Sayfa 405 / 476 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455 ... SonSon
12,121 ile 12,150 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Beşiktaşlı arkadaşlar "Tolga'ya 3 Milyon vermemek enayiliktir" diyen kişilere kızmış veya fazla tepki vermişler. Sebebi nedir ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Beşiktaşlı arkadaşlar "Tolga'ya 3 Milyon vermemek enayiliktir" diyen kişilere kızmış veya fazla tepki vermişler. Sebebi nedir ?
    Sizin bu konunun üzerine bu kadar düşmenizin sebebi nedir Zafer? Beşiktaş'ın vermediği 3 milyon euro sizi niye bu kadar alevlendirdi ? Her yerde bir "vay arkadaş o para verilmez mi?" tribi. Bu oyuncunun transferine ayrılan parayı aşıyormuş da vermemişler demekki bu kadar basit.

Hayır koca ülkede sanki ilk defa oyuncu transferinden vazgeçiliyor. anlamadım gitti.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sizin bu konunun üzerine bu kadar düşmenizin sebebi nedir Zafer? Beşiktaş'ın vermediği 3 milyon euro sizi niye bu kadar alevlendirdi ? Her yerde bir "vay arkadaş o para verilmez mi?" tribi. Bu oyuncunun transferine ayrılan parayı aşıyormuş da vermemişler demekki bu kadar basit.

Hayır koca ülkede sanki ilk defa oyuncu transferinden vazgeçiliyor. anlamadım gitti.
    Dur sakin. Ben olayı sonradan gördüm ve anlayamadığım için sordum.

Kendi görüşüme gelirse, ben Beşiktaş' ı çok severim. Her zaman da Galatasaray'dan sonra Beşiktaş' ın başarılı olmasını isterim. Bu yüzden Tolga' nın gelmesini canı gönülden isterdim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Böyle adamların diline düştüğümüze mi yanarsın, yoksa bizim yönetimin transfer konusundaki beceriksizliğine mi yanarsın. Bütün keyfimiz kaçtı ya.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kaleci transferi üzerinde tek bir isme takılmamak lazım bence. Tolga, istediğim bir kaleci; fakat kaleci transferine ayrılan 2,5 milyon euroyla başka isimlere, özellikle de yurtdışına yönelebiliriz. Bedava diye Sinan'ı da getirmezler inşallah.

-------------Kaleci-------------
    Sağbek-----Pedro----Sivok----İsmail
    -----------Fernandes----Necip-------
    Gökhan-------Oğuzhan------Olcay
    ----------------Almeida--------------

4 yabancı oluyor. Ön libero ve kaleci yabancı olsa 6 oluyor. Bence kaleci yabancı olmalı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

4-4-2 oynayacağız bence. 4-2-3-1 daha yatkın olsa da.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Bu durumda, Fernandes-Oğuzhan ikilisini yan yana izlememiz hayal olur. Bence 4-1-4-1 oynamalıyız.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu durumda, Fernandes-Oğuzhan ikilisini yan yana izlememiz hayal olur. Bence 4-1-4-1 oynamalıyız.
    Abi 4-1-4-1 yani 4-5-1 kısaca çakma 4-3-3 artık bu sistemden vazgeçmeliyiz. Tigana'dan sonra gelen her hoca elde iyi bir 10 numara bulamayınca direk 4-5-1'e kaydı. Düşün Denizli'nin bile 4-5-1 oynattığı zamanlar oldu. 4-2-3-1 olarak gösterilse de maç içinde 4-5-1'e kayıyordu. Elde Fernandes ve Oğuzhan varken 4-2-3-1 ideal ama forvetlere de bakınca tam çift forvet oynayacak bir takım. 4-2-3-1, 4-4-2 maçtan maça değişir bence. Bilic'in tercih ettiği dizilişlerde bu genelde. Bu sayede Necip, Veli'de çakılı oynamak zorunda kalmaz orta sahada.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    almeida satilmazsa dedigin gibi olacak galiba. pektemek, almeida, enaramo, omer ... 4 tane forvet var tek bir mevkii icin. holosko da sayilabilir. cift forvete donus mumkun gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eee, zamanında Tabata gibilere 10 milyon sayarsan, gün gelir 500 bin Euro'nun hesabını yapmak zorunda kalırsın. Büyük takım olmak sadece slogandan ibaret ne yazık ki. Adamlara kızmaya hakkımız yok.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beğendiğimden değil ama bana sanki Veli'yi bu sene ilk 11'de sürekli izleyeceğiz gibi geliyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

