Sayfa 401 / 439 İlkİlk ... 301351391399400401402403411 ... SonSon
12,001 ile 12,030 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

beyler yeni şeyler öğrendim yazılan yazıların doğruluğunu araştırıyormuş wikipedi ve ne buldum
    Julio BaptistaKişisel BilgilerTam adı:Júlio César BaptistaDoğum tarihi:1 Ekim 1981Doğum yeri:Sao Paulo, BrezilyaBoyu:1.83Mevkii:Orta SahaProfesyonel KariyeriYılKulüpMaç (gol)1999-2002
    2000-2005
    2005-2007
    2006-2007
    2007-Sao Paulo
    Sevilla
    Real Madrid
    Arsenal (kiralık)
    Galatasaray73 (10)
    63 (38)
    32
    24 Milli Takım Kariyeri2001-Brezilya25
    http://tr.wikipedia.org/wiki/J%C3%BAlio_Baptista
    inanmayanlar baksın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yazıları şekil yapmış
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    düz kendiniz bakın bunu değiştirmeye kalktım doğruluğunu araştırıp düzeltiriz dediler
    http://tr.wikipedia.org/wiki/J%C3%BAlio_Baptista

profesyonel kariyeri son ylında galatasaray var

Baptista Galatasaray'da

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

wikipedi den haber koyma bi daha bence orası herkesin deiştirdiği bir site mesela ben şimdi girip Messi'iyi Fenerbahce'li yapabilirim.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    wikipedi den haber koyma bi daha bence orası herkesin deiştirdiği bir site mesela ben şimdi girip Messi'iyi Fenerbahce'li yapabilirim.
    malesef yapamazsın ben mori'yi GS yapayım dedim doğruluğunu araştırıyorlar sonra koyuyorlar siteye

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

yok kardesim malesef isteyen istedigini yapiyo bi sure sonra ki bu sure 1 saat de olabilir 10 saat de siliniyor bende saviolayi GSli yapmistim

Baptısta 20m€ çok... Daha dün 9m€... Copa America finalinde 1gol atmak 11m€ değer artırmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    malesef yapamazsın ben mori'yi GS yapayım dedim doğruluğunu araştırıyorlar sonra koyuyorlar siteye
    Saviola'da Gs'de diye yazıodu orda Adriano Fb'de vardı isteyen deiştiriyor orayı.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

wikipedia ya üye olan kişiler rahatlıkla değişiklik yapabiliyor.Örnek:Saviola

ben denedim 2-3 saate siliniyor hatta daha kısa zaman da
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yarın fikstür çekiliyormuş konu açar mısınız?

Gökhan Gönül ile İlgili Görüşler

Fenerbahçe taraftarı onu yakından tanımıyor olabilir ama sahaya çıktığında çok beğeneceklerinden eminim. Yıllardır alt-üst tüm ligleri yakından izliyorum. Tuncayların‚ Mehmet Topalların‚ Gökhan Zanların çıkışına tanıklık etmiş ve o ışığı erken görme fırsatı bulmuş bir spor yazarıyım. Ama samimi söylüyorum ki‚ ilk izlediğimde bu kadar etkilendiğim başka bir ftbolcu olmadı. Sarı-Lacivertlilerin son dakika transferi olan Gökhanın sağ kanada büyük bir dinamizm getireceği kesin. Gökhan Gönülün 2006-07 sezonundaki muhteşem performansını D Spordan yapılan Lig A canlı yayınlarında ve Ankarada defalarca seyrettim. Müthiş bir dayanıklılığa sahip. Bunun yanı sıra hem savunmayı hem de hücumu aynı kalitede yapabiliyor. Sağ kanat sorunu sebebiyle kara kara düşünen Fenerbahçe taraftarının içi rahat olsun.
    34 hafta boyunca öyle maçlarını izledim ki‚ kimi zaman skora direkt etki etti‚ kimi zaman takım savunmasının en önemli ismi oldu. Tabii ki‚ Gençlerbirliği Oftaşı tek başına çıkartmadı ama payının büyük olduğunu belirtmeliyim.
    En önemli özelliklerinden biri de uzun taçları. Ayrıca vücut yapısıyla da rakipleri geçerken de marke ederken de avantajlı. Savunma oynarsa çok çok başarılı olur‚ hücum oynarsa arkasındaki oyuncu rahat eder. Yerden ve havadan gelen ortalara da etkili vuruşlar yapabilmesi diğer artısı.
    Gökhan için bu sözlerim onu yakından tanımayanlar için abartılı gelebilir. Ama kendine güvenen kişilik yapısı ve özgüveni onun bu anlamda da işini kolaylaştıracaktır. Hep şöhretleri transfer ederek ses getiren Fenerbahçe bu defa bir yıldız adayını‚ yıldız olmadan tereyağından kıl çeker gibi aldı. Gökhan yeni sezonda hem takımın hem de milli takımın değişmezleri arasına girecektir.

