Sayfa 405 / 447 İlkİlk ... 305355395403404405406407415 ... SonSon
12,121 ile 12,150 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Paralel kelimesi büyük harfle yazılıp tırnak içine alınarak hükümete bir dost selamı gönderilmiş sanırım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla o rezalet ''ırkçılığı savunma'' toplantısından beridir Fenerbahçe Yönetimi'nin ahlakla ilgili yaptığı hiç bir açıklama beni ilgilendirmiyor.Kendiler oynayıp,kendileri çalsınlar.

Sakın kulüple ilgili bir şey anlaşılmasın,ben yönetimden bahsediyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İçeriğinden çok üslubu enteresan bu açıklamanın. Paralel falan denilip cemaat - Galatasaray göndermesi yapılmış ama üslubun RTE'den bir farkı yok, yazık şu yapılan açıklamaya Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birini yönetiyorsunuz. Bir benzeri Galatasaraydan gelmez umarım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    İçeriğinden çok üslubu enteresan bu açıklamanın. Paralel falan denilip cemaat - Galatasaray göndermesi yapılmış ama üslubun RTE'den bir farkı yok, yazık şu yapılan açıklamaya Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birini yönetiyorsunuz. Bir benzeri Galatasaraydan gelmez umarım.
    Gelecektir büyük ihtimalle. Daha önce geldi de.

Yapılan açıklama doğrudur. Sadece yapanlar doğru kişiler değiller. O yüzden bu açıklamayı ve yapanları savunacak değilim. Savunmak için kör bir fanatik olmak gerekir. Daha önce çeşitli rezaletlere imza atan, imza atanları sahiplenenlerin böyle dürüstlük ve ahlaktan bahsetmesini kimse yemiyordur sanırım. Bir önceki sayfada futbolcularla ilgili uzun bir yazı yazmıştım. Ben saha içine daha fazla önem verdiğimden dolayı saha içindekilerle ilgili yazmıştım o yazıyı. Özellikle yöneticiler kısmına girersem yazının içinde kaybolacağımı bildiğim için girmedim. Ama futboldaki çirkinleşmenin, taraftarlar arasındaki kutuplaşmanın ana aktörlerinin başında bu kendini bilmez, tartışma ve kavgalardan beslenen yöneticiler gelir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Gelecektir büyük ihtimalle. Daha önce geldi de.

Yapılan açıklama doğrudur. Sadece yapanlar doğru kişiler değiller. O yüzden bu açıklamayı ve yapanları savunacak değilim. Savunmak için kör bir fanatik olmak gerekir. Daha önce çeşitli rezaletlere imza atan, imza atanları sahiplenenlerin böyle dürüstlük ve ahlaktan bahsetmesini kimse yemiyordur sanırım. Bir önceki sayfada futbolcularla ilgili uzun bir yazı yazmıştım. Ben saha içine daha fazla önem verdiğimden dolayı saha içindekilerle ilgili yazmıştım o yazıyı. Özellikle yöneticiler kısmına girersem yazının içinde kaybolacağımı bildiğim için girmedim. Ama futboldaki çirkinleşmenin, taraftarlar arasındaki kutuplaşmanın ana aktörlerinin başında bu kendini bilmez, tartışma ve kavgalardan beslenen yöneticiler gelir.
    Gelecegini ben de dusunuyorum, umudum gelmemesi yonundeydi sadece

Maalesef ulkede isler boyle yuruyor, bir takim para babalari futbol dedigimiz oyunu kafasina gore yonetiyor, biz de bu boyle olmaz su soyle olmaz diye kivraniyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

klasik fenerbahce aciklamasi yenilince saga sola saldirmalar..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Valla o rezalet ''ırkçılığı savunma'' toplantısından beridir Fenerbahçe Yönetimi'nin ahlakla ilgili yaptığı hiç bir açıklama beni ilgilendirmiyor.Kendiler oynayıp,kendileri çalsınlar.

