Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 401 / 422 İlkİlk ... 301351391399400401402403411 ... SonSon
12,001 ile 12,030 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Facx View Post
    demek istediğim real-barca maçını seyredeyim dedim; seyretme amacım 2 takımda yıldızlar topluluğu güzel maç olacak derken izlediğim 2 maçta da maç yoktu: kavga- dövüş- suçlamalar özellikle de hakemi suçlama ve maç falan yoktu,oyuncular kendini yere atıp sarı kart istiyor,gereksiz sert giriyorlar hakemle oynuyorlar e öyleyse türk futbolundan bir artısı varmı bu oyunun? tr de de görüyoruz lig kaybedince hakem kötü, şaibe var laflarını vd.şeyleri. mesela gsnin de bu durumunun TEK sorumlusu hakemlerdir bu durumda o manada dedim.

ben böyle real madrid-barça maçının... anladınız herhalde.o manada dedim real e gitsin zaten real in de ismi ve oyuncuları ünü parası gibi şeyleri dışında durumuna bakarsak sadece izlediğim 2 maça göre konuşuyorum real e gidebilir bu şekilde ama sadece onlar değil boks tan karateden yada tr den futbolcu yönetici t.d vs. de gidebilir bu manada avrupa'ya.

bizim neyimiz eksik?biz de akdeniz ülkesiyiz.portekizli mourinho ve italyanlar varsa bi de biz türkler varız bu alemde.daha fazla oyuncumuz avrupa'da kavga etmeli.özellikle de sezon sonu geldi servet ve cem sultan ile üzülmez ve toraman da avrupa ya gitmeli nasıl olsa üzülmez free oyundaki gibi gidebilir.

neyse bu kadar yeterli sanıyorum.demek istediğimi uzun uzadıya anlattım anlaşılmıştır artık.hadi iyi günler...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zamanında deyince tepkiler oluyor tabi haliyle. Bu konunun Milli takımla veya başka şeyle alakası yok. İyi oyuncu kendini amatör takımda da ispatlayabilir. Kaldı ki bu oyuncular Avrupada Almanyanın 1. liginde oynuyor orada her türlü büyük takıma kendilerini ispat edebilirler. Türk milli takımıda ekstra olur. Mesut sadece bahane üretmiş veya onu savunanlar milli takımımızda olsa gidemezdi gibi bir bahane bulmuşlar. Real Madrid sadece milli takımları izliyorsa evet gidemezdi. Şu var Almanya ile gösterdiği performans gitmesini hızlandırmıştı o kadar. Kendi takımında da çok iyiydi. Tıpkı Nuri gibiydi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Peki bu Mesut düşmanlığı neden. Yasin ve Ekrem Dağ'da seçmedi Milli Takımımızı ama onun hakkında tek satır bir şey denilmiyor. Mesut'u karalamaya çalışmayalım.
    Avusturya maçında tepki göstermeyenlerin Mesut'a tepki gösterme hakkı olduğunu düşünmüyorum.
    Bencede mesuta bi düşmanlık yok,iyi olan insan en çok eleştirilen insandır o yüzden yoksa mesut'lada bi düşmanlık yok

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Herkes hemen yedek olur demeye başlamış. Niye yedek olsun yahu. Sağ bek oynasa Arbeloa'dan yeteneksizmi Hamit ? Ondan kötümü performans gösterecek. Veya Sağ açık oynasa kim kesecek onu. Di Maria'dan çok daha teknik ve aklını kullanan oyuncu Hamit.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nuri'nin Real Madrid'te forma giymesini çok isterim. Real Madrid gibi bir takımda ben Türk milli takımında sürekli yedek kalsam bile tercihimden dolayı pişmanlık duymam diyen bir adamın olması bizleri çok gururlandırır. Bu seneki performansıyla da tüm takımlarda formayı hakeden bir oyuncu. Nuri için bir yandan Real Madrid değil de 1 basamak daha düşük, Arsenal, Valencia tarzı bir takıma gitse ordan zıplasa diyorum. Diğer yandan Mesut hiç ara basamak olmadan Madrid'te gayet başarılı oluyorsa Nuri de olabilir diyerek, Nuri'nin Real Madrid'e gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım kendisi için hayırlısı olur.

