Sayfa 4045 / 4326 İlkİlk ... 3045354539453995403540434044404540464047405540954145 ... SonSon
121,321 ile 121,350 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ne halkından hukukundan bahsediyoruz haklısınız düşünmeyelim tartışmayalım meseleler konuşulmaın ideolojilerin kör bıçaklarıyla iktidarı doğrayalım
    e sonra

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hz. Ali'nin lafı doğru, o nedenle ülkeyi yönetenleri görüp sinirlenmiyorum artık, müstahak bu halka böylesi diyorum, hakediyoruz bunu.
    Hay canını yediğim
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ideolojilerin kör bıçakları

Bak olayı kendin özetlemişsin abi. Şu anki halimiz. Muharrem İnce'nin sözüne geliyorum tekrar ama durum birebir bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ne halkından hukukundan bahsediyoruz haklısınız düşünmeyelim tartışmayalım meseleler konuşulmaın ideolojilerin kör bıçaklarıyla iktidarı doğrayalım
    e sonra
    Ideolojilerin kor bicaklari ha..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cenkeeer önce başlığı iyi oku sonra 5 numaraya bak

http://www.imdb.com/list/sMe7cCDj4cw/
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Evet haklısın.Önce halk değişmeli.Bir kere önce takım tutar gibi parti,siyasetçi tutmayı bırakmalıyız.Öncelikle BİREY olmalıyız.ABİLERİMİZİN görüşleriyle yönlenen bir robot değil.

Şehitlik mertebesini bile ölü zanneden bir halk olduk demişssin.Şehitlikle ilgili sözlerinden dolayı başbakan ceza almıştı.Bir araştır istersen.
    Şuanda Türkiye'de 100 aile varsa 99'nun çocuğu ailesinin oy verdiği partiyi benimsemiştir ki bu değiştirilemez.
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    pkk sadece pkk olsa çoktan çözerdik sorunu. Ama arkalarında duranlar var. Ve bizde onların arkalarında duranlara muhtaç olduğumuz için (Aynı zamanda birçok ortak iç yaptığıız için) hiçbirşey yapamıyoruz. Bu ülkede terör bitmez.
    Kurtuluş Savaşında tek bir ülkeye karşı savaşmadık.Yine savaşırız yine yeneriz.Geçen ramazan bu mübarek ayda çatışma olmaz diyip sabırdayız diyip üstünden 1 yıl geçmesine rağmen icraat göremiyoruz.Geçen ramazan sabırdaydık.Bu ramazan sabırdayız.Gelecek ramazanda sabırda olacağız.
    Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Çözümü ben bileceksem ben oturayım o koltuğa.Kesin çözümü ben bilemem ama çözümün şu an uyguladığımız(uygulamadığımız) politika olmadığını bu yaşımda söyleyebilirim.Hoş ben burada müthiş akıllı birşey sunsam kim dikkate alır?
    Şuan bir politika mı uyguluyoruz ?
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    10 yıldan fazla bir süre oldu, belli bir eğitim politikamız var mı? (Badem bıyıklı yetiştirme haricinde) Sürekli değişen sınav sistemi, sürekli değişen uygulamalar, en son tombaladan çıkar gibi gelen 4+4+4 sistemi. Sürekli şaibelerin konuşulduğu, toplumda güveni oldukça sarsılmış eğitime yön veren kuruluşlar, bu sistemden çıkanların da ne kadar faydalı olabileceği malum.

Sen faydalı mısın diyen olacaktır, ben de bu sistemin ürünüyüm. Çocuklarımıza formülleri, denklemleri, tarih diye sayıları öğreteceğimize, ezbere dayanmayan, sorgulamayı, araştırmayı, yorumlamayı hedefleyen bir sistemle gelişimlerini sağlasak, eminim daha kötü olmayız.

Ha son 10 senede bir eğitim politikamız olmadı diyorum da son 50 senede olmuş mu? Hayır.
    Son 10 senedeki eğitim politikamız İmamhatip'e yönlendirmedir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Elhamdülillah müslümanım ve eminim ki burada çoğu arkadaşımızda müslümandır. Bugün Aykırı Sorular programında Saffet Sancaklı'nın bir lafı hoşuma gitti.

Bende cuma namazına gidiyorum ama kameralar beni niye çekemiyor dedi. Ben Akp üyelerini neden sürekli cuma çıkışında görüyorum. İşi gösterişe sokarsan insanların dini duygularını istismar edersin. Nitekim görevli olduğumuz seçimlerde de bu durumu yaşıyoruz. Yaşlı teyzem geliyor ve yardımcı oluyorsun. Seçim kağıdında Ak Partiyi sana soruyor. Mühürü basarken de müslüman diyor.