Sakın kulüple ilgili bir şey anlaşılmasın,ben yönetimden bahsediyorum.
    sonuna kadar haklısın sen ırkçılığı savunursan oda gelir bunu savunu al birini vur ötekine

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    sonuna kadar haklısın sen ırkçılığı savunursan oda gelir bunu savunu al birini vur ötekine
    Ben şahsen savunmuyorum yöneticilerimizi çok gereksiz açıklamalar yaptılar.Ortamı germekten başka işe yaramıyorlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Basketbol takımımız Ekimde San Antonio Spurs ile maç yapacak.Oklahoma ve Celtics maçlarına gidemedim maalesef ama buna büyük ihtimalle gidicem.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Aziz Başkan ve Ünal Aysal diss atmışlar birbirlerine.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım çok güzel konuşmuş. Ama ben asıl Ünal Aysal'ın bu iddalara ne diyeceğini merak ediyorum. Acaba Aziz Yıldırım'ın dediklerini yalanlayıp kanıtlarıyla ortaya mı dökecek yada saldırı yöntemiyle konuyu mu değiştirecek.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Aziz Yıldırım çok güzel konuşmuş. Ama ben asıl Ünal Aysal'ın bu iddalara ne diyeceğini merak ediyorum. Acaba Aziz Yıldırım'ın dediklerini yalanlayıp kanıtlarıyla ortaya mı dökecek yada saldırı yöntemiyle konuyu mu değiştirecek.
    Rasim Ozan'a mesajları gönderir.

Artık sıkıldım şu olaylardan hayatımız bu insanların tartışmalarıyla geçiyor. Maalesef yaptıkları da kendi camiaları tarafından hoş görülüyor. Bu durumdan da sadece basın kazançlı çıkıyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal Atatürk'ün inkılaplarını kendilerine ait sanmış. Büyük densizlik yapmış. Çok ağır cevap olmuş.

Ünal Aysal'ın Atatürk'ün izinden giden tek kulüp olduklarını ima etmesi utanç verici.

20 Milyon taraftarımız AKP'ye oy verdi diyen biz değildik. Anlamaz gerçi Ünal Aysal.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yazı metini güzelmiş Aziz Yıldırım'ın ancak söyleyen kişi nedeniyle metnin hiçbir anlam ve önemi yok. Söylediği şeyler doğru olsaydı bile inandırıcılığı oldukça düşük dile getiren kişi dolayısıyla. Çünkü 15 senedir her fırsatta Galatasaray adını ağzına almaktan çekinmeyen, her kötü gidişte bize sataşan Aziz Yıldırım'ın böyle bir açıklama yapması komik. Tıpkı Melo hakkında konuşan Volkan'a güldüğüm gibi gülüyorum konuşmalarına. Gerçekten düzgün adamlar açıklama yapsa konuşsa gıkım çıkmaz ancak üzerinde çeşit çeşit iddialar bulunan kişilerin gelip de rakiplere sataşması insanda konuşma hissiyatı uyandırıyor çünkü fazlasıyla samimiyetsiz bir durum ortaya çıkıyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Söyleyen kişi ne demektir? Bahane uydurmak için söylediğiniz bir laf.

Ünal Aysal'ın ayıbını neden konuşmak istemiyorsunuz anlamıyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bahane falan uydurduğum yok. Fenerbahçe adına konuşan kişilerin çok düzgün insanlarmış gibi konuşup Galatasaray'a sürekli dalaşmalarına lafım. Ünal Aysal'ın ayıbını biz kendi içimizde çözeriz. Galatasaray'da yapılan hiçbir hata cezasız kalmaz, gereken yapılır. Benim söylediğim Fenerbahçe'nin bize bulaşana kadar önce kendine bakması gerektiğidir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Ali ismail korkmaz fenerbahçe yikilmaz
    Cumhuriyetin son kalesi
    Hukumetin yanindayiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yıldırım'la Aysal ne konuşmuş okumadım, gram da merak etmiyorum. Al birini vur ötekine.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İşte amaçlanan oluyor. Ortam geriliyor, "ne güzel demiş benim başkanım, helal" deniyor, taraftarlar birbirine giriyor, böylece onlar oturdukları yerden taraftarların ağzına bir parmak bal çalıyorlar. Siz burada kavga edin, onlar kapalı kapılar ardında iş anlaşmaları yapsın.