Real Madrid'in Hamit'i isteyeceğini pek zannetmiyorum ama doğruysa güzel olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Üzerindeki tek etkimizin anne ve babasının kökeninin Türklüğü olan Mesut'un, Hamit'in ya da Nuri'nin dünyada yılın futbolcusu, altın ayakkabı gibi ödüller alması, Real Madrid'de kaptanlık yapması, bilmem kaç kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu görmesi gibi başarıları, beni tamamen kendi üretimimiz olan Arda'nın, Gökhan'ın, Semih'in, Nihat'ın Barca'ya, Real'e, Arsenal'a, L'pool'a, At.Madrid'e, Inter'e, Milan'a, Münih'e, Leverkusen'e ya da Avrupa'nın kalburüstü takımlarından herhangi birine gitmesi veya gitme ihtimalinin olması kadar gururlandırmaz
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hayırlısı olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Mesut düşmanlığı olduğunu sanmıyorum kimsenin sadece bu kadar haber yapıp bu kadar benimsemenin anlamı yok.Ekrem, Yasin'de seçmedi ama hergün haberi çıkmıyor türk başlığı altında.
    OLayLarı karıştırmayaLım. Ekrem ve Yasin mecbur kaLdı. İkisininde açıkLamaLarı var. Kimse bize geLin Türk miLLi takımında oynayın demedi. KaLdı ki ikisde defaLarca Avusturya nın tekLifini redetti. Mesut ise kendisine ısrarLa tekLif yapıLmasına rağmen kabuL etmedi. Arada farkLar var.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sheriff Misafir

Ben yetenekli oyuncunun er yada geç hakettiği yere geleceğini düşünüyorum. Bu gün Mesut Real'de ise seçtiği milli takımdan dolayı değil, yeteneğinden dolayıdır. Belkide Türk milli takımımızda oynasa onun sayesinde milli takım dünya kupasına gidecekti ve yine transfer olacaktı, yada çok daha basit bir örnek, Göhan Töre Türk milli takımını seçti, A milli bile olmadı ama Chelsea transfer etti ve muhtemelen 1-2 sezon içerisinde oynamaya başlayacak, neden çünkü çok yetenekli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Zaten Mesut ile övünülmesini anlayamıyorum. Bizim yarattığımız bir değer değil. Almanya'yı seçerek de önündeki engelleri kaldırdı. Eğer Hamit ya da Nuri Real Madrid'e falan giderse o zaman övünürüm çünkü birebir Türk Milli Takımını seçerek tüm zorlukları göğüslemiş ve bunları aşmış olur.

Del Piero_10 Misafir

Default Mourinho protestoya başlıyor!

48 yaşındaki Portekizli teknik adam, UEFA'yı protesto etmeye hazırlanıyor.

Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho'nun yardımcısı Aitor Karanka, Portekizli teknik adamın UEFA'nın kendisine verdiği cezanın sebeplerini açıklayana kadar maç öncelerindeki basın toplantılarına çıkmayacağını söyledi.

UEFA, bugün erken saatlerde Mourinho'ya beş maç hak mahrumiyeti cezası verdiklerini açıklamıştı. Portekizli teknik adam beklendiği üzere Sevilla maçı öncesindeki basın toplantısına çıkmadı. Onun yerine basının karşısına çıkan Karanka ise Mourinho'nun bu konudaki memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Karanka "Mourinho'ya iyi bir açıklama yapılmadı. UEFA cezanın sebeplerini açıklamadı. Kulüp de cezaya itiraz edeceğini açıkladı. Mourinho sonuna kadar hakkını arayacak. Şimdi konuşmuyor çünkü adalet arıyor. Şimdiye kadar her şeye katlandı. UEFA bir sebep belirtene kadar Mourinho basın toplantılarında konuşmayacak. Ama şimdi lige odaklanmak istiyoruz. " şeklinde konuştu.

Tecrübeli antrenör ayrıca kendisinin gelecek sezonda da Real Madrid'de olup olmayacağı sorusuna "Dört sezonluk bir sözleşmem var ve bugün itibariyle, bundan daha ileri gidemeyeceğimizi gösteren bir işaret yok. Beni bu göreve çağırdıkları zaman bunun bir onur ve ayrıcalık olacağını söylemiştim. Sekiz aydan sonra, Mourinho'yla beraber çalışmaktan hala mutlu olduğumu hissediyorum." şeklinde cevap verdi.