Recep Tayyip Erdoğan'ın müslüman olması ahirette bizi kurtaracak mı? Diğer bir noktada müslüman olan herkes %100 doğruyu mu yapar? Ancak toplumun büyük çoğunluğu bu özellikten dolayı oyunu veriyor.

Bu manada din konusunda yapılan atılımlara da karşı değilim. Ancak bu noktada da sıkıntı görüyorum. Çık açık açık İmam Hatip Liselerinin önünü açmak istiyorum de şike yasasında ki hız ile yasayı meclisten geçirt ve uygulamaya koy. Gram karşı çıkarsam, dert edersem ne olayım. Yürekli şekilde bunu yapmak yerine 4+4+4 sistemi gibi bir şey uydurup işi oluruna getirirsen tepki çekersin.

Ekonomi çok iyi diye ortalarda geziyorlar. Belki çoğumuz geçmişi bilmez bilse bile balık hafızadan unutmuştur ya da bilmek işine gelmez. Madem ekonomi çok iyi ise geçmiş yıllara göre alım gücü neden düştü. Yunanistan gibi batsa mıydık? Yunanistan gibi bir Türkiye modeli olsaydı batardı. Gidip önce Yunanistan'ın ekonomisini inceleyip adamların ne kadar üretken olduklarına bakmak lazım. Pardon ne kadar hazır iyici olduklarına...

İşsizlikte büyük düşüş varmış ama hali hazırda üniversite sayısında ciddi bir artış var. Neden bölümler açıldıkça açılıyor neden barajlar düşürülmeye çalışılıyor. Çünkü her üniversiteli iş sahibi sayılıyor. Peki, devlet üniversiteyi bitirene iş verebiliyor mu? Duyamıyorum. Ben bir bakanın açıklaması ile cevap vereyim. Devletin her üniversite bitirene iş verme zorunluluğu yoktur. Kazanamıyorlarsa başka iş yapsınlar. Ee, üniversiteye gireni iş sahibi sayarken iyiydi.

İnsanlardan haraç keser gibi sağlık primi kesiyorlar. Başvurmuyorsun güzelim devlet senin yerine fedakarlık yapıp senin adına başvuruyor. Sonra primi dayıyor. Hangi sosyal devlet anlayışında bu durum vardır. Yeşil kartlı zenginleri araştırıp devletten çaldıkları parayı durduracağına tüm halkı ödemeyeceği borcun altına sokuyor.

Mazlum babası Akp hikayesi var. Bombalanan müslüman Suriye halkını dilinden düşürmeyen Akp... Amerika'nın çıkarları için dilden düşürmemesi lazım. Hava kapalı olsa Suriye'den bileceğiz ki mazlum halka yardım adı altında düşmanlaşalım. Efendim, dünyanın dört bir yanında müslümanlara eziyet ediliyor. Son dönemin modası Arakan'dan neden bu kadar bahsedilmiyor.? Acaba Amerika'nın Arakan'da çıkarları olsaydı Akp bu kadar sessiz mi kalacaktı? Elbette müslümanlara yardım etmek lazım ama niyetin dürüstlüğünü hiç mi sormayacağız?

Ösym'nin yaptığı sınav skandalları mı? Orduyu ele geçirmesi mi? Yargıyı ele geçirmesi mi? Nesini anlatsan elinde kalıyor.

Neymiş dış basında 2 tur one minute demiş, Obama karşısında vücut diliyle ezilmemiş... Aman Allahım hemen oy atayım.

Terör konusuna gelince bu mevzu çok önceki hükümetler döneminde ortaya çıktı. Hepsi işin başından beri aynı taktiği uyguluyor. Ancak hiçbiri Akp kadar berbat etmemişti.

Tek kelime ve çok net söylüyorum. Ülkenin doğusu resmen terörist kampı olmuş ve Türkiye'den farklı bir profile doğru gidiyor. Batıdan bakıp işin hikayesini okumak kolaydır. Ben önceki hükümetlerin zamanını da gördüm şimdiyi de görüyorum. Bu ikisini bilip de Akp savunuculuğu yapalım.

