keita reyiz 8)![]()
keita reyiz 8)![]()
kazım tranferi her türlü iyidir muvcut kadroda çok daha iyileri yok herkez çok önyargılı bekleyip görmek lazım
footballove twitterda Biglia isinin yattigini söyledi Anderlecht ile anlasilamamis.Culio nun yarin kampa katilacagini da yazmis
hala sola adam almaya çalışıyor nasıl bi mantıkdır bu
Bu Culio kimdir neyin nesidir bilen var mı ? Tanıtsa biraz varsa bilen tanıyan..
Serbest kalan Mutu için de yarın Hagi ve yönetim bir görüşme yapacak.
İlkay ve Mehmet için sezon sonu bekleniyor. Taner hala gündemde. Formica pahalı ve kapalı kutu olduğu için büyük olasılıkla yattı.
footballove twitter
Ajax'tan forvet Mounir El Hamdaoui ve AZ'den kaleci Romero da listede olan isimler
footballove twitter
Cluio Cluj'da çok iyi maçlar çıkarttığı için, hatta avrupa kupalarında oldukça iyi performans sergilemişti, rumen vatandaşlığına geçirilip milli takıma alınması gündemdeydi bir ara yanlış hatırlamadıysam.
El Hamdaoui, Güiza'dan da beter. fiyatıda 7-10 milyon arası birşey. değmez yani.
Hagi Misimovic'ten ne verim aldi ki Kazim, Mutu, F.Tekke gibi oyunculari kullanabilsin?
Penaltıdan mı Atmış Hepsini
Suarezi 2 Sezondur İzliyorum Aman Aman Öyle Oyuncu Tipi Bizden Uzak DursunPozisyona Girmesi İyidir Ama Bitirici Aklı Yarım Akıl Yok Fazla Oldu Çeyrek Akıl
Edit: Bu Arada El Hamdiyu Sevilladaki Kanoute'ye Benzetiyorum Benim Gözümde Geleceğin Kanoutesidir El Hamdiu![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
zaten oynadığı maçtan çok gol attığını bildiğim için yazmıştımda suarez hertürlü iyi oyuncudur zekasıda iyidir bence bkz. ghana maçı
![]()
Son Aslan Culio!
Galatasaray transferlere devam ediyor... Lig TV'nin haberine göre Sarı kırmızılılar Romanya'nın Cluj takımında oynayan Culio'yu kadrosuna kattı... Arjantinli oyuncu ANtalya kampına katılacak!
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Hayırlı olur umarım, hiç bir fikrim yok bu oyuncu için, mevki itibariyle pek gerekli değil gibi ama bakalım..
Hagi’den Kazım’a sert uyarı!
Takım otelde ziyafet çekerken Hagi, havuz başına çağırdığı Kazım'a şöyle seslendi: Fenerbahçe de büyük kulüp ama...
Teknik Direktör Gheorghe Hagi, Kazım'la özel bir görüşme yaparak, gözdağı verdi, "Seni transfer ederek büyük riske girdim. Taraftar bile bana tepki gösteriyor. Fenerbahçe de büyük kulüp, ama Galatasaray başkadır. Burada tek hata yapma lüksün bile yok" dedi
Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, Fenerbahçe'den transfer ettikleri Kazım'a tatlı, sert uyarılarda bulundu. Sarı-kırmızılılar öğle yemeğinde Rixos Otel'de gözleme ziyafeti çekerken, Rumen hoca, Kazım'ı dışarı çıkararak havuz başında bir süre özel olarak konuştu.
Görüşmede yıldız oyuncudan beklentilerini sıralayan Hagi, "Seni transfer etmek için bir an bile düşünmedim. Çünkü kaliten ve yeteneklerin ortada. Ama yetenek ve yıldız olmakla bir yere kadar önemlidir. Benim için önce işine bağlılık gelir. Seni kadroma almak kabul edelim ki büyük bir riske girdim. Taraftar beni bu durumdan dolayı suçluyor. Bu yüzden tek hata yapma lüksün bile yok. Disiplin konusuna girmiyorum bile. Bu konuda asla taviz vermeyeceğimi biliyorsun" diye konuştu.
Rumen hoca, Fenerbahçe'de aylarca kadroya bile alınmayan Kazım'a kondisyon açığını kısa sürede kapatmasını söylerken, yeni takım arkadaşlarıyla arasına mesafe koymamasını da istedi. Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "Zaten milli takımdan görüştüğün ve tanıştığın arkadaşların var burada. O yüzden yabancılık çekmeyeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe de çok büyük bir kulüp elbette, ancak Galatasaray başkadır. Geleneklerine bağlı olan bu kulüpte sadece örnek sporcular taraftarların sevgisini kazanabilir. Sevgiyi kazanmak da sadece yetenekle olmaz. Bunun için davranışlarında artık daha dikkatli olmalısın" ifadelerini kullandı.
İlk fırçayı yedi!
İdmanda istediklerini yapamayan Kazım Kazım'a kızan Hagi, ilk fırçasını attı. Hagi'nin ne istediğini ise önce tercüman Kazım'ın yanına giderek anlattı. Bu durumu gören Tugay Kerimoğlu da olaya müdahale edip Kazım'la bire bir konuştu. Kazım idmanda 'Daha canlı ol' diyen Hagi'den ilk uyarısını da almış oldu.
Kaynak: Milliyet
Juan Emmanuel Culio Galatasaray'da
Galatasaray, Romanya'nın CFR Cluj takımından Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Emmanuel Culio ve kulübüyle kesin anlaşmaya varmıştır.
Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif A.Ş.
S.C.S Fotbal Club CFR 1907 Cluj S.A. oyuncularından Juan Emmanuel Culio ile anlaşmaya varılarak sözleşme imzalanmıştır. Varılan anlaşmaya göre oyuncunun S.C.S Fotbal Club CFR 1907 Cluj S.A. 'ya 2.000.000 Euro, oyuncuya ise 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 sezonları için sırasıyla 250.000 Euro, 600.000 Euro, 700.000 Euro, 700.000 Euro sabit transfer ücreti ve 8.000 Euro, 10.000 Euro, 10.000 Euro, 10.000 Euro değişken transfer ücreti ödenecektir.
tv8'de görmüştüm de pek dikkate almamıştım.hayırlı olsun,culio iyi oyuncu.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
iki taraf için de hayırlısı olsun ..
Hagi istedi kesin bu oyuncuyu.Vardır umarım bir bildiği.Oyuncu hakkında pek bir bilgim yok yönetim almaz zaten böyle adamları Hagi'nin verdiği rapor doğrultusunda alınmıştır.
Umarım Türk futboluna hayırlı olur.
Juan Emmanuel Culio Galatasaray'da
Galatasaray, Romanya'nın CFR Cluj takımından Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Emmanuel Culio ve kulübüyle kesin anlaşmaya varmıştır.
Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz.
Sol bek oynarmı bu adam?
ScoutGS patladi cok buyuk ihtimalle. Culio hayirli olsun..
Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon Cluj’ün attığı 6 golün 5’inde rol oynayan Culio, mücadeleci, agresif ve zeki futboluyla ön plana çıkıyor.
Yazıyor resmi sitede. Hadi hayırlısı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hagi'nin aldıracağı yabancı oyunculara güveniyorum, iyi isimler kazandıracaktır bize. Formica alınmayacak o zaman yüksek ihtimalle, Biglia'nın gelmesi lazım.