Gecseler bile ilk senesi Championshipe duserler
Gecseler bile ilk senesi Championshipe duserler
Stoke City Başkanı Peter Coates yaptığı açıklamada Tuncay Şanlı'nın son yaşadığı olaylara rağmen kulüpte geleceğinin olduğunu düşündüğünü belirtti.
Stoke City Başkanı, Tuncay'a sahip çıktı. Stoke City Başkanı Peter Coates, geçtiğimiz yaz döneminde 5.7 milyon avro karşılığında Middlesbrough'dan Stoke City'e transfer olan Tuncay Şanlı'nın kulüpte önemli bir rol alacağına inandığını söyledi.
Son olarak Hull maçında oyuna sonradan dahil olan Tuncay sahada 7 dakika kalmış, Abdoulaye Faye'nin oyundan atılmasının ardından teknik direktör Tony Pulis tarafından oyundan çıkarılmıştı.
Oyundan çıkarıldıktan sonra doğrudan doğruya soyunma odasına giden Tuncay ile bir sorun yaşamadıklarını belirten Başkan Coates, "Diğer oyuncular gibi o da oynamak istiyor. Bu tür olaylar her zaman yaşanılabilir. Eminim Tuncay daha iyi olacaktır. Kadromuzda rekabet var ve herkes yerini hak etmek durumunda. Ona ayrı bir tutum göstermemiz mümkün değil" diye konuştu.
Tuncay'ın şanssız bir olay yaşadığını söyleyen Başkan Peter Coates, "Geleceği düşünmeli ve bu durumu güzel bir şekilde çözüme kavuşturmalıyız. Tuncay sabırlı olması gerekir. Pulis onu takıma dahil edecektir" dedi.
Tuncay'a sahip olduklarından dolayı memnun olduklarını ifade eden Coates, teknik direktör Pulis'in Tuncay için uygun bir pozisyon bulacağına inandığını ve milli oyuncunun gelecekte kendileri için önemli bir oyuncu olacağına inandığını söyledi.
Son olarak takımın durumu hakkında açıklamalar yapan Başkan Peter Coates, taraftarların huzursuz olduğunu bildiklerini ve bazı işlerin insanların beklediğinden daha geç gerçekleşebileceğini söyledi. Başkan, sahaya kazanmak için çıktıklarını bunun için de antrenör Pulis'in sahaya en iyi onbir sürdüğünü, onun yaptığı değişikliklerin normal karşılanması gerektiğini sözlerine ekledi.
Chelsea menajeri Carlo Ancelotti, Londra'daki hayatından çok memnun olduğunu belirti.
Chelsea menajeri Carlo Ancelotti, Marcelo Lippi'nin yerine İtalya milli takımına gitme gibi bir niyetinin bulunmadığını söyledi.
Ancelotti ve Capello'nun, Dünya Kupası'ndan sonra yeni bir teknik direktörle çalışacak olan İtalya federasyonun gündeminde oldukları konuşuluyordu.
Lippi'nin İtalya milli takımının ardından Juventus'un başına geçeceği konuşulurken, adı Gök Maviler'le anılan Ancelotti konuyla ilgili, "Londra'da çok mutluyum. Üç yıllık kontratım var ayrıca burayı ve İngiliz futbolunu seviyorum" diye konuştu.
Sözlerine devam een tecrübeli hoca, "Sonuçlar oldukça iyi. Ligde 12 maçın 10'unu kazandık. Şampiyonlar Ligi'nde de her şey yolunda" dedi.
İngiltere'deki futbol dışı hayatına da değinen Ancelotti, "Buranın mutfağından büyülendim, özellikle de kahvaltılarından. Jambonlarının müptelası oldum" diyerek sözlerini noktaladı.
Inter'in eski teknik patronu Roberto Mancini, Premier Lig'de çalışmak istediğini belirtirken, Cassano'nun milli takımda yer alması gerektiğini söyledi.
Inter'in eski teknik direktörü Roberto Mancini, yaptığı açıklamalarda Cassano'ya olan hayranlığını dile getirirken, Premier Lig'de görev almak istediğini ifade etti.
Italia 1'e konuşan Mancini, "Inter'den ayrıldıktan sonra 3-4 takımdan teklif aldım. Fakat ben Premier Lig'de çalışmayı istiyorum" ifadelerini kullandı.
İtalya basınını son günlerde meşgul eden Antonio Cassano'nun milli takıma çağırılmaması konusuna da değinen tecrübeli teknik adam, "Cassano çok yetenekli bir isim. Inter'de çalışırken O'nu transfer etmek istemiştim" dedi.
Roberto Mancini, "İtalya Milli Takım Teknik Direktörü olsaydınız hangi 11'i sahaya sürerdiniz?" şeklindeki soruya ise, "Buffon, Zambrotta, Nesta, Barzagli, Grosso, Pirlo, De Rossi, Gattuso, Cassano, Toni, Totti" şeklinde cevap verdi.