Sonuç nasıl Kenan Evren şimdi yargılanıyorsa ilerde ülkeyi bu hale sokanlarda yargılanacaktır. Tabi ülke yerinde kalırsa...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@DisCo

Burak abinin ekonomiyle ilgili dediği kısma bi ekleme yapıyım. Ülkenin ekonomisinin iyi gözükmesinin sebebi inşaat sektörü tamamen. Şu anda boş bulduğumuz her arsaya bina dikmiyor olsak Yunanistan gibi olurduk. Elbet inşaat sektörüde durgunlaşacak. Burak abinin dediği gibi alım gücü düştü. O zaman ne yapacağız bakalım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Cenkeeer önce başlığı iyi oku sonra 5 numaraya bak

http://www.imdb.com/list/sMe7cCDj4cw/
    "Nokta!" diyor ve konuyu Cenker'e bırakıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Kurtuluş Savaşında tek bir ülkeye karşı savaşmadık.Yine savaşırız yine yeneriz.Geçen ramazan bu mübarek ayda çatışma olmaz diyip sabırdayız diyip üstünden 1 yıl geçmesine rağmen icraat göremiyoruz.Geçen ramazan sabırdaydık.Bu ramazan sabırdayız.Gelecek ramazanda sabırda olacağız.
    Dostum önceki savaşlar tek silahla yapılırdı. Şimdi ise binbir çeşit silah var. Ve bunların hepsi onların kontrolünde. Şuanda satın aldığımız silahların içinde bile çip varmış. Bi savaş durumunda adamlar tek tuşla bizim silahlarımızı işlemez hale getirebilirler. Artı onu geçtim üstümüze atacakları tek bi bomba herşeyi bitirir, öldüğünle kalırsın. Öyle hurra savaş diye birşey kalmadı artık.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pele aslinda bende politika uygulanmiyora getirmek istemistim lafi ama basarili olamadim herhalde.ya da sen anlamadin.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Şuanda satın aldığımız silahların içinde bile çip varmış.

Cihan bu bir efsane. Biz küçükken büyüklerimiz anlatırdı biz de inanırdık. Bunu geç. Bizim kuşak hep bunu söyler de efsaneden başka birşey değil.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Cihan bu bir efsane. Biz küçükken büyüklerimiz anlatırdı biz de inanırdık. Bunu geç. Bizim kuşak hep bunu söyler de efsaneden başka birşey değil.
    Efsane olup olmadığını bilemezsin. Bu teknoloji şuanda gayet basit birşey. Çok rahat bir şekilde uygulanabilir. Ben abd, israil olsam yapardım.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Efsane olup olmadığını bilemezsin. Bu teknoloji şuanda gayet basit birşey. Çok rahat bir şekilde uygulanabilir. Ben abd, israil olsam yapardım.
    Peki, sen Türkiye olsan alır mıydın? veyahut başka bir ülke ?

Biz yeri geldiğinde ne çakallıklar yapan bir ülkeyiz Cihan. Ancak bunlar duyulmuyor tabii ki. Böyle birşeyin olmadığını da biliyorum

ek olarak ::

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Şemdinli' de yürütülen operasyonlarda 23 Temmuz' dan itibaren 115 terörist etkisiz hale getirildi" dedi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Peki, sen Türkiye olsan alır mıydın? veyahut başka bir ülke ?

Biz yeri geldiğinde ne çakallıklar yapan bir ülkeyiz Cihan. Ancak bunlar duyulmuyor tabii ki. Böyle birşeyin olmadığını da biliyorum
    Almak zorundasın. Çünkü başka seçeneğin yok. Piyasa onların elinde değil mi ? En basitinden mısırı bile israilden alıyoruz. (Onu da incelemişler içinde hem cinsine karşı ilgi uyandırıcı maddeler varmış Tabi sen buna da efsane diyebilirsin ama herkes biliyor oradan gelen mısırın sağlıksız olduğunu).

Ek olarak : Biz çakalsak onlar kat kat çakal. Yahudi zekası hiçbir zekaya benzemez.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Almak zorundasın. Çünkü başka seçeneğin yok. Piyasa onların elinde değil mi ? En basitinden mısırı bile israilden alıyoruz. (Onu da incelemişler içinde hem cinsine karşı ilgi uyandırıcı maddeler varmış Tabi sen buna da efsane diyebilirsin ama herkes biliyor oradan gelen mısırın sağlıksız olduğunu).

