Paralel kelimesi büyük harfle yazılıp tırnak içine alınarak hükümete bir dost selamı gönderilmiş sanırım![]()
Paralel kelimesi büyük harfle yazılıp tırnak içine alınarak hükümete bir dost selamı gönderilmiş sanırım![]()
Valla o rezalet ''ırkçılığı savunma'' toplantısından beridir Fenerbahçe Yönetimi'nin ahlakla ilgili yaptığı hiç bir açıklama beni ilgilendirmiyor.Kendiler oynayıp,kendileri çalsınlar.
Sakın kulüple ilgili bir şey anlaşılmasın,ben yönetimden bahsediyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İçeriğinden çok üslubu enteresan bu açıklamanın. Paralel falan denilip cemaat - Galatasaray göndermesi yapılmış ama üslubun RTE'den bir farkı yok, yazık şu yapılan açıklamaya Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birini yönetiyorsunuz. Bir benzeri Galatasaraydan gelmez umarım.
Gelecektir büyük ihtimalle. Daha önce geldi de.
Yapılan açıklama doğrudur. Sadece yapanlar doğru kişiler değiller. O yüzden bu açıklamayı ve yapanları savunacak değilim. Savunmak için kör bir fanatik olmak gerekir. Daha önce çeşitli rezaletlere imza atan, imza atanları sahiplenenlerin böyle dürüstlük ve ahlaktan bahsetmesini kimse yemiyordur sanırım. Bir önceki sayfada futbolcularla ilgili uzun bir yazı yazmıştım. Ben saha içine daha fazla önem verdiğimden dolayı saha içindekilerle ilgili yazmıştım o yazıyı. Özellikle yöneticiler kısmına girersem yazının içinde kaybolacağımı bildiğim için girmedim. Ama futboldaki çirkinleşmenin, taraftarlar arasındaki kutuplaşmanın ana aktörlerinin başında bu kendini bilmez, tartışma ve kavgalardan beslenen yöneticiler gelir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
klasik fenerbahce aciklamasi yenilince saga sola saldirmalar..
Basketbol takımımız Ekimde San Antonio Spurs ile maç yapacak.Oklahoma ve Celtics maçlarına gidemedim maalesef ama buna büyük ihtimalle gidicem.
Aziz Başkan ve Ünal Aysal diss atmışlar birbirlerine.
Aziz Yıldırım çok güzel konuşmuş. Ama ben asıl Ünal Aysal'ın bu iddalara ne diyeceğini merak ediyorum. Acaba Aziz Yıldırım'ın dediklerini yalanlayıp kanıtlarıyla ortaya mı dökecek yada saldırı yöntemiyle konuyu mu değiştirecek.
Ünal Aysal Atatürk'ün inkılaplarını kendilerine ait sanmış. Büyük densizlik yapmış. Çok ağır cevap olmuş.
Ünal Aysal'ın Atatürk'ün izinden giden tek kulüp olduklarını ima etmesi utanç verici.
20 Milyon taraftarımız AKP'ye oy verdi diyen biz değildik. Anlamaz gerçi Ünal Aysal.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yazı metini güzelmiş Aziz Yıldırım'ın ancak söyleyen kişi nedeniyle metnin hiçbir anlam ve önemi yok. Söylediği şeyler doğru olsaydı bile inandırıcılığı oldukça düşük dile getiren kişi dolayısıyla. Çünkü 15 senedir her fırsatta Galatasaray adını ağzına almaktan çekinmeyen, her kötü gidişte bize sataşan Aziz Yıldırım'ın böyle bir açıklama yapması komik. Tıpkı Melo hakkında konuşan Volkan'a güldüğüm gibi gülüyorum konuşmalarına. Gerçekten düzgün adamlar açıklama yapsa konuşsa gıkım çıkmaz ancak üzerinde çeşit çeşit iddialar bulunan kişilerin gelip de rakiplere sataşması insanda konuşma hissiyatı uyandırıyor çünkü fazlasıyla samimiyetsiz bir durum ortaya çıkıyor.
Screw you guys, I'm goin' home
Söyleyen kişi ne demektir? Bahane uydurmak için söylediğiniz bir laf.
Ünal Aysal'ın ayıbını neden konuşmak istemiyorsunuz anlamıyorum.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bahane falan uydurduğum yok. Fenerbahçe adına konuşan kişilerin çok düzgün insanlarmış gibi konuşup Galatasaray'a sürekli dalaşmalarına lafım. Ünal Aysal'ın ayıbını biz kendi içimizde çözeriz. Galatasaray'da yapılan hiçbir hata cezasız kalmaz, gereken yapılır. Benim söylediğim Fenerbahçe'nin bize bulaşana kadar önce kendine bakması gerektiğidir.
Screw you guys, I'm goin' home
Ali ismail korkmaz fenerbahçe yikilmaz
Cumhuriyetin son kalesi
Hukumetin yanindayiz.
Yıldırım'la Aysal ne konuşmuş okumadım, gram da merak etmiyorum. Al birini vur ötekine.
...
İşte amaçlanan oluyor. Ortam geriliyor, "ne güzel demiş benim başkanım, helal" deniyor, taraftarlar birbirine giriyor, böylece onlar oturdukları yerden taraftarların ağzına bir parmak bal çalıyorlar. Siz burada kavga edin, onlar kapalı kapılar ardında iş anlaşmaları yapsın.
Ayrıca ekleyeyim; bu yöneticilerin tamamı işadamı. Ülkede hiç bir işadamı mevcut iktidarla karşı karşıya gelmek istemez. Gelenlerin durumu, neler yaşadıkları ortada. Hükümete karşı sıcak olmak zorundalar işlerinin bozulmaması, bir fazla ihale almak için. O yüzden yöneticilerin hükümet ilişkileri ile taraftarları bir tutmak büyük bir yanlış olacaktır. Gelinen noktada hükümete karşı en büyük tepki Fenerbahçe tribünlerinden çıkmakta, hala.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
aysal su an cikip dese ki hakkidir aysal bel alti aciklama yapmamisti...
Last edited by William Rookwood : 11.Nisan.2014 at 22:04 Reason: kelimelerimizi dikkatli seçelim
Hakaret ediyor Ünal Aysal. Haklıdır ha. Bravo. Fanatikliktir bu. Ne kadar da körmüş gözler. Ahlak anlayışınızdan şüphe ediyorum.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Kavganin ismi
"Seninki benden kara"
Baska birsey degil.
Burada kızıyoruz ya hani taraftarların birbirini kışkırtacak hareketler yapmasına falan. Bu kulüplerin başında olan insanlar bile bunu yapıyorsa taraftarların birbirlerine yaptıkları gayet normal. Ortada böyle bir gerginlik ortamı varken taraftarlar ne yapsın?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Artık kabak tadı verdi karşılıklı acıklamalar baska bir ülkede böyle birşey varmıdır merak ediyorum.Ergen gibi tripler ve bunun gazına gelen taraftarlar var onları da anlamak mümkün degil.Taraftar bunları destekledikce daha cok izleriz bu sacmalıkları.Böyle acıklamalar yapılacak sonra taraftarın olay cıkartmaması rica acıklamaları yapacaksın.Milleti dolduran ta kendileri zaten.
Edit: Ayrıca bizimkilerin yakında yapacagı acıklama ''Hüloooğğ'' baslıklı olacak sanırım.Taraftarı Atatürkçü cumhuriyetci Fenerbahce diye kandır ama hükümete yakınlasmak icin elinden geleni yap.Paralel ifadesi cok yakısıksızdı.Diyelim Gs baskanı cemaatci sizene bundan seviye yerlere düstü artık.
Spor Dünyası @sporistacom 30 dk.
Fenerbahçe; kadın basketbol, erkek voleybol, kadın voleybol olmak üzere 3 branşta da uluslararası alanda final oynayan tek spor kulübü oldu.
Spor Dünyası @sporistacom 6 dk.
Fenerbahçe Kulübü, bu branşlara ek olarak Masa Tenisi'nde de pazar günü Ettu Cup'ta final maçı oynayacak.
Aziz Yıldırım ve ekibi tarihe gömülmeliymiş, yav he he.
Paralel söyleminin olduğu açıklamada bahsedilen diğer unsurlara cevap bekliyordum Galatasaray yönetiminden. Onlar da o kısma cevap vermemeyi tercih etti.
Aziz Yıldırım'ı bulmuş millet saldırıyor, üslup konusunda Aysal'ın da ondan eksiği yok. Şu yeni iddialara Aysal ne cevap verecek merakla bekliyorum.
Kulübün bu tarz açıklamalarını genelde sevmiyorum ama Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı yapılınca sonuna kadar arkalarındayım.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ünal Aysal yanlış yapıyor, son 8 senede 2 kere şampiyonluk (üstelik biri tartışmalı) gören bir başkan neden tarihe gömülsün ki.