Sayfa 405 / 439 İlkİlk ... 305355395403404405406407415 ... SonSon
12,121 ile 12,150 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adaş cok haklısın kemal antepdeyken neydi şimdi kayboldu bence kiralansın kendine bir gelsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Zico geçen seneki hatalarını tekrarlanmazsa,tecrübe kazandıysa çok iyi olur.Aksi takdir de Avrupa'da başarı hayal.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kemal harcanmadı arkadaşlar.Ne zaman tam hazır oldu tekrar sakatlık yaşadı.Hatta 2-3 sene önce kaptanlığı da ona verip,sözleşmesini uzatmışlardı.Ama tekrar sakatlandı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Deivid şu adan Fenerbahçe'de 6+1'deki +1 konumunda. Eğer o gönderilip yeni bir forvet alınacaksa yanında bir oyuncu daha gidecek, bu da düşük bir ihtimal.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Kemal G.Antep deyken harika oynuyodu... Sakatlıklar yakasını bir türlü bırakmadı...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence yine uydurma. Adam yıllardır her sezon 30 ve üzeri maç oynuyor. Motivasyon, falan filan problemi olsa bu istikrarı yakalayamaz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Fenerbahce yonetımının 19.07 tarıhınde yanı persembe gunu anlastığı bır dunya yıldızını basına acıklaması beklenıyor

kaynak=lıgtv

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlhan abime katılıyorum.

Tam tersine istikrarlı bir adam diye düşünüyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bu sene Tello Delgado v Cisse nin çok iyi oynayacığını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

kim gelirse gelsin faydali olacak bir oyuncu gelsin. sonucta isim iyi olur fakat goruntu o kadar tat vermeyebilir mesala kezman 9 gol atti bu sezon ligde boyle bi oyuncu gelcekse hic gelmesin..
    ozgurcana yeterli sans versen o da atar bu kadar gol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Adaş cok haklısın kemal antepdeyken neydi şimdi kayboldu bence kiralansın kendine bir gelsin
    kemalin toparlanması çok zor fazla şansda bulamaz,kiralanması en iyisi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by peluk View Post
    Deivid şu adan Fenerbahçe'de 6+1'deki +1 konumunda. Eğer o gönderilip yeni bir forvet alınacaksa yanında bir oyuncu daha gidecek, bu da düşük bir ihtimal.
    o da mateus
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Fenerbahce yonetımının 19.07 tarıhınde yanı persembe gunu anlastığı bır dunya yıldızını basına acıklaması beklenıyor

kaynak=lıgtv
    lig tv ye güvenilir mi bilmem ama doğruysa çok güzel olur

Geçen sene de bu 19.07 olayı çok gündemdeydi. Ben o zamanlar tatildeydim, tatilde can sıkıntısından her spor gazetesini okuyordum neredeyse, o yüzden çok iyi bilirim 19.07 yalanlarını

Geçen sene 19.07 için Fenerbahçe'nin Luca Toni, David Trezeguet, Emerson, Cannavaro, Vieira gibi oyuncularla anlaştığı yazılmıştı. Juventus bildiğiniz gibi geçen sene küme düşürüldüğünde Fenerbahçe onun bütün yıldızlarını 19.07'de almıştı

Basın uyduruyor, 19.07 olacak yine kutlamalar olacak, transfer falan olmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Geçen sene de bu 19.07 olayı çok gündemdeydi. Ben o zamanlar tatildeydim, tatilde can sıkıntısından her spor gazetesini okuyordum neredeyse, o yüzden çok iyi bilirim 19.07 yalanlarını

Geçen sene 19.07 için Fenerbahçe'nin Luca Toni, David Trezeguet, Emerson, Cannavaro, Vieira gibi oyuncularla anlaştığı yazılmıştı. Juventus bildiğiniz gibi geçen sene küme düşürüldüğünde Fenerbahçe onun bütün yıldızlarını 19.07'de almıştı

hatrlyorm bende trezegeut vardı geçen sene bu senede adriano dediler

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

bize gol atacak bire birde etkili bir forvet lazım
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben yapılan transferlere göre değil, olması gerekene göre konuşuyorum. Bence Fener dediğim sistemle oynamalı ama o sistemde Alex kardeşimiz çöpe gider. Alex yerine Lincoln gibi bir oyuncu olsa süper taktik olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

morientes makina gibi gol atar bire birde de ztn serkan çalık gibi bi adamımız var ikisi müthiş ikili olur bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