O mısırı da ekonomiyi düzenlemek için alıyoruz Cihan. Yoksa kötü olan ekonomi iyice kötüye gider. Ben kafamdan atarak söylemiyorum. O yüzden "sen buna da efsane dersin" kısmı hiç yakışmadı. Belli düzeydeki insanlara sormuş öğrenmiş olmasam neyse. Tek uçak üreticisi Amerika değil bu arada. Sen savaşta düşecek uçağı neden alasın ? Türkiye' nin en zeki insanlarından, askeriyede olanlar da var. Tek zeki biz gibi düşünmeyelim lütfen.

eke ek : Yahu Yunanlara oynadığımız oyunları bir bilsen. Çakallıkları görürsün de neyse

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O mısırı da ekonomiyi düzenlemek için alıyoruz Cihan. Yoksa kötü olan ekonomi iyice kötüye gider. Ben kafamdan atarak söylemiyorum. O yüzden "sen buna da efsane dersin" kısmı hiç yakışmadı. Belli düzeydeki insanlara sormuş öğrenmiş olmasam neyse. Tek uçak üreticisi Amerika değil bu arada. Sen savaşta düşecek uçağı neden alasın ? Türkiye' nin en zeki insanlarından, askeriyede olanlar da var. Tek zeki biz gibi düşünmeyelim lütfen.
    Mısır alacak başka yer yok da bir tek baş düşman israil mi kaldı peki ? Adamlar bilerek ucuza satıyor ama mısırın içini de kurcalıyor. Sağlıklısını alsan borcuna borç ekleyeceksin, mecbur sağlıksız ama ucuz olanını alıyorsun. Zaten sağlık yerine para daha önde geldiği için bunlar oluyor.

"Sen şimdi buna da efsane dersin" ile "Buna da efsane diyebilirsin " arasında fark var. Seni aşağılar şekilde söylemedim onu yanlış anlama

Bide demin ekledim diğer mesaja " Biz çakalsak onlar kat kat çakal. Yahudi zekası hiçbir zekaya benzemez." diye.

Eke eke ek Tamam görmüşsün sonradan

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

eke ek : Yahu Yunanlara oynadığımız oyunları bir bilsen. Çakallıkları görürsün de neyse

Bu kısım ona cevaptı zaten Ayrıca öyle ileri teknolojide silahlar üretiliyor Türkiye'de ki inanamazsınız. Ben ilk duyduğum da çok şaşırmıştım. Dalga geçtiğimiz Türkiye mi yapıyor bunları diye ama evet biz de yapıyoruz öyle şeyler Uçak almamızın sebebi teknoloji olmaması değil. Daha pahalıya gelecek olması ve bu da yine ve yine ekonomiyi zorluyor. Öyle anlatılan gibi mükemmel bir ekonomi olmadığı için kendimiz üretemiyoruz maalesef. Eğer öyle tek düğmeyle uçağımız düşecek olsa 3 e 5 e bakılmaz yapılır o uçaklar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

E söyle de bizde bilelim o teknolojik silahları

Edit : Neyse boşver, anlatmana gerek yok çünkü istediğin gibi elle tutulur silahın olsun farketmez. Adamlar sana havadan bomba yollar yine işe yaramaz. Çip meselesinden sonra onu dedim ya zaten

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

E söyle de bizde bilelim o teknolojik silahları
    Onları söylersem zaten bana söyleyeni yakmış olurum

Ancak şunu söyleyebilirim ki sen ne giyersen giy pek birşey değiştirmiyor o silahlar için

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Edit yaptım yine Hep yazdıktan sonra aklıma geliyor şunlar

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Çýkýþýný iyi yapsa belki 9 altýna iner.

Mustafa böyle şeyler yazıyor. Şunun çevirisi falan yok mu yahu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Telefondan harflere dikkat edeyim diye TR karakterleri kullaniyorum ama boyle sacma sapan oluyor sonradan gordum bende.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Biz seni böyle de seviyoruz Mustafa. Olsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Biz seni böyle de seviyorum Mustafa. Olsun
    Bizde seni

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Neyse duzelttim,dahada TR karakter kullanmam.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bizde seni
    Ben vurgulayacaktimda dedim ben ona uymiyim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Herkesin hata yapabileceğini gösterip Mustafa' nın kendini "öteki" gibi hissetmemesini sağlamak için psikolojik taktikler bunlar Cihan Bilmiyorsanız utanmalısın.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben hic oyle hislere kapilmam ki sen dogru yaz.Ayrica hata yapnadim tr karakter kullandim demistim.Bak kullanmayinca yazi guzel olmuyor ama kullanincada sacma sekiller cikiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Edit:Neyse siyasi tartısmaya katılmıyım.

Mesaj Yetkileri