hayır anlamadıgım beşiktaşlı arkadaslarım neden yönetime sallıyor ? yönetim acık acık söyledi maddi anlamda zor durumdayız diye kaleci icin belirlenen bedel 2.5m daha fazlasını vermek istemiyorlar neden hemen sallıyorsunuz yönetime? arkadas yıllardır yüksek bedelli transfer yaparak borcu soktular bizi sizde iyi alıstınız hmn 3m veriversin alalım diye. yönetim iyi yolda her futbolcu icin bir bedel belirlersin onu teklif edersin kabul olursa gelir olmazsa gelmez bu kadar kolay!
    bnce gecen sene fenerin kayseriye kiraladıgı kaleci ertugrul u alsak daha iyi olur 2 senedir takip ediyorum gayet iyi kaleci bi önceki sene samsunda gayet basarılıydı bu senede kayseride iyidi bence fenerden bu adamı almalıyız..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    hayır anlamadıgım beşiktaşlı arkadaslarım neden yönetime sallıyor ? yönetim acık acık söyledi maddi anlamda zor durumdayız diye kaleci icin belirlenen bedel 2.5m daha fazlasını vermek istemiyorlar neden hemen sallıyorsunuz yönetime? arkadas yıllardır yüksek bedelli transfer yaparak borcu soktular bizi sizde iyi alıstınız hmn 3m veriversin alalım diye. yönetim iyi yolda her futbolcu icin bir bedel belirlersin onu teklif edersin kabul olursa gelir olmazsa gelmez bu kadar kolay!
    bnce gecen sene fenerin kayseriye kiraladıgı kaleci ertugrul u alsak daha iyi olur 2 senedir takip ediyorum gayet iyi kaleci bi önceki sene samsunda gayet basarılıydı bu senede kayseride iyidi bence fenerden bu adamı almalıyız..
    Kime sallayalım o zaman sağlık ekibine mi ? Kaleci antrenörüne mi ? Yoksa Süreyya Abi'ye mi ? Kulübünü, yönetimini savunuyorsun tamamda körü körüne savunma be arkadaş ! Yanlışlarıda görmek lazım. 500 bin Euro fark yüzünden Tolga gibi bir kaleciyi kaçırmak beceriksizliktir işte. Tolgayı alsaydık kalemiz uzun yıllar sağlama alınacaktı, yabancı sınırlamasını kalede kullanmayacaktık. Sezer'e 1.5 vermeyi bilirler ama şimdi gelirler 3 Milyon Euro için, hatta aradaki 500 binlik fark için inatçılık yaparlar. 3 lan 3 ! Sen bu paraya takımın en önemli bölgesinin eksiğini kapatamıyorsan daha konuşma ya. O aradaki 500 binlik farkı da veremediğimiz için çok ağlarız bu sene.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hilbert Leverkusen'e gitti

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

4-4-2 mecburi bence defansif ortasaha bulamıyorsak ki bulamıyoruz.
    Kaleci
    Sağbek - Pedro - Sivok - İsmail

...............Oğuzhan - Fernandes
    Gökhan................................... Olcay
    ...............Almeida - Pektemek

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Kaleci

bu ortasaha çok defansif zafiyet verir ortadaki oyuncuların ikiside hücuma dönük kanattakilerde kanat oyuncusu ortayı kapatıcak engin emre çolak gibi oyuncu değiller

