Sayfa 401 / 492 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451 ... SonSon
12,001 ile 12,030 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Ronaldo'nun Tuncay ismini söylemesi Türk futbolcu olarak sadece onu bilmesi olabilir mi acaba?
    Olabilir niye olmasın.

Ben bunun aksini mi iddaa ettim ?Bende mi bir yanlışlık var anlamadım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yine de sadece Tuncay'ın ismini bilmesi bir başarı değil midir?
    Last edited by MeMo : 08.Kasım.2009 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Böyle devam ederse bu durum ve Tuncay için başka talipli çıkmazsa -ki geçen sezonu iyi geçirmesine rağmen sezon başında çok fazla çıkmadı- devre arasında Tuncay'ı tekrar ülkemizde görebiliriz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Tuncay, bu davranışından dolayı mutlaka gönderilir. Bonservisi fazla olduğundan Fenerbahçe devre arası kiralık olarak alır. Buraya yazıyorum.

Default Tuncay'ın hocasından merakla beklenen açıklama!

İngiltere Premier League'de Pazar günü oynanan karşılaşmada milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın takımı Stoke City KC Stadyumu'nda konuk olduğu Hull City'e deplasmanda 2-1 mağlup oldu.

Maça damga vuran olay ise Tuncay'ın hocası Anthony Richard "Tony" Pulis tarafından 81'de oyuna dahil edilişi ve 87'de oyundan alınışı oldu. Büyük yankı uyandıran hareketin ardından 51 yaşındaki çalıştırıcı şu açıklamalarda bulundu:

"Bu hareketle ilgili bir problemim yok. Yine olsa yine yapardım. 10 kişi kalmıştık ve mecburduk. Bu Tuncay ya da benimle alakalı bir şey değil. Bu takım ile ilgili bir şey. Her zaman önce takım gelir. Kendi yarı sahamıza gömülmüştük ve bir defans oyuncusuna daha ihtiyacımız vardı.
    Ayrıca bu kararın nedenini Tuncay'a açıklama gibi bir zorunluluğum da yok. Dave Kitson'u oyundan alsaydım bu sefer o hayal kırıklığı yaşayacaktı. Tuncay'ın üzgün olduğunu biliyorum. Gururuna dokundu ve maç sonunda onu gördüğümde kızgın olduğunu biliyordum."

Ağustos ayında 5 milyon sterlin bonservis bedeliyle Stoke City'e transfer olan milli futbolcumuz Tuncay Şanlı Premier League'de geride kalan 12 haftanın ardından henüz takımı adına bir lig maçında sahaya ilk 11'de çıkabilmiş değil.

Bu olay karşısında Stoke taraftarlarının tutumu ise Tuncay'ın lehinde oldu. İnternette taraftar forumlarında Pulis'in kararını tartışan İngiliz taraftarlar maçı yanlış oyuncu değişiklikleri yüzünden kaybettiklerini söylerken, Tuncay'ın bu hareketin ardından Ocak ayında ayrılması konusunda yaşadığı tedirginlikleri birbirleriyle paylaştı.

Tuncay ise henüz konuyla ve verdiği tepkiyle ilgili olarak bir açıklama yapmamış durumda.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dave Kitson gibi yavaş olan adamı çıkarmaktansa Tuncay gibi hızlı adamı çıkarmak saçmalıktır. Madem 10 kişi kalıyosn ileride hızlı adam bırak. Uzun top atarsın - ileride pres yaparsın. Kitson ne yapar hiiç. Gelen topları indirsin sağa sola. Yanında adam olmadıktan sonra ne işe yarar.

Nesil
    2006

Sonucta ister iyi ister kotu olsun bir futbolcuyu 6-7 dakika sonra oyundan cikarmak yanlistir ve etik degildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Var bir şeylerde kokusu çıkar yakında..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

avrupada türk ayrimciligi yapildiginin en büyük kanitidir baska bir aciklamasi yoktur

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

"Dave Kitson'u oyundan alsaydım bu sefer o hayal kırıklığı yaşayacaktı."

Bu adama sanırım ilk 11 çıktı sahaya.Onu alsa neden hayal kırıklığına uğrasın.Hadi uğradı diyelim Tuncay'dan daha mı çok hayal kırıklığı yaşayacaktı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tuncay takım seçimini çok yanlış yaptı bana göre. Stoke City'e gitti orada bile ilk11 oynamıyor, ve bu gibi bir olayla karşılaşıyor. Değerinin bilindiği Middlesbrough da kalması daha akıllıca olurdu bana göre.

