularını bozmak istemezdim ama tam kapı önündeki balkonun sularının aktığı deliğe koymuş yumurtalarını bende yumurtaları alıp balkonun başka bi tarafına taşıdım 4 saattir karşı balkondan izliyor her an harekete geçecekmiş gibi beklemedeyiz![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Cuma-Salı arası eski memleketim Ankara'daydım. İskenderun'dan sonra cennet gibi geldi. Yazın ortasında klimasız oturmak, gece hafiften üşüyüp camı kapatıp yatmak, dışarı çıktığında terlememek... Çok güzel bir rüya gibiydi. Salı akşamı İskenderun'a döndüm ve rüyadan uyandım. Sıcak neyse de o nem yok mu o nem... yapış yapış oluyorsun, hayattan bezdiriyor adamı. 24 saat klima altında yaşıyorsun mecburen. Dağlar görünmüyor sis var sanarsın ama değil, nemden dolayı görünmüyor. Nem oranı önümüzdeki 5 gün için en düşük %33, en yüksek %82 olarak tahmin ediliyor. Saat 00:00 itibariyle %75 ölçülmüş. Bunlar gene iyi, %90'ları gördü bu memleket : )
Daha önce sıcaktan şikayet eden Ankaralılar görmüştüm ve "acaba" demiştim ama gittim gördüm geldim ve bundan sonra görürsem aynı şikayeti çok fena sayarım söyleyim : )
[YOUTUBE="yQGlFSWitxY"]yQGlFSWitxY[/YOUTUBE]
Eric Abidal, kanser hastalığı nedeniyle aktif futbol hayatına nokta koyduğunu açıkladı.
![]()
Egowich neden atıldı yahu ?
hocam lafından nefret ettim yemin ediyorum![]()
(/s)
Kaykay alacağımda ben öyle desenli falan sevmiyorum.İnternetten az araştırdım ama yok malesef bulamadım.
Sadece renk olacak desen sevmem.Bide İstanbulda bunlar nerede satılır ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İsviçre'den kaykay getiriyorum. Orijinaldir.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Para önemli değil abim hobi olarak yapıyorum.
sizin o iş ne oldu bi sonuca bağladınız mı ?
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Benim hikayem belliydi de diğer arkadaşlarımız ne yaptı bilemiyorum. Gerekli başvurular yapıldı ve gereksiz bir sessizlik çöktü.
Burak abi satıcan mı getircen mi banada yani ?![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Arkamdan konusanları bilgisayarımın navigasyon özelligi sayesinde adreslerini tespit ettim.Besledigim polisleri gönderecegim.![]()
Puan dağılımı nasıl acaba![]()