Son günlerde adı Manchester City ile anılan Arjantinli yıldız, Manchester United'da forma giymek istediğini dile getirdi.
Benfica'nın parlayan yıldızı Angel Di Maria, gönlünde yatan kulübün Manchester United olduğunu ifade etti.
Chelsea, Liverpool, Manchester City ve Manchester United gibi birçok Premier Lig kulübünü peşinde koşturan 21 yaşındaki yıldızın kontratında, 40 milyon avro karşılığında serbest kalma maddesi bulunuyor.
The News of the World'e konuşan Di Maria, "13-14 yaşımdan beri, aileme en büyük hayalimin bir gün Manchester United'da forma giymek olduğunu söylüyorum. Old Trafford'da oynamayı çok isterim" ifadelerini kullandı.
2007 yılında Arsenal'e transferi son anda iptal olan genç yıldız, bu konu hakkında, "Arsenal ile görüşmelerde tam olarak neler yaşandığını bilmiyorum. Orada oynamak için çok heyecanlanmıştım, fakat olmadı" şeklinde konuştu.
Bu adam Euro lig maçında izledim. Neler yapmadı ki? Enfes oynadı. Çok yetenekli ve klas bir adam.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
İngiliz ekibi Manchester City'nin yeni transfer hedefi Milan'ın orta saha oyuncusu Gennaro Gattuso...
Manchester City, transfer hedefi olarak İtalyan Gennaro Gattuso'yu seçti.
The Daily Mirror'a göre Gattuso İtalya'nın Dünya Kupası kadrosunda yer alma şansını arttırabilmek için Milan'dan ayrılabilir. Bu transferin de önümüzdeki Ocak ayında gerçekleşebileceği belirtiliyor.
Eski Rangers oyuncusunun teknik direktör Leonardo ile iyi anlaşamadığı biliniyor. Milan'da geçirdiği on yılın ardından İtalyan oyuncu takımdan ayrılmayı düşünüyor.
Yayınlanan haberde Gattuso'nun ingilizce bilmesi ve eşinin İskoçya doğumlu olması sebebiyle İngiltere'ye kolaylık adapte olabileceği ifade edilirken iki kulübünde bu transfer hakkında iletişimde olduğu iddia ediliyor.
Chelsea'li yetkililerin, Agüero'nun menajeriyle bir görüşme yaptıkları ve anlaşmanın büyük ölçüde gerçekleştiği iddia edildi...
Atletico Madrid'in adı son günlerde sıkça Chelsea ile anılan Arjantinli yıldızı Sergio Agüero'nün, İngiliz ekibine olan transferinin yazın gerçekleşeceği iddia edildi.
The Telegraph'ın haberine göre, Chelseali yetkililerin genç yıldızın menajeri Bruno Satin ile bir görüşme yaptıkları belirtildi. İngiliz ekibinin, Atletico Madrid'e ise bonservis bedeli olarak 45 milyon avro ödeyeceği iddia edildi.
Bu transfer geçekleşirse, İngiltere'nin en pahalı transferi olarak tarihe geçecek. Şu anki rekor ise Manchester City'nin elinde bulunuyor. City, Robinho'yu 40 milyon avro karşılığında transfer etmişti.
Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery'yi istediği de biliniyor.
goal.com
İngiltere Milli Takımı'nın golcü ismi Wayne Rooney, Milli Takım Menajeri Fabio Capello hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.
İngiltere Milli Takımı ve Manchester United'ın golcü oyuncusu Wayne Rooney, Fabio Capello'yu değerlendirdi.
Rooney, İtalyan menajerin bir hayli korkutucu olabildiğini belirtti.
The Sun'a konuşan Rooney, "Koridorda yanınızdan yürüyerek geçtiğinde veya size baktığınızda onun ne kadar önemli birisi olduğunu anlıyorsunuz. Capello'nun kendine has bir aurası var" dedi.
Yetenekli golcü, "Bazen yanınızda olmasa bile isminin geçmesi korkutucu olabiliyor" derken milli takım kampında yaşananlara da değindi.
Eski Evertonlı golcü, milli takım kampına futbol için gittiklerini, orada özel hayata konuşmak için bulunmadıklarını sözlerine ekledi.
24 yaşındaki golcü İtalyan menajerin felsefesini şöyle anlattı:
"Eğer iyi oynamamışsanız kim olduğunuzun bir önemi yok, yerinizi kaybedersiniz. Bu kadar basit."
Ağzı olan konuşuyor
Potansiyeli olan iyi bir oyuncu
Liverpool'e zarf atıyor :P . . .
Sunderland 1-0 Arsenal
Gol: Darren Bent (71')
Premier Lig'de geçtiğimiz hafta Wolverhampton'u 4-1'lik skorla mağlup eden Arsenal, Sunderland karşısında sürpriz bir yenilgi aldı.