Bu ayrımcılık dediğiniz olay neden Tugay'a yapılmadı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Allah Allah bu konuyu ben mi açmısım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tabi uyruğuda önemli...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Bu ayrımcılık dediğiniz olay neden Tugay'a yapılmadı ?
    8 yıl aynı takımda kaldığın için olabilir mesela..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Şuan kendimi tuncay ın yerine koyunca benim bile gururuma dokundu ki Tuncay gerçeğini yaşadı
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    8 yıl aynı takımda kaldığın için olabilir mesela..
    Yapmayın Allah aşkına Tugay'da Türk, Tuncay'da Türk. Eğer istememezcilik olsa idi Tugay'a da zamanında yaparlardı. Tuncay ile hoca arasında bir sorun var ise böyle bir şey yapmış olabilir. Yoksa 4 dakika oyuna giren oyuncu neden çıksın ki ? Orada 87 dakika koşmuş, yorulmuş bir oyuncu çıkarmak varken . .

Bu arada şöyle bir şey de var. Teknik direktör gol yemeyeyim, stoper alayım diye Tuncay'ı çıkartıyor ancak 90. dakikada yediği gol ile 2-1 mağlup oluyor. . .

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

ben sadece tahmin yürüttüm..herşey olabilir..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

apaçık teknik direktör yanlışıdır bu...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

tuncay bi cok farklı mevkide oynayabilen birisi yani maca 11de baslamıs herhangi bi oyuncuyu sag acık sol acık forvet farketmez yani birini cıkart işte arkadas yeni aldıgın adamı cıkartırsan o oyuncu hangi ülkeli olursa olsun küser hocaya ve bence mütevazi kadrolara sahip takımlarda 5 milyon poundluk bi oyuncuyu küstürmek kaybedilecek 1 puandan cok daha önemlidir.ki yine alamadılar 1 puan bu da ironi işte...
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Milan'ın işine gelir alıştı onlar satıp geri almaya
    gönderirler iyi bir bonservisle, seneye 5'te 1 fiyatına geri alırlar
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

City hala reklam peşinde . .

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

liverpool saçma sapan bir penaltıyla haksız bir şekilde 1 puanı hanesine yazdırdı.

http://www.sporx.com/sxtv/?frm_id=13072

Egerki City Ronaldinho`yu alsada Ronaldinho Premier Lig topçusu degil..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu sezon bizim için bitti sayılır.Şampiyonlar ligi şansımız bile yok diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Uefa'yı alırız artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Tottenham Huntelaar'ın Peşinde

İtalyan medyasına göre, Milan'ın forvet oyuncusuyla Tottenham Hotspur yakından ilgileniyor...

İngilterePremier Ligi takımlarından Tottenham Hotspur, ocak ayında Klas-Jan Huntelaar'ı renklerine bağlamak için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Tuttomercatoweb'e göre Londra ekibi Hollandalı golcü için 15 milyon avroyu gözden çıkardı. Tottenham geçtiğimiz transfer döneminde de Huntelaar için girişimlerde bulunmuştu.

Sezonun geride kalan bölümünde henüz gol atamayan 25 yaşındaki golcünün Milano'da mutlu olmadığı ve takımdan ayrılmak istediği yönünde spekülasyonlar yapılıyor.

Milan'ın Tottenham forması giyen 20 yaşındaki Gareth Bale'i takip ettiği ve ocak ayında Galli futbolcuya karşılık bir miktar para ve Huntelaar'ı önerebileceği medyaya yansımıştı.

Ancak, Galliani'nin daha önce yaptığı açıklamalar ise bu transferin zor olacağını gösteriyor. İtalyan futbol adamı, teknik kadroya transferde çok aktif olunmaması yönünde uyarılar yapmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sistemsizlik içerisinde çok da bir şey beklemiyordum zaten Klaas'tan.Fakat yinede en kısa zamanda kendisini kanıtlaması gerekiyor.Yoksa Hollanda'ya dönüş yolu kendisine gözükecektir..
    So what?
    Saike

Huntelaar ingilterede oynayamaz.Eski formunun çok gerisinde.Umarım düzelir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Huntelaar geri dönmeli Hollanda'ya
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Sezon basında dedim Benitez ve bu kadro yapısıyla olmaz...

Acilen Benitez in gitmesi gerekiyor...

Mesaj Yetkileri