Benim bildiğim Mesut'a yeni Zidane diyorlardı ve 5 numaralı formayı vereceklerdi.
Benim bildiğim Mesut'a yeni Zidane diyorlardı ve 5 numaralı formayı vereceklerdi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gerçekten çok ama çok gururluyumMesout'a selam olsun
![]()
İşte şimdi gururlandım. Oezil transferinde gram heyecanlanmamıştım ama bunda ciddi anlamda keyiflendim yahu![]()
10m avroya transfer olmuş. fener baroniye 7m öder , madrid nuriye 10m öder. işte Türk takımları neden ilerliyemiyor sebebi burada
10 milyon, bonservis bedeli.
Milli Takımımızda gerçek anlamda World Class olan tek oyuncunun Hamit olduğunu düşünüyorum. Yakışır Real...![]()
Son zamanlarda yeni yetişen gurbetçi futbolcuların genelde Almanya'yı seçtiğini söyleyen Nuri Şahin "Umarım bundan sonra gurbetçilerimiz Türkiye milli takımını tercih eder" diye konuştu.
Sana helal olsun...
Birde bu adamı Milli takıma zorla seçiyorlardı. Dünya devleri görüyor bizimkiler halen ama milli takımda kötü diye eleştiri yapıyor. Sanki adam 100 kere forma giydi de kötülüyorlar.
"var ama" ..![]()
@Kapalı entry avatar uyumu der giderim buralardan.![]()
Arkadaşlarında dediği gibi Özil'e kapak oldu bu..Neymiş Almanya'yı seçmemeseymiş gidemezmiş..
Helal olsun Nuri..Gerçekten helal olsun..
Podolskiye yaptığı hareketi antrenmanda Özil'e yapsa. Önüne kayıp; Hani Tr milli takımında oynayan gelemezdi![]()
İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'in 2. antrenörü Aitor Karanka, "Nuri Şahin'den çok şey bekliyoruz" dedi.
İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'in 2. antrenörü Aitor Karanka, "Nuri Şahin'den çok şey bekliyoruz" dedi.
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun yardımcılığını yapan Karanka, basına yaptığı açıklamada, Nuri Şahin'in transferini değerlendirdi.
22 yaşındaki Nuri'nin Almanya'da "kendini gösterdiğini" kaydeden Karanka, "Çok kaliteli bir futbolcu olduğunu gösterdi ama genç biri olduğundan sabırlı olmak lazım" diye konuştu.
Karanka ayrıca, "Real Madrid'e Özil, Khedira ve Di Maria gibi genç futbolcular geldi. Şimdi Nuri'den çok şey bekliyoruz, çünkü bu kalitesi var" yorumunu yaptı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sabır dediğine göre yedeklerden gelicek umarım başarılı olup banko 11 oynar.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Karanka'yı kanka diye okudum dedim noluyo![]()
ben fanatik değilim , futbol ile ilgilenmem desem yeridir aslında. neysem sorum şudur : mesut eğer Türk milli takımını seçseydim , madrid de oynayamazdım mı dedi ? buna benzer bir açıklama mı yaptı
Mesut' a kapak takıp duruyorsunuz, iyi güzel de, adamın Real' e kulüp performansıyla değil, milli takım performansıyla gittiğine hanginiz itiraz edebilir?
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Bir Türk olarak inanılmaz mutlu oldum ve Nuri ile gurur duyuyorum şuan. İlk defa bir Türk orda forma giyecek![]()
Senin Allahına kurban (: Artık bu saatten sonra bende Madridliyim. Dünyanın büyük bir kulübüne gitmedi sadece Nuri. Bizim için yada en azından benim için birçok şey ifade ediyor bu. Açıkca söyliyim Mesut'u zerre kadar sevmem yani o Madridde oynuyo diye övünmem. Benim için bundan önceki tek övünç kaynağı Rüştünün Barcelonada oynamasıdır yani en azından bundan önce öyleydi. Artık gerçek bir Türk orda ve A Milli formamızı giyerek oralara gidilebildiğini gösterdi bize. Bu yaşta bir çok şey öğrettiği için bize sonsuz minnettarım ona. Transfer haberini duyunca gerçekten çok heycanlandım ve Ntvspordaki konuşmasını dinleyince gerçekten çok ama çok gururlandım. Helal olsun aslan parçasına. Bundan sonra sırf bu adam için bende Madridliyim.
