Sayfa 4050 / 4326 İlkİlk ... 3050355039504000404040484049405040514052406041004150 ... SonSon
121,471 ile 121,500 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ulan kaç gündür 1 saat girebildim ancak ne bir Ceko nerde ?

Ceko yok falan hiç umrunda değil milletin
    Yokluğunun hissedilmemesi iyidir yeğen, herkesin kalbindeysen demek ki
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 günlük Çıralı kampımızdan sonra belirtmek isterim ki, insanın evi gibisi, evindeki klima gibisi yok! Yazın çadırda kalınmayacağını ne yazık ki tecrübe ederek öğrenmiş bulunmaktayım gençler. Gece 3'e kadar oturuyorsun, sabahın 7-8'inde sıcaktan uyanıyorsun ve uyuyamıyorsun.

Bunun dışında zevkli geçti. Çıralı'da Yanartaş'a gittik. Gidip görülmesi gereken bir yer diye düşünüyorum. Çok ilginç gerçekten. Resmen kayaların içinden ateş çıkıyor. Metangazı çıkıyormuş oradan ve bu nedenle M.Ö. 600'den beri yanıyormuş o ateşler. Buram buram gaz kokuyor zaten. Arkadaşımın prof. makinesiyle daha iyi pozlar aldık ama onlar elime geçmedi henüz şimdilik bunu paylaşayım:

Bu fotoğraf da çadırı kurduğumuz yerdeki bir abinin vosvosu. Çok hoşuma gidiyor bu minibüsler o sebepten paylaşıyorum:

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla Görkem ben sana diyecektim ne işin var kampta,otur evinde mis gibi diye ama vazgeçmiştim.Gerçi deseydim de yine giderdin,bir şey değişmezdi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Valla Görkem ben sana diyecektim ne işin var kampta,otur evinde mis gibi diye ama vazgeçmiştim.Gerçi deseydim de yine giderdin,bir şey değişmezdi.
    Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler ya hani hakikaten öyle Ama şimdi bakıyorum da güzel eğlendik. İyi ki gitmişiz diyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu demin gördüm şok oldum. Artık televizyonda içki de mi şifreleniyor!
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Yahu demin gördüm şok oldum. Artık televizyonda içki de mi şifreleniyor!
    Valla yapıldı mı bilmem ama bence sigaradan önce onun sansürlenmesi lazımdı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Valla yapıldı mı bilmem ama bence sigaradan önce onun sansürlenmesi lazımdı.
    Neden Cihan? Sigara bile lüzumsuz bana kalırsa ama içki olayına şok oldum. Sinema, dizi vs bunlar bir sanat. Sanatta sansür olmaz. Sansür olursa sanattan çıkar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sigara sansürlendiği için dizilerde artık kullanılmıyor bile. Eksikliği hissediliyor mu ? Bence hayır. Diziler de gayet güzel devam ediyor. sıkıntı yok bence

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sigara sansürlendiği için dizilerde artık kullanılmıyor bile. Eksikliği hissediliyor mu ? Bence hayır. Diziler de gayet güzel devam ediyor. sıkıntı yok bence
    Sansürlendiği için kullanılmıyor zaten sıkıntı orada. Ve bu da diziyi yapmacık yapıyor. Doğal halinden çıkartıyor. Ben sigara içmememe rağmen bir dizi de ya da sinema da sigara içen efkarlı bir adam görünce etkisine giriyorum. Ha bundan etkilenip sigara mı içiyorum, hayır. Ama insan hayattaki o saf gerçekliği arıyor. Yani ben arıyorum ve eminim sanatı seven ve sanata saygı duyan herkes arıyordur. Eski Türk filmlerine bayılırım ben. Arada sırada izliyorum ve izlerken o filtreyi görüyorum, o kadar komik ki. Bu sadece bir başlangıç. Yakında eteklerde sansürlenecek, sonra yasaklanacak. Ve sonra senin de dediğin gibi Cihan, yasak olduğu için giyilmeyecek. Olay bu kadar açıktır.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Neden Cihan? Sigara bile lüzumsuz bana kalırsa ama içki olayına şok oldum. Sinema, dizi vs bunlar bir sanat. Sanatta sansür olmaz. Sansür olursa sanattan çıkar.
    Bir de aynı mantıkla küfür, +18 içerik de serbest kalmalı o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir de aynı mantıkla küfür, +18 içerik de serbest kalmalı o zaman
    Eskiden var mıydı? 90'larda ne küfürler ediliyordu filmlerde. Şimdi neredeyse aptal lafı bile sansürleniyor. Küfürlü içeriği olan dizi ya da filmler 11-12'den sonraya alınır. Belli bir prosedürü olur. Ya da orta yol bulunur herkes mutlu olsun diye aşırı küfüre izin verilmez, rayına oturtulur.