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bu ortasaha çok defansif zafiyet verir ortadaki oyuncuların ikiside hücuma dönük kanattakilerde kanat oyuncusu ortayı kapatıcak engin emre çolak gibi oyuncu değiller
    Defansif ortasaha olmazsa elden çıkan eniyisi bu , Necip var bide onun defansif anlamda yapacağını Oğuzhanda yapar .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Defansif ortasaha olmazsa elden çıkan eniyisi bu , Necip var bide onun defansif anlamda yapacağını Oğuzhanda yapar .
    heeee tamam o zaman . arkadaşım şaka mı yapıyosun oğuzhan necip kadar iyi defans yapar söylemini neye dayanarak söylüyosun oğuzhan bırak defansif ortasahayı ortasaha orta bile değil ofansif ortasaha oyuncusu , pozisyon bilgisini top kapma becerisini geçtim fiziken mümkün değil orda oynaması fernandes desen hadi fizik ve vücudu kullanım açısından neyse derimde oğuzhan nere necip - veya x defansif ortasaha oyuncusu - nere defansif ortasaha olmazsa oğuzhan oynamaz veli oynar necip oynar orda oğuzhan oynadı diyelim bu kezde kanatlarda g.töre ve olcay olmaz daha defansif ortasaha özellikli oyuncular oynar (böyle oyuncular oynasa bile zor oğuzhan - fernandes ortasahası )

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaleci

Bu kadro bana Schuster'in kurduğu kadroyu anımsattı o takımında en büyük sorunu gol yemekti bu takımında sorunu o olur.

Ben Bilic'in oyun şeklini değiştireceğini düşünmüyorum 4-4-2 oynatır yüksek ihtimal. Orta sahalardan biri defansif diğeride Fernandes olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu arada eneramo olmamis kalp ritmi bozukmus

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-1-3-2 belki ?

Cenk

Serdar Kurtuluş
    Franco
    Sivok
    Gökhan Süzen (İsmail dönene kadar)

Toraman

Necip
    Oğuzhan
    Fernandes

Almeida
    Pektemek
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Eneramonun sağlık kontrollerinde bir sorun çıkmış sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

2. kez sağlık kontrolünden geçecekti. O iş ne oldu?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    2. kez sağlık kontrolünden geçecekti. O iş ne oldu?
    Henüz Sağlık Kontrolünden Geçmedi.
    Ne Zaman Geçeceği Belli Değil
    Sağlam Raporu Çıkarsa Sözleşme Yapılacakmış.
    Fakat Sağlam Raporu Çıktıktan Sonra İleride Tekrardan Kalp İle İlgili Bir Sıkıntı Yaşanırsa İşte O Zaman Ne Olacak Merak Ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by SmtSvm View Post
    Henüz Sağlık Kontrolünden Geçmedi.
    Ne Zaman Geçeceği Belli Değil
    Sağlam Raporu Çıkarsa Sözleşme Yapılacakmış.
    Fakat Sağlam Raporu Çıktıktan Sonra İleride Tekrardan Kalp İle İlgili Bir Sıkıntı Yaşanırsa İşte O Zaman Ne Olacak Merak Ediyorum.
    Bence, en iyisi o toplara hiç girmemek ve risk almamak. Başka isimlere yönelmeliyiz ya da Almeida'nın yerine iyi bir yabancı golcü alıp forvet transferini kapatmalıyız. Pektemek ve Ömer ile birlikte yeterli olur düşüncesindeyim. Holosko da kalacak zaten, o da alternatif olarak durur kenarda.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2. Youla vakası olur zaten gelirse. Gerek yok Eneramo'ya, yeteri kadar forvet var elimizde.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bobo'yu alsak daha iyi olur gelirse Almeida'dan da iyi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Şu gönderdiğimiz adamları 2 yıl sonra alma işine sinir oluyorum.Serdar Kurtulus, Bobo.

Mesaj Yetkileri