Sayfa 401 / 578 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501 ... SonSon
12,001 ile 12,030 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Unal Aysalin bir gercegi bilmesi guzel yalniz , alt lige dussek Galatasaray stadini dolduramaz ama Alt ligdeki Fenerbahce yine de stadini doldurur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Unal Aysalin bir gercegi bilmesi guzel yalniz , alt lige dussek Galatasaray stadini dolduramaz ama Alt ligdeki Fenerbahce yine de stadini doldurur.
    O lafı aldın buraya getirdin ya helal olsun, bravo
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Vaay, seyirci ortalamasına bakmıyorsun sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Vaay, seyirci ortalamasına bakmıyorsun sanırım
    yok bakabiliriz, şampiyonluğa oynamadığı zamandaki seyirci ortalamalarına , tt arena'nın ilk açıldığı zaman başarı yokken bomboş oynadığınız zamana , Fenerbahçe'nin taraftarı daha vefalı bu konularda , gerçeği saklamaya veya yönetimden stada getirtmek için hamlelere gerek yok.Beşiktaş da böyle bu konuda ama Galatasaray için aynısını söyleyemeyeceğim maalesef.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bazilari saracoglunun ilk acildigi zamani unutmus

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bazilari saracoglunun ilk acildigi zamani unutmus
    1930larda miydi ?
    Reenkarnasyon olup geleyim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hayir sonradan modernlesmis olanini diyorum tek arena degil ki yeni açilan statlarda seyirci sorunu olur 1-2 aylik gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    hayir sonradan modernlesmis olanini diyorum tek arena degil ki yeni açilan statlarda seyirci sorunu olur 1-2 aylik gibi
    Zaten sonradan verildi isim de boyle yazmak yerine dalga gecer gibi yazarsaniz ben de ayni launalilikte cevap veriyorum iste , stad tamamlandiginda sanirim ilk mac galatasarayla acilis maci ve seyirci ortalamasi 50.000 .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fener ligde değil diye maça gitmicez he mantığına hayran kaldım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

2 yıldır puan durumlarına baktığımızda zaten Fenerbahçe ligde bizim için yok ki. Gerek 9 puan olsun gerek 10 puan. Kendileri daha çok üçüncüler için bir rakip, bizim için değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    fener ligde değil diye maça gitmicez he mantığına hayran kaldım
    yalnız bunu söyleyen Ünal Aysal , ben değilim , neyse ben fikirlerimi yazdım , çocukça muhabbetlere girmiycem , varsa argümanı vb.si olan gelir yazar , yanlış bildiklerimize eyvallah der düzeltir , doğru bildiklerimizi savunmaya devam ederiz.

12. Default

Adamın söylemek istediği taraftar kitlesinin başarılar ve maç sonuçlarıyla doğru orantılı olduğunu anlatmak istemiş.Galatasaray bugün dolu tribünlere oynuyor yarın 10.sırada bitirsin ligi o zamanki sayı daha düşük olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şu futbol ortamına bak.Futbolcuların yerinde olsam imkanım oldu mu giderim yurtdışına şu ortamda futbol mu oynanır rahat rahat? Her gün bir takımın yöneticisi,başkanı çıkıyor etrafa laf atıyor.Bugün Aysal konuşmuş yarın çıkar Fenerbahçeli yönetici bir şey der sonra bizden biri konuşur vs vs bunun sonu yok.Zaten yöneticilerinde,medyanın da bu tip şeyler işlerine geliyor.İsimlerini sürekli gündemde tutup çıkar sağlıyorlar.Olan yine bizim gibi taraftara oluyor.Forumlarda,kahvelerde millet birbirine laf sokmaya çalışıyor,sürekli bir gergin ortam.Mekanı cennet olsun gencecik bir kardeşimizi kaybedeli daha ne kadar oldu da unutup yine etrafa sallamaya başladık? Benim gözümde hiç bir yönetici,medya mensubu masum değil.Her şey tamamen çıkar ilişkisi,rant kapma çabaları.

