Nedved reyiz..Benim ismi değiştirsene![]()
vay bebarneynin eşcinsel olduğunu bilmiyordum , dizi ile tam karşıt
Görkem abi rengarenk olmuşun, gök kuşağı gibisin
Screw you guys, I'm goin' home
Yarın(bugün) ehliyeti alıyorum
bekleyin memurlarrrrrr![]()
![]()
![]()
Merhaba iyi geceler.
Merhaba iyi sabahlar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Merhaba Günaydın.
Günaydın...
Günaydın...
"YÜCE ATATÜRK"
Ne günaydını yahu 4 saattir işteyim ben![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Nasıl bir iş o yahu![]()
Bu avatar enerji kattı sanki bana rengarenk oldum çok sevdimGünaydın bu arada.
FM Gazetesi
Sabah 7 de başlıyoruz Hastanede çalışıyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İşiniz zor arkadaş. Kolaylıklar diliyorum...
@Ralf dünde söyledim kardeşim. Bende çok beğendim. gerçekten enerji veren bir avatar olmuş. Renkler çok hoş
Bizde 7 de düşüyoruz yollara...çilenin adı aynı beyler...
EDIT: hee..ben haftasonu itibari ile 17 gün izin yapıcam orası ayrı![]()
Sağ olsun bizim patron da bayram tatilini 9 gün yaptı, gerçi şu son 3 ayda ne 9'u 99 günün yerine geçecek kadar fazla çalıştık ama olsun, yine de tatil tatildir.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Neyseki bayramda 2 gün tatilim var da rahat nefes alıcam. Sabah 7'den akşam 5'e kadar bir fiil çalışıyoruz aralıksız.
Gerçi tatili olmayanlarda var özelde çalışıp şükretmek lazım.
Serkan sana da yuh diyorum başka izin yok muydu![]()
Aslında bu 9 gün benim hiç işime gelmedi, ben zaten abimin düğünü var diye izinli geçirecektim o günleri.Şimdi 9 gün izin verdim diyerekten uzunca bir süre izin çıkmaz sanırım.
Ama olsun o kadar Murat, yeri geliyor haftada 2-3 defa 13-14 saati buluyor günlük çalışmamız, 3 hafta cumartesi tam gün çalıştık, olsun o kadar tatil, iş zamanı biz fedakarlık yapıyoruz, sakin dönemde patron.![]()
"YÜCE ATATÜRK"