Unal Aysalin bir gercegi bilmesi guzel yalniz , alt lige dussek Galatasaray stadini dolduramaz ama Alt ligdeki Fenerbahce yine de stadini doldurur.
Unal Aysalin bir gercegi bilmesi guzel yalniz , alt lige dussek Galatasaray stadini dolduramaz ama Alt ligdeki Fenerbahce yine de stadini doldurur.
yok bakabiliriz, şampiyonluğa oynamadığı zamandaki seyirci ortalamalarına , tt arena'nın ilk açıldığı zaman başarı yokken bomboş oynadığınız zamana , Fenerbahçe'nin taraftarı daha vefalı bu konularda , gerçeği saklamaya veya yönetimden stada getirtmek için hamlelere gerek yok.Beşiktaş da böyle bu konuda ama Galatasaray için aynısını söyleyemeyeceğim maalesef.
bazilari saracoglunun ilk acildigi zamani unutmus![]()
hayir sonradan modernlesmis olanini diyorum tek arena degil ki yeni açilan statlarda seyirci sorunu olur 1-2 aylik gibi
2 yıldır puan durumlarına baktığımızda zaten Fenerbahçe ligde bizim için yok ki.Gerek 9 puan olsun gerek 10 puan. Kendileri daha çok üçüncüler için bir rakip, bizim için değil.
Adamın söylemek istediği taraftar kitlesinin başarılar ve maç sonuçlarıyla doğru orantılı olduğunu anlatmak istemiş.Galatasaray bugün dolu tribünlere oynuyor yarın 10.sırada bitirsin ligi o zamanki sayı daha düşük olur.
Şu futbol ortamına bak.Futbolcuların yerinde olsam imkanım oldu mu giderim yurtdışına şu ortamda futbol mu oynanır rahat rahat? Her gün bir takımın yöneticisi,başkanı çıkıyor etrafa laf atıyor.Bugün Aysal konuşmuş yarın çıkar Fenerbahçeli yönetici bir şey der sonra bizden biri konuşur vs vs bunun sonu yok.Zaten yöneticilerinde,medyanın da bu tip şeyler işlerine geliyor.İsimlerini sürekli gündemde tutup çıkar sağlıyorlar.Olan yine bizim gibi taraftara oluyor.Forumlarda,kahvelerde millet birbirine laf sokmaya çalışıyor,sürekli bir gergin ortam.Mekanı cennet olsun gencecik bir kardeşimizi kaybedeli daha ne kadar oldu da unutup yine etrafa sallamaya başladık? Benim gözümde hiç bir yönetici,medya mensubu masum değil.Her şey tamamen çıkar ilişkisi,rant kapma çabaları.
Futbolcular sahada kavga ediyor,küfürleşiyor.Sonra bakmışsın aynı kişiyle gitmişler eğlenmeye.Taraftar da 1 ay bunları konuşuyor,herkes birbirini suçluyor sonuçta yine kimse kimseye düşüncesini dayatamayacağı için konu havada kalıyor.Başka bir zaman benzer olay olduğunda aynı konu açılıp 1 ay daha tartışılıyor.Sonuçta ne oluyor? Yöneticiler daha zengin,medya mensupları daha zengin,bunları zengin eden her maça para basıp giden taraftar ise sinir hastası oluyor.
Evet, bir kısım kişiler skor taraftarı. Bu ülkenin her takımında var. Sen bunu gelip gs taraftarı böyle dersen olmaz işte. İnsan hreyerde insandır. Fenerbahçe tarafındada var skor taraftarı Galatasray tarafındada. Galatasaray tarafındada daha çok diyemezsin buna. Dediğim gibi insan insandır. Aynı sever takımını.
Gelip burda Fenerbahçe 2. ligde stadı doldurur ama galatasaray süper ligde dolduramaz derse tepki alır tabiki. Sonrada çocukça tartışmayacam deyip gidemez. O zaman omesajı buraya yazmıcakdın kardeşim.
Siz bilmezsiniz.Şampiyonlar ligi diye bi lig var her şeyden farklı. Orda fener olsa ne olmasa ne.
Aynı mantık Galatasaray için de geçerli, biz de alt lige düşsek destek olma psikolojisi devreye girer ve stat dolar, Galatasaray ile rekabete giremeyecek üst ligde olan Fenerbahçe'nin doluluk oranı da düşer, hali hazırda bile full kapasite olmuyor Fenerbahçe'nin maçları. Şike sürecinin ilk senesinde reaksiyon verildi, bu sene o yoktu mesela.
Sen nerden biliyonki kaç maça gittin şampiyonlar liginde , televizyondan zaten herkes izleyebiliyor yanineyse kardeşim ben yazılan yazıyı açıkladım. Aynı olay tabi Fenerbahçe takımında da var hafta içi maçlarını bile düşük sayıda oynarken 2.ligte dahada az oynar yani bu büyük takımlarda başarı ve maç sonucuyla orantılı.Her takımda vardır bu.
Şampiyonlar ligi maçına gitmemem o maçların nasıl bi havada geçtiğini bilmediğim anlamına mı gelir? Saçmalama lütfen. Adam orda 2. ligde dahi biz doldururuz demiş biz orda adama tepkimizi koyuyoruz ordan atlıyosun sen, sonra gelmiş 2. ligdede fener dolduramaz demişsin. Ben ne yazıyorum sen ne yazıyosun. sanırım benim yazdıklarımı okumuyosun. iyi bak yukarıya ne demişim ben.
Bu arada 2003 yılında Şampiyonlar Liginde Juventus maçı vardı 2-0 kazanmıştık kralın golleriyle maç almanyada oynanmıştı belki hatırlarsın, o ara almanyada bulunmam sebebiyle o maça gitmiştim biliyorum havasını yani. Sormuşsun. cevaplayayım
Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk
yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra
yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk
büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,
adı konamaz... "
Galatasaray kendini o kadar büyük kulup olarak görüyorki.Dev aynısından bakmaktan etrafına bakamıyor..
Fenerbahce şu ligde olmasaydı ligi kimse izlemezdi..
Bu lig izleniyorsa Fenerbahce sayesinde izleniyor.Fenebrahce olmasa konuşucak bir şeyiniz bile yok.
"Fenerbahçe Cumhuriyeti" , "Fenerbahçe Türkiye'dir" , "Fenerbahçe olmasa diğer takımlar bir hiçtir,bu lig izlenmez" "En çok taraftar bizde" "En büyük biziz" , "Biz kimi istersek alırız" "En büyük taraftar bizde" cümleleri hortladı yineTaraftarlar bu tarz yorumları hangi kafayla yazıyorlar yıllardır çözemedim.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Evet. Biz maç izlemek için Avrupa maçlarında stadı dolduruyoruz. Malum ligde maçı değil hakemi izlemek zorunda kalıyoruz. Ayrıca amacımız Türk olmayan takımları yenmek. Bu lig bunun için bir araç sadece.
@petrol_fb12
Fenerbahçe büyüklüğünün ne büyüklüğü ortaya çıktı da yazınca uyarı/ceza alıyoruz. Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovuyorlar ne yaparsın.
Vuhuu ortam yine şenlendi
Bir de şunu ekliyim petrol kendi tezini kendin çürütüyorsun be paşam![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Pires Galatasaray a dava açmış. Davadan sonuç ne çıkar bilmem ama adam zamanında gs ile sözleşme imzalamış ciddi ciddi, o kadar çıkıyordu adı boşuna değilmiş
http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17110.php