Ayrıca ekleyeyim; bu yöneticilerin tamamı işadamı. Ülkede hiç bir işadamı mevcut iktidarla karşı karşıya gelmek istemez. Gelenlerin durumu, neler yaşadıkları ortada. Hükümete karşı sıcak olmak zorundalar işlerinin bozulmaması, bir fazla ihale almak için. O yüzden yöneticilerin hükümet ilişkileri ile taraftarları bir tutmak büyük bir yanlış olacaktır. Gelinen noktada hükümete karşı en büyük tepki Fenerbahçe tribünlerinden çıkmakta, hala.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aysal su an cikip dese ki hakkidir aysal bel alti aciklama yapmamisti...
    Last edited by William Rookwood : 11.Nisan.2014 at 22:04 Reason: kelimelerimizi dikkatli seçelim

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hakaret ediyor Ünal Aysal. Haklıdır ha. Bravo. Fanatikliktir bu. Ne kadar da körmüş gözler. Ahlak anlayışınızdan şüphe ediyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hakaret ediyor Ünal Aysal. Haklıdır ha. Bravo. Fanatikliktir bu. Ne kadar da körmüş gözler. Ahlak anlayışınızdan şüphe ediyorum.
    Ünal Aysal ve Aziz Yıldırım'ın ahlak anlayışımı karşılaştırılıyor ...

Hahahahahaha No.

Yapmayın lütfen.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ünal Aysal ve Aziz Yıldırım'ın ahlak anlayışımı karşılaştırılıyor ...

Hahahahahaha No.

Yapmayın lütfen.
    Ünal Aysal hakkında Sayıştaş raporu var.

Keza bunlarda da bahsetmiyoruz. Ünal Aysal'ın Galatasaray harici her kulübe vatan haini yakıştırmasını tartışıyoruz.

Bu ayıbın bahanesi olamaz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Yıldırım'la Aysal ne konuşmuş okumadım, gram da merak etmiyorum. Al birini vur ötekine.
    aynen bıktık artık
    neredeyse şampiyonuz bari rahat bi nefes alsın lig millet maçını yapsın ota çöpe bulaşmasın diyoruz ama birileri şu olağandışı zamanda bile gündeme oturmayı başarıyor
    ne zevki varsa şu gündem denen şeyde herkes oturuyor yeter ya

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kavganin ismi

"Seninki benden kara"

Baska birsey degil.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Burada kızıyoruz ya hani taraftarların birbirini kışkırtacak hareketler yapmasına falan. Bu kulüplerin başında olan insanlar bile bunu yapıyorsa taraftarların birbirlerine yaptıkları gayet normal. Ortada böyle bir gerginlik ortamı varken taraftarlar ne yapsın?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Artık kabak tadı verdi karşılıklı acıklamalar baska bir ülkede böyle birşey varmıdır merak ediyorum.Ergen gibi tripler ve bunun gazına gelen taraftarlar var onları da anlamak mümkün degil.Taraftar bunları destekledikce daha cok izleriz bu sacmalıkları.Böyle acıklamalar yapılacak sonra taraftarın olay cıkartmaması rica acıklamaları yapacaksın.Milleti dolduran ta kendileri zaten.

Edit: Ayrıca bizimkilerin yakında yapacagı acıklama ''Hüloooğğ'' baslıklı olacak sanırım.Taraftarı Atatürkçü cumhuriyetci Fenerbahce diye kandır ama hükümete yakınlasmak icin elinden geleni yap.Paralel ifadesi cok yakısıksızdı.Diyelim Gs baskanı cemaatci sizene bundan seviye yerlere düstü artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Spor Dünyası ‏@sporistacom 30 dk.
    Fenerbahçe; kadın basketbol, erkek voleybol, kadın voleybol olmak üzere 3 branşta da uluslararası alanda final oynayan tek spor kulübü oldu.

Spor Dünyası ‏@sporistacom 6 dk.
    Fenerbahçe Kulübü, bu branşlara ek olarak Masa Tenisi'nde de pazar günü Ettu Cup'ta final maçı oynayacak.

Aziz Yıldırım ve ekibi tarihe gömülmeliymiş, yav he he.

Paralel söyleminin olduğu açıklamada bahsedilen diğer unsurlara cevap bekliyordum Galatasaray yönetiminden. Onlar da o kısma cevap vermemeyi tercih etti.

Aziz Yıldırım'ı bulmuş millet saldırıyor, üslup konusunda Aysal'ın da ondan eksiği yok. Şu yeni iddialara Aysal ne cevap verecek merakla bekliyorum.

Kulübün bu tarz açıklamalarını genelde sevmiyorum ama Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı yapılınca sonuna kadar arkalarındayım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ünal Aysal yanlış yapıyor, son 8 senede 2 kere şampiyonluk (üstelik biri tartışmalı) gören bir başkan neden tarihe gömülsün ki.

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Aynen.Bende de zerre kadar bir merak uyanmadı.

Mesaj Yetkileri