İspanyol medyasında, Karim Benzema'nın son Barcelona maçı öncesindeki basın toplantısında kendisine telkin edilmesine rağmen hakemleri eleştirmediği için bu maçta oynamadığı iddia edilmişti. Fakat Karanka bu iddiaları yalanladı ve konu hakkında "Bunun sebebi teknik ve taktikseldi. Benzema bizim için çok önemli bir oyuncu ve onunla çalışmaktan çok memnunuz. Gelecekte de çok önemli oyuncularımızdan olacak." dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Adam haklı hakemler 2 maçta'da Barca lehine karar verip hemde Mourinho'ya ceza verdiler suçsuz yere sonuna kadar arkandayız Jose:

Bıraksın Bu İşleri Falan Mourinho Kendini İyice Uzaylı Sandı Çok Kibirli ve Emindi Kendisinden Ama Düşmez Kalkmaz Bir Allah Var Mourinho'dan da Üstün Barça Var

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

http://www.youtube.com/watch?v=8cAJYAfcMgI

ve mourinho yine yenilgiyi kaldıramaz.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

barçalı oyunculara sert fauller yapmak için alınmış bir oyuncu görevi bitti ve gidiyor beklenen bir şeydi.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

geçen seneki gibi portekizli kankaları maç yönetmeyince böyle millete sataşıyor mourinhocuk.

ceza 3 yıl ertelemeli sanırım ve bu hiç mantıklı bişey değil ama mourinho yine aynı suçu işler zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    barçalı oyunculara sert fauller yapmak için alınmış bir oyuncu görevi bitti ve gidiyor beklenen bir şeydi.
    Cidden Barcelona'lı oyunculara sert fauller yapması için alındığını mı düşünüyorsun? Yoksa 4 maçta yaptıklarından dolayı bir sitem,bir eleştiri mi amacın?
    So what?
    Saike

18. Default

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    böyle düşünüyosan durum kötü

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nuri Dortmun'da gol atınca 2 satır yer alıyor gazetelerimizde ama Mesut hiç bir şey yapmasa bile şahane oynarak maçın kazanılmasında büyük rol oynadı diye haber oluyor. Medyamız bence elimizdekileri iplemiyor. Mesela Nuri'de Almanya'yı seçseydi oda aynı muameleyi görürdü. Kesinlikle Nuri Mesut'tan daha az yetenekli değil. Mesut'ta kötü oyuncu değil ama artık Real Madrid'de bir Türk diye yakıştırma yapılmasa daha iyi olacak. Türk kökenli denebilir ama Real Madrid'de Türk oyuncu denmesi garip oluyor. Adam da zaten Türk gibi hissetmediğini söyledi. Bu konuda bile Mesut'u tartışıyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nuri transferinde son gelişme!
    Almanya Bundesliga şampiyonu Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu Nuri Şahin'in Real Madrid'e transferinin pazartesi günü duyurulacağı konuşuluyor.

07 Mayıs 2011 Cumartesi - 15:38
    Sporx.com dış haberler

Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen Milli futbolcu Nuri Şahin'in Real Madrid'e transferini pazartesi günüduyurulacağını iddia etti.

Kicker'ın iddiasına göre; sözleşmesinde "10 milyon avroya serbest kalabilir" maddesi bulunan Nuri Şahin'in transferi tamamlandı. İspanyol devi Real Madrid'in anlaşmaya vardığı oyuncunun transferini, Alman ekibinin pazartesi günü resmiyet kazandırması bekleniyor.

Nuri'nin menajeri Fezal'in de bu transferi doğruladığı iddia edilirken; İspanyol ekibine 17 milyon avroya Mesut Özil, 14 milyon avroya da Sami Khedira transferinde görüşmelerde bulunmuştu.

