Ben yine de Gökhan Gönül seviyesine çıkacağını zannetmiyorum maaşının. En fazla 1.5m€'ya yeniler.
Ben yine de Gökhan Gönül seviyesine çıkacağını zannetmiyorum maaşının. En fazla 1.5m€'ya yeniler.
kemiksiz 1.5 yada 2 yi rahat kabul eder yurt dışında da o parayı vermezler ( heleki bir bek oyuncusuna, ve epl geçmişi olmayan birine) malum vergi dolayısıyla
2M€+maç başılar ile halledilir diye düşünüyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
sabri galatasarayda yillik 1.25M USD + macbasi aliyor![]()
Bence buda fazla olur. Gökhan'ın belli bir istikrarı var. Kendini ispatlamış. Aldığı paranın her sene hakkını veriyor. Ama Caner daha bu sene biraz birşeyler yaptı. Önceleri nasıl oynadığını görüyorduk. Bence 1.7 - 2 milyon € arası + maç başı maaş teklifi yapılmalı yoksa eyvallah.
2,5 Milyon Euro diye okudum, benim tahminim de 2 - 2,5 arası anlaşılır ki bu sezonki performansıyla bunu hak ediyor.
http://www.sporxtv.com/futbol/yunani...aSXTVQ53681SXQ
bizim bacaksız gene gol atmış.bir kerede farklı gol atsa
Tebrikler FB, maçın başından sonuna kadar üstün oynadık ve şampiyon olduk. İnş. akşam bir tane daha alıcaz..
Erkek voleybolu gibi takım branşlarında ülkece en zayıf olduğumuz branşta böyle bir şampiyonluk çok muazzam bence. Ayrıca salonu dolduran taraftarlarımızla gurur duyuyorum. Şampiyonluğun ardından yapılan tezahüratlar çok güzeldi. Ali İsmail unutulmayacak, ona ve diğer gençlerimize yapılanlar unutulmayacak, unutturulmayacak.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Diğer şampiyonluk da aynı, aynı kupayı aynı gün iki branşta da aynı takım kazanıyor, bu gururu, mutluluğu bize yaşatanlara teşekkürler.
"YÜCE ATATÜRK"
Bugün günlerden Fenerbahçe oldu.![]()
Tarihi bir başarıdır. Kolay kolay görmeyiz böyle bir olayı bir daha. Bence dünya da gündem olmalı![]()
Helal olsun hepsine. Çok iyiydik
Tebrik ederim bayanları ve erkekleri, büyük başarı. Sıra bizde. Beşiktaş'ın bayanları da alacak inşallah kupayı.![]()
1 saat arayla 2 şampiyonluk alan başka takım var mıdır acaba?
Captain bırakacak haberleri var her yerde bu doğru mu?
Çok özledim yemin ediyorum. 10 numara Aleeeex denilmesini özledim.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
sezon sonunda bırakıyormuş
büyük kaptan
Bu adamı incittik, üzdük ve ağlatarak yolladık. Bizde ağladık, rakip taraftarlar da üzüldü.
Kısacası bu adam futbolu bırakıyorsa artık küslük falan bir kenara konulup en kral veda töreni yapılmalı. Fenerbahçe kulübünün adına yakışan bu olur çünkü.
Bırakması beni açık konuşayım çok üzdü. Biz onun golleri ile büyüdük o attı, biz sevindik. Hele ki bu ülkeden gönderilişi hala dün gibi aklımda ya neyse onu yapanlara kocaman bir yazıklar olsun!
Şimdi bu yapılanlar düzeltilemez ama bu taraftarın ve Alex'in gönlü bir nebze olsun alınabilir. Fenerbahçe kulübünden bu vefa borcunu ödemek için bir hamle bekliyorum.
Ayrıca net bir şekilde görülüyor ki siz kovsanız bile bazıları bu ülkeden gitmiyor. Alex de böyle bir insan hiç bir zaman bırakmadı bizi. Kocaman bir taraftar olarak Fenerbahçe'nin yanında olmaya devam etti.
Seni seviyoruz Kaptan!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Büyük kaptan futbolu bırakıyor sezon sonunda taraftarlar hastag yapıyorlar:
#AlexdeSouzaFutboluFenerbahçedeBıraksın
Gerçekten Alex tipik klasik 10 Numaraların dünyadaki son örneklerindendi..
simdi maclari izliyorum ama sadece taraftarlik gudusuyle, sonra ozetlere bile bakmiyorum cogu zaman. alexli fener baskaydi gercekten, simdi mac izlerken hep onun eksikligini hissediyorum sahsen. zekasi, durusu, futbolu hepsi 10 numara bir adamdi. yeri zor dolar.
Bir futbolcudan çok daha ötesi Alex. Gönderiliş süreci hala insanın aklına gelince üzüntü yaratıyor. Yönetimden herhangi bir jest gelmese bile taraftar en kral jesti yapar kaptana merak etmeyin.![]()
Erdoğan Twitter'ı önceden kapatsaydı Alex Twitter'a giremeyecekti ve hala Fenerbahçe de olacaktı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Turk futbolunun ne kadar illet ne kadar nankör oldugunun gostergesi iki futbolcudan biri alex digeri de hagi. Hagi derbide stadta olacak keske alex de gelseydi yanyana izleselerdi.
Jübilesi Kadıköy'de olmalı kesinlikle Fenerbahce-Coritiba maçı güzel olur.
A.Yıldırım başkanken jubile maçı bence zor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı