demek istediğim real-barca maçını seyredeyim dedim; seyretme amacım 2 takımda yıldızlar topluluğu güzel maç olacak derken izlediğim 2 maçta da maç yoktu: kavga- dövüş- suçlamalar özellikle de hakemi suçlama ve maç falan yoktu,oyuncular kendini yere atıp sarı kart istiyor,gereksiz sert giriyorlar hakemle oynuyorlar e öyleyse türk futbolundan bir artısı varmı bu oyunun? tr de de görüyoruz lig kaybedince hakem kötü, şaibe var laflarını vd.şeyleri. mesela gsnin de bu durumunun TEK sorumlusu hakemlerdir bu durumda o manada dedim.
ben böyle real madrid-barça maçının... anladınız herhalde.o manada dedim real e gitsin zaten real in de ismi ve oyuncuları ünü parası gibi şeyleri dışında durumuna bakarsak sadece izlediğim 2 maça göre konuşuyorum real e gidebilir bu şekilde ama sadece onlar değil boks tan karateden yada tr den futbolcu yönetici t.d vs. de gidebilir bu manada avrupa'ya.
bizim neyimiz eksik?biz de akdeniz ülkesiyiz.portekizli mourinho ve italyanlar varsa bi de biz türkler varız bu alemde.daha fazla oyuncumuz avrupa'da kavga etmeli.özellikle de sezon sonu geldi servet ve cem sultan ile üzülmez ve toraman da avrupa ya gitmeli nasıl olsa üzülmez free oyundaki gibi gidebilir.
neyse bu kadar yeterli sanıyorum.demek istediğimi uzun uzadıya anlattım anlaşılmıştır artık.hadi iyi günler...