İlk yarısı temposuz geçen mücadelede gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle girdiler.
İkinci yarıda biraz daha üstün gözüken taraf ise Sunderland oldu. Ev sahibi, 71. dakikada Campbell'in kullandığı kornerde altı pas içinde topu önünde bulan Bent, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol, aynı zamanda karşılaşmanın sonucunu belirledi.
Arsenal, puanını 26'ya yükseltirken, Sunderland de 20 puana ulaştı.
Aston Villa zor kurtuldu
Burnley 1-1 Aston Villa
Goller: Caldwell (9') / Heskey (87')
Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Aston Villa, Burnley deplasmanında bir puanı son dakikalarda bulduğu golle kurtardı.
İlk yarıda ev sahibi üstün olan taraf olurken, 9. dakikada Caldwell'in golü Burnley'i öne geçirdi ve ilk 45 dakika bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda Aston Villa biraz daha toparlanmış gözükse de yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. 87'de Heskey, beraberliği getiren golü kaydetti ve karşılaşma 1-1 sona erdi.
Aston Villa, aldığı beraberlikle puanını 23'e yükseltirken, Burnley de 18. puanını aldı.
Premier Lig'de bugün oynanan diğer karşılaşmalardan alınan diğer sonuçlar ise şöyle:
Birmingham 1-0 Fulham
Hull City 3-3 West Ham
İnsafın yok mu Tottenham: 9-1
İngiltere Premier Lig'de 13. hafta mücadelesinde inanılması güç bir sonuç ortaya çıktı. Tottenham evinde konuk ettiği Wigan'ı 9-1'le adete topa tuttu. White Hart Line'da ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Tottenham ikinci yarıda tam 8 gol attı ve tarihi bir skor ortaya çıktı. Londra ekibinin golleri 9. dakikada Crouch, 51, 54, 58, 69 ve 87. dakikalarda Defoe, 64. dakikada Lennon, 90. dakikada Kranjcar ile 88. dakikada Kirkland (kendi kalesin)'den gelirken, Wigan'ın tek golü 57. dakikada Scharner'den geldi.
Tottenham'da Defoe attığı 5 golle maçın yıldızı oldu.
Bu galibiyetle Tottenham puanını 25'e yükseltirken, Wigan 14 puanda kaldı.
22.11.2009
Kaynak : Sporx.com
Bence büyük bir şike dönmüş olabilir bu maçtaben paylaşcaktım ama siteye giremedim nedense...
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Tottenham sahasında Wigan'ı 9-1 yenmiş.Defoe'de 5 gol atmış maçta..![]()
tottenham'da iyi oyuncular var ama bu defoe fm'de çok kötü yaww
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bu ne yav şaka gibi![]()
Çok fena yapmış Tottenham.. Yazık yaa..![]()
Bu kadar gol attılır mı Tottenham, 2009/2010 sezouna ait Avrupa'da ki en çarpıcı sonucu şimdiden elde etti. İngilizlerin sistem güzel bulduğunu atıyorlar. Defoe helal olsun 5 gol attı.
9 gollü bir galibiyet baya ilginç. Daha da ilginci 9 golün 1 tanesinin ilk yarıda 8 tanesinin ise ikinci yarıda gelmesi. 5-6 dakikaya 1 gol düşüyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
5 dakikada bir goL oLmuş.Bu maç denk geLmezki.
Bizim haLimiz yine aynı.Manuda 3Ledi...
O maç inceLenmeLi bence. Wigan kaLeci tam komedi. Bütün topLarda dikkat edin hep ters noktaya saLıyor kendisini. Bence bir durum var. Şaka gibi resmen.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
FM'de olsa bu ne biçim oyun dersiniz.Fransa'da 5-5 biter maç 10 gol olur, burada 9-1 biter 10 gol olur.
Gollerin çoğunun çaprazdan girip çekilen şutlarla birbirinin kopyası olması da enteresan.
"YÜCE ATATÜRK"
Hayır şimdi bana garip geLen Defoe nin goLLerinde Defoe hep sağ çaprazdan giriyor kaLeci açıyı kapatayım diye kendine göre soLa geçiyor sonra Defoe şu atıyor kaLeci yine kendine göre soL tarafa uçuyor. Yahu 1-2-3 hepsinde de aynı şey oLmaz ki.
Adam 30 metreden frikik atıyor topu tutuyor, sanki kendi içeri atıyor gibi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tuncay'da son maçta 6 dakika görev alarak göğsümüzü kabarttı.![]()
7 kez topla buluşmuş, 2-3 kez al gülüm ver gülüm yapmışlar.Bu çocuk cidden yazık ediyor kendine yahu. Devre arasında da zaten Fenerbahçe kiralar muhtemelen.