Borussia Dortmund'un İlkay Gündoğan transferini sonlandırması halinde bu transferin gerçekleşmesi bekleniyordu. Alman ekibi geçtiğimiz günlerde bu transferi 4 milyon avro karşılığında bitirdiğini duyurmuştu.

pazartesini sabırsızlıkla bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aynı ama aynı Mesut'un transferi gibi oluyor. Oda çok iyi bir performans göstermiş ve ispanyol alman gazetelerde ilk transfer olacak denmiş sonra transferi şu gün açıklanır denmişti daha sonra imzalamıştı. Hayırlı olsun diyelim şimdiden. Oradaki basın anlayışı bizdeki kadar uçuk olmadığı için bu transfere bitti gözüyle bakıyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ronaldo ve Nuri benziyor dimi ya ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

31' Sevilla 0-2 Real Madrid (20' Sergio Ramos, 30' ronaldo

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

65' Sevilla 1-4 Real Madrid (60' Negredo | 20' Sergio Ramos, 30', 64' Cristiano Ronaldo, 41' Ricardo Kakà)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

6-1 devam ediyor maç +7 oldu sayelerinde yatmıştım zaten ilk yarı 0 demiştim 3 attılar Madride ne kadar sövsem azdır tek maçtan yattım...Ronaldo 4 gol atmış maşAllah...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sevilla 2-6 Real Madrid (60', 83' Negredo | 20' Sergio Ramos - 30', 64', 69', 74' Cristiano Ronaldo - 41' Ricardo Kakà)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Piatti'li Almeria küme düştü!
    İspanya'da La Liga'da önemli futbolcuları kadrosunda bulunduran Almeria, Getafe'ye kaybedince La Liga'ya veda etti. Takımda; Pablo Piatti, Albert Crusat ve Kalu Uche gibi oyuncuların akıbetinin ne olacağı sezon sonunda kesinlik kazanacak.

08 Mayıs 2011 Pazar - 11:42
    AA

La Liga'da dün akşam oynanan maçta Getafe'ye 2-0 yenilen Almeria, bir alt kümeye düşmesi kesinleşen ilk takım oldu.

La Liga'da 7 yıldır mücadele eden Almeria, dün akşam elde ettiği sonuçla üst üste 7. mağlubiyetini almış oldu ve ligin bitimine 3 hafta kala, düşme hattının 13 puan gerisinde son sırada yer aldı.

Almeria, La Liga'da şu ana kadar oynadığı 35 maçta 5 galibiyet, 11 beraberlik ve 19 mağlubiyet aldı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default "Türk çocukları neden Barça'da..."

Avea; KartalCell, FenerCell, GSMobile ve TrabzonCell markalarının ardından, Barcelona'nın da 'Türkiye Resmi Telekominikasyon İş Ortağı' oldu. FCB Medya ve Sponsorluktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Manel Arroyo i Perez, "'Türk çocukları, Türkiye'deki futbol takımlarında oynuyorlar, isimlerini duyuruyorlar, yıldız oluyorlar ama neden Barcelona'da oynamasınlar, bu imkana sahip olmasınlar" dedi.

08 Mayıs 2011 Pazar - 11:26
    AA

Avea, dünyanın en iyi futbol kulüplerinden FC Barcelona'nın (FCB) 2012-2013 sezonu sonuna kadar ''Türkiye Resmi Telekomünikasyon İş Ortağı'' oldu.

İş
    ortaklığı çerçevesinde Avealılar, FCB markalı ürünlere, FCB mobil içeriklerine, FCB'ye özel tarifelere ve diğer GSM hizmetlerine ulaşabilecek. Ayrıca Avea müşterileri, FCB'nin Camp Nou Standyumu'nda oynayacağı maçlara hediye bilet ve takım imzalı forma kazanma şansı yakalayacak.

Avea, aynı zamanda FC Barcelona işbirliği kapsamında yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. ''FCB Avea Camp-Türkiye'nin Minikleri, Dünyanın Yıldızları'' projesi kapsamında Türkiye Okul Sporları Federasyonu ve bağlı bulunduğu kurum olan Gençlik Spor Genel Müdürlüğü olmak üzere Türkiye'nin önde gelen spor kulüplerinin de desteğiyle Türkiye'den seçilecek ilköğretim çağındaki çocuklar, FC Barcelona tesislerinde Barcelona altyapı antrenörlerinden eğitim alma imkanı bulacak.

Avea Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir, iş ortaklığının tanıtımı dolayısıyla FC Barcelona'nın Camp Nou Stadyumu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, spor dünyasına ayrılan yıllık kaynağın 250 milyar
    dolar olduğunu, spor yapan ve izleyenlerin oluşturduğu endüstrinin ise 500 milyar doları bulduğunu ifade ederek, bugün dünya nüfusunun yüzde 70'inin sporla ilgilendiğini anlattı.

Akdemir, geçen yıl 45 milyar doları bulan spor alanındaki global sponsorluk pazarının 2012'de 60 milyar dolara çıkmasının beklendiğini kaydederek, bugün global sponsorluk anlaşmalarının yüzde 88'ini sporun oluşturduğunu, sponsorluk anlaşması sayısına göre bakıldığında ise telekomünikasyon sektörünün 5. sırada yer aldığını söyledi.

Avea'nın da Türkiye'deki spor yatırımlarıyla Türk futbolunun gelişimine ve marka değerine katkıda bulunduğunu dile getiren Akdemir, ''Sağladığımız destekle kulüplerimize önemli oranda kaynak yaratıyoruz. Bugün Avea'nın reklam bütçesi içerisinde futbolun payı yüzde 15'' dedi.

9 yıl önce Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a aynı anda sponsor olarak bir ilke imza attıklarını belirten Akdemir, Avea olarak bugün Fenerbahçe Spor Kulübü futbol takımının ana sponsoru, Galatasaray Spor Kulübü futbol takımı ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbol takımının da sponsoru olduklarını anımsattı.

''
    İŞ MODELİNİN SINIRLARINI TÜRKİYE DIŞINA TAŞIYORUZ''

Erkan Akdemir, Avea olarak Türkiye telekomünikasyon sektöründe yine bir ilke imza attıklarını, köklü geçmişi ve başarılarıyla bugün dünyanın en iyi futbol takımı olarak kabul edilen FC Barcelona'nın ''Türkiye Resmi Telekomünikasyon İş Ortağı'' olmanın gururunu yaşadıklarını dile getirirken, şunları kaydetti:

''Türkiye'deki futbol kulüpleriyle başlattığımız iş modelinin
    sınırlarını Türkiye dışına taşıyoruz. FC Barcelona'ya özel tarife ve diğer GSM hizmetlerini müşterilerimize sunuyoruz. Türkiye'deki futbol kulüpleriyle KartalCell, FenerCell, GSMobile ve TrabzonCell markaları altında başlattığımız iş modelinin sınırlarını Türkiye dışına da taşıyarak FC Barcelona ile de Barcelona'ya özel tarife ve diğer GSM hizmetlerini müşterilerimize sunuyor olacağız.''

Akdemir, bir soru üzerine, bu tür işbirlikleri için başka takımlarla da görüşmeleri olduğunu bildirdi.

FCB Medya ve Sponsorluktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Manel Arroyo i Perez de Barselona'nın resmi dili olan Katalanca yaptığı konuşmada, sporun; her iki ülkeyi, iki ülkenin hayallerini birleştirme gücüne sahip olduğunu gösterdiğini, önem verdikleri değerlerden bir tanesinin de bu tür anlaşmalar olduğunu vurguladı.

''KUPALARDAN ÇOK, YETİŞTİRDİĞİMİZ OYUNCULARIMIZI SAHADA GÖRMEK BİZİ MUTLU EDİYOR''

Perez, Türkiye'de gençlerle yapacakları projelerin kendilerini heyecanlandırdığını ifade ederek, ''Kupalar, şampiyonalar kazanmaktan çok, kendi yetiştirdiğimiz oyuncularımızı sahada görmek bizi mutlu ediyor'' dedi.

Türkiye'de futbolun şu anda çok önemli bir yere sahip olduğuna işaret eden Perez, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Türk çocukları, Türk gençleri, Türkiye'deki futbol takımlarında oynuyorlar, isimlerini duyuruyorlar, yıldız oluyorlar ama neden Barcelona'da oynamasınlar, bu
    imkana sahip olmasınlar? Bizim evimiz, sahamız olduğu için söylemiyorum. Neden Türkiye'deki çocuklar gelip dünyanın en iyi takımlarından, organizasyonlarından biri olan Barça'nın (FC Barcelona) birinci takımında, A takımında oynamasın? Avea tarafından bu imkanın sağlanması çok hoş. Bu işbirliği ile o çocukların oynaması için belki de ilk adımı attık. ''

Toplantıda Perez, FC Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola'nın futbolu bıraktıktan sonra takımda kimseye verilmemiş olan 4 numaralı formasını Akdemir'e hediye etti.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Valencia ve Sevilla gibi 2 güçlü takıma 6'şar gol at hem de deplasmanda. Fakat git kendi sahanda Zaragoza'ya yenil... Fark 5'e düşecekti off :/

Mesaj Yetkileri