Mutlaka katılmalıydılar demiyorum, kendi tercihleridir. Gezi Parkı Direnişi herhangi bir siyasi partinin eylemi değil, bunun bilinmesi gerekirdi bence. Açıklamada eylemden siyasi partilerinmiş gibi bahsedilmiş.
Mutlaka katılmalıydılar demiyorum, kendi tercihleridir. Gezi Parkı Direnişi herhangi bir siyasi partinin eylemi değil, bunun bilinmesi gerekirdi bence. Açıklamada eylemden siyasi partilerinmiş gibi bahsedilmiş.
Last edited by Rsa : 09.Haziran.2013 at 21:48
Ben genel olarak yazdım sana cevap için değil.Alıntılardım öyle olsa.
Genel olarak algı üzerine yazdım.Ultraslan'ın açıklamarını okumadım bile.Uzunca bir şeyler açıklamışlar.
Sadece "GFB-Çarşı" meydanlarda Ultraslan niye yok mantığı doğru değil.
Edit:::Okudum Şimdi.
İçlerinde bir bölünme yaşanmış gibi.Aşağıdaki yerden onu anladım.Neyse bence ultraslan Galatasaray'ın en etkin taraftar grubuda olsa onları çokta büyütmeye gerek yok.Nihayetinde sadece bir "taraftar grubu".Belliki içlerinde bu konu hakkında bir bölünme var.
"unutulmasın ki anlayışla karşılanması gereken çok önemli bir husus daha var o da, Galatasaray ve ultrAslan şemsiyesi altında farklı düşünce ve ideolojide arkadaşlarımızın mevcut olduğudur ve bizim hiç kimsenin düşüncesine de saygısızlık edemeyeceğimiz gibi herkesin düşüncesine de saygılı davranılması gerektiğinin ön şart olarak bilinmesini isteriz. "
Yok ben kimseyi niye yok diye zaten yargılamam ancak ortada olup biteni,hem yanlış yorumlayıp hem bu yanlışla bir açıklama yapılıyorsa isterse babam yapmış olsun o açıklamayı,yine karşı çıkarım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
https://twitter.com/colin_kazim08/st...48244401086464
Kazım is coming![]()
Bir Drogba değil ama, güzel atmış Sneijder.
http://s1.directupload.net/images/130611/8y3dxx9q.swf
Borsa işlerine meraklı "buradan bir sonuç çıkar mı? Üzerine gidelim,kargaşa yaratalım" diyen bir kesim ve medya vardı.Bundan da bir sonuç çıkmadı.Sıradaki gelsin.
"Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ünal Aysal ve Galatasaray Sportif A.Ş.yetkilileri aleyhine, bir kısım şikayetçi tarafından 2011-2012 yıllarına ilişkin olarak bilgi bazlı manipülasyon ve piyasa dolandırıcılığı suçlarının işlendiği iddiasıyla Sermaye Piyasası Kanununa muhalefet nedeniyle yapılan suç duyurusuna ilişkin olarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun incelemeleri neticesinde, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 13.06.2013 tarihli kararı ile suç unsurları bulunmadığından soruşturma konusu iddialarla ilgili olarak kovuşturmaya geçilemeyeceğinden "Kovuşturmaya Yer Olmadığına" karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
Galatasaray Sportif A.Ş "
2013 emirates posteri
![]()
Drogbam benim be![]()
napoliye hamsiki koysalarmış keşke cavani ayrılcak büyük ihtimal![]()
Kombine satışları sona ermiş,20 Haziran itibariyle![]()
Yeni stat gerek bence70bin kişilik filan yapsalar iyiydi son iki sezonda 45'er bin kombine satıldı
45 bin kombine helal olsun yine bitmis....
Gerçekten büyük başarı kombine olayı.Birde normal sezon maçlarını 35.000 ortalama değilde 45.000 ortalama ile oynasak tam süper olucak.
Kulüp açıklaması.
2013-2014 futbol sezonu kombinelerimizin satışı sona ermiştir. Gösterdiğiniz ilgi için tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.
Vay arkadaş ne ara çıktı ne ara bitti.Stadı 100.000 yapsak yine anında bitecek demekki.
![]()
bide bu sene zam gelmiştistadın kapasitesi arttırılabilcek şekilde yapılmıştı yanılmıyosam eğer öyleyse zamanı geldi bence
![]()
Her sene 52,695 ortalama ile oynayalım,sonra arttırırız.
Adanadan şampiyonlar ligi maçları ve derbiler için kombine alanlar var yani bir tanıdığım biri aldı ve böyle düşünüp alan çok kişi oluyor ondan o ortalamayla oynamamız çok zor
Stad dolmadığına göre arttırmanın da bir anlamı yok o zaman.
16 Temmuz'da Notts Co. ile maçımız olacakmış.
http://www.nottscountyfc.co.uk/news/...ed-874579.aspx
Galatasaray are one of the most high profile clubs in Europe
Yavaş yavaş Avrupa'da kaybettiğimiz,itibarımızı kazanıyoruz.İnşallah bu çizginin altına düşmeden hatta üstüne koyarak gideriz.
Türk Telekom Arena, Galatasaray için darphane gibi çalışmaya başladı. Yeni stadına geçtiğinden beri ekonomik anlamda rahatlama yaşayan sarı kırmızılı kulüp, loca+kombine satışlarıyla bugüne kadar Türkiye'de görülmemiş bir gelir elde etti. Sarı kırmızılı yönetim, 52 bin kişi kapasiteli statta 41 bin kombine satarken 60 milyon Dolar gelir elde etti.
Bunun üstüne locaların 3.5 yıllık süre için yeniden satılması da, kulübün kasasına 70 milyon Dolar gelir ilavesi yaptı. Loca sahiplerinin tümü yüzde 10'luk artışa rağmen sözleşme yenilerken, kısa bir sürede sarı kırmızılı kulübün kasasına sadece localardan rekor düzeyde bir gelir sağlandı.
Ayrıca elde edilen bu gelirin transfere harcanmayacağı ve banka borçlarının eritilmesi konusunda planlamamaya gidileceği öğrenildi.
Kazım Kazım bu sene dönecek gibi,Fatih Hoca Kazım ile ilgili pozitif yorumlar yapmıştı,Kazım'da Twitter olsun,Instagram olsun durmadan Galatasaray'dan bahsediyor,kendisi için son şans artık,inşallah iyi bir şekilde döner.