ben gene de umutluyum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post

hatrlyorm bende trezegeut vardı geçen sene bu senede adriano dediler
    valla olur mu olur... aziz bu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Ben yapılan transferlere göre değil, olması gerekene göre konuşuyorum. Bence Fener dediğim sistemle oynamalı ama o sistemde Alex kardeşimiz çöpe gider. Alex yerine Lincoln gibi bir oyuncu olsa süper taktik olur.
    fenerbahçe zaten sistemli oynuyor alexte bu sisteme uymuş ki fenerbahçede geçirdiği zaman boyunca hem asist hem de gol olarak hep çift hanelerde...lincolnu daha süper ligde seyretmedik o yüzden kimin sisteme daha uygun olduğuna karar vermek yanlış olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eeee arkadaşlar... transferde var mı bir gelişme?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Alex avrupa kupalarında ne yapmış diye sormak gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

PSV maçına bakmanı isterim ve Milan maçına 2.Az Alkmaar maçının ilk yarısına Palermo maçına

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sanırım bu yeterli...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

alexin avrupa kupalarinda ne yaptigini sormak size düsmez.. git kendi takiminla ilgilen..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Anelka kardes gelişme olursa koyarız

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    alexin avrupa kupalarinda ne yaptigini sormak size düsmez.. git kendi takiminla ilgilen..

O zaman söylüyelim Mustafa Abi ye GS liler FB bölümüne FB liler BJK bölümüne girmesin vs... vs.. Fenerbahçe li olmanız başka takımı tutan taraftarların buraya girmesini engellemenizi haklı göstermez...İsteyen istediğini sorar...Söylediğin söz çok yanlıŞ...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    PSV maçına bakmanı isterim ve Milan maçına 2.Az Alkmaar maçının ilk yarısına Palermo maçına
    10 kişilik psv maçımı bu dediğin ya da yedeklerle İstanbula gelen Palermodan mı bahsediyorsun,Az alkmaar maçında bişeyler yapmış o da dediğin gibi ilk yarı Milan maçında ne yaptığını anlayabilmiş değilim zaten.Zar zor 2-3 maç söylediniz onlarda ne olduğu belli zaten
    Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    sanırım bu yeterli...
    Yeterli değil...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beşiktaş bölümüne gelip ortalığı karıştırıyorsun sonra istediğim gibi mesaj yazarım diyorsun da başkası sizin bölüme gelip mesaj yazınca neden git kendi takımınla ilgilen diyorsun.Kimse sana sorucak değil neyle ilgilenip ilgilenmiceğini

herkes istediği yerde, istediği takım hakkında, istediği futbolcu hakkında düzeyli bir şekilde her yorumu yapabilir.

burası evinizin bahçesi değil, sen giremezsin, sen girersin demeye kimsenin hakkı yoktur.

şimdi devam edebiliriz.

düzeltme: ince yazınca kimse üstüne alınmıyor, kalın ve kırmızı yazınca göze çarpıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Eray uyarini dikkate alacagim, fakat birdahaki sefere ayni uyariyi diger arkadaslarada yaparsan sevinirim cogu zaman, fikrimi belirttigimde ayni sözleri banada söylüyorlar ozaman hicbiryerde uyari felan görmüyorum ne yazikki..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post

Yeterli değil...

doğru alex bu sezon avrupada daha da büyük işler yapacak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eray uyarini dikkate alacagim, fakat birdahaki sefere ayni uyariyi diger arkadaslarada yaparsan sevinirim cogu zaman, fikrimi belirttigimde ayni sözleri banada söylüyorlar ozaman hicbiryerde uyari felan görmüyorum ne yazikki..
    boşver ömer kardeş salla...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

anelka kardes alex avrupada kötü oynasa bile yinede bu takımn en önemli

kozu bunu geçen yıl gösterdi TSL de ama ben bi Galatasaraylı olarak şunu diliyorum umarm alex avrupada başarılı olur ve size iyi başarılar kazandırır

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    [B]doğru alex bu sezon avrupada daha büyük işler yapacak
    Umarım dediğin gibi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    anelka kardes alex avrupada kötü oynasa bile yinede bu takımn en önemli

kozu bunu geçen yıl gösterdi TSL de ama ben bi Galatasaraylı olarak şunu diliyorum umarm alex avrupada başarılı olur ve size iyi başarılar kazandırır
    sağol dostum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Umarım dediğin gibi olur
    inşallah...

Mesaj Yetkileri