Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 404 / 422 İlkİlk ... 304354394402403404405406414 ... SonSon
12,091 ile 12,120 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hamit'in de bu seviyede bir takımda oynamayı hakettiğini düşünüyorum, Bayern'de fazla bile kaldı, umarım o transfer de gerçekleşir. Nuri'ye de helal olsun diyorum sadece.Umarım Türkiye'den oyuncu da gönderebiliriz o kulüplere ki gönderebilecek seviyede oyuncularımız mevcut. Galatasaray'ın efsane kadrosunun açtığı, Rüştü ile aralanan kapı neredeyse kapanma noktasına gelmişti, şimdi ardına kadar açılabilecek bir duruma dönüşecek gibi duruyor.

Tebrikler Nuri.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Helal olsun Nuri'ye.Dilerim futbol hayatının sonuna kadar orada kalır ve kulüple özdeşleşerek efsaneler arasına adını yazdırır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Real Madrid gibi bir dünya devinde 22 yaşındaki bir Türk oyuncuyu izleyecek olmamız muhteşem bir durum. Bu transferle birlikte Türk basınının Mesut'u sahiplenme hastalığı sona erecek. Almanya ile Türkiye milli takımları arasında kalan oyuncular artık Türk milli takımına daha sıcak bakacaklar. - Nuri'nin transferinde Türk milli takımının pek katkısı yok ancak gurbetçi oyuncular Real Madrid'e transferin tek şartının milli takımda gösterilen iyi performans olmadığını anlayacak- Milyonlarca Türk Real Madrid maçlarını izlerken "hadi koçum Nuri" diyecek. Bizlere bu gururu yaşattığı için Nuri'ye ne kadar teşekkür etsek azdır. İnşallah Real Madrid'te sürekli oynama şansı bularak, dünyanın en iyi oyuncularından biri olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

4. Default

Müthiş oldu bu Mesut'a selamlar : D Bunun dışında bana göre Gökhan Gönül'de şu anda Real , Barça veya başka bir dünya devinde forma giymeyi hakediyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Şahin yazan Real Madrid forması almak lazım şimdi
    Bak bu çok doğru Barcelonalı olsam da alacağım o formayı görevimiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Türk asıllı yolladık.Türk ama Almanların yetiştirdiğinide yolladık.Artık %100 bizim yetiştirdiğimiz birini Real'a yollamak lazım

7. Default

Dortmund taraftarından tepkiler varmış.
    Taraftar forumlarina, haber alti yorumlarında ; Nuri'ye inanilmaz tepkiler var. Cumartesi kupa töreni kolay olmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

‎''Türk Milli Takımı''nı seçseydim Real Madrid'te oynayamazdım diyen Mesut Ozil'e en büyük kapak Real Madrid'le 6 yıllık sözleşme imzalayan Nuri Şahin den geldi .!
    İnternette bir arkadaş böyle yazmış. Mantıklı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alman Oezil'e müthiş bir kapak oldu bu. Gerçekten çok gururlandım ancak formayı kapması zor olacak. Yine de çalışıp başaracağına inancım tam.
    7

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Nuri'nin Real Madrid formasını kapması zor falan değil. Onun mevkisinde oynayan Alonso ve Khedira var, bir de diarra. Mourinho bu üçlüyü yetersiz görmüş olacak ki Pepe'yi oraya kaydırdı barça maçlarında. eğer çift yönlü oyunu iyi bir şekilde yansıtırsa nuri kesin 11 oynar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

çok mutlu oldum transferden Nuri'nin ülkemizi iyi temsil edeceğine şüphem yok. Artık bahanelerde ortadan kalktığına göre bizimkiler sıkı çalışmalı ve büyük klüplerde artık oynamalı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Nuri'nin Real Madrid formasını kapması zor falan değil. Onun mevkisinde oynayan Alonso ve Khedira var, bir de diarra. Mourinho bu üçlüyü yetersiz görmüş olacak ki Pepe'yi oraya kaydırdı barça maçlarında. eğer çift yönlü oyunu iyi bir şekilde yansıtırsa nuri kesin 11 oynar
    Mourinho o üçlüyü yetersiz gördüğü için değil Pepe'nin futbolu sert oynamasından dolayı onu oraya kaydırdı. Barça'yı ara pası atıldıktan sonra durduramayacağını bildiği için ara pası atacak oyuncuları kitlemek amacıyla yapılan bir hareketti Mourinho'nunki. Khedira ve Lass daha defansif özellikli oyuncular. Nuri onların yerinde bocalar Milli Takımımızda oldugu gibi. Xabi Alonso'nun mevkisi Nuri için ideal yer. Mourinho ona illa ki şanş verecektir ve o da formayı kapacaktır dediğim gibi ancak biraz zaman alacak.
    7