TUNÇ KAYACI
    Gökhan Gönül‚ benim gelişimine çok yakından tanıklık ettiğim‚ değerli bir oyuncu... Öncelikle şunu çok rahat bir şekilde söyleyebilirim ki‚ oynadığı mevkide Lig Anın en iyisiydi. Bunu kendi futbolcum olduğu için söylemiyorum. Bugün o kategoriyi bilen kime sorarsanız benimle aynı fikirde olduğunu göreceksiniz. Oyun zekası üst düzeyde. Modern futbolun tüm gerekliliklerini bünyesinde barındıran bir isim. Sağ kanadın her alanında değerlendirilebilir. Yani savunma hattında da hücumda da büyük katkı sağlar.
    Burada Fenerbahçenin büyük bir camia olmasını göz önüne alırsak‚ psikolojik etkenlerden de bahsetmek gerekecektir. Gökhan‚ kendine güvenen‚ kalitesinin farkında olan bir oyuncu. Bu da onun işini bu anlamda kolaylaştırır. Kendi kadar oynarsa zaten kısa sürede oluşan önyargıları da siler atar.
    En önemli görevlerden biri taraftar ile teknik heyete düşüyor. Onu bir İkinci Lig futbolcusu olarak görmesinler. Sonuçta her geçen gün mevcut yeteneklerinin üzerine bir şeyler koyan bir oyuncu. Galatasaray ve Beşiktaş gibi Türkiyenin önemli kulüplerinin de onu ısrarla istemesi bunun en güzel örneğidir. Yani kendisine hep olumlu bakılmalı‚ ekstra bir futbolcu olduğu gözden kaçırılmamalıdır.
    Fenerbahçenin yükünü rahatlıkla kaldırabileceğini söylemenin yanı sıra benim bir başka iddiam daha var. Daha fazla göz önünde olacak bir Gökhanın büyük takımda oynama avantajıyla A Milli Takıma da yükselmesi benim için sürpriz olmaz.
    Uzun taç atışları da fazlasıyla dikkat çekecektir. Soldan Carlosun‚ sağdan da Gökhanın atacağı uzun taçlar‚ kornerler kadar etkili olabilir. Lafın özü‚ Fenerbahçe çok isabetli bir transfere imza atmıştır ve bunu kısa sürede herkes görecektir.

METİN DİYADİN

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fikstür konusunu ben acmıstım iyi arasan bulursun

Son 24 saat

Boumsong defterini kapatan Kartal, Fiorentina'nın 1.95'lik oyuncusundan yarına kadar cevap vermesini istedi.

Savunmasını güçlendirmek için çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta, Per Kroldrup'un transferinin yarına kadar belli olacağı ifade edildi. Juventus'un Fransız oyuncusu Boumsongun ikili oynaması dolayısıyla bu defteri kapatan siyah-beyazlılar, 1.95'lik savunmacı Kroldrup'tan en geç yarına kadar cevap vermesini istedi.

SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

2006 yılında geldiği Fiorentina'da şu ana dek 35 maça çıkan Danimarkalı stoper, Mor Menekşeliler adına 1 gol kaydetti. Hava toplarında oldukça başarılı olan 27 yaşındaki savunmacı, milli takım forması altında 16 maça çıkma başarısı gösterdi. Kroldurp'un 30 Haziran 2009'a kadar Fiorentina ile sözleşmesi bulunuyor.

şimdi mori mi geliyor baptista mı

Ya Morientes ya Baptista Galatasaray'da, bunun kanıtı da Adnan Sezgin'in İspanya'ya gitmiş olması. Baptista için gitmedik dediğine göre Morientes için gittiler ve bitirdiler. Bence Morientes Galatasaray ile anlaştı ve 2-3 gün içinde imzayı atacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Morientes gelirse, Galatasaray Türkiye'de hakikaten en iyi kadroyu yapmış olur. Hava toplarında ve son vuruşlarda çok iyi bir adam, ayrıca kuvvetli.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe için harika bir transfer olmuş Gökhan Gönül. Lig A takipçileri de aynı şeyi söylüyor. İnşallah bu sezon ilk 11'de oynar da iyi ki Mehmet Topuz'a paralar saçılmamış dedirtir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş maddi olanaksızlıklar yüzünden transfer yapamıyor. Kolot da çıkmış savuruyor. Ne kadar gereksiz! Geçen sene neredeyse aynı pozisyonda oynayan iki adamı, veya sahada aynı anda bulunmaması gereken iki adamı; Delgado ve Ricardinho'yu aynı anda transfer ederek onların yılllık maaşları ile birlikte en az 4 milyon avro azarar giren yönetim, o 4 milyon avroyu bugüne saklamış olsaydı istediği stoperi rahatlıkla alabilirdi. Ama para yok işte. Kaynak yok.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

ztn en ii kadro gaLatasaryda

Bence ne morientes ne baptista ıkısıde geLmıcek
    o adamLarı aLmamız cok cok zor

ya kımseyı aLmıcaz yada ısmı cısmı duyuLmamıs bı adamı aLcaz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    --------------------Ivankov--------------------

?????-----Aydın-----Avendano-----Toledo

M.Topuz---------????--------????-------------K.Okyay

------------G.Ünal----------Cangele-----------
    Mehmet Erenin yerine Ederde oynayabilir, Ragıpuın yerine sehat gülpınarda oynayabiklir ama orada eksik mevki yok bence ama bi 10 numarada alınsa ekstradan fena olmaz ancak ragıpın yerine ihtiyaç yok hiç
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Deniz Kocaelispordan alınan Koray Çölgeçen'i unutmuşsun.Hem sağ bekte,hem de stoperde oynuyor bildiğim kadarıyla KoraY
    Korayda oynayabilir sağbekte Ali Turan var oda olabilir(:
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kayserispor Mehmet Akgün ve Ali Çamdalı'yı kampa çağırdı.

İsim:
    Mehmet Akgün
    Doğum Tarihi:
    8/6/1986
    Doğum Yeri: Bielefeld, Almanya
    Uyruk: Turkey
    Boy: 179 cm.
    Kilo: 70 Kg.
    Mevkii: Forvet

Ali Camdali

Geburtsdatum: 22.02.1984
    Größe: 1,86
    Nationalität: Türkei
    Status: Vertragsspieler
    Fuss: rechts

Nesil
    2006
    Yer
    Balikesir

baptista çok pahalı bi oyuncu değil 10 milyon az o oyuncuyu almak için inş baptista gelir adamda ki yapı rakip defansları korkutur yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Fenerbahçe için harika bir transfer olmuş Gökhan Gönül. Lig A takipçileri de aynı şeyi söylüyor. İnşallah bu sezon ilk 11'de oynar da iyi ki Mehmet Topuz'a paralar saçılmamış dedirtir.
    Abi eğer kendini biraz daha geliştirirse Gökhan Gönül ortada Mehmet Topuz felan kalmaz Çok kaliteli bir oyuncu kimse lig A'dan geldiğine aldırmasın Fenerbahçe çok iyi bir transfer yaptı
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şimdilik en iyisi beklemek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inşallah zico kullanmasını bilir

