"Galatasaray'da kamp biter transfer bitmez "
"Galatasaray'da kamp biter transfer bitmez "
Becali Mutu'ya en iyi teklifi yaptigimizi ve Gs'ye yakin oldugunu söylemis Lig tvde cikti haber.
Ne kadar disiplinsiz oyuncu varsa bulup cikariyoruz.
Milli takımda az zaman aldı o az zamanda bile beni çileden çıkardı, sorunları ve problemleri bilinen bir futbolcu ayrıyeten Fenerbahçe'de forma giymiş bir oyuncu(neler yaşadığını yakından biliyoruz).Almak için mantıklı tek bir sebep yoktu(bedava olması dışında ama o adam bedavaya bile alınmaz), sene sonunda da göndermeye uğraşırız zaten.
Allah akıl fikir versin bu transferi yapanlara, Hagi'nin de istemedğini zannediyorum bu adamı.Kim sorumluysa bu transferden lütfen şu klübün başından gitsin artık yeter...
Bence erken konuşmamak lazım.Hagi müzadeleci bir takım yaratmak istiyor.Biraz garip olucak ama Kazım GS'de iyi oynayacağına inanıyorum.Daha önemlisi uslanacak artık.O'da biliyor burasının son şansı olduğunu.GS'ye gelmese multemelen İngiltere 2. ligine gidecekti.
Hagi'ye güvenin onun getirdiği oyuncular faydalı olmuştur.
Bkz.Ribery,Hasan Kabze
Kazım zaten mücadele eden bir oyuncu ama kendi için aşırı bireysel çoğu zaman çalım atmaktan yapacağı şeyi unutuyor ayrıca özel yaşamınıda hepimiz biliyoruz ama Hagi belki adam edebilir Kazım'ı tabii ki çok küçük bir ihtimal![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Hagi adam eder onu.![]()
mutu nedir arkadaş
alemci geldi kokocuda geldimi tam serseri takimi oluruz.
Askeriyeye donduk her gelene adam ederiz diyoruz![]()
106 yıllık galatasaray ne hallerde.
Mutu Fiorentina'dan ayrilmis, bonservissiz yani. Gonul rahatligiyla Galatasaray'da diyebiliyorum artik bonservissiz oyuncularaSir Sezgin kacirmaz Mutu'yu..
Mutu şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman..
Biglia tarzinda oyuncu almazlarsa kim gelirse gelsin önemi yok.
aynen mutu GS ımıza hayırlı olsun colin le birlikte artık kelepçeli kokain geceleri yaşarlar![]()
Cok güzel reklam yapmış olucaz ya artık Galatasaray Dergisi yanında bi magazin dergisi falanda cıkarıız.
Kazım'la gecelere akarlar![]()
Artık Emniyet Güçlerinin Örnek Takımı Olur GsKeşcisi, Alemcisi Olayın Kaynakları Tek Bir Yerde Artık Eliyle Koymuş Gibi Bulurlar Polislerimiz
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım. Takım bas bas bağırıyor çift yönlü orta saha diye. İsterse Dzeko'yu alsınlar Hazard'ı alsınlar kime ne çaresi var şu anda? Biglia bile çok üst düzey bir futbolcu olmasa bile takımın tamamen ihtiyacı var. Colman gibi bulup getiremiyor muyuz ya. Anlamıyorum. Neyse. Fm'de hep satılığa koyuyorlar Diaby, Denilson hatta Ramires gibi adamları. Keşke gerçekte de öyle olsa (:
Kader Keita teknik direktörünü dövmüş, şimdi Radyospor'da söylemisler. hahah![]()
![]()
Helal Keita'ya nasıl becermiş![]()
![]()
Bizim stadın yanındaki boş arazilere bir karakol yapsınlar hayatta boş kalmaz![]()