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Guti, Nuri Şahin'in Real Madrid'de başarılı olacağına inandığını söyledi.
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Guti, Nuri Şahin'in dünyanın en iyi kulübüne gittiğini söyledi.
Guti, Nuri'nin İspanya'da başarılı olacağına da inandığını ancak şu anda kendisini ilgilendiren en önemli şeyin kulübü Beşiktaş ve yarın oynanacak olan kupa finali olduğunu söyledi.
Final öncesi kaptanların basın toplantısı
"FİNALİ KAZANMAK İSTİYORUZ"
Yarınki kupa maçı için görüşlerini bildiren Guti, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un genel olarak bizi zorladıklarını biliyoruz. Ancak biz güvenimize güveniyoruz. Bu gücümüz sonucunda da yarınki finali kazanmak istiyoruz. Bu sadece bir finali kazanmak değil, ayrıca önümüzdeki sezon için de önemli getirileri olacak bir final olacak" diye konuştu.
"BU FİNALDEN ZEVK ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ"
Guti, "Sahayı az önce gezdik ve gerçekten çok güzel. Sadece biraz kuru ve onu da yarın herhalde maç saatine kadar farklı bir şekilde göreceğiz. Ancak genel olarak bu statta finali oynamak gerçekten bizim için de çok büyük zevk olacak. Federasyona da bu konuda çok teşekkür etmek lazım böyle güzel bir statta böyle bir finali verdikleri için. Bizde bu finalden zevk almaya çalışağız" dedi.
"KUPAYI YÜREKTEN İSTİYORUZ"
Yıldız oyuncu, "Hepimiz yarınki maç için çok heyecanlıyız. Bu senenin bizim için iyi geçmediğini söyleyebiliriz ancak sezonu bir kupayla bitirme şansımız var. Bu maçı çok istiyoruz. Benim için de aynı zamanda, İspanya ve Real Madrid'den ayrıldıktan sonra geldiğim takım Beşiktaş'ta yine bir kupayı kazanabilme şansı, yine bir başarı elde etme şansı elimizde var. Hem ben hem takım arkadaşlarım bu kupayı yürekten istiyoruz" şeklinde konuştu.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Nuri kariyerinin en büyük transferini yaptı, helal olsun. Umarım yeterli şansı bulur ve başarılı olup göğsümüzü biraz daha kabartır.
R.Madrid Nuri'nin pozisyonunda çok futbolcu harcadı , umarım Nuri bunlardan biri olmaz.
Harcanan oyunculardan aklıma gelenler Van der Vaart ve Sneijder. Onlarında zaten sürekli sakatlık geçirdiğini göz önünde bulundurursak verilen şans çok azdı. Şimdi gittikleri kulupte gösterdikleri performans ortada ve tekrar kendilerini gösterdiler. Bu 2 adamı transfer etmek isteyen kulupler en az 15-20milyon € öder kuluplerine. Nuri buradan ayrılsa bile - ki mourinho varken zor- avrupanın elit kuluplerine gider.
Nuri sadece ofansif orta saha değil ama. Real'in harcadığı isimler denilince o tarz oyuncular yazılmış. Nuri oyunun iki yönünde de etkin. FM tabiriyle sadece AMC değil, MC.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
[URL="http://www.sporxtv.com/futbol/ispanya/nuri-sahin-ve-cristiano-ronaldonun-2008deki-aniSXTVQ23329SXQ"]Nuri ve Ronaldo 2008 Erken buluşma/URL]