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Valla dün Osman Tanburacı baya iyi şeyler konuştu içimi açtı Ama her söylediğide doğru olcak diye bir kaide yok Ağızından Morientes'i kaçırıp duruyodu
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    inşallah zico kullanmasını bilir
    inşallah kardeş eğer kullanmasını bilirse zico....
    I'm back...

bütün gazetelerde baptistayla ilgili konular var moriantes hiç yok. belkide baptista gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla ikisinden biri kesin de...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bugünkü Vatan gazetesinde Julio Baptista işi zor diyor

offf yaaa bjk maçı seyircisiz 7. hafta)

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Morientes haberini yayınladıktan sonra yetkili ağızların konu hakkında sessiz kalması yüzünden konu hakkında sürekli bizden açıklama isteyen maillerinizi aldık. Siteye duyduğunuz güvenden dolayı öncelikle bütün renktaşlara teşekkür ederiz. Lincoln transferini açıkladığımız zaman resmi ağızlardan bu transfer 1 hafta sonra resmiyete döküldü. O gün olduğu gibi bugünde yayınladığımız haberin arkasındayız. Yalnız kulüp içindeki hesaplaşmaları biz bilemeyiz. Morientes haberi Duisburg kentinde kamp yapmakta olan takimimizin basın ve operasyon sorumlusu Yako Igual ’dan bizzat otel önünde alınmıştır. Ama dediğimiz gibi kulübün planları ne onu bilemeyiz. Haberi yayınladığımızdan beri resmi siteden yalanlama gelmemesi, şu handa basın önünde olan Baptista ismiyle anlaşma sağlanamaması üzerine, Morientes transferini açıklayacağını düşünüyoruz.

Tekbuyuk.com

Yako Igual
    Basın ve Operasyon Sorumlusu
    [email protected]

ALINTI

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ES-ES ANTEP’DEN ENGİN’İ ALDI
    Eskişehirspor transferde önceki akşamda Gaziantepspor’un 42 kez milli olan futbolcusu Engin Öztonga ile anlaştı. Tecrübeli oyuncu bugün kampa katılacak. Güçlü kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren ve transfere doymayan Kırmızı Şimşekler önceki gece bir transfer daha patlattı. Kocaelispor ve Gaziantepspor takımlarında forma giyen 29 yaşındaki Engin Öztonga ile Eskişehirspor anlaşma sağladı. Geçtiğimiz yıl süper ligde Gaziantepspor forması giyen ve 4 gol atan orta saha oyuncusu Engin Kırmızı Şimşeklerin bugün Gerede kampına katılacağı öğrenildi. Engin’i Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin’in de ısrarla yönetimden istediği öğrenildi. 42 kez ay-yıldızlı formayı da giyen Engin Öztonga Süper ligde Gaziantepspor forması 197 maça çıkarken 14 gol kaydetti. Engin Kocaelispor’da ise 65 maç oynarken 31 gol attı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu kamp dönüşü resmi imzayı atacak.
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Altay & Es-Es Yasin için pazarlıkta
    Altay’dan Yasin’e talip olan Eskişehirspor siyah-beyazlı Ege takımı ile pazarlığa girdi. Önceki gün Ege basınında da çıkan habere göre Eskişehirspor Yasin’in bonservisine karşılık İshak veya Ulaş ile bir miktar para teklif ederken Altay’ın ise orta saha oyuncusu Mehmet Akif ve para istediği belirtildi. Edinilen bilgilere göre Eskişehirspor’un Mehmet Akif’i vermeye yanaşmadığı bu oyuncunun yerine İshak ve Ulaş’ı teklif ettiği belirtildi. Yasin için henüz anlaşma sağlanamazken pazarlığın bu hafta da sürmesi bekleniyor.

Engin çok iyi futbolcuumarım faydalı olur
    I'm back...

Mesaj Yetkileri