Turkiyenin en bati noktasi gokceada olmasi lazim aslan![]()
Canakkeye gitmisken bozcaadaya sayet firsatin varsa kesinlikle gec
Turkiyenin en bati noktasi gokceada olmasi lazim aslan![]()
Canakkeye gitmisken bozcaadaya sayet firsatin varsa kesinlikle gec
Ben anlamam kardesimgeyikliye gidiyorum ben. Eyvah eyvahin cekildigi yerler
![]()
Zorlu bir feribot trafiği bizi bekliyor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Giden arkadaslarim hep ayni seyden sikayetciler. Ben o yuzden en gec 4bucuk gibi cikacagim yola. En fazla 9da o da yolda bayram namazini falan hesaba kattigim icin eceabatta olurum. Eger otomobille gidiyorsaniz siz de o saatlerde cikin tavsiye ederim.cok rahat oluyor yollar.
Vay anasını ya bende ilk defa İstanbul'u özlüyorum. Trafiğini bile özledim.
FM Gazetesi
Klasik laftir bu da ama bu trafik emin ol gurbetlik hasretinden gebersen dahi ozlenmez![]()
vöheey. hiç trafik yok. Feribot bomboş
Ohoo kimse yok forumda![]()
Last edited by Nedvedmania : 19.Ağustos.2012 at 06:47
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Geçerken bir uğrayayım dedim iyi bayramlar herkese.
Screw you guys, I'm goin' home
Bazı sebeplerden ötürü belirsiz bir süre forumdan uzak kalıcam. Hakkı olan varsa helal etsin. Kendinize iyi bakın.
Cevreye fazla bakmadim siradayken. Ama fazla durmadik disarda. 20dkdir icerde feribot bekliyoruz. Birazdan bineriz halde![]()
Geri döndüm bitti tatil gayet güzel geçti..![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İyiymiş delikanlıGördün mü Emmaları bari
![]()
Donus kuyruyugundayiz simdide. Adadan Donus kuyrugu daha uzun![]()
İyi yolculuklar Cihan![]()
Hainler bu seferde gaziantepe saldirmis 7 olu 45 yarali var diyorlar , milletimizin basi sagolsun.
İyi akşamlar, iyi bayramlar..
ukash kartı satan var mı aranızda?
Antepten herkese selamlar bugun burda kotu seyler olmus col uzuldum gercekten hepimizib basi sag olsun
Bu olay bir an önce çözülmeli.. Devamlı anaların yüreği yanıyor.. Bu durum akılcı bir yolla çözüme kavuşturulmazsa BM el atacak zaten duruma..
Halkın birşey yapması lazım artık. Her semtten insan tepkisini koymalı. Biri ateşlemeli bu fitili artık yeter hakikaten.
Geçen gün haberleri izliyorum bdpli yaratıklar pkklı kalleşlerle kucaklaşıyor. Hem de gizli saklı değil bildiğimiz teröristin sırtında Kalashnikov var. Ağızlar 5 karış açık zaten mutluluktan. Kimse kusura bakmasın o pkklıyla buluştukları sadece pkk/bdp yandaşlarının gittiği o alanı buluşma anında bombalayacaksın. Tabi kendi kararını kendin verebiliyorsan yapabilirsin bunu. Ama allah onları başımızdan eksik etmesin Kültür ve Turizm Bakanı'mız çok sert bir cevap verdi. "Sabrımızı zorlamasınlar." dedi. Kanım dondu adeta bu nasıl bir cevaptı böyle tek cümlesiyle müthiş mesaj verdi. bdpliler ne zaman alır eline tüfeği pkklıyla dağa çıkar çatışır, o zaman sabırları zorlanmaya başlar sanırım padişah hazretlerinin.
Yazıklar olsun bu halkı kandıranların hepsine ama biliyorum ki Allah onların ahirette 2 yakasını bir araya getirtmez. Bunun acısı yanlarına kalmaz. İnsan ölüyor orda insan, Allah cezasını verecek ama bunlara göz yumanlara. Bu halkın vereceği yok çünkü. Herkes cebinin derdinde. Baştakiyle işi olan herkes gözü kapalı ne derse "evet" diyor. Bu insanlar için para denen şey vatan,millet,insanlık olgusunun önüne geçmiş çünkü.
Eğer ki bu mesajım silinirse, bana siyasetten ceza verin. Çünkü bir süre girmek istemem bu foruma, sebebim olur.