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gerçekten büyük haber, inşallah sonu Diarra'lar veya Gago gibi olmaz, Xabi Alonso'yu kesmesi zor gözüküyor çünkü. Aslında Barcelona'ya gitmesini çok isterdim ama yine de bir Dünya devinde Türk oyuncu görmek güzel.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Transferde sorun olmuş diyorlar bu doğrumu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nerede yazıyor sporx e felan baktım göremedim?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Çok büyük bir olay ve Nuri artık dünyanın 1 numaralı klübünde. Bir tane Sahin forması almak farz oldu. Nuri'ye tebrikler. Gelecek sezon Real Madrid'in maçlarını kaçıracağını sanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Almanya'da doğup yetişmiş kişilerin Alman milli takımını seçmesi normal. Bütün altyapı eğitimini Almanya'da alıyorsun, Türkiye'de Arda ve Necip gibi kendini çok genç yaşta yetiştirmen gerekiyorken Almanya'da altyapı eğitimi sayesinde çok disiplinsiz olmayan herkes potansiyeline erişiyor.
    Gurbetçi bir oyuncunun milliyetçi bir düşünceyle Türk milli takımını seçmesi de; kendini yetiştiren, eğitimini veren Almanya'nın milli takımını seçmesi de normal bence. Bence Mesut'un çok üzerine gidiliyor, direk Alman olsaydı Türkiye'de çok popüler biri olurdu bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Nerede yazıyor sporx e felan baktım göremedim?
    Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Transferde sorun olmuş diyorlar bu doğrumu ?
    Ntvspor'da yazıyo ve canlı telefon bağlantısı yapıldı
    -Transferde sorun oluştuğundan bahsedilmedi ntvsporda

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Gerçekten büyük haber, inşallah sonu Diarra'lar veya Gago gibi olmaz, Xabi Alonso'yu kesmesi zor gözüküyor çünkü. Aslında Barcelona'ya gitmesini çok isterdim ama yine de bir Dünya devinde Türk oyuncu görmek güzel.
    Mourinho oynatmak istedikten sonra yan yana bile oynatır Tabi mourinho gitmezse

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Alonso ve Nuri güzel bir ikili olurlar gerçekten... Real Madridimize hayırlı uğurlu olsun

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Ntvspor'da yazıyo ve canlı telefon bağlantısı yapıldı
    -Transferde sorun oluştuğundan bahsedilmedi ntvsporda
    Googleye nuri şahin yazdığımda bi haber sitesinde nuri şahin real madridte (transferde sorun oluştu ) yazıyordu sonra ufak pürüzler dediler ondan sonrada sildiler

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mesut un ben almanım dediğini hatırlamıyorum sadece Almanya Kampındayken kendimizi alman gibi hissediyoruz dedi ne desin ben türk üm mü desin?
    onun dışında madrid e transfer olduktan sonra buraya gelen ilk türk olmak beni gururlandırıyor dedi

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Oezil - Hamit
    ------Nuri------

Hamitte giderse bir de orta saha böyle kurulsa. Daha ne istiyoruz Dünya takımı R.Madrid'de 2 tane Türk oyuncu.
    hamit-nuri-özil olmasın?
    evet 2+1 türk oyuncu olabilir ŞOK ŞOK ŞOK
    demekki real madride real mardin diyenler haklıymış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Real Madrid formalarına nereden ulaşabiliriz acaba almak farz oldu artık.

Sheriff Misafir

Tebrik ediyorum Nuri'yi, bizi gururlandırdı. Türk Milli Takımını seçip Real Madrid'de oynanabileceğini gösterdi. Kafası karıştırılan gurbetçi oyuncularımız da umarım bundan sonra kararlarını Türk Milli takımından yana kullanmalarının kariyerlerini sekteye uğratmayacağını görür.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten Alman yetkililerin en önemli kozu dünya devlerine gitmek istiyorsan bizim milli takımımızı seçmelisin bahaneside ortadan kalktı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Artık bir SAHIN forması alırız soyadımda uyuyor zaten Helal be mesut madrid iyiden iyiye türkleşiyor.Her ne kadar mesuta herkes çok kızsada bence onunda orda olması güzel bir olay.Nuriyede çok faydası olacaktır

Sheriff Misafir

Birde 10 numara giyme olasılığı var. 8 Kaka'da, 10 numara ya Mesut'a ya Nuri'ye verilir büyük ihtimal. Devre arasında Mesut'a vermek istemişlerdi ama kuraldan dolayı verememişlerdi.

NTVSPOR'da alt yazıda okumuştum
    Nuri: Bir an önce Real forması giyimde hangi numara olursa olsun demiş

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kaka yolcu. nuri 8 giyer. mesut 10'u alır.

Mesaj Yetkileri