Futbolcular sahada kavga ediyor,küfürleşiyor.Sonra bakmışsın aynı kişiyle gitmişler eğlenmeye.Taraftar da 1 ay bunları konuşuyor,herkes birbirini suçluyor sonuçta yine kimse kimseye düşüncesini dayatamayacağı için konu havada kalıyor.Başka bir zaman benzer olay olduğunda aynı konu açılıp 1 ay daha tartışılıyor.Sonuçta ne oluyor? Yöneticiler daha zengin,medya mensupları daha zengin,bunları zengin eden her maça para basıp giden taraftar ise sinir hastası oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Adamın söylemek istediği taraftar kitlesinin başarılar ve maç sonuçlarıyla doğru orantılı olduğunu anlatmak istemiş.Galatasaray bugün dolu tribünlere oynuyor yarın 10.sırada bitirsin ligi o zamanki sayı daha düşük olur.
    Evet, bir kısım kişiler skor taraftarı. Bu ülkenin her takımında var. Sen bunu gelip gs taraftarı böyle dersen olmaz işte. İnsan hreyerde insandır. Fenerbahçe tarafındada var skor taraftarı Galatasray tarafındada. Galatasaray tarafındada daha çok diyemezsin buna. Dediğim gibi insan insandır. Aynı sever takımını.
    Gelip burda Fenerbahçe 2. ligde stadı doldurur ama galatasaray süper ligde dolduramaz derse tepki alır tabiki. Sonrada çocukça tartışmayacam deyip gidemez. O zaman omesajı buraya yazmıcakdın kardeşim.

Siz bilmezsiniz.Şampiyonlar ligi diye bi lig var her şeyden farklı. Orda fener olsa ne olmasa ne.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynı mantık Galatasaray için de geçerli, biz de alt lige düşsek destek olma psikolojisi devreye girer ve stat dolar, Galatasaray ile rekabete giremeyecek üst ligde olan Fenerbahçe'nin doluluk oranı da düşer, hali hazırda bile full kapasite olmuyor Fenerbahçe'nin maçları. Şike sürecinin ilk senesinde reaksiyon verildi, bu sene o yoktu mesela.

16. Default

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Evet, bir kısım kişiler skor taraftarı. Bu ülkenin her takımında var. Sen bunu gelip gs taraftarı böyle dersen olmaz işte. İnsan hreyerde insandır. Fenerbahçe tarafındada var skor taraftarı Galatasray tarafındada. Galatasaray tarafındada daha çok diyemezsin buna. Dediğim gibi insan insandır. Aynı sever takımını.
    Gelip burda Fenerbahçe 2. ligde stadı doldurur ama galatasaray süper ligde dolduramaz derse tepki alır tabiki. Sonrada çocukça tartışmayacam deyip gidemez. O zaman omesajı buraya yazmıcakdın kardeşim.

Siz bilmezsiniz.Şampiyonlar ligi diye bi lig var her şeyden farklı. Orda fener olsa ne olmasa ne.
    Sen nerden biliyonki kaç maça gittin şampiyonlar liginde , televizyondan zaten herkes izleyebiliyor yani neyse kardeşim ben yazılan yazıyı açıkladım. Aynı olay tabi Fenerbahçe takımında da var hafta içi maçlarını bile düşük sayıda oynarken 2.ligte dahada az oynar yani bu büyük takımlarda başarı ve maç sonucuyla orantılı.Her takımda vardır bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Sen nerden biliyonki kaç maça gittin şampiyonlar liginde , televizyondan zaten herkes izleyebiliyor yani neyse kardeşim ben yazılan yazıyı açıkladım. Aynı olay tabi Fenerbahçe takımında da var hafta içi maçlarını bile düşük sayıda oynarken 2.ligte dahada az oynar yani bu büyük takımlarda başarı ve maç sonucuyla orantılı.Her takımda vardır bu.
    Şampiyonlar ligi maçına gitmemem o maçların nasıl bi havada geçtiğini bilmediğim anlamına mı gelir? Saçmalama lütfen. Adam orda 2. ligde dahi biz doldururuz demiş biz orda adama tepkimizi koyuyoruz ordan atlıyosun sen, sonra gelmiş 2. ligdede fener dolduramaz demişsin. Ben ne yazıyorum sen ne yazıyosun. sanırım benim yazdıklarımı okumuyosun. iyi bak yukarıya ne demişim ben.

Bu arada 2003 yılında Şampiyonlar Liginde Juventus maçı vardı 2-0 kazanmıştık kralın golleriyle maç almanyada oynanmıştı belki hatırlarsın, o ara almanyada bulunmam sebebiyle o maça gitmiştim biliyorum havasını yani. Sormuşsun. cevaplayayım

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    yazı fontları büyük ihtimal değişecek yeni sezonda, bekle sezonu öyle yazdır.
    doğru söylüyosun. Ama bu fontlarda çok hosuma gidiyodu kesik kesik

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk
    yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra
    yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk
    büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,

adı konamaz... "

Galatasaray kendini o kadar büyük kulup olarak görüyorki.Dev aynısından bakmaktan etrafına bakamıyor..

Fenerbahce şu ligde olmasaydı ligi kimse izlemezdi..

Bu lig izleniyorsa Fenerbahce sayesinde izleniyor.Fenebrahce olmasa konuşucak bir şeyiniz bile yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Dev aynısından bakmaktan etrafına bakamıyor..
    Bu laftan sonra kullandığın kelimeler de ayrı bir ironi.

Bu arada Burak Yılmaz açıkça takımda kalacağını ima etmiş bence;

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

"Fenerbahçe Cumhuriyeti" , "Fenerbahçe Türkiye'dir" , "Fenerbahçe olmasa diğer takımlar bir hiçtir,bu lig izlenmez" "En çok taraftar bizde" "En büyük biziz" , "Biz kimi istersek alırız" "En büyük taraftar bizde" cümleleri hortladı yine Taraftarlar bu tarz yorumları hangi kafayla yazıyorlar yıllardır çözemedim.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007

Evet. Biz maç izlemek için Avrupa maçlarında stadı dolduruyoruz. Malum ligde maçı değil hakemi izlemek zorunda kalıyoruz. Ayrıca amacımız Türk olmayan takımları yenmek. Bu lig bunun için bir araç sadece.

@petrol_fb12
    Fenerbahçe büyüklüğünün ne büyüklüğü ortaya çıktı da yazınca uyarı/ceza alıyoruz. Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovuyorlar ne yaparsın.

adı konamaz... "

Galatasaray kendini o kadar büyük kulup olarak görüyorki.Dev aynısından bakmaktan etrafına bakamıyor..

Bu lig izleniyorsa Fenerbahce sayesinde izleniyor.Fenebrahce olmasa konuşucak bir şeyiniz bile yok.
    Allah başka dert vermesin size ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vuhuu ortam yine şenlendi

Bir de şunu ekliyim petrol kendi tezini kendin çürütüyorsun be paşam
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

adı konamaz... "

Bu söylediklerini kendin inanmadın ki gelip biz inanalım

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Pires Galatasaray a dava açmış. Davadan sonuç ne çıkar bilmem ama adam zamanında gs ile sözleşme imzalamış ciddi ciddi, o kadar çıkıyordu adı boşuna değilmiş

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17110.php

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ünal Aysal Farkında olayın Ben başka bir şey demiyorum.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Bu arada Burak Yılmaz açıkça takımda kalacağını ima etmiş bence;

Trabzon için öldürdüğü günleride biliriz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En azından olayları doğru yollarla kamuoyu ile paylaşıyoruz.Yalan, montaj görüntülerle basın toplantıları düzenleyip milyonları kandırmaya çalışımıyoruz.

adı konamaz... "

Vay arkadaş neymiş bu Fenerbahçe

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

adı konamaz... "

Ağzına sağlık kardeş. Herkesin farkında olduğu ama kimsenin söyleyemediği gerçekleri cesurca söylemişsin. İçtenlikle kutluyorum seni
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Trabzon için öldürdüğü günleride biliriz
    Adam bizde oynasın istiyoruz.Giderse kimse niye gitti demez çünkü giderse Türk futbol tarihinin en büyük bonservis bedeli ile ayrılacak
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri