Evet fanatik kardeş hoşgeldin, biz misafirleri sevmeyiz ama nedense hala bir misafir var orada kimsen çabuk gel....![]()
Evet fanatik kardeş hoşgeldin, biz misafirleri sevmeyiz ama nedense hala bir misafir var orada kimsen çabuk gel....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Merak etme misafir üyelik beleş tırsma.Reklam mesajları da gelmiyor üstelik birsürü dosya var sitede onları da indirebilirsin çekinme
misafire giriş mi yaptırıcaklar aga![]()
2 Misafir Oldu - misafirler Atiz Atiz Orada Durmayın Tepemi Attırmayın HAAAGiriş Yapın Bakıim
aga 3 misafir oldu: uleee
fenerbahçe1907 bi teşekkür etemeden msn den uçmuş gitmişsin....
bu arada guşluk milleti inter i 3-2 yendim....
Onlara şimdi nereye GirDesen GirerlerOriginally Posted by crazy_engin88
![]()
E bende geldim. Şimdiden hoşbuldukBugün kalabalık anlaşılan
![]()
gel ne olursan ol gene gel...
guşluk herkese açık..![]()
arkadaslar su misafirlere bişey söyleyin giriş yapsınlar yoksa olay cıkarırım bilirsiniz beni agresifim,asabiyim,macoyum ortalığı dağtırım
3 Mİsafİr Üye Olun Muhabbet Var Burda![]()
bence o misafirleden biri serhat.Misafirler size sesleniyorum. Bu son uyarımdır hemen kendi iyiliğiniz açısından foruma giriş yapınız yoksa başınıza ne geleceğini ben bile tahmin edemiyorum...
![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tebrikler baron sana da bu yakışır zaten.
Ben de fmdeydim denizliyle maçım var adamlar Legrottallie'yi almışlar.30 yaşında haftalık 3.100 pound'a anlaşmışlar.
Bu arada 300. sayfaya yaklaşıyoruz heyecanlandım bir an görünce.
Misafirler Giriş Yapın - Yoksa Guşlukta Canpazarı Olur - Fb_1907 Racon kesmio - guş Kafası Kesio Ona Göre![]()
misafirler üye olmazsanız sol campbell stam jan koller e kırdırtırım sziD:
eet misafirler eser dotu söylüyo ben gus kafası keserim ve bundan cok zevk alırım daha öncede sabıkam var tam 1456 kere siteden atldım gus kafası kestim die yok neymiş yacru guslara kötü örnek oluyomusum hade beOriginally Posted by eser3131
![]()
Bakın bu son uyarım artık gerekenleri yapmak zorunda kalacağım hadi giriş yapın artık...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Arkadaşlar Ben Gs ye Van den Borre yi Aldım Anderlecht ten Sizce 2 Sene Sonra Özellikleri Fırlarmı - Daha 18 ine Geçen Ay Girdi- 1.Sezon Kasım Ayındayım Crazy_engin ile Network oynuoz - van den borre yi Takımına Alan varsa Biraz Bahsederse Sevinirim Anthony Van den borre
aa bak gene oradalar ulen çağırıyom şimdi rigorio ceni yi adamları topluyor geliyoz bekleyin oradaD
:
Acaba misafirler doğru değil mi ..? Sallamasyon olmasın da![]()
gözleri korktu çocukların daha giriş yaparlarmı allahtan erken davrandım![]()
Misafir görünümlü kuşlar.lütfen elleriniz havada durumuzu terkedin ve üye durumuna geçin.Diğer türlü site yönetimi ve güvenlik güçleri hakkınızda soruşturma başlatacak ve sessiz kalma hakkına sahip olacaksınız -hep bunu demek istemiştim nasip oldu sonunda-
sorulurmu ya borre bir efsanedir o mütkiştir neyse şaka bi yana borre cok iyi bir oyuncu doğru antreman programıyla müthiş bir oyuncu olur
arkadaşlar tuncay forvette nasıl oynuyor bilen varmı?
Originally Posted by fenerbahce_1907
- Arkadaş Genelde Ekmek Bıçağyla geserdi Guşları
- Bense kasaturayla
![]()
Originally Posted by WishbonE
fake değil küçük bir araştırma yaptım gerçek kişiler . daha fazla detay vermek istemiyorum ama 3ü de İstanbullu. Bu kadar yeter artık giriş yapın yoksa tüm kirli çamaşırlarınızı ortaya dökeceğim![]()
"YÜCE ATATÜRK"
bu misafirlere küfürlü içerik yazcam sabrım tasıyo artık
Kimi korkutuyonuz siz be.Geldim işte...![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Originally Posted by crazy_engin88
şahane ötesi ben forvetten başka yerde oynatmadım hiç onu mutlaka forvet oynat....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
bak şimdi yanlış hatırlıyosun eser ekmek bıcağıyla eskiden kesiyodum ama artık elektrikli testere ile kesiyorum ekmek bıcağıyla uzun sürüyo testere ise hemen işi bitiriyoOriginally Posted by eser3131