+ olarak eskiden kırmızı nokta vardı Show TV'de hatırlatırım. Bu filmlerle insanlık bir şey kaybetmedi
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Eskiden var mıydı? 90'larda ne küfürler ediliyordu filmlerde. Şimdi neredeyse aptal lafı bile sansürleniyor. Küfürlü içeriği olan dizi ya da filmler 11-12'den sonraya alınır. Belli bir prosedürü olur. Ya da orta yol bulunur herkes mutlu olsun diye aşırı küfüre izin verilmez, rayına oturtulur.

+ olarak eskiden kırmızı nokta vardı Show TV'de hatırlatırım. Bu filmlerle insanlık bir şey kaybetmedi
    Aşırı küfür olmazsa ne anlamı kalır ki ? Şuanda yayında olan Suskunlar dizisinde her bölümde birisi diğerine ana bacı sövüyor diziye heyecan veren o

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Aşırı küfür olmazsa ne anlamı kalır ki ? Şuanda yayında olan Suskunlar dizisinde her bölümde birisi diğerine ana bacı sövüyor diziye heyecan veren o
    Örn: Behzat Ç. Bu diziyi bütün tanıdıklarım neredeyse sansürsüz diye online izliyor bir gün sonra.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aynen öyle sanatta da bu kadar çok şeyi kısmak çok lüzumsuz bence.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir kere sanattan anlamayan bir başbakanımız var. Adam heykeller ile dalaşıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Küfürü, alkolü, sigarayı dizide sansürleyerek bi yere varamazsın ki. Yıllardır sansürlü izliyorum dizileri ama maşallah bilmediğim küfür yok. Çocuğuna konuşmayı öğrenir öğrenmez küfür öğreten, ona buna küfür ettiren, bebeğin ağzında sigarayla fotoğraf çektiren, bebeğin sütüne içki katan bir millete dizide sansür uygulamak saçma geliyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Her halta sansür zaten.Adamın parmagı kesilse sansür.Sigaraya sansür kadar saçma birşey görmedim orası ayrı.Sigarayı görmüyorum ama dumanı havada onuda mı sansürlüyceksin.Saçma şeyler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Küfürü, alkolü, sigarayı dizide sansürleyerek bi yere varamazsın ki. Yıllardır sansürlü izliyorum dizileri ama maşallah bilmediğim küfür yok. Çocuğuna konuşmayı öğrenir öğrenmez küfür öğreten, ona buna küfür ettiren, bebeğin ağzında sigarayla fotoğraf çektiren, bebeğin sütüne içki katan bir millete dizide sansür uygulamak saçma geliyor.
    Yuh be var mı bunu yapan cidden

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yuh be var mı bunu yapan cidden
    Sen nerde büyüdün la Bunlar neki, en masumları bunlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Sen nerde büyüdün la Bunlar neki, en masumları bunlar.
    Temiz bir çocukluğum oldu benim

Google yeni oyun yapmış. bu sefer futbol Gittikçe sert şutlar çekiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Temiz bir çocukluğum oldu benim

Google yeni oyun yapmış. bu sefer futbol Gittikçe sert şutlar çekiyor.
    24 yaptım o anda mail geldi bilgisayar kastı 2 tane yedim 1de önceden yemiştim kötü sanırım.
    Edit : 36 oldu basit hatalar

http://www.uefa.com/uefa/footballfir...d=1845491.html

Turu böyle kaybetmek çok kötü yahu

Google futbol doodle'ı yapmış ama olmamış bence. engelli ya da kano daha güzel doodlelardı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    http://www.uefa.com/uefa/footballfir...d=1845491.html

Turu böyle kaybetmek çok kötü yahu
    Nolmuş ki

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sansür diyince aklıma direk CNBC-E'nin sigara yerine çiçek sansürü geldi

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Nolmuş ki
    Uygun olmayan adamı oynatmışlar, muhtemelen cezalı belkide kaydedilmemiş. Hükmen rakibe verilmiş maç.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Uygun olmayan adamı oynatmışlar, muhtemelen cezalı belkide kaydedilmemiş.
    Küçük bir hatadan gitmiş desene
    Barcelona'nın aynı hatayı yaptığını düşündüm bir an

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence sigarayı televizyonda değil de,toptan yasaklasalar çok iyi olacak.Çünkü içenlerin büyük çoğunluğunun içmeyenlere hiç saygısı yok.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri