Adaş cok haklısın kemal antepdeyken neydi şimdi kayboldu bence kiralansın kendine bir gelsin
Adaş cok haklısın kemal antepdeyken neydi şimdi kayboldu bence kiralansın kendine bir gelsin
Zico geçen seneki hatalarını tekrarlanmazsa,tecrübe kazandıysa çok iyi olur.Aksi takdir de Avrupa'da başarı hayal.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kemal harcanmadı arkadaşlar.Ne zaman tam hazır oldu tekrar sakatlık yaşadı.Hatta 2-3 sene önce kaptanlığı da ona verip,sözleşmesini uzatmışlardı.Ama tekrar sakatlandı
Deivid şu adan Fenerbahçe'de 6+1'deki +1 konumunda. Eğer o gönderilip yeni bir forvet alınacaksa yanında bir oyuncu daha gidecek, bu da düşük bir ihtimal.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Kemal G.Antep deyken harika oynuyodu... Sakatlıklar yakasını bir türlü bırakmadı...
Bence yine uydurma. Adam yıllardır her sezon 30 ve üzeri maç oynuyor. Motivasyon, falan filan problemi olsa bu istikrarı yakalayamaz.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Fenerbahce yonetımının 19.07 tarıhınde yanı persembe gunu anlastığı bır dunya yıldızını basına acıklaması beklenıyor
kaynak=lıgtv
İlhan abime katılıyorum.
Tam tersine istikrarlı bir adam diye düşünüyorum
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu sene Tello Delgado v Cisse nin çok iyi oynayacığını düşünüyorum...
kim gelirse gelsin faydali olacak bir oyuncu gelsin. sonucta isim iyi olur fakat goruntu o kadar tat vermeyebilir mesala kezman 9 gol atti bu sezon ligde boyle bi oyuncu gelcekse hic gelmesin..
ozgurcana yeterli sans versen o da atar bu kadar gol
Geçen sene de bu 19.07 olayı çok gündemdeydi. Ben o zamanlar tatildeydim, tatilde can sıkıntısından her spor gazetesini okuyordum neredeyse, o yüzden çok iyi bilirim 19.07 yalanlarını
Geçen sene 19.07 için Fenerbahçe'nin Luca Toni, David Trezeguet, Emerson, Cannavaro, Vieira gibi oyuncularla anlaştığı yazılmıştı. Juventus bildiğiniz gibi geçen sene küme düşürüldüğünde Fenerbahçe onun bütün yıldızlarını 19.07'de almıştı
Basın uyduruyor, 19.07 olacak yine kutlamalar olacak, transfer falan olmayacak.
bize gol atacak bire birde etkili bir forvet lazım![]()
I'm back...
Ben yapılan transferlere göre değil, olması gerekene göre konuşuyorum. Bence Fener dediğim sistemle oynamalı ama o sistemde Alex kardeşimiz çöpe gider. Alex yerine Lincoln gibi bir oyuncu olsa süper taktik olur.
morientes makina gibi gol atar bire birde de ztn serkan çalık gibi bi adamımız var ikisi müthiş ikili olur bence
ben gene de umutluyum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
valla olur mu olur...aziz bu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe zaten sistemli oynuyoralexte bu sisteme uymuş ki fenerbahçede geçirdiği zaman boyunca hem asist hem de gol olarak hep çift hanelerde...lincolnu daha süper ligde seyretmedik o yüzden kimin sisteme daha uygun olduğuna karar vermek yanlış olur
![]()
eeee arkadaşlar... transferde var mı bir gelişme?
Alex avrupa kupalarında ne yapmış diye sormak gerek.
sanırım bu yeterli...
Anelka kardes gelişme olursa koyarız
10 kişilik psv maçımı bu dediğin ya da yedeklerle İstanbula gelen Palermodan mı bahsediyorsun,Az alkmaar maçında bişeyler yapmış o da dediğin gibi ilk yarı Milan maçında ne yaptığını anlayabilmiş değilim zaten.Zar zor 2-3 maç söylediniz onlarda ne olduğu belli zaten
Yeterli değil...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş bölümüne gelip ortalığı karıştırıyorsun sonra istediğim gibi mesaj yazarım diyorsun da başkası sizin bölüme gelip mesaj yazınca neden git kendi takımınla ilgilen diyorsun.Kimse sana sorucak değil neyle ilgilenip ilgilenmiceğini
herkes istediği yerde, istediği takım hakkında, istediği futbolcu hakkında düzeyli bir şekilde her yorumu yapabilir.
burası evinizin bahçesi değil, sen giremezsin, sen girersin demeye kimsenin hakkı yoktur.
şimdi devam edebiliriz.
düzeltme: ince yazınca kimse üstüne alınmıyor, kalın ve kırmızı yazınca göze çarpıyor.
Eray uyarini dikkate alacagim, fakat birdahaki sefere ayni uyariyi diger arkadaslarada yaparsan sevinirim cogu zaman, fikrimi belirttigimde ayni sözleri banada söylüyorlar ozaman hicbiryerde uyari felan görmüyorum ne yazikki..
anelka kardes alex avrupada kötü oynasa bile yinede bu takımn en önemli
kozu bunu geçen yıl gösterdi TSL de ama ben bi Galatasaraylı olarak şunu diliyorum umarm alex avrupada başarılı olur ve size